ben içilsin demiyorum canım. Ama tiryaki olmayan bilemez sanırım bunu o yüzden empati kurmak lazım. Ben içmiyorum ama içenlerin içmediklerinde ne kadar kötü olduklarını biliyorum.Herkese irade var..İradesine sahip olan zaten artılarını eksilerini görebilir.Bunu meşrulaştırmak gibi bir durum zaten olamaz.Kaldı ki ocak ayın gebişlerinde tiryakimiz yok...
yaww saçlarım avuç avuç dökülüyorşimdi zeytinyağıyla masaj falan yaptım ama hamile kaldıktan sonra çok dökülmeye başladı. zaten saçlarım öyle çok değil lisedeyken epey dökülmüştü
iyi kötü uzattım seviyodum saçlarımı biraz tepesi azdı olsun idare ediyordum fena deildi
dökülmesi de durmuştu ama yine başladı kelaynak gibi olacam çok korkuyorum
yaww saçlarım avuç avuç dökülüyorşimdi zeytinyağıyla masaj falan yaptım ama hamile kaldıktan sonra çok dökülmeye başladı. zaten saçlarım öyle çok değil lisedeyken epey dökülmüştü
iyi kötü uzattım seviyodum saçlarımı biraz tepesi azdı olsun idare ediyordum fena deildi
dökülmesi de durmuştu ama yine başladı kelaynak gibi olacam çok korkuyorum
kimisi ağda zararlı diyo kimi buna diyo internete göre herşey zararlı
bi arkadaşımında emzirme döneminde dökülmüştü doktoru demir eksikliğinden demişti kan hapı alıyosun dimi cnm? hormonal mi acııbaa:26:
korkma canım benım bir arkadaşımın fena saçları vardı 2 toka ancak yeterdi bir döküldü aman allahım. Sevınıyor ama döküldüğüne.Doğumdan sonra yine fışkırdı.Çıkıyor canım hiç takılma. Benımde aynı hem ince telli hem cok az
inşallah dökülenler yerine çıkar canlarım
sanırım vitamin ve mineral depolarım azaldı o yüzden dökülüyor
vitamin kullanıyorum ama daha kan ilaçlarına başlamadım .
kan ilacı nası kullancam onuda bilmiyorum deşhet kabız ediyor beni sonra gelsin basurlar çatlaklar
inşallah dökülenler yerine çıkar canlarım
sanırım vitamin ve mineral depolarım azaldı o yüzden dökülüyor
vitamin kullanıyorum ama daha kan ilaçlarına başlamadım .
kan ilacı nası kullancam onuda bilmiyorum deşhet kabız ediyor beni sonra gelsin basurlar çatlaklar
aynen bende çok korkuyodum kabızlıktan ama benimkide cırcır.. ilk başladığım gün faciaydı hele resmen lavman etkisi yaptı şimdi düzene girdi günde 1 yada 2 gidiyorum. aslnda cırcır devam edeydi iyiydi enazından hafif gezerdim bağısaklar boş, doldur boşalt mekanizması candıryok benım kan hapı cırcır yaptı.Hepsi aynı degıl sanırım.:26:
Hamilelik aslında bir fırsat bırakmak için.ilk kez anne olacağımı duyduğumda o mereti bıraktım 8 yıl olacak kızım sayesinde inşallah herkes bu kadar şanslı olur bırakabilir. Bide emzirme var bile bile yavrularımızı zehirlemiyelim lütfemben içilsin demiyorum canım. Ama tiryaki olmayan bilemez sanırım bunu o yüzden empati kurmak lazım. Ben içmiyorum ama içenlerin içmediklerinde ne kadar kötü olduklarını biliyorum.Herkese irade var..İradesine sahip olan zaten artılarını eksilerini görebilir.Bunu meşrulaştırmak gibi bir durum zaten olamaz.Kaldı ki ocak ayın gebişlerinde tiryakimiz yok...
ahh o progeston yok mu.Birde erkek bebek bekleyen anneler daha cabuk tüylenirmiş.Benım oğlan bana daha dokunmadı ama son anda fışkırtabilir
kız çalışıyorum ben rutini bozmaaynen bende çok korkuyodum kabızlıktan ama benimkide cırcır.. ilk başladığım gün faciaydı hele resmen lavman etkisi yaptı şimdi düzene girdi günde 1 yada 2 gidiyorum. aslnda cırcır devam edeydi iyiydi enazından hafif gezerdim bağısaklar boş, doldur boşalt mekanizması candır
aynen canım benim eşimde bırakmış sırf ilerde doğacak bebeğimi etkilemesin diye. Ben zaten 40 yılın başında 1 tane içerdim. evlendıkten sonra zaten içmedimHamilelik aslında bir fırsat bırakmak için.ilk kez anne olacağımı duyduğumda o mereti bıraktım 8 yıl olacak kızım sayesinde inşallah herkes bu kadar şanslı olur bırakabilir. Bide emzirme var bile bile yavrularımızı zehirlemiyelim lütfem
Nasılsınız şekerler
Ben iyiyim elhamdülillah, bebişte iyidir inşallah
Benim randevumun arası bu sefer bir aydan fazla olacak maalesef
Doktorum tatile gideceği için. 7 Ağustos
Akika adak konuşulmuş. missdely ciiiim hakikaten bir hocaya yada diyanete sorsan daha iyi.
Hem bizde bilgilenelim.
Ama adak konusunda safransarı arkadaşın hocasının dediği gibi düşünüyorum.
Verirsen keserim vermezsen bir şey yok gibi. Bana da pazarlık gibi geliyor.
He adak var evet. O zaman isteğin olması için öncede keselim, hani Rabbim versen de şükür vermesen de şükür. "Lütfun da hoş kahrın da"
Ama bunlar kesin şeyler değil düşünce sadece.
O yüzden lütfen sen sor nasıl yapılması gerektiğini. Yanlış bir şey söylemeyelim aman:26:
İkili testleri yaptıran arkadaşlar sonuçlarınız temiz çıksın inşallah:13:
Birazdan çarşıya gideceğim kumaş alacağım bayramlık dikmek için
Ben maalesef 3 kilo aldım ve üstüne sanki aldığım 3 değilde 6 ymış gibi genişledim.
Karnım çıktı. Velhasıl ya alacağım ya dikeceğim. Dikeyim gönlüme göre olsun
Merhaba cici anneler.. Bugün bizimde kontrol ve ikili testimiz vardı.. Ultrasonda hersey normal uyuyordu kuzum hazır uyurken iyi bi inceledi doktor veeee %80 kıraliçeniz geliyor dedı :))
Uyandıralımda kıpırdamalarını görelim dedi iki kez karnıma vurdu bi sıçradıiki kuzum hemen kıpır kıpır oynamaya başladı ve totosunu döndü bize :)) Müthiş bi duygu bu eşimle gözlerimiz doldu aglıyacaktık nerdeyse.
Sık sık yememi söyledi cıkaracak olsanda ye ıvır zıvır atıstırma gir çık kuru ekmek ye ve yanlız kalma evde dedi kaldıkça iştahım kapanırmış. Baktık olmuyor iki hafta seni hastaneye yatırır serumu bağlarım dedi :)) doktorumuz pek bi iyiydi bu kez. Kan aldırdım bayanın eli ne ağırdı yaa mosmor oldu kolum:)
Biz nezaman randevu alacağımızı sormayı unuttuk. Sonucu 1 hafta sonra alırsınız dedı bayan o gün için doktorla randevumu yapmamıs gerekiyor kızlR
aynen bende çok korkuyodum kabızlıktan ama benimkide cırcır.. ilk başladığım gün faciaydı hele resmen lavman etkisi yaptı şimdi düzene girdi günde 1 yada 2 gidiyorum. aslnda cırcır devam edeydi iyiydi enazından hafif gezerdim bağısaklar boş, doldur boşalt mekanizması candır
yok benım kan hapı cırcır yaptı.Hepsi aynı degıl sanırım.:26:
cnm gözünaydınMerhaba cici anneler.. Bugün bizimde kontrol ve ikili testimiz vardı.. Ultrasonda hersey normal uyuyordu kuzum hazır uyurken iyi bi inceledi doktor veeee %80 kıraliçeniz geliyor dedı :))
Uyandıralımda kıpırdamalarını görelim dedi iki kez karnıma vurdu bi sıçradıiki kuzum hemen kıpır kıpır oynamaya başladı ve totosunu döndü bize :)) Müthiş bi duygu bu eşimle gözlerimiz doldu aglıyacaktık nerdeyse.
Sık sık yememi söyledi cıkaracak olsanda ye ıvır zıvır atıstırma gir çık kuru ekmek ye ve yanlız kalma evde dedi kaldıkça iştahım kapanırmış. Baktık olmuyor iki hafta seni hastaneye yatırır serumu bağlarım dedi :)) doktorumuz pek bi iyiydi bu kez. Kan aldırdım bayanın eli ne ağırdı yaa mosmor oldu kolum:)
Biz nezaman randevu alacağımızı sormayı unuttuk. Sonucu 1 hafta sonra alırsınız dedı bayan o gün için doktorla randevumu yapmamıs gerekiyor kızlR
yya becerikli anne ne güzel keşke bende de olsa böyle maharetler bu ara hiç istediğim gibi bişi bulamıyorum ağlıycam bıktım paçoz gezmekten kot tshirt kot gmlek offNasılsınız şekerler
Ben iyiyim elhamdülillah, bebişte iyidir inşallah
Benim randevumun arası bu sefer bir aydan fazla olacak maalesef
Doktorum tatile gideceği için. 7 Ağustos
Akika adak konuşulmuş. missdely ciiiim hakikaten bir hocaya yada diyanete sorsan daha iyi.
Hem bizde bilgilenelim.
Ama adak konusunda safransarı arkadaşın hocasının dediği gibi düşünüyorum.
Verirsen keserim vermezsen bir şey yok gibi. Bana da pazarlık gibi geliyor.
He adak var evet. O zaman isteğin olması için öncede keselim, hani Rabbim versen de şükür vermesen de şükür. "Lütfun da hoş kahrın da"
Ama bunlar kesin şeyler değil düşünce sadece.
O yüzden lütfen sen sor nasıl yapılması gerektiğini. Yanlış bir şey söylemeyelim aman:26:
İkili testleri yaptıran arkadaşlar sonuçlarınız temiz çıksın inşallah:13:
Birazdan çarşıya gideceğim kumaş alacağım bayramlık dikmek için
Ben maalesef 3 kilo aldım ve üstüne sanki aldığım 3 değilde 6 ymış gibi genişledim.
Karnım çıktı. Velhasıl ya alacağım ya dikeceğim. Dikeyim gönlüme göre olsun
demek ki benim kuzucuk erkek göbisimden fiskiran tüyleri başka rru aciklayamuyorumalirsam daha çogalir diye almiyorun da valla hamilelik ten sonra dökülür diye ümit ediyorum.. doktora da ayip oluyor ama napiyim bu hormonlarrrrrrr
isimleri nedir acaba haplarınızın ? Allaallaaa ben niye hep kabız oluyoreee:44:
Kizlar sabahta sordum ama yorulunsa sari su geliyor bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?