2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Demediğinin farkındayım ama bu başlıkları takip edip yazmayanlar da var. Kaldı ki herkes bilgiye ulaşmada, araştırmada eşit değil. Ben mesela burada okuduğum bir şeyi asla mutlak doğru kabul etmiyorum, araştırıyorum, doktoruma soruyorum ama herkesin böyle imkanları, bilgisi ya da niyeti olmayabilir. Daha önce de sigara hakkında bu şekilde yazan arkadaşlarımız olmuştu, içmeye bahane arayana sebep vermeyelim, benim derdim sadece bu.

korkma canım benım bir arkadaşımın fena saçları vardı 2 toka ancak yeterdi bir döküldü aman allahım. Sevınıyor ama döküldüğüne.Doğumdan sonra yine fışkırdı.Çıkıyor canım hiç takılma. Benımde aynı hem ince telli hem cok az

bi arkadaşımında emzirme döneminde dökülmüştü doktoru demir eksikliğinden demişti kan hapı alıyosun dimi cnm? hormonal mi acııbaa:26:

kimisi ağda zararlı diyo kimi buna diyo internete göre herşey zararlı

makinadan pek zarar görmezsin koltuk altın ve bacak olcağı için bikini bölgesine uygulayan arkadaşım var benm çok acılı oluyo öyle olsa düşük olur ama bacak ve koltuk sakınca yoktur...kendimden örnek vereyim bundan 7 ay önce ilk gebeliğim 3 haftalıktı kan değerlerime göre kan takibi yapılırken bn doktora gitmedn ağda yaptırdım 2 gün geçmeden kanamam oldu bebegin düşmüş dediler ama ağdadan ama değil bilmiyorum vesile herşey...bunda ise yaptırmadım korktum kestim bikini bölgesini artık kendim yavaş yavaş aldım ...

bi arkadaşımında emzirme döneminde dökülmüştü doktoru demir eksikliğinden demişti kan hapı alıyosun dimi cnm? hormonal mi acııbaa:26:

inşallah dökülenler yerine çıkar canlarım
sanırım vitamin ve mineral depolarım azaldı o yüzden dökülüyor
vitamin kullanıyorum ama daha kan ilaçlarına başlamadım .
kan ilacı nası kullancam onuda bilmiyorum deşhet kabız ediyor beni sonra gelsin basurlar çatlaklar

yok benım kan hapı cırcır yaptı.Hepsi aynı degıl sanırım.:26:

aynen bende çok korkuyodum kabızlıktan ama benimkide cırcır.. ilk başladığım gün faciaydı hele resmen lavman etkisi yaptı şimdi düzene girdi günde 1 yada 2 gidiyorum. aslnda cırcır devam edeydi iyiydi enazından hafif gezerdim bağısaklar boş, doldur boşalt mekanizması candır

Hamilelik aslında bir fırsat bırakmak için.ilk kez anne olacağımı duyduğumda o mereti bıraktım 8 yıl olacak kızım sayesinde inşallah herkes bu kadar şanslı olur bırakabilir. Bide emzirme var bile bile yavrularımızı zehirlemiyelim lütfem

Merhaba cici anneler.. Bugün bizimde kontrol ve ikili testimiz vardı.. Ultrasonda hersey normal uyuyordu kuzum hazır uyurken iyi bi inceledi doktor veeee %80 kıraliçeniz geliyor dedı :))
Uyandıralımda kıpırdamalarını görelim dedi iki kez karnıma vurdu bi sıçradıiki kuzum hemen kıpır kıpır oynamaya başladı ve totosunu döndü bize :)) Müthiş bi duygu bu eşimle gözlerimiz doldu aglıyacaktık nerdeyse.
Sık sık yememi söyledi cıkaracak olsanda ye ıvır zıvır atıstırma gir çık kuru ekmek ye ve yanlız kalma evde dedi kaldıkça iştahım kapanırmış. Baktık olmuyor iki hafta seni hastaneye yatırır serumu bağlarım dedi :)) doktorumuz pek bi iyiydi bu kez. Kan aldırdım bayanın eli ne ağırdı yaa mosmor oldu kolum:)

Biz nezaman randevu alacağımızı sormayı unuttuk. Sonucu 1 hafta sonra alırsınız dedı bayan o gün için doktorla randevumu yapmamıs gerekiyor kızlR

Nasılsınız şekerler

Ben iyiyim elhamdülillah, bebişte iyidir inşallah
Benim randevumun arası bu sefer bir aydan fazla olacak maalesef
Doktorum tatile gideceği için. 7 Ağustos

Akika adak konuşulmuş. missdely ciiiim hakikaten bir hocaya yada diyanete sorsan daha iyi.
Hem bizde bilgilenelim.
Ama adak konusunda safransarı arkadaşın hocasının dediği gibi düşünüyorum.
Verirsen keserim vermezsen bir şey yok gibi. Bana da pazarlık gibi geliyor.
He adak var evet. O zaman isteğin olması için öncede keselim, hani Rabbim versen de şükür vermesen de şükür. "Lütfun da hoş kahrın da "
Ama bunlar kesin şeyler değil düşünce sadece.
O yüzden lütfen sen sor nasıl yapılması gerektiğini. Yanlış bir şey söylemeyelim aman:26:

İkili testleri yaptıran arkadaşlar sonuçlarınız temiz çıksın inşallah:13:

Birazdan çarşıya gideceğim kumaş alacağım bayramlık dikmek için
Ben maalesef 3 kilo aldım ve üstüne sanki aldığım 3 değilde 6 ymış gibi genişledim.
Karnım çıktı. Velhasıl ya alacağım ya dikeceğim. Dikeyim gönlüme göre olsun

Hamile koleksiyonu olan bi marka daha var CEA mutlaka tavsiye ederim hem hamile kotlarını doğumdan sonra bile giyebilirsiniz zuper 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ahh o progeston yok mu .Birde erkek bebek bekleyen anneler daha cabuk tüylenirmiş.Benım oğlan bana daha dokunmadı ama son anda fışkırtabilir

demek ki benim kuzucuk erkek göbisimden fiskiran tüyleri başka rru aciklayamuyorum alirsam daha çogalir diye almiyorun da valla hamilelik ten sonra dökülür diye ümit ediyorum.. doktora da ayip oluyor ama napiyim bu hormonlarrrrrrr

Ben ilk öğrendiğimde 8 haftalık hamileydim hemen bıraktım ama sinir krizi geçirmeye başlayınca tek Tük kocamdan bi fırt çekiyom bazen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız çalışıyorum ben rutini bozma
aynen canım benim eşimde bırakmış sırf ilerde doğacak bebeğimi etkilemesin diye. Ben zaten 40 yılın başında 1 tane içerdim. evlendıkten sonra zaten içmedimAma tirkakilere üzülüyorum malesef. Ne desek boş onlara

Akşam detaylıca mail atarım diyanete canım ama araştırdıgım kadarı ile adak niyetle oluyor canım.

https://kurul.diyanet.gov.tr/sorusor/SoruAra.aspx?PopUpMi=1&ANAKONUID=31&ALTKONUID=149.
Yinede soracagım ama bu bir nevi şükranlarını sunmak dedi bizim hoca da.'Rabbım bana sağlıklı bir evlat nasip ettin bu da benım sana Şükürüm.'Zaten ALLAH'ın tövbe haşa bizim keseceğimiz kurbana ihtiyacı yok ama maksat hayra gitmesi...

doktorunuzun kartı yada telefon numarası varsa yada hastanenin numarası arayıp öğrenebillirsiniz. ben geçen hafta yaptırdım ikili testi bugün doktorumuzu arayıp sonucunu öğrendik. allahıma binlerce şükürler olsun ki herhangi bir tehilike yada sıkıntı çıkmadı. bidaha ki randevuyu da 1 ay sonrasına verdi.(3 lü test için) size de büyük ihtimalle aynı şey söyleyecektir.

isimleri nedir acaba haplarınızın ? Allaallaaa ben niye hep kabız oluyoreee:44:

cnm gözünaydın, of şuncağız kelimede bile okurken gözlerim doluyo doğsalarda sevmelere doysak yaaa
yya becerikli anne ne güzel keşke bende de olsa böyle maharetler bu ara hiç istediğim gibi bişi bulamıyorum ağlıycam bıktım paçoz gezmekten kot tshirt kot gmlek off şık bluzler flan hep şifon oluyo onlarda bu sıcakta naylon naylon yakıyo

ben şu alınca çoğalma olayına inanmıyorum kollarıma lazere gitmedim ben görmez demişti ordaki kız. ve biçok arkadaşım için alma hiç belli olmuyo seninkiler modundaydı ama ben sevmiyom kadında kılı tüyü, yıllardır kollarımı jiletle alırım bana mısın demedi ne sertleşti ne çoğaldı. 2 aydır göbeğim kıllandı diye onuda jiletle hallediyorum uğraşamam ağda falan. belki yapı meselesidir ama bende çoğalmıyo yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…