isimleri nedir acaba haplarınızın ? Allaallaaa ben niye hep kabız oluyoreee:44:
benimde çok akıntım oluyor gezip dolaşınca daha çok geliyor birden bire geliyor aha diyorum yine aktı gitti çok fena çamaşırımı ıslatıyor.
gyno ferro sanol cnm kan hapım.
Gçzün aydın canım. Kızcen sağlıkla gelsin inşallah. Gerçekten de evde yalnızken hiçbirşeg yiyesi gelmiyor insanın. Kilo kaybın var mıMerhaba cici anneler.. Bugün bizimde kontrol ve ikili testimiz vardı.. Ultrasonda hersey normal uyuyordu kuzum hazır uyurken iyi bi inceledi doktor veeee %80 kıraliçeniz geliyor dedı :))
Uyandıralımda kıpırdamalarını görelim dedi iki kez karnıma vurdu bi sıçradıiki kuzum hemen kıpır kıpır oynamaya başladı ve totosunu döndü bize :)) Müthiş bi duygu bu eşimle gözlerimiz doldu aglıyacaktık nerdeyse.
Sık sık yememi söyledi cıkaracak olsanda ye ıvır zıvır atıstırma gir çık kuru ekmek ye ve yanlız kalma evde dedi kaldıkça iştahım kapanırmış. Baktık olmuyor iki hafta seni hastaneye yatırır serumu bağlarım dedi :)) doktorumuz pek bi iyiydi bu kez. Kan aldırdım bayanın eli ne ağırdı yaa mosmor oldu kolum:)
Biz nezaman randevu alacağımızı sormayı unuttuk. Sonucu 1 hafta sonra alırsınız dedı bayan o gün için doktorla randevumu yapmamıs gerekiyor kızlR
tmm canım birde seninkini öğreneyim teşekkür ederimYalan olmasın canım akşam bakarım hemde resmını çeker atarım buraya tamam mı.
oooooowwww o beni mahfediyor . hemde daha 3.cü hapta halen kutusu duruyor evvelden içmiştim
diyorum ya benim denemediğim kalmadı maltofer fol var solusyon şeklince doktor onu iç o yapmaz dedi ama önceden o da yaptı içmeye korkuyorum
hamileyken kabız olmak istemiyorum asla o yüzden çok dikkat ediyorum
yaww saçlarım avuç avuç dökülüyorşimdi zeytinyağıyla masaj falan yaptım ama hamile kaldıktan sonra çok dökülmeye başladı. zaten saçlarım öyle çok değil lisedeyken epey dökülmüştü
iyi kötü uzattım seviyodum saçlarımı biraz tepesi azdı olsun idare ediyordum fena deildi
dökülmesi de durmuştu ama yine başladı kelaynak gibi olacam çok korkuyorum
yok benım kan hapı cırcır yaptı.Hepsi aynı degıl sanırım.:26:
aynen bende çok korkuyodum kabızlıktan ama benimkide cırcır.. ilk başladığım gün faciaydı hele resmen lavman etkisi yaptı şimdi düzene girdi günde 1 yada 2 gidiyorum. aslnda cırcır devam edeydi iyiydi enazından hafif gezerdim bağısaklar boş, doldur boşalt mekanizması candır
Hamile koleksiyonu olan bi marka daha var CEA mutlaka tavsiye ederim hem hamile kotlarını doğumdan sonra bile giyebilirsiniz zuper 👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Demediğinin farkındayım ama bu başlıkları takip edip yazmayanlar da var. Kaldı ki herkes bilgiye ulaşmada, araştırmada eşit değil. Ben mesela burada okuduğum bir şeyi asla mutlak doğru kabul etmiyorum, araştırıyorum, doktoruma soruyorum ama herkesin böyle imkanları, bilgisi ya da niyeti olmayabilir. Daha önce de sigara hakkında bu şekilde yazan arkadaşlarımız olmuştu, içmeye bahane arayana sebep vermeyelim, benim derdim sadece bu.
makinadan pek zarar görmezsin koltuk altın ve bacak olcağı için bikini bölgesine uygulayan arkadaşım var benm çok acılı oluyo öyle olsa düşük olur ama bacak ve koltuk sakınca yoktur...kendimden örnek vereyim bundan 7 ay önce ilk gebeliğim 3 haftalıktı kan değerlerime göre kan takibi yapılırken bn doktora gitmedn ağda yaptırdım 2 gün geçmeden kanamam oldu bebegin düşmüş dediler ama ağdadan ama değil bilmiyorum vesile herşey...bunda ise yaptırmadım korktum kestim bikini bölgesini artık kendim yavaş yavaş aldım ...
Hemsire sonucu bizden alacaksiniz demisti doktorumu aradigimdacona ulasmis oluyorsa bosuna gitmeyim hastaneyedoktorunuzun kartı yada telefon numarası varsa yada hastanenin numarası arayıp öğrenebillirsiniz. ben geçen hafta yaptırdım ikili testi bugün doktorumuzu arayıp sonucunu öğrendik. allahıma binlerce şükürler olsun ki herhangi bir tehilike yada sıkıntı çıkmadı. bidaha ki randevuyu da 1 ay sonrasına verdi.(3 lü test için) size de büyük ihtimalle aynı şey söyleyecektir.
Tesekkur ederim canim :)cnm gözünaydın, of şuncağız kelimede bile okurken gözlerim doluyo doğsalarda sevmelere doysak yaaa
Teşekkur ederim canim 61 kiloyla hamile kaldim bi sonraki kontrolde 60a düsmüsüm ve halada öyleyim... fazla yanliz kalmamaya calisacafim bende evdeyien gercekten bisey yemiyorumGçzün aydın canım. Kızcen sağlıkla gelsin inşallah. Gerçekten de evde yalnızken hiçbirşeg yiyesi gelmiyor insanın. Kilo kaybın var mı
Yapiyla alakali demek ki.. ben hele bir de jiletle aldigimi hayal edemiyorum çok feci olurben şu alınca çoğalma olayına inanmıyorum kollarıma lazere gitmedim ben görmez demişti ordaki kız. ve biçok arkadaşım için alma hiç belli olmuyo seninkiler modundaydı ama ben sevmiyom kadında kılı tüyü, yıllardır kollarımı jiletle alırım bana mısın demedi ne sertleşti ne çoğaldı. 2 aydır göbeğim kıllandı diye onuda jiletle hallediyorum uğraşamam ağda falan. belki yapı meselesidir ama bende çoğalmıyo yani..
Ben de ağda yaptırdım şimdi kızlar her yerimi. Acıdı tabi her zaman ki gibi. Ama Ağdanın zararı olmaz diye düşünüyorum
Kiz Sıla sagima agri giriyor diyorum kız mi bu erkek mi
Ben de ağda yaptırdım şimdi kızlar her yerimi. Acıdı tabi her zaman ki gibi. Ama Ağdanın zararı olmaz diye düşünüyorum
RABBİM meleklerimizi korusun Amin... bende eldivenle aldım genital bölgeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?