2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
gyno ferro sanol cnm kan hapım.

oooooowwww o beni mahfediyor . hemde daha 3.cü hapta halen kutusu duruyor evvelden içmiştim
diyorum ya benim denemediğim kalmadı maltofer fol var solusyon şeklince doktor onu iç o yapmaz dedi ama önceden o da yaptı içmeye korkuyorum
hamileyken kabız olmak istemiyorum asla o yüzden çok dikkat ediyorum

Gçzün aydın canım. Kızcen sağlıkla gelsin inşallah. Gerçekten de evde yalnızken hiçbirşeg yiyesi gelmiyor insanın. Kilo kaybın var mı

benımkinin tadı da guzel yatmadan once alıyorum akşam bak canım atınca sana

Bu arada kilo almama rağmen bende de genişleme oldu. Göbeğim çıktı.hala kotlarımı giyiyorum sma 2 hafta sonra giyemem rahatsız eder sanırım. Kiloya takılı kalmayın doğumdan sonra gidiyor. Ben eğidural sezeryan olmama rağmen gitmişti emzirmeye odanlanın nasıl müthiş bir duydu.

Canim saca lavanta cayi cok iyi geliyor. Gebelikte tuketilir mi bilmiyorum ama gecen gun Ibrahim Saracoglu cayi son durulama suyunuza dokup onunla durulayin saclarinizi etkisini muhakkak goruceksiniz demisti. Dene bence.

yok benım kan hapı cırcır yaptı.Hepsi aynı degıl sanırım.:26:

Ben de soracaktim ama hapin adini. Zaten baska bir arkadas sormus.

Hamile koleksiyonu olan bi marka daha var CEA mutlaka tavsiye ederim hem hamile kotlarını doğumdan sonra bile giyebilirsiniz zuper 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CEA dedigin C&A mi canim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İrade meselesini bu kadar büyütmeye gerek yok. Içen yine içer içmeyen hamile olduğunu öğrenir öğrenmez bırakır. Bir insan sadece burdaki tek bilgiyle bir seyler yapiyorsa o da onun sorunu.

bende bikini bölgesini eldivenle yavaş yavaş aldım bugün...RABBİM meleklerimizi hayırlısıyla bize bağişlasın.Amin

Hemsire sonucu bizden alacaksiniz demisti doktorumu aradigimdacona ulasmis oluyorsa bosuna gitmeyim hastaneye

cnm gözünaydın, of şuncağız kelimede bile okurken gözlerim doluyo doğsalarda sevmelere doysak yaaa
Tesekkur ederim canim :)

Gçzün aydın canım. Kızcen sağlıkla gelsin inşallah. Gerçekten de evde yalnızken hiçbirşeg yiyesi gelmiyor insanın. Kilo kaybın var mı
Teşekkur ederim canim 61 kiloyla hamile kaldim bi sonraki kontrolde 60a düsmüsüm ve halada öyleyim... fazla yanliz kalmamaya calisacafim bende evdeyien gercekten bisey yemiyorum

Yapiyla alakali demek ki.. ben hele bir de jiletle aldigimi hayal edemiyorum çok feci olur

Ben de ağda yaptırdım şimdi kızlar her yerimi. Acıdı tabi her zaman ki gibi. Ama Ağdanın zararı olmaz diye düşünüyorum

Ben de ağda yaptırdım şimdi kızlar her yerimi. Acıdı tabi her zaman ki gibi. Ama Ağdanın zararı olmaz diye düşünüyorum

RABBİM meleklerimizi korusun Amin... bende eldivenle aldım genital bölgeyi...

Son düzenleme:
bı arada hemen eve geldim Demir ilacının resmini çektim paylaşıyorum :)ahanda beni cırcır eden bu:):)

Aynen bende ole düşünüyorum hic gucum yok zati o banti cekecek

arkadaşlar slm spor yapan varmı aranızda yürüyüşten başka bişey yapan varmı?? şuanda 15 haftalığım 3 kilo almışım cok değilmi ya anlamadım gitti....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…