2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Kilo konusu açılınca ben kaçıyorum :) ama 15 haftada 3 kg normal ben de fazla aldım hele bir de burada kimse almadım dedikçe bi göbeğime bi kendime bakıyorum şimdiden böyleye diye...

Kilo konusu açılınca ben kaçıyorum :) ama 15 haftada 3 kg normal ben de fazla aldım hele bir de burada kimse almadım dedikçe bi göbeğime bi kendime bakıyorum şimdiden böyleye diye...

hiiiçç sorma kardeşşş bide galiba benim bu kan hapı ve vitaminler iştahımı açmaya başladı sanki ya yemekten sonra bile açım modundayım ne yesem diye düşünüyorum

valla ben hayret ediyorum hiç kilo almayan arkadaşlara herşeyi gectim vucudum genişledi pantolanlarım olmuyo şimdiden 38 bdn hamile pantolunu aldım giyiyorum çünkü diperlerinin tuğmeleri göbişimi acıtıyor:)
1 kilo alan arkadaşlarda ne yaptınız ne yediniz inan cok merak ediyorum ya

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni dert bende de var bende bu hafta gidip o pantolonlardan alcam bende iki kilo aldim ama sanki daha cok almis gibi genisledim

Ayy ben de almayan şanslılardanım:) tam 3 aylığız ama hiç almadım diyebilirim. 200gr filan fark ediyo bazen tartıda.. İştahlı biriyim yemeği çok severi. Balon gibi olurum diyordum ama allah yardım ediyor bana sanırım.. Mide bulantım filan da olmadı pek.. Şükürler olsun ...

canım bana mı seslendin:):)valla hepinizi toplasanız benim kadar yemiyorsunuzdur o derece ama ben sadece ekmek yemem kahvaltı da bile 1dilşm anca ama yemek cok yerim.ekmegi kesin gebişler:)faydası yok bebişlere.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bulantim cok oldugu icin 5kilo verdim direk. Yavas yavas azalmaya basladi eskiye nazaran yiyorum yine cok sukur. Ama mide bulantisindan korktugum icin az az sik sik yiyorum. Midemi hic bos birakmamaya calisiyorum. Sabah haslanmis yumurta ve kahvaltilik yiyorum. Ekmek de yiyorum yanina. Sonra meyve yiyorum. Sonra bi kase corba ve yanina bi parca ekmek, sonra tekrar meyve, aksam corba, salata, yanina ne yemek varsa, ama ekmek pek yemiyorum aksam. Belki bir dilim. Pilav da sevmem zaten. Yemekten sonra 3 kucuk bardak acik cay iciyorum. Biraz zaman gecince bir maden suyu iciyorum. Yatarken de yine bir meyve yiyorum. Su bulantimi cok artirdigi icin gunde belki bi litre ancak icebiliyorumdur. Bulantim gectikce suyu artirmaya calisicam insaallah. Yaklasik 3 haftadir bu sekilde besleniyorum ve verdigim 5 kilonun uzerine henuz hic kilo almadim. Ha kahvaltida bazen kizartma bazen hamur isi falan da yiyorum. Ne varsa artik. Bence cok hamur isine ve tatliya dusmeyip boyle sik sik kucuk ogunlerle beslenince fazla kilo alinacagini sanmiyorum. Kan sekerini dusurmemeye gayret etmek lazim. Acikmadan hemen atistirmali. Yoksa seker dusunce vucut otamatikman depo yapmaya yogunlasiyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tmmdır güzel anneler ekmeği kesiyorum ahanda kestim gitti:):)

valla bende aslında cok yemiyorum ama niye oldu anlamadım gitti günde 3lt suda içiyorum ekmekte cok nadir yiyorum zaten tatlıdan tiksindim hamurişi tatlı filan kesinlikle yemiyorum ama daha dikkat ediyim ya

Canım bende 16 haftada 1 kilo aldım benim bünyem böyle çok yerim kilo almam özel bişey yapmadım ama bende enine bi miktar genişledim sadece karnımdan bi de kollarım yemekten kendimi alamıyorum

ekmek yok artık zaten az yiyodum şimdi töbeeeeeler olsunnnn :) tatlıdanda tiksiniyırum istesemde yiyemiyorum artık daha dikkat ediyim yaaaaaa

Canım bende 16 haftada 1 kilo aldım benim bünyem böyle çok yerim kilo almam özel bişey yapmadım ama bende enine bi miktar genişledim sadece karnımdan bi de kollarım yemekten kendimi alamıyorum

ya bende inanın dikkat ettim akşam yürüyüş yaptım kahvaltıma cok dikkat ettim ama 3 kilo almışım herhalde eve kadın geliyor ya bn yapmıyorum iş sürekli oturuyorum yatıyorum hateketsizlikmi yaptı die düşünüyorum ya

slm kizlar oglen geldim evime bu saat oldu popom anca koltuk gordu yoruldum hic dermanim yok simdide
gecmise bakmayi hic gozum yemiyor insallah kacirdigim cok onemli seyler yoktur yavas yavas goz atayim bari gecmise
kilo konusu var herhalde bende yarin sabah tartilcam hissediyrum kilo aldigimi genisledigim kesin bide karnim cikti kucuk ogluma diyorum top yuttum diye karnima bakiyor yok o top degil bebek ben biliyorum diyor

Tabi muhakkak hareketsizliğin payı büyük.Mutlaka hergün yürü..Ben bi de yüzüyorum hem yürüyorum hem yüzüyorum..yapımda kilo almaya müsayit değil pek...ama en önemli şey hareket...Nerde hareket orda bereket

aynen bende günde 4km yürüyorum birde işte hareket ediyorum normal:)

tmmdır arkdaşlar bütün tavsiyelerinizi kulağıma küpe yaptımmmmm evdede azcık iş yapcam hergünde 3 km yürücem cvp veren tüüüüm güzel annnelere teşekkürler:)

evet onu duydum evde lavantam var ama geçen yıldan kalma etkisi bitmiş midir bilmiyorum deneyecem bugün

Kuzumm özledim... Görüşemedik bu ara ... Dr kontrolum ne zaman? Metak efiyorum senin kadar cinsiyeti

ATV de akıka kurbanından bahsedıyorlar hanımlar sabah konuştuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…