- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
arkadaşlar slm spor yapan varmı aranızda yürüyüşten başka bişey yapan varmı?? şuanda 15 haftalığım 3 kilo almışım cok değilmi ya anlamadım gitti....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen bende ole düşünüyorum hic gucum yok zati o banti cekecek
Kilo konusu açılınca ben kaçıyorum :) ama 15 haftada 3 kg normal ben de fazla aldım hele bir de burada kimse almadım dedikçe bi göbeğime bi kendime bakıyorum şimdiden böyleye diye...
Kilo konusu açılınca ben kaçıyorum :) ama 15 haftada 3 kg normal ben de fazla aldım hele bir de burada kimse almadım dedikçe bi göbeğime bi kendime bakıyorum şimdiden böyleye diye...
valla ben hayret ediyorum hiç kilo almayan arkadaşlara herşeyi gectim vucudum genişledi pantolanlarım olmuyo şimdiden 38 bdn hamile pantolunu aldım giyiyorum çünkü diperlerinin tuğmeleri göbişimi acıtıyor:)
1 kilo alan arkadaşlarda ne yaptınız ne yediniz inan cok merak ediyorum ya
valla ben hayret ediyorum hiç kilo almayan arkadaşlara herşeyi gectim vucudum genişledi pantolanlarım olmuyo şimdiden 38 bdn hamile pantolunu aldım giyiyorum çünkü diperlerinin tuğmeleri göbişimi acıtıyor:)
canım bana mı seslendin:):)valla hepinizi toplasanız benim kadar yemiyorsunuzdur o derece ama ben sadece ekmek yemem kahvaltı da bile 1dilşm anca ama yemek cok yerim.ekmegi kesin gebişler:)faydası yok bebişlere.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim bulantim cok oldugu icin 5kilo verdim direk. Yavas yavas azalmaya basladi eskiye nazaran yiyorum yine cok sukur. Ama mide bulantisindan korktugum icin az az sik sik yiyorum. Midemi hic bos birakmamaya calisiyorum. Sabah haslanmis yumurta ve kahvaltilik yiyorum. Ekmek de yiyorum yanina. Sonra meyve yiyorum. Sonra bi kase corba ve yanina bi parca ekmek, sonra tekrar meyve, aksam corba, salata, yanina ne yemek varsa, ama ekmek pek yemiyorum aksam. Belki bir dilim. Pilav da sevmem zaten. Yemekten sonra 3 kucuk bardak acik cay iciyorum. Biraz zaman gecince bir maden suyu iciyorum. Yatarken de yine bir meyve yiyorum. Su bulantimi cok artirdigi icin gunde belki bi litre ancak icebiliyorumdur. Bulantim gectikce suyu artirmaya calisicam insaallah. Yaklasik 3 haftadir bu sekilde besleniyorum ve verdigim 5 kilonun uzerine henuz hic kilo almadim. Ha kahvaltida bazen kizartma bazen hamur isi falan da yiyorum. Ne varsa artik. Bence cok hamur isine ve tatliya dusmeyip boyle sik sik kucuk ogunlerle beslenince fazla kilo alinacagini sanmiyorum. Kan sekerini dusurmemeye gayret etmek lazim. Acikmadan hemen atistirmali. Yoksa seker dusunce vucut otamatikman depo yapmaya yogunlasiyo.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bana mı seslendin:):)valla hepinizi toplasanız benim kadar yemiyorsunuzdur o derece ama ben sadece ekmek yemem kahvaltı da bile 1dilşm anca ama yemek cok yerim.ekmegi kesin gebişler:)faydası yok bebişlere.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bende 16 haftada 1 kilo aldım benim bünyem böyle çok yerim kilo almamözel bişey yapmadım ama bende enine bi miktar genişledim sadece karnımdan bi de kollarım yemekten kendimi alamıyorum
ya bende inanın dikkat ettim akşam yürüyüş yaptım kahvaltıma cok dikkat ettim ama 3 kilo almışım herhalde eve kadın geliyor ya bn yapmıyorum iş sürekli oturuyorum yatıyorum hateketsizlikmi yaptı die düşünüyorum ya
Tabi muhakkak hareketsizliğin payı büyük.Mutlaka hergün yürü..Ben bi de yüzüyorumhem yürüyorum hem yüzüyorum..yapımda kilo almaya müsayit değil pek...ama en önemli şey hareket...Nerde hareket orda bereket
Canim saca lavanta cayi cok iyi geliyor. Gebelikte tuketilir mi bilmiyorum ama gecen gun Ibrahim Saracoglu cayi son durulama suyunuza dokup onunla durulayin saclarinizi etkisini muhakkak goruceksiniz demisti. Dene bence.
Ben de soracaktim ama hapin adini. Zaten baska bir arkadas sormus.
CEA dedigin C&A mi canim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?