2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kuzumm özledim... Görüşemedik bu ara ... Dr kontrolum ne zaman? Metak efiyorum senin kadar cinsiyeti

kuzum banami yazdin bilmiyorum ama ustume aldim atladim hemen
carsambadan beri kayinvalidemdeydim bugun geldim eve valla otelde gibiydim ekmek elden su golden ne temizik ne camasir ne yemek derdi esimin doktor kontrolu vardi bugun geri gelmek zorunda kaldik gerci yeterdi artik bi zmandan sonra ne kadar rahatim yerindede olsa olmuyor
bayram gunu doktor kontrolum canim ayin 29 unda saat 11 de siz el opmeye giderken bende bebegimi goruyor olucam herhalde
cinsiyetini bende merak ediyorum canim ya kesin olsun artik erkekde olsa kizda olsa kesin bi sonuc soyler insallah doktor ki ona gore daha isim bulcam esyalarini alcam yavas yavas saka maka 5 bucuk ayimiz kaldi ya
erkek olursa eymen olucak insallah ismi ne zamandir sevdigim bi isim ama kizim olursa kafamda bi turlu su tamamdir dedigim bi isim yok sen buldunmu kizina isim

Sana yazdım kuzum boşamınyaznışıömm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy hafi bayram hediyesi olsun vindiyet inşallah.. Sahırsızlıkla belliyorum.. Mira diye konuşuyor evdeki herkez .. Beten ve mira aradında karardızım bendee ..

Ya ne biçim yazmışım canım .. Yanlış olmuş çoğu .. Beren ve Mira arasında gel git dırumdayım

Ya ne biçim yazmışım canım .. Yanlış olmuş çoğu .. Beren ve Mira arasında gel git durumdayımm...

Ya ne biçim yazmışım canım .. Yanlış olmuş çoğu .. Beren ve Mira arasında gel git durumdayımm...

beren guzelmis canim mira ismi cok moda simdi sanirim diziden dolayi bence batuhan in yanina beyza ismide cok yakisir komsumun cocuklari var oglu batuhan kizi beyza

Selam fıstıklar😊 madem antalyanın sıcağını çekiyorum denizine de giriyim dedim artık haftada bikaç gün yüzüyorum, faydası da olsu kasık ağrılarıma çok iyi geldi.. Kilolardan konuşmuşsunuz herkes gibi ben de aldım 1.5 kilocuk. Hedefim doğuma 10 kiloyla gitmek inş başarırım☺️ benim göbiş de çok tüylendi yaa😳 ama cildim baya güzelleşti diyebilirim☺️ yüzüm parlıyo, sivilce fln kalmadı

beren guzelmis canim mira ismi cok moda simdi sanirim diziden dolayi bence batuhan in yanina beyza ismide cok yakisir komsumun cocuklari var oglu batuhan kizi beyza

Canım Beyza ilk ismi olcak .. Kalbin temiz.. Karşı komşum akrabam gibi kızları kardeşim gibiydi küçük kızı avusturyaya üniversiteye giderken trafik kazasında öldü.. Çok severdim.. Onun için ilk adı beyza olcak

aynen bende günde 4km yürüyorum birde işte hareket ediyorum normal:)

Ben de cok hareketsizim ya. Aksamlari bi gun durup bi gun cikiyoruz esimle agir tempoda 15dk ancak yuruyebiliyorum. 15dk da donus tas catlasa yarim saat suruyo yuruyusum. O da kaplumbaga hizinda :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkaten ya icime doğmuş sanki hayirli omru uzun bi evlat olsun inşallah canım .

Misssdely kız senin randevu yarınmı cinsiyet kesinleşir artık😊 ay ben de haftaya gitcem doktora

oyyy şeytanın bacağını kırdım. evde eliptik bisikletim var benim(askı yerine kullanıyorum) onda 15 dk egzersiz yaptımşuan heryerimden şapır şapır ter akıyo hemen banyoya atıcam kendimi ama herakşam böyle 15dk yapsam bana yeter ya 100kcal harcadım gösteriyo göstergesi. akmasada damlar napayım

Misssdely kız senin randevu yarınmı cinsiyet kesinleşir artık😊 ay ben de haftaya gitcem doktora

yok be fıstıgım ya Cumartesi günü.bizim dairede biri zona oldu pna cpk moralım bozuk

yok be fıstıgım ya Cumartesi günü.bizim dairede biri zona oldu pna cpk moralım bozuk

Olsun canm az kalmış. Benim taa haftaya perşembe. Noldu ya hayırdır?

evet kızlar,12. haftada doktor %51 kız demişti,bugün birde öğrendik ki tombiş bir oğluşum olacakmışşş

evet kızlar,12. haftada doktor %51 kız demişti,bugün birde öğrendik ki tombiş bir oğluşum olacakmışşş

ohhh bastırın oğlanlar:):)kazasız gelsin canım yA cok sevindim :)

Olsun canm az kalmış. Benim taa haftaya perşembe. Noldu ya hayırdır?

zona su çiçeği tarzında birsey hamilelikte zararlı annemi aradım bende çiçeği geçirdim mi diye hatırlamıyorum diyor ya((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…