Kuzumm özledim... Görüşemedik bu ara ... Dr kontrolum ne zaman? Metak efiyorum senin kadar cinsiyeti
kuzum banami yazdin bilmiyorum ama ustume aldim atladim hemen
carsambadan beri kayinvalidemdeydim bugun geldim eve valla otelde gibiydim ekmek elden su golden ne temizik ne camasir ne yemek derdi esimin doktor kontrolu vardi bugun geri gelmek zorunda kaldik gerci yeterdi artik bi zmandan sonra ne kadar rahatim yerindede olsa olmuyor
bayram gunu doktor kontrolum canim ayin 29 unda saat 11 de siz el opmeye giderken bende bebegimi goruyor olucam herhalde
cinsiyetini bende merak ediyorum canim ya kesin olsun artik erkekde olsa kizda olsa kesin bi sonuc soyler insallah doktor ki ona gore daha isim bulcam esyalarini alcam yavas yavas saka maka 5 bucuk ayimiz kaldi ya
erkek olursa eymen olucak insallah ismi ne zamandir sevdigim bi isim ama kizim olursa kafamda bi turlu su tamamdir dedigim bi isim yok sen buldunmu kizina isim
kuzum banami yazdin bilmiyorum ama ustume aldim atladim hemen
carsambadan beri kayinvalidemdeydim bugun geldim eve valla otelde gibiydim ekmek elden su golden ne temizik ne camasir ne yemek derdi esimin doktor kontrolu vardi bugun geri gelmek zorunda kaldik gerci yeterdi artik bi zmandan sonra ne kadar rahatim yerindede olsa olmuyor
bayram gunu doktor kontrolum canim ayin 29 unda saat 11 de siz el opmeye giderken bende bebegimi goruyor olucam herhalde
cinsiyetini bende merak ediyorum canim ya kesin olsun artik erkekde olsa kizda olsa kesin bi sonuc soyler insallah doktor ki ona gore daha isim bulcam esyalarini alcam yavas yavas saka maka 5 bucuk ayimiz kaldi ya
erkek olursa eymen olucak insallah ismi ne zamandir sevdigim bi isim ama kizim olursa kafamda bi turlu su tamamdir dedigim bi isim yok sen buldunmu kizina isim
Ya ne biçim yazmışım canım .. Yanlış olmuş çoğu .. Beren ve Mira arasında gel git durumdayımm...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
beren guzelmis canim mira ismi cok moda simdi sanirim diziden dolayi bence batuhan in yanina beyza ismide cok yakisir komsumun cocuklari var oglu batuhan kizi beyza
ya bende inanın dikkat ettim akşam yürüyüş yaptım kahvaltıma cok dikkat ettim ama 3 kilo almışım herhalde eve kadın geliyor ya bn yapmıyorum iş sürekli oturuyorum yatıyorum hateketsizlikmi yaptı die düşünüyorum ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen bende günde 4km yürüyorum birde işte hareket ediyorum normal:)
Canım Beyza ilk ismi olcak .. Kalbin temiz.. Karşı komşum akrabam gibi kızları kardeşim gibiydi küçük kızı avusturyaya üniversiteye giderken trafik kazasında öldü.. Çok severdim.. Onun için ilk adı beyza olcak
Ben de cok hareketsizim ya. Aksamlari bi gun durup bi gun cikiyoruz esimle agir tempoda 15dk ancak yuruyebiliyorum. 15dk da donus tas catlasa yarim saat suruyo yuruyusum. O da kaplumbaga hizinda :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Misssdely kız senin randevu yarınmı cinsiyet kesinleşir artık😊 ay ben de haftaya gitcem doktora
yok be fıstıgım ya Cumartesi günü.bizim dairede biri zona oldu pna cpk moralım bozuk
Hakkaten ya icime doğmuş sanki hayirli omru uzun bi evlat olsun inşallah canım .
Canım srkadaşın için bir yasin okudum..
Arkadaşın için bende okurum bir yasin rabbim sağlıklı doğmasını nasip eder inşallah.
evet kızlar,12. haftada doktor %51 kız demişti,bugün birde öğrendik ki tombiş bir oğluşum olacakmışşş
evet kızlar,12. haftada doktor %51 kız demişti,bugün birde öğrendik ki tombiş bir oğluşum olacakmışşş
Olsun canm az kalmış. Benim taa haftaya perşembe. Noldu ya hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?