Canim saca lavanta cayi cok iyi geliyor. Gebelikte tuketilir mi bilmiyorum ama gecen gun Ibrahim Saracoglu cayi son durulama suyunuza dokup onunla durulayin saclarinizi etkisini muhakkak goruceksiniz demisti. Dene bence.
Ben de soracaktim ama hapin adini. Zaten baska bir arkadas sormus.
CEA dedigin C&A mi canim?
Upsss 😀evet C&A
Dar paça kötü var yanlardan lastikli müthiş ve sadece 30 tl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet kızlar,12. haftada doktor %51 kız demişti,bugün birde öğrendik ki tombiş bir oğluşum olacakmışşş
zona su çiçeği tarzında birsey hamilelikte zararlı annemi aradım bende çiçeği geçirdim mi diye hatırlamıyorum diyor ya((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi yaabulaşıcı mı peki?
Zeynep inanmıyorum ya ismini bile koymustuk senin kızın pardon oglusun :)
Hayırlı olsun canım iste bu yüzden diyorum erken öğrenmek iyi değil diye hemen değiştirelim listeyi oglus yapalım sana :)
Off ya sanki benimde erkeğe dönecek gibi hissediyorum hep bi türlü kızım olacağı fikri oturmuyor kafama bide benimkisi kesinlesseydi erkek de olsa kesin olsun belirsizlik iyi değil ya ...
evet canım zona bulaşmıyor ama su çiçeği geçirmeyen kişilere su çiçeği bulaştırıyorofff
eveeet erkek senesi olacak heralde,sağol canımmAa erkekler iyice arayı açtı hee😄 hayırlı olsun tatlım
hahaaa her yer oğlan olduuuohhh bastırın oğlanlar:):)kazasız gelsin canım yA cok sevindim :)
yaaa evet oğluşumun pipisini görememiş doktor teyzesi,şimdi resmini bile aldıkkZeynep inanmıyorum ya ismini bile koymustuk senin kızın pardon oglusun :)
Hayırlı olsun canım iste bu yüzden diyorum erken öğrenmek iyi değil diye hemen değiştirelim listeyi oglus yapalım sana :)
Off ya sanki benimde erkeğe dönecek gibi hissediyorum hep bi türlü kızım olacağı fikri oturmuyor kafama bide benimkisi kesinlesseydi erkek de olsa kesin olsun belirsizlik iyi değil ya ...
Iyikide alismamissin canım kiz fikrine inan bende soruyor herkes belli değil diyorum cok yakinlarima bile kiza benzetti ama değişebilir dedim hele kendimm asla daha kizim olucak diye odaklanmadim oglanda olsa kizda olsa razıyım yeterki saglikli doğsun yavrum.yaaa evet oğluşumun pipisini görememiş doktor teyzesi,şimdi resmini bile aldıkk
Allah'tan kız fikrine çok kaptırmamıştım kendimi,16. aftada daha net belli oluyor.bencede net olmadan öğrenmek iyi değil.
senn randevuyada az kaldı hee
Senin doktor çok büyük konusmus sidal buda donerse erkeğe yuhh artık derim yani seninki drgismez sanırım canım yoksa bu kadar büyük yuzdeyle konusmazdi doktor. Benimki agiz ucuyla kiza benzetti o yüzden degisme ihtimali var benim canım . Hayırlısı olsun bekleyip gorucez artık nasılsa bizimkilerde kesinlesir :)Yaa ben de erkeğe döner mi diye şüpheleniyorum. Benim doktor o kadar emin konuştu ki yüzde 95 dedi. 12.haftada bu kadar kesin söylenmez diye biliyorum. Ama senin kızın olcak canım benim içime öyle doğuyo😊
evet canım zona bulaşmıyor ama su çiçeği geçirmeyen kişilere su çiçeği bulaştırıyorofff
Ya kızlar leble vardı eskiden çok yazardı şimdi hiç görmüyorum nerelerde acaba? İnşallah iyidir
Iyikide alismamissin canım kiz fikrine inan bende soruyor herkes belli değil diyorum cok yakinlarima bile kiza benzetti ama değişebilir dedim hele kendimm asla daha kizim olucak diye odaklanmadim oglanda olsa kizda olsa razıyım yeterki saglikli doğsun yavrum.
Bayram günü bayram hediyesi olucak cinsiyetimiz kesinlesirse bu bayram unutulmaz artık :)
Senin doktor çok büyük konusmus sidal buda donerse erkeğe yuhh artık derim yani seninki drgismez sanırım canım yoksa bu kadar büyük yuzdeyle konusmazdi doktor. Benimki agiz ucuyla kiza benzetti o yüzden degisme ihtimali var benim canım . Hayırlısı olsun bekleyip gorucez artık nasılsa bizimkilerde kesinlesir :)
Dikkat et kuzum kendine aman diyeyim hamile hamile is alma başına.gec olsun guc olmasin canım cumartesi ye ne kaldı şurda :)
Anacim gobegim şuan öyle sis ve tas gibiki sanarsin 7 aylık hamileyim bune yaw cokta yemedim iştahsızlık var bugun yol dokundu sanirim ama bu göbek neyin sisligi bu kadar kizz özlem senin gobis resmine gülerken kendimde sen gibi oldum simdi :)
aa hayırlı olsun pipinizzevet kızlar,12. haftada doktor %51 kız demişti,bugün birde öğrendik ki tombiş bir oğluşum olacakmışşş
Ya kızlar leble vardı eskiden çok yazardı şimdi hiç görmüyorum nerelerde acaba? İnşallah iyidir
en iyisini yapmışsın tatlım.
inşallah değişmez ama bide kız bebeğin tadına bak isterim,tabi hayırlısıyla:)
olsun kız pek datlı oluyo ama gobişli göbişli:):).şahsen kendimi acayip seksi hissediyorum :)
i
Seksimi Hahay son aylarda hatirlatirim seksiligi esinle aranda koca gobis olunca sumo güreşçileri gibi guresirsiniz artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?