Kızlarr Merhabaa bende mart 2015 te cocugumu kucağıma alıcam göbiş nezaman şişiyor ya şişmeden kendimi hamile gibi hissedemiyorum :)
Iyikide alismamissin canım kiz fikrine inan bende soruyor herkes belli değil diyorum cok yakinlarima bile kiza benzetti ama değişebilir dedim hele kendimm asla daha kizim olucak diye odaklanmadim oglanda olsa kizda olsa razıyım yeterki saglikli doğsun yavrum.
Bayram günü bayram hediyesi olucak cinsiyetimiz kesinlesirse bu bayram unutulmaz artık :)
Senin doktor çok büyük konusmus sidal buda donerse erkeğe yuhh artık derim yani seninki drgismez sanırım canım yoksa bu kadar büyük yuzdeyle konusmazdi doktor. Benimki agiz ucuyla kiza benzetti o yüzden degisme ihtimali var benim canım . Hayırlısı olsun bekleyip gorucez artık nasılsa bizimkilerde kesinlesir :)
Dikkat et kuzum kendine aman diyeyim hamile hamile is alma başına.gec olsun guc olmasin canım cumartesi ye ne kaldı şurda :)
olsun kız pek datlı oluyo ama gobişli göbişli:):).şahsen kendimi acayip seksi hissediyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adil bir dövüş olacak o zaman cicim:)zira o hep sumoydu ezilen hor görülen bendim:):)artık şartlar eşit nihahaha:):)
i
Anacim gobegim şuan öyle sis ve tas gibiki sanarsin 7 aylık hamileyim bune yaw cokta yemedim iştahsızlık var bugun yol dokundu sanirim ama bu göbek neyin sisligi bu kadar kizz özlem senin gobis resmine gülerken kendimde sen gibi oldum simdi :)
İnan bana benimde karnim sis ablam bende kiz bu ne boyle diyor gaz anam gaz
Haha hemde sen iki kişi olarak gurescen intikamini alırsın artık bunca yilin oglusunla birlikte ;-)
Merhaba canım hosgeldin hayırlı olsun bebegin :)
Benim gobis son iki haftada patlama yapti resmen önceden sabahları iniyordu artık sabahta gobisle uyaniyorum.kilo durumuna da bagli benim hic gobegim yoktu 13 üncü haftada çıktı göbiş:)
hahaaaaa hayırlı olsun pipinizzCanım Allah hayrlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah
evet bikaç gündür benimde aklımda acaba tatile falanmı gittiki:26:
Tabiki canım ya bende çok isterim bi kizim olsun zaten üçüncü çocuk sevdası da kiz istememden çıktı taktir rabbimin artık :)
Pazartesi gunu arkadaşım doğum yaptı benim gibi 2 oglu vardı kızı Oldu üçüncü o kadar mutluyduki ziyaretine gittiğimde kıskandım gozlerinin icindeki mutluluk isigini bide resim çekmiş koymuş minicik elbise giydirip offf maşallah canim gitti resmen neyee ben yine daldım kiz bebegi ruyalarina :))
Evet kız gazlı oluyomuş hakkaten okuldaki arkadaşlarım demişti. Bu teoriyi çürütebilcek var mı aranızda😊
valla ben işte:)benim oğlan bir garip:)şu anda Rusya ya rest g
çeksek tüm doğalgaz ihtiyacını karşılayacak rezerv var bende:):)
Sen cumartesi kız olduğunu öğrenirsen teorimiz çürümez ama nihhahah kız gazıdır ooo😄
oturur ağlarım ya.eşime pek diyorum oğlumla bir olup incem tepene diye:)kız olursa öyle bir biner ki tepeme:))kız cocuklar eşime resmen aşık kendi kızı nasıl olur düşünemiyorum :)))
oturur ağlarım ya.eşime pek diyorum oğlumla bir olup incem tepene diye:)kız olursa öyle bir biner ki tepeme:))kız cocuklar eşime resmen aşık kendi kızı nasıl olur düşünemiyorum :)))
Bencede ya gaz yada kabizliktan hamile kaldım kalali geçmedi kabizligim ne yaptıysam olmadı demir hapı kabızlık yapıyor bende onu kullandığım surecede gecmicek sanirim.neyse sorun yok alıştım sanırım 4 aydir arada rahatlasam yeter:)hamilelikte kiz olunca gaz olduğunu bilmiyordum onuda ilk duyuyorum yanliz erkrj çocukları doğduktan sonra acayip gazli ve kakali oluyorlar erkek abalarina duyurulur şimdiden bezleri ucuzladikca stok yapmaya baslayin :)İnan bana benimde karnim sis ablam bende kiz bu ne boyle diyor gaz anam gaz
Demekki kiz bebekler anne karnında gazli oluyor erkek bebekler de doğduktan sonra al sana bi tez daha artık benimde bi tezim varrr oleyy :)Evet kız gazlı oluyomuş hakkaten okuldaki arkadaşlarım demişti. Bu teoriyi çürütebilcek var mı aranızda😊
i
Yazik ya adamcaza oldu olcak anali ogullu birer kırbaç alin elinize :)tabi fıstığım Show must go on dicem.dogduktan sonra da devam.çık oğlum dicem babanın tepesine:):)
Canim cok kilo alacaksın diye birsey yok hamur isi makarna pilav ekmek bebeğe faydali şeyler değil bunlardan uzak durup saglikli beslenirsen cok kilo almassin inşallah ha canin.isterse ye tabi benim üçüncü hamileligim ikisindede 25 er kilo aldım ve sonra dikkat ederek verdim yani hamilelik te kilo kafana takicagin en son sey olsun tadini cikar bu gunlerin :))Hoşbulduk canım :) bende biran önce çıksın diye bakıyorum ama daha bir gelişme yok. Çok kilo almaktanda korkuyorum aslında 6.haftadayım oluyorum hep herkes iştahsızlıktan şikayetçi bende yiyip yiyip doyamıyorum sonuç nasıl olucak bakalım ortalama bebekle birlikte 20 kilo alınıyor diye duydum çok korkuyorummm
sen ne hissediosan odur canım.ben hep erkek bebek gördüm rüyamda herkes kız dedi ben erkek dedim.
bu arada bizim ismimiz belli Ali Efe:)listemize ekleyebilirsin:)
valla aynı dert bendede var,normalde tülü biri değilim sarışınım zaten.göbeğimde kıllar va yaa ağda bile yaptım,napıyım doktordan utanıyorum yaniii,erkek tüylü ypıyo lafı doğru bencededemek ki benim kuzucuk erkek göbisimden fiskiran tüyleri başka rru aciklayamuyorumalirsam daha çogalir diye almiyorun da valla hamilelik ten sonra dökülür diye ümit ediyorum.. doktora da ayip oluyor ama napiyim bu hormonlarrrrrrr
Bencede ya gaz yada kabizliktan hamile kaldım kalali geçmedi kabizligim ne yaptıysam olmadı demir hapı kabızlık yapıyor bende onu kullandığım surecede gecmicek sanirim.neyse sorun yok alıştım sanırım 4 aydir arada rahatlasam yeter:)hamilelikte kiz olunca gaz olduğunu bilmiyordum onuda ilk duyuyorum yanliz erkrj çocukları doğduktan sonra acayip gazli ve kakali oluyorlar erkek abalarina duyurulur şimdiden bezleri ucuzladikca stok yapmaya baslayin :)
Demekki kiz bebekler anne karnında gazli oluyor erkek bebekler de doğduktan sonra al sana bi tez daha artık benimde bi tezim varrr oleyy :)
Yazik ya adamcaza oldu olcak anali ogullu birer kırbaç alin elinize :)
Canim cok kilo alacaksın diye birsey yok hamur isi makarna pilav ekmek bebeğe faydali şeyler değil bunlardan uzak durup saglikli beslenirsen cok kilo almassin inşallah ha canin.isterse ye tabi benim üçüncü hamileligim ikisindede 25 er kilo aldım ve sonra dikkat ederek verdim yani hamilelik te kilo kafana takicagin en son sey olsun tadini cikar bu gunlerin :))
Offf açıkçası ben bisey hissedemiyorum zeynep o yüzden de cinsiyet fikrini sildim kafamdan sağlıklı olsun yeter doktor soylemesse sormucsm bile kontrolumde sağlıklı desin hersey yolunda desin yeter ..
Vay Ali Efe ne karizma bi isim olmus cok guzelmis canım isminiz ekleyelim tabi :)
Kızlar yeni doğan bir bebeğe anne sütünden önce 1çay kaşığından az soda verinki gazı olmasın diye birşey duymuştum sizce doğrumudur ama mantıklı olarak bebeğin miğdesine zarar gelir gibi geliyor yapanlarda duydum ama emin olamadım
valla aynı dert bendede var,normalde tülü biri değilim sarışınım zaten.göbeğimde kıllar va yaa ağda bile yaptım,napıyım doktordan utanıyorum yaniii,erkek tüylü ypıyo lafı doğru bencede
canım hayırlısı başta önemli olan sağlıklı olması.
dimii:))güzel isim,daa seneler önce karar vermiştik eşimle,oğlumuz olacağını hissetmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?