Buyrun benimikizlere hamile degilmisin sen....
kimdi vo söleyin bana...
bu arada acaba kafein naptı acaba ..
düşünmekteyimm
Hadi gözün aydın. Artık endişeyle değil de bebişini görme sevinciyle doktora gitme vakti geldi canımKizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
Benim gözlemime göre de anneler bebek ağlayınca atlıyor hemen. Sen susturamazsın, daha çok ağlamadan müdahale edeyim deyip öne atıyor kendini. Sonra hakikaten bebek annede daha rahat ediyor, babanın da işine geliyor. Arkadaşım 2. çocukta ayıldım, baktım kendimi paralıyorum susmasa da babasına verdim sen daha iyi avutuyorsun diyerek babaya alıştı rahat ettim der.Kızlar dün gözlemlerim sonucu bişey farkettim sizle de paylaşıyım😊 plajda küçük bebişli çiftleri izledim maşallah bebişler o kadar tatlıki doyamadım zaten. Bebiş ağlıyo annesi kucağına alıyo gezdiriyo, işte denize götürüyo, oynuyo oyalıyo sürekli gözü üzerinde. Annelik böyle bişey demekki. Babalara gelirsek, bi kenarda sanki onları tanımıyomuş gibi sessiz sedasız oturuyo. 3 çift de böyleydi. Yaw çocuk ağlıyo kadın yoruldu kalk azcık da sen gezdir dimi.. Tık yok. Ay bizim eşlerimiz de böyle olmasıııın
Günaydın kızlaar ve de tatlı bebişlerimizBugün büyük gün saat 11.de doktor randevumuz var Çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim için İnşallah iç ferahlatıcı tatlı tatlı haberlerle dönerim
kızlar bu arada face kullananlar birbirini eklese ya olmaz mı.İlerde doğum davaları karışında kopabiliriz
Gunaydin kizlar hastane randavuma gidiyorum dua edinde kotu bisi olmasin cok korkuyorum
Canim hayırlı olsun cok sevindimKizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
Ayy olmasinlqr öyle odun gibi. Smdilik pek olcaga benzemiyo ama zamani gelmedende belli olmaz bu isler..Kızlar dün gözlemlerim sonucu bişey farkettim sizle de paylaşıyım😊 plajda küçük bebişli çiftleri izledim maşallah bebişler o kadar tatlıki doyamadım zaten. Bebiş ağlıyo annesi kucağına alıyo gezdiriyo, işte denize götürüyo, oynuyo oyalıyo sürekli gözü üzerinde. Annelik böyle bişey demekki. Babalara gelirsek, bi kenarda sanki onları tanımıyomuş gibi sessiz sedasız oturuyo. 3 çift de böyleydi. Yaw çocuk ağlıyo kadın yoruldu kalk azcık da sen gezdir dimi.. Tık yok. Ay bizim eşlerimiz de böyle olmasıııın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm hayrli olsun oglusun. Ben sonu aş daşla biten isimlerle pek iyi degilim başka alternatif varmi?Benimde oğlum geliyoooor 😘😘😘
Candaş ismi nasıl sizce 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmm bilmiyodum badenin o anlamını. Ama dilayi sevmedim cnm bade kulağa daha hoş geliyo benceevet ama tasavvufi anlamda müritle mürsit arasındaki ilahi aşk muhabbet manasına geliyor yani allah aşkı. ben edebiyatçı olduğum için bu tarz isimleri seviyorum. ama daha emin değilim araştırmadayım. dilâ ya taktım şimdi de:)
Olsun cnm eğer kililu baslamadiysan takilma kiloya. Oglun sağlıklı olsunda. Bende 4 de alcam ikili sonucumu inşallah sorun yoktrSelam arkadaşlar
Düm kontrolüm vardı bir oğlum daha oluyor allahın izniyle...bu hamileliğim herşeyiyle ilk hamileliğimden çok farklı bulantılarım oldu, bu sefer soldaydı bebeğim cildim çok bozuldu gibi o yüzden hep kız gibi geliyordu ama anladımki her hamilelik farklıymış...
12.haftaya kadar bulantılardan hiç kilo almayan ben son bir ayda tam 4 kilo almışım şaka gibi o da tansiyon düşüklüğünden oldu tuzu çok fazla tükettim ve aralarda sürekli bişiler yedim az ve sık yemek bana yaramadı biraz yavaşlamam gerek dikkat edicem bundan sonra herşey yolunda çok şükür ikili tarama sonuçumda güzel çıktı bizden haberler böyle :)
Cnm lansinoh du sanirim göğüs ucu ici cok iyi diyolardi. Benim uç kısmı yok gbi bisey isim zor valla. Annem hep anlatr seni emzirirken hep kanardi byke artik en son sallaniyodu kopucak gibiydi diye. Cok korkuyorum,simdiden enjektorleselam kızlarrr
bi krem mi yağ mı bişey varmış galiba meme ucu çatlaklarını önleyen ..
bilen varsa söylesin bizeeee
canım sana da maaşallah
zor hamilelik geçiriyorsun 2 de oğluşun var..
ben bi kocayı zor idare ediyorum
bence belli olur gösterirse...
çikolata yiyip gitmek gerek zıp zıp zıplıyolarmış..
ben genelde aç gidiyordum uyukuyor benimkisi o zaman
Canim hayırlı olsun cok sevindim
Ayy olmasinlqr öyle odun gibi. Smdilik pek olcaga benzemiyo ama zamani gelmedende belli olmaz bu isler..
Cnm hayrli olsun oglusun. Ben sonu aş daşla biten isimlerle pek iyi degilim başka alternatif varmi?
Hmm bilmiyodum badenin o anlamını. Ama dilayi sevmedim cnm bade kulağa daha hoş geliyo bence
Olsun cnm eğer kililu baslamadiysan takilma kiloya. Oglun sağlıklı olsunda. Bende 4 de alcam ikili sonucumu inşallah sorun yoktr
Cnm lansinoh du sanirim göğüs ucu ici cok iyi diyolardi. Benim uç kısmı yok gbi bisey isim zor valla. Annem hep anlatr seni emzirirken hep kanardi byke artik en son sallaniyodu kopucak gibiydi diye. Cok korkuyorum,simdiden enjektorle
FAlan uç cikarmaya mi calissam diyorum. 6.aydan sonra zaten rahim kaslmalarini artirdigi icin pek dokunmamamiz gerekcek..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkadaşlar
Düm kontrolüm vardı bir oğlum daha oluyor allahın izniyle...bu hamileliğim herşeyiyle ilk hamileliğimden çok farklı bulantılarım oldu, bu sefer soldaydı bebeğim cildim çok bozuldu gibi o yüzden hep kız gibi geliyordu ama anladımki her hamilelik farklıymış...
12.haftaya kadar bulantılardan hiç kilo almayan ben son bir ayda tam 4 kilo almışım şaka gibi o da tansiyon düşüklüğünden oldu tuzu çok fazla tükettim ve aralarda sürekli bişiler yedim az ve sık yemek bana yaramadı biraz yavaşlamam gerek dikkat edicem bundan sonra herşey yolunda çok şükür ikili tarama sonuçumda güzel çıktı bizden haberler böyle :)
Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
Hoş geldiiiin... Bebisin hayırlı olsunHerkese merhaba, ziyaretçi olarak takipteyim, neredeyse hepinizi tanıdım artık diyebilirimiş yerimden giremiyorum, ancak cepten yazabiliyorum o yuzden geç katıldım aranıza. Sat 30 mart yaş 32, erkek bebek, beklenen doğum tarihi 3 ocak 2015. Mesaj sayım yetersiz, ozelden yazamadim, beni de bekleyebilir misiniz listeye? Herkese saglikli bebekler diliyorum.
Canim hayırlı olsun cok sevindim
Ayy olmasinlqr öyle odun gibi. Smdilik pek olcaga benzemiyo ama zamani gelmedende belli olmaz bu isler..
Cnm hayrli olsun oglusun. Ben sonu aş daşla biten isimlerle pek iyi degilim başka alternatif varmi?
Hmm bilmiyodum badenin o anlamını. Ama dilayi sevmedim cnm bade kulağa daha hoş geliyo bence
Olsun cnm eğer kililu baslamadiysan takilma kiloya. Oglun sağlıklı olsunda. Bende 4 de alcam ikili sonucumu inşallah sorun yoktr
Cnm lansinoh du sanirim göğüs ucu ici cok iyi diyolardi. Benim uç kısmı yok gbi bisey isim zor valla. Annem hep anlatr seni emzirirken hep kanardi byke artik en son sallaniyodu kopucak gibiydi diye. Cok korkuyorum,simdiden enjektorle
FAlan uç cikarmaya mi calissam diyorum. 6.aydan sonra zaten rahim kaslmalarini artirdigi icin pek dokunmamamiz gerekcek..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar 4 gibi ikili testiminin sonucu cikacak dua edin nolur kuzucuklarım iyi olsunlar beklemek o kadar zorki. İnşallah sonuç bekleyen herkes iyi sonuçlar alır
benim de uçları hamilelikten sonra iyice genişledi
hani şimdi doğursam çocuk rahat rahat emicek gibi
ama görüntü olarak hoşuma gitmiyor
kızlar bu arada bebek arabası konusunda nunapepp diye bir marka yazmıstım. Htta kuzenim ısrar ediyor al dıye demistim. Gözümle gördüm o araba tr yollarına gelmez fıstıklar. Tekerler yere cok yakın,selesi yok, begenmedim kısacası. Bilginiz olsun hani kanına girdigim varsa
selam kızlarrr
cinsiyetini öğrenen arkaaşlara hayırlı olsunn....
benim de c.tesi kesinleşir inşallah..15+4 olucaz gerçi usgye göre önden gidiyor benim sıpacık
benim de mide yanmalarım çok kötüüüü
tavsiyelerinizi dinleyip süt içmeyi denicem..
sütten tiksinmiştim ama geçti sanırımm 3ayın sonunda..
benim de öyleee.....
doğumdan sonra kaç beden sutyen takarım meraktayım..
şimdiden 1 beden büyüdü
bi krem mi yağ mı bişey varmış galiba meme ucu çatlaklarını önleyen ..
bilen varsa söylesin bizeeee
canım sana da maaşallah
zor hamilelik geçiriyorsun 2 de oğluşun var..
ben bi kocayı zor idare ediyorum
bence belli olur gösterirse...
çikolata yiyip gitmek gerek zıp zıp zıplıyolarmış..
ben genelde aç gidiyordum uyukuyor benimkisi o zaman
selam kızlar ev yerleştirme telaşım var giremiyorum pek nasıl gidiyor hepiniz iyisinizdir inşallah
kontrole gidenler de hep iyi haberlerle dönsünler :) özledim valla buraları ama telaşım ne zaman biter bilemiyorum
cnm o renkli bölüm genişledi benimde ama uç yokk
özlemcim seni de wollex dünyasına bekliyoruz o zaman arazi arabası gibi 4x4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?