2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar macır kremı var duydunuz mu bilmiyorum. Bebek pişiklerine gögüş çatlatlarına bire bir. Ondan alın. Diğer markalar falan hikaye. Benım 2. derece yanıgımı geçirdi krem

selam kızlar ev yerleştirme telaşım var giremiyorum pek nasıl gidiyor hepiniz iyisinizdir inşallah
kontrole gidenler de hep iyi haberlerle dönsünler :) özledim valla buraları ama telaşım ne zaman biter bilemiyorum

ikizlere hamile degilmisin sen....
kimdi vo söleyin bana...
bu arada acaba kafein naptı acaba ..
düşünmekteyimm
Buyrun benim
Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
Hadi gözün aydın. Artık endişeyle değil de bebişini görme sevinciyle doktora gitme vakti geldi canım
Benim gözlemime göre de anneler bebek ağlayınca atlıyor hemen. Sen susturamazsın, daha çok ağlamadan müdahale edeyim deyip öne atıyor kendini. Sonra hakikaten bebek annede daha rahat ediyor, babanın da işine geliyor. Arkadaşım 2. çocukta ayıldım, baktım kendimi paralıyorum susmasa da babasına verdim sen daha iyi avutuyorsun diyerek babaya alıştı rahat ettim der.
İlk çocukta uygulamak zor olsa gerek.

İnşallah canım benin daha randevum bir ay sonra

kızlar bu arada face kullananlar birbirini eklese ya olmaz mı.İlerde doğum davaları karışında kopabiliriz

Ay ne güzel olur canım ya bebislerimizi birlikte buyuturuz faceten

Gunaydin kizlar hastane randavuma gidiyorum dua edinde kotu bisi olmasin cok korkuyorum

Amin canım içini ferah tut kıpır kıpır görürsün kuzucuğunu inşallah

Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
Canim hayırlı olsun cok sevindim
Ayy olmasinlqr öyle odun gibi. Smdilik pek olcaga benzemiyo ama zamani gelmedende belli olmaz bu isler..
Benimde oğlum geliyoooor 😘😘😘
Candaş ismi nasıl sizce 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm hayrli olsun oglusun. Ben sonu aş daşla biten isimlerle pek iyi degilim başka alternatif varmi?
Hmm bilmiyodum badenin o anlamını. Ama dilayi sevmedim cnm bade kulağa daha hoş geliyo bence
Olsun cnm eğer kililu baslamadiysan takilma kiloya. Oglun sağlıklı olsunda. Bende 4 de alcam ikili sonucumu inşallah sorun yoktr
Cnm lansinoh du sanirim göğüs ucu ici cok iyi diyolardi. Benim uç kısmı yok gbi bisey isim zor valla. Annem hep anlatr seni emzirirken hep kanardi byke artik en son sallaniyodu kopucak gibiydi diye. Cok korkuyorum,simdiden enjektorle
FAlan uç cikarmaya mi calissam diyorum. 6.aydan sonra zaten rahim kaslmalarini artirdigi icin pek dokunmamamiz gerekcek..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Walla ne zamandır içime kız doğuyordu aşkım hep kız isimlerine yöneldim erkek isimleri arasındada buna içim ısındı 😊 ama daha çok war alternatifler olabilir 😉

Yanlış yere cwpladım pardon kızlar daha yeniyim aranızda ☺️

maşallah canm

Kızlar 4 gibi ikili testiminin sonucu cikacak dua edin nolur kuzucuklarım iyi olsunlar beklemek o kadar zorki. İnşallah sonuç bekleyen herkes iyi sonuçlar alır

Canim haberler iyi.. Cok sevindim.. Hayirli olsun guzel kizin

Hoş geldiiiin... Bebisin hayırlı olsun

benim de uçları hamilelikten sonra iyice genişledi
hani şimdi doğursam çocuk rahat rahat emicek gibi
ama görüntü olarak hoşuma gitmiyor
Kızlar 4 gibi ikili testiminin sonucu cikacak dua edin nolur kuzucuklarım iyi olsunlar beklemek o kadar zorki. İnşallah sonuç bekleyen herkes iyi sonuçlar alır

canım inşallah sağlıklı sonuçlar alırsın da müjdelerin bize..

benim de bu aralar iştahım arttı
3kg vermiştim 2 kg sini geri aldım
Alalh sonumu hayır etsin

Haklısınız kızlar kişiden kişiye değişiyo bu bebek bakımı konusu. Ama sevindim bazıları babaların da baktığını söylemiş😊 bence sorumluluk tamamen annede olmamalı. Baba alışıyo rahata oh gel keyfim gel. Baştan alıştırmak en iyisi galiba. Benim eşim çocuklara bayılır, o yüzden yardım eder diye düşünüyorum. Yaşayıp görücez☺️

Bi keresinde küçük bebişleri olan arkadaşımızın evinde kalmıştık yeni tayin olduğumuzda bikaç günlüğüne. Bebeğin annesi gece çocuk durmayınca hadi git abiyle ablaya diyodu bizim odamıza salıyodu çocuğu resmen. Böyle gamsız bi anne görmedim yahu. Çocuk emekleye emekleye geliyodu. Aynı gece 2-3 defa oldu bu. Artık sinirlendim hiç oralı olmadım. Eşim her defasında gayet sakin aldı çocuğu pışpışladı. Dedim aynı performansı kendi çocuğumuzda da bekliyorum😄

Son düzenleme:

özlemcim seni de wollex dünyasına bekliyoruz o zaman arazi arabası gibi 4x4

canım dediğin kremi hamile bi arkadaş kullanıyo doktoru vermiş ama ismini bilmiyorum heralde bizde doktora söylsek son aylarda verir. bide doğumdan 15 gün önceden soğanı rendeleyip pamukla suyunu uçlara kompres yaparsan da yara olmuyomuş ama sonra süt soğanlı olur mu bilmem

kolay gelsin canım

özlemcim seni de wollex dünyasına bekliyoruz o zaman arazi arabası gibi 4x4

bak onu düşünüyorum ama ana kucagını abım ben alıcam dedi. Bende o yüzden hafif baston puset alacagım sanırım canım. Chicco liteway yada maclaren quest. Tek elle kapanıp acılıyor. Bız cok gezerız eşimle pratik birsey olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…