2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Evet bende bunda yaptirmadim istemiyor çünkü allahin izni ile saglikli bi evladim olacak insaallah sende oyle dusun

Kızlar bebiş 15.haftada göbek deliğinin oralara yaklaşır mı? Yani o kadar aşağılarda olmaz artık dimi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim yarın 14.hafta bitiyor ama ben hep aşağıda hissediyorum.

ohh bugün keyfim yerinde
sabah kalktım,güzel bir kahvaltının ardında dip köşe temizlik yaptım,miss gibi oldu evim
şimdide sizler neler kaynatmışsınız ona bakacağım,umarım herkes iyidir

Kızlar tevhidleri kime söylüyoruz? Hatırlayamıyorum da..

Akgokcen arkadasimiza canim.
bu gece bol bol tevhit cekelim kizlar bende coktandir biraktim tevhidi falan daha yeni yeni kendime geliyorum malum insallah bundan sonra daha cok verimli olucam

Son düzenleme:
Kızlar bebiş 15.haftada göbek deliğinin oralara yaklaşır mı? Yani o kadar aşağılarda olmaz artık dimi?

ı

Canım ben şu an 16+3 deyim dün kontroümde baktk göbek deliğime ulaşmış rahim bebişim de 15 cm olmuş

[

canım bu gece tüm hamişlerimiz için dua edicem inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza..

senin riskin kaç çıktı? benim 1/330 çıktı
çok moralimiz bozuldu eşimle ama inan biz de bi an aldırmayı düşünmedik....
benim bebiş de ense kalınlığı 1,8 burun kemiği de var gerisi Rabbime kalmış...
ben de pişmanım test yaptırdığıma ama aklımı takmıyorum artık...kaderde varsa 1000000 da 1 bir çıksa o 1 kişi biz oluruz hiç takma kafana...

Selamlar fıstıklar
Bugün pek bi enerjiktim ben de adzeynep gibi kahvaltıdan sonra gebelik kaydı yaptırmak için sağlık ocağına gittim,daha sonra eve döndüğümde de bi başladım temizliğe Ev kokmuş kızlarrrrr iyice kırkladım temizledim valla içime sindi sağolsun anacım da kızımı uyutmuştu yoksa küçük cadı ayaktayken iş yapmak mümkün mü acaba Şu güzel ve mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah dualarınızı kabul etsin Rabbim ailelerimizi yuvalarımızı korusun sevgi ve bereketle kuşatsın , kötülerden kötülüklerden her türlü doğal afet kaza ve belalardan,iftiralardan dedikodulardan korusun.Hepimiz bu gece bol bol dua edelim , yer gök duayla...

O zmn biraz daha sabrediyorumm 😊
benim de 12. haftada kız dedi 16 da erkek olduğu kesinleşti
sılam geçmiş olsun canım,çok uyuduğun için baş ağrısı yapmıştır.
canım,bu bir tarama testi.hatta çok gereksiz bir test.aileyi yıpratmaktan başkada bir işe yaramıyor.lütfen kafana takıp bebeğini de üzme.ultrason bulguları normal çıktığna göre bebeğin sağlıklıdır Allah'ın izniyle...
Ne guzel benim ev çok fena hic halim yok is yapmaya

kıyamam,bende aylardır öyleydim.bu haftalardan sonra daha da dinçleşiriz inşallah.

of ya çok sıkıldım bugün 12 haftalıkken erkek dedi bugün 16 haftalık kız dedi benim tabi kafama takıldı başka doktora gittim erke olabilir 10 gün sonra gel kesinleşir dedi ama ben çok merak ediyorum kendimi hep erkeğe hazırlamıştım

canım 12 haftada erkekle kız bebeğin organları birbirine benzermiş.o yüzden en sağlıklısı 16. haftada söylenen doğrudur.ama başka doktorda erkek olabilir demiş.tam göstermiyo galiba senn ki.eğer erkek diyolarsa pipisini göstersinler sana.

çok hareketliymiş yakalayamadı doktor ilki önce dedi bişey var sanki erkek gibi falan dedi sonra kız dedi öyle diyince ben hep erkeğe takıldım başka doktora gittim oda erkek gibi dedi benim gibi olanlar varmı acaba

çok hareketliymiş yakalayamadı doktor ilki önce dedi bişey var sanki erkek gibi falan dedi sonra kız dedi öyle diyince ben hep erkeğe takıldım başka doktora gittim oda erkek gibi dedi benim gibi olanlar varmı acaba

bide içimden hep erkek istedim ondanmı acaba böyle düşünüyorum rus takvimi çin nub teorisi hep erkekti eğer kızsa demek hepsi yalan oluyo

Ben ilk keseyi görmek için gittiğimde çok sıkışıktım bidaha gerek olmadi hep rahat gittim. Dktorda hiç sıkışık gel demedi alalaa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 gün sonra ne diyecek bakalım.merakla bekliyorum bende.

o yüzük falı bahane,ben denedim kız çıktı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…