slm canim oncelikle aramiza hosgeldin
ben almanyada yasiyorum bu ucuncu hamileligim ve ne ikili test nede baska bi test yaptirdim simdiye kadar turkiyedeki bu ikili uclu diortlu diye uzayip giden testleri hic anlamis degilim anne adayinin psikolojisini bozmaktan baska bi ise yaramiyor malesefburdaki arkadaslarima da hep soyledim bu testleri yaptirmaktan taraf olmadigimi.insallah bebegin saglikli bi evlat olarak dunyaya gelicek su hayir mubarek gun hurmetine ben inaniyorum rabbimmin sesimizi duyacagini icini ferah tut aklina kotu birsey getirme sakin rabbimden gelen herseyi biz kullari olarak raziyiz zaten
Kızlar bebiş 15.haftada göbek deliğinin oralara yaklaşır mı? Yani o kadar aşağılarda olmaz artık dimi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohh bugün keyfim yerinde
sabah kalktım,güzel bir kahvaltının ardında dip köşe temizlik yaptım,miss gibi oldu evim
şimdide sizler neler kaynatmışsınız ona bakacağım,umarım herkes iyidir
Kızlar tevhidleri kime söylüyoruz? Hatırlayamıyorum da..
ıKızlar bebiş 15.haftada göbek deliğinin oralara yaklaşır mı? Yani o kadar aşağılarda olmaz artık dimi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başlığı sessiz sessiz takip edenlerdenim :) bu mübarek ayın ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbimin dualarımızı geri çevirmeyeceğine inandığımdan sizlerden dua dilenmeye geldimİkili test sonucu kötü çıkıp bebeğini aldırmayı düşünmeyen biri olarak rabbime sığındım.. İnşallah öncelikle hepinizin ve benim de bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder allahım.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin..
benim de 12. haftada kız dedi 16 da erkek olduğu kesinleştiO zmn biraz daha sabrediyorumm 😊
sılam geçmiş olsun canım,çok uyuduğun için baş ağrısı yapmıştır.Slm canlarim kadir gecemiz mübarek olsun rabbim bu güzel gecenin hurmetine bizlere evlatlarimizi sag saglim saglikli bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Dun aksama doğru dayanılmaz bas agrim vardı akşam 8 de bas ağrısından dolayı bi yattim bugun 10 bucukta uyanmisim esimden Allah razi olsun çocuklar yine ona kaldı ufagi goturmus sabah gecede zor uyuttum dedi babalarına cok nazlanip eziyet ediyorlar biliyolar o yumuşak yüzlü ben biraz kuralci bi anneyim esimse tam tersi :)
Simdide heryanim ağrıyor ya o kadar saat uyumuşum halada heryanim ağrıyor nasıl birsey bu kadar uykudan sonra turp gibi olmam lazım değil mi
canım,bu bir tarama testi.hatta çok gereksiz bir test.aileyi yıpratmaktan başkada bir işe yaramıyor.lütfen kafana takıp bebeğini de üzme.ultrason bulguları normal çıktığna göre bebeğin sağlıklıdır Allah'ın izniyle...Başlığı sessiz sessiz takip edenlerdenim :) bu mübarek ayın ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbimin dualarımızı geri çevirmeyeceğine inandığımdan sizlerden dua dilenmeye geldimİkili test sonucu kötü çıkıp bebeğini aldırmayı düşünmeyen biri olarak rabbime sığındım.. İnşallah öncelikle hepinizin ve benim de bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder allahım.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin..
Ne guzel benim ev çok fena hic halim yok is yapmaya
canımm,bende 42 kiloyumzayıfların daha tombul oluyo bebekleri dedi doktorum.
benim de 12. haftada kız dedi 16 da erkek olduğu kesinleşti
sılam geçmiş olsun canım,çok uyuduğun için baş ağrısı yapmıştır.
canım,bu bir tarama testi.hatta çok gereksiz bir test.aileyi yıpratmaktan başkada bir işe yaramıyor.lütfen kafana takıp bebeğini de üzme.ultrason bulguları normal çıktığna göre bebeğin sağlıklıdır Allah'ın izniyle...
kıyamam,bende aylardır öyleydim.bu haftalardan sonra daha da dinçleşiriz inşallah.
of ya çok sıkıldım bugün 12 haftalıkken erkek dedi bugün 16 haftalık kız dedi benim tabi kafama takıldı başka doktora gittim erke olabilir 10 gün sonra gel kesinleşir dedi ama ben çok merak ediyorum kendimi hep erkeğe hazırlamıştım
canım 12 haftada erkekle kız bebeğin organları birbirine benzermiş.o yüzden en sağlıklısı 16. haftada söylenen doğrudur.ama başka doktorda erkek olabilir demiş.tam göstermiyo galiba senn ki.eğer erkek diyolarsa pipisini göstersinler sana.
çok hareketliymiş yakalayamadı doktor ilki önce dedi bişey var sanki erkek gibi falan dedi sonra kız dedi öyle diyince ben hep erkeğe takıldım başka doktora gittim oda erkek gibi dedi benim gibi olanlar varmı acaba
Ben ilk keseyi görmek için gittiğimde çok sıkışıktım bidaha gerek olmadi hep rahat gittim. Dktorda hiç sıkışık gel demedi alalaa..Tesekkur ederim bayanlar. 10.haftamda gittigimde doktor bakti tam olcum yapamiyorum sikisik gelmemissin, su ic biraz sikis tekrar bakayim dedi. 12.haftada ikili test icin gitmistim. Bu sefer yine ayni sey olmasin diye sikisio gittim ben de. O yuzden sorayim sizlere dedim. Hep mi boyle sikisik gidicez yoksa baslarda kucuk oldugu icin mi gerekiyor diye. 12.haftada gittigim doktora da ilk kez gitmistim ve artik hep ona gidicem. Sormayi unutmusum bu durumu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok hareketliymiş yakalayamadı doktor ilki önce dedi bişey var sanki erkek gibi falan dedi sonra kız dedi öyle diyince ben hep erkeğe takıldım başka doktora gittim oda erkek gibi dedi benim gibi olanlar varmı acaba
10 gün sonra ne diyecek bakalım.merakla bekliyorum bende.
bide bütün teoriler erkekti takvim nub falan hatta burda paylaştım arkadaşlar erkeğe benziyo dediler bide yüzük varmış bi arkadaş söyledi ileri geri giderse erke yuvarlak dönerse kızmış hiç denedinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?