2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benim rahim ters olduğundan dolayı 10. haftaya kadar hep sıkışık gittim. sonra gerek kalmadı zaten usg aletini karnıma koyar koymaz bebiş gözüküyor maşallah

Nihayet eve geldim yine 2.80 yığıldım. Sabah işe geç kalınca akşam tamamlamak gerekiyor öyle de sıkı bir sistem var.
Bugün acayip sıcak, oruç tutanlara Allah kuvvet versin az kaldı. Ben oruçsuz halimle baygınlık geçirebilirdim bugün.
Herkese iyi iftarlar şimdiden, kadir geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar günaydın öncelikle Kadir Geceniz Mübarek olsun.
bu arada kızım olacak :)
Gozun aydin canim demek kizin olucak hayirli olsun kizin
günaydın fıstıklarrrrr. son 72 saat kaldı hatta 71 .Bebecik görmeeeeee
oy oyy oyy gunler bitti artik saatleri sayar olduk demek az kaldi canim benimde sali gunu bana daha var :26:
Canim aramiza hosgeldin hayirli olsun bebegin insallah bu sefer bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder rabbim
yaw ne aceleci hatunlarsiniz azcik sabirli olun
16 inci haftan dolduktan sonra hissedersin canim hareketlerini insallah az kalmis
benim oğluşumun da hala adı yazmıyor
canim bilgilerini bana yazmadan benim seni listeye nasil eklememi bekliyorsun ?
listenin ilk basindada yazdim listeye eklemem icin ozelden bana bildirim yapmaniz gerekiyor ozelden yazamiyorsaniz burdan birine ricada bulunun arkadaslarimdan biri mutlaka yazar bana ozelden.dunde bu konuyla ilgili sinirlendim bugunde sen boyle yazinca ustune tuz biber oldu neysee ...
sagolasin canim bugun iyiyim sukur bas agrim yok azda olsa islerimide yapabildim
malesef bu sene izin yapamiyoruz esim sen bu haldeyken ne yapicaz turkiye sicaginda dedi haklida insallah seneye bebisle bir gideriz izne artik bu sene buralarda gezdiriyoruz ogluslari ben iyi oldukca
bende verdigim kilonun 2 sini geri aldim canim biz daha eksiden yiyoruz sorun degil sonucta hamilelikle vermistik o 2 kiloyu

hay allahim ya bi cinsiyet yanlisligi daha ben artik iyice korkmaya basladim cinsiyet degisecek sanirim benimde :26:
bir tek adzeynebin kizken erkege dondu genelde erkektan kiza donen var sanirim 12 inci haftada ogrenenler yanlis cikiyor ya hep.ben ogluslarimi 12 inci haftada ogrendim ama hicde aklima getirmedim acaba degisirmi diye bu sefer sizlerin bu haberlerini aldikca iyice umudumu kestim hayirli evlat olsunlar saglikla gelsinler dunyaya yeter ama iste kesin ogrenmek istiyor insan
merhabalar allah nasıp ederse bende ocak annesı olacagım ınsallah allahım kucagımıza saglıklı hayırlı evlatlar almayı nasıp etsın
hosgeldin canim aramiza bilgilerini bana ozelden yaz lutfen
oyyy gozun aydin sulem cok sevindimm canim insallah daha da iyi olucaksin artik
sikisik gideceksin diye birsey yok canim kasma kendini
aman be canim bebekler saglikli olsunda kilo veriliyor ben 2 kez 25 er kilo aldim ve geri verdim kilolari merak etme kilo bi sekilde veriliyor ozellikle emzirme doneminde cok veriliyor o yuzden takma hic kafana yasasin ikizler
Kizlar bisey sorcam 15 hafta 4 gun oldu bugun gebeligim. Once ki gibi istahli hissetmiyorum. Gobegim de kuculuyo sanki acaba kuruntu mu yapiyorum yoksa bi sorun mu var ki Randevu ayin 31 inde.
ahanda topigin ikinci bayan kuruntusumu gelmis hic kafana takma boyle seyleri benimde gobegim bi bakiyorum sisiyor bi bakiyorum inmis canim
canim benim dunki gibi bas agrisi ilk defa oluyor insallah bidahada olmaz insallah seninde tansiyon hapi falan kullanmana gerek kalmaz
canim dun oyle cok basim agriyoduki bi yatmissim bidaha uyanamadim zaten
merak etme seninki erkek degismicek sen mavisleri almaya basla
topiğin en evhamlısı benim beni geçemezsiniz
yok senin yerini kimde tutumaz hayrunisam merak etme kimseye vermem senin evhamdaki birinciligini
canim ben uc hamileligimdede ayni seyleri yasadim oyle dusunme bu gunlerde gecicek bende senin gibi cok bulantili kusmali gunler atlattimn 2 hafta hastanede yattim sukur 2 haftadir iyiyim 14 uncu haftamdan sonra bitti bulantilarim insallah seninde gecicek insallah
canim oncelikle niye durmadan doktor geziyosunki bak kafan allak bullak olmus kiz erkek onemli degil saglikli olsun evladin degermi bu stresi cektigine insallah bidahakine kesin bisey soylerler artik :44:
ohh bugün keyfim yerinde
sabah kalktım,güzel bir kahvaltının ardında dip köşe temizlik yaptım,miss gibi oldu evim
şimdide sizler neler kaynatmışsınız ona bakacağım,umarım herkes iyidir
masallah canim insallah artik hep keyfimiz yerinde olsun
Kızlar bebiş 15.haftada göbek deliğinin oralara yaklaşır mı? Yani o kadar aşağılarda olmaz artık dimi?
i
yok canim bebek asagida olmaz doguma yakin asagiya inecek bebek
benim de 12. haftada kız dedi 16 da erkek olduğu kesinleşti
sılam geçmiş olsun canım,çok uyuduğun için baş ağrısı yapmıştır.
yok canim ben bas agrim oldugu icin uyudum zaten kiz olupta erkege degisen bi tek sen varsin zaten benim bildigim genelde erkekten kiza ceviriyolar bakalim bana ne dicek doktor kesin degilse soyleme dicem zaten bekleyeyim daha iyi
oyy masallah bugun herkesin keyfi yerinde insallah hep boyle olursunuz kizlar
duanada gonulden aminnn diyorum canim
ı
Canım ben şu an 16+3 deyim dün kontroümde baktk göbek deliğime ulaşmış rahim bebişim de 15 cm olmuş
masallah bebegine canim baya buyumus

ahh canim benimm cok sevindim boyle dusunmene cok guzel toparlamissin kendini insallah seninde arkadasimizinda bebegi saglikli bebekler olucak insallah ben inanmiyorum o bilmem kac yuzde bilmem kac risklerine sizde inanmayin iciniz rahat olsun

neden bu kadar cok erkek olsun istiyorsun canim kizin mi var ???

evet aynen öyle oldu 16 haftalık ertık kesin olur dedim ama şimdi kafam iyice karıştı bide doktor 10 gün sonra yine gel diyo daha çok benim kafamı karıştırdılar

neden bu kadar cok erkek olsun istiyorsun canim kizin mi var ???

evet ama kızım olsa bile ben sadece bi öyle bi böyle diyolar ya ondan ilkten erkek diyince açıkçası çok sevindim bugün doktor bakarken diyo erkekmi sanki dedi sonra bu kız dedi benimde kafam karıştı başka doktora gittim oda erkek diyince daha beter oldum keşke ikinci doktora gitmesydim kıza alıştırırdım kendimi

Merhaba canim hosgeldin aramiza oglusun hayirli olsun
Listeye ekledim oglusunla seni mesajin cok gerilerde kalmis simdi goz atarken gordum.
Canlarim lutfe boyle ozelden yazamiyorum yazan arkadaslarin mesajlarini oan kim varsa topikte bana ozelden yaziversin sonrada bana ben yazdim ama listede yokum diyolar buraya yazanlar gecmistekileri tek tek incelersem ancak gorebiliyorum
ikinci oglusun hayirli olsun canim inan bana 2 erkek annesi olmak cok guzel birsey sende oglun dogunca anlicaksin birde yas araliklari fazla yoksa arkadas gibi olur insallah ogluslarin
Benimde oğlum geliyoooor 😘😘😘
Candaş ismi nasıl sizce i
hayirli olsun canim oglusun bence guzel ve degisik bi isim senin icine sindikten sonra

aa bi ben miyim kızdan erkeğe dönenn
benimkine bu defa kesin erkek dedi bende sağır sultana duyurdum,şimdide ya doktor yanıldıysa diyorum yaa.
halbuki çok emin konuştu değişmez artık dimi?
senn bu defa kesin belli olur bence,17 haftalık olacak çünkü.

canim cok doktor degistirmek gercekten iyi degil tek bi doktorda sabit kalip randevu gunlerini sabirla beklemeni tavsiye ederim bak kafan nasi karismis
insallah rabbim gonlune gore versin tabiki kizi olan oglan oglu olan kiz istiyor ama bu kadar da yipratma kendini ordan oraya doktor doktor gezerek illaki kesinlesicek cinsiyetiniz az sabir

bende artık pes ettim zaten daha gitmiycem bi yerde kalıcam hayırlısı neyse o olur inşaallah

evet canim bi sen varsin kesin olarak kizdan erkege donen genelde erkekten kiza donen oldu topikte cok emin konustuysa degismez canim emin olmasa zaten kesin degil dersi ki senin doktorun kizda bile yuzde 51 demis yani 1 oran vermis kiza o yuzden doktorun garantici oldugu burdan belli
erkekler illaki bi oglu olsun istiyorlar ne kadar belli etmeselerde esinin icindeki erkek evladi sevgisi de karsilanmis olur benim esime kalsa bunuda erkek olsun istiyor hatta doktor kiza benziyor dediginde kipkirmizi oldu surati sok oldu resmen

merveminde erkek gibi demisler ama onunki daha askida kesin degil insallah rabbim herkesin gonlune gore versin

Son düzenleme:

dayanamadım bugün aradım bidaha sordom doktora kesin erkek mi ona göre ailelere haber vereyim dedim
eminim söyleyebilirsin dedi
evett eşim havalara uçtu o kız gibi hissediyodu şok oldu erkek deyince.ali babasının adı seneler önce vefat etmiş20 sene önce.babamın adını koyacağım diye hop oturup hop kalkıyor
bence senn ki kız bana öyle geliyor.
tabi önce sağlıklı olmaları önemli gerisi teferruhat.
aa mervenin kızı olacak diye biliyorduumm:26::26:

kizi olucaklara bi guzel isim daha buldum hatta kendim de bu isim ustunde yogunlastim su aralar tabi kizim olursa

Hazel : Arapca isaret birakilan sevilen insan demektir

Son düzenleme:

ya diyorum ya erkekler belli etmesede illaki bi tanede olsa oglu olsun istiyorlar.benim esim ucuncu cocuk fikrine ilk sicak bakmadi eee tabi 2 oglu var ama ben dedim ben kizim olsun istiyorum oyle deyince iyi olsun ama bak gor buda oglan olcak dedi bana
o ben hamile kaldim kalali oglan olcak diyor hatta erkek isimleri sayiyor bana inat kizim olsun varya soracam ben ona o zaman kizimla bir olup mahfedicez onu insallah hatta gecen diyorum kizim olsun yanima koycam koltuguu aksama kadar araba turu yapicam kizimla
tabiki saglikli hayirli evlatlar olsunlar canim ben oglum olsada cok sevinirimmm

evet merveye en son doktor erkege benziyor demis kiza alistirmisti oda tam kendini yeniden basa dondu kizcagiz

Arkadaşlar iyi akşamlar. Benım gittiğim klinikte detaylı ultrason yokmuş. Başka hastahaneye yonlendırdı. 200 tl diolar. Eğer orda ysptırmazsan da iyi mi yere yaptır dedi. Bi kaç devlet hastahanesi önerdi.detsylı ultrason ne için çekiliyor tam bilmiyorum. Ne yapsam sizce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizi olucaklara bi guzel isim daha buldum hatta kendim de bu isim ustunde yogunlastim su aralar tabi kizim olursa

Hazel : Arapca isaret birakilan sevilen insan demektir

Ben Eylül mira yağmur düşünüyorum hazel de güzelmiş gerçi bizim cinsiyet halen belli değil ama 😄😄

evlatlarına çok düşkün bir baba eşin galibamaşallah ya çok özeniyorum öyle ailelere inşallah benim eşimde iyi bir baba olacak.
kız olsunda hayırısıyla pembişlerin tadını çıkar
benziyor denildiyse çok kaptırmamak lazım,kesin deyince değişmiyo galiba.

Allah razı olsun tüm dua edenlerden bizim riskimiz 1/100 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…