Ben ilk keseyi görmek için gittiğimde çok sıkışıktım bidaha gerek olmadi hep rahat gittim. Dktorda hiç sıkışık gel demedi alalaa..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o yüzük falı bahane,ben denedim kız çıktı hep
Gozun aydin canim demek kizin olucak hayirli olsun kizinkızlar günaydın öncelikle Kadir Geceniz Mübarek olsun.
bu arada kızım olacak :)
oy oyy oyy gunler bitti artik saatleri sayar olduk demek az kaldi canim benimde sali gunu bana daha var :26:günaydın fıstıklarrrrr. son 72 saat kaldı hatta 71 .Bebecik görmeeeeee
Canim aramiza hosgeldin hayirli olsun bebegin insallah bu sefer bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder rabbimSlmbayanlar, nasil olurda bu kdr gec gordum bu sayfayi uzuldum valla,oku oku 2500 sayfa olmus,bende aslinda bi kac ay oldum uye olali,cokda beceremiyorum kisiye cvp nerden yazilio falan ama ogrencem insallah,benide ekleyin grubunuza 😊 sat tarihim 14 nisan,sata gore sanirim 13+6 gun sanirim ama ultrasonda suan 14+4 diye biliyorum,32 yasindayim bu arada bnmde ilk bebegim olacak insallah saglikla gelsin hepimizin,ilk bebegi kalp durmasi sonucu gecen haziranda kaybettim😔 uzunca bir aradan sonra 9 ay kdr sonra gebe kalabildim,insallah Allah hepimizin bebeklerini tamamina erdirsin🙏🙏🙏simdi heycanla cinsiyeti bekliyorum,hayirlisi olsun ama gonlumden gecen hep kiz,insallah bu kadir gecenin hurmetine Allah herkesin kalbindekini nasip etsin
yaw ne aceleci hatunlarsiniz azcik sabirli olunkızlar günaydın gecen hafta perşembe görmüştüm bebeğimi ama inanın bi bahne bulup tekrardan gitmek istiyorum doktora:) perşembede tatile gidiyoruz 11 gün gelincede bir hafta sonra bebeğe randevu aldım ayyyyy cok ya nerdeyse 1 ay var offfff offfff ağustos 11 gellllll hemende bi görüyüm bebeğimi ayrıca 15+2 oldum hareketlerini ne zaman hissetcem güzel anneler ya
canim bilgilerini bana yazmadan benim seni listeye nasil eklememi bekliyorsun ?benim oğluşumun da hala adı yazmıyor
sagolasin canim bugun iyiyim sukur bas agrim yok azda olsa islerimide yapabildimgeçmiş olsun canım...
geçenlerde benim de başım ağırmıştı da ağlamıştım valla sabaha kadar
neyseki eşin ilgileniyor oğluşlarınla...Türkiyeye gelmiyormusunuz bu yaz?
bi de ben de bulantılardan dolayı verdiğim 3 kilonun 2sini geri almışım
korkmaya başladım ekmek ve pilav yememeye karar verdim...
hay allahim ya bi cinsiyet yanlisligi daha ben artik iyice korkmaya basladim cinsiyet degisecek sanirim benimde :26:Arkadaşlar başka bi doktora gideyim bi seferlik dedim, erkek bildiğim bebeğimi kız dedi. durum böyle olunca bebişime cicişler alamıyorum kız mı erkek mi emin olamadı her iki doktorda. ağustosun 2sinde tekrar kontroüm var. inşallah busefer kesin bişey söylerler. kız veya erkek olması önemli değil ama artık kıyafetler almak istiyorum miniğime :) bu da son ultrasonumuz
hosgeldin canim aramiza bilgilerini bana ozelden yaz lutfenmerhabalar allah nasıp ederse bende ocak annesı olacagım ınsallah allahım kucagımıza saglıklı hayırlı evlatlar almayı nasıp etsın
oyyy gozun aydin sulem cok sevindimm canim insallah daha da iyi olucaksin artikMerhabalar bayanlar. Bulantilarim yok denecek kadar azaldi. Rabb'ime sukurler olsun. Bugunlerimi aratmasin insaallah. Darisi sikintisi olan tum hamislerin basina. Artik sanki yorgunlugum da azalmis gibi bakalim. Aman masaallah deyim kendi kendime cok nazarim deger de benim :) bayanlar sizlere sormak istedigim birsey var. Bundan sonra doktor kontrolune giderken hep tuvalete sikisik olarak mi gidecegiz? Ben gitmeden once 1-1.5 lt su iciyorum hep. Dolayisiyla catlicak gibi oluyorum randevum gecikirse de. Yanlis mi yapiyorum dogru mu bilemedim :) Tecrubeli arkadaslar beni bir aydinlativersinler :)
aman be canim bebekler saglikli olsunda kilo veriliyor ben 2 kez 25 er kilo aldim ve geri verdim kilolari merak etme kilo bi sekilde veriliyor ozellikle emzirme doneminde cok veriliyor o yuzden takma hic kafana yasasin ikizlerDüzelmene sevindim canım ben daha hiç kilo almadım ama yakında çifter çifter alirim galiba zaten kilolu hamile kaldım 75 kiloydum bakalım kaçı görecek kilom. Azıcık korkuyorum ikiz gebeliklerde 6. Aylık ken 9 aylik gibi oluyormuş sun Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bende dinledim canım doktoru hep bilindik şeyler söyledi yada biz araştıra araştıra doktor gibi olduk
ahanda topigin ikinci bayan kuruntusumu gelmisKizlar bisey sorcam 15 hafta 4 gun oldu bugun gebeligim. Once ki gibi istahli hissetmiyorum. Gobegim de kuculuyo sankiacaba kuruntu mu yapiyorum yoksa bi sorun mu var ki Randevu ayin 31 inde.
canim benim dunki gibi bas agrisi ilk defa oluyor insallah bidahada olmazSılam her kontrolde doktorum soruyor baş ağrın var mı diye. baş ağrısı tansiyon oynamasına işaretmiş. o da allah korusun bebeğin gelişimi için iyi değil. bana tansiyon hapı yazdı ama henüz hiç kullanmadım. oynama olduğu anda başlıcaz.
canim dun oyle cok basim agriyoduki bi yatmissim bidaha uyanamadim zatencanım fazla uyku da baş ağrısı yapar. uykunu bölerek al. Geçmiş olsum cnaım
ya banada erkek dedı doktorum 13. haftada ama bu sefer netleşir inşallah.kız erkek fark etmez ama derdimiz aynı senınle cicilerrrr cicilerrrr
yok senin yerini kimde tutumaz hayrunisam merak etme kimseye vermem senin evhamdaki birinciliginitopiğin en evhamlısı benim beni geçemezsiniz
canim ben uc hamileligimdede ayni seyleri yasadim oyle dusunme bu gunlerde gecicek bende senin gibi cok bulantili kusmali gunler atlattimn 2 hafta hastanede yattim sukur 2 haftadir iyiyim 14 uncu haftamdan sonra bitti bulantilarim insallah seninde gecicek insallahBulantıları geçip kilo almaya başlayan arkadaşlara maşallah. Şanslısınız inşallah bizimde geçecek baş ağrılarıyla devam eden kusmalarımdan artık yıldım. zofranı tek doza indirdim. ama akşam deli oluyorum başağrısı mide bulantısı kus kus kan gelmeye başladı artık sanırım çok zorladım boğazımı ağrıyor. yemek yiyemediğimden kabızlık sorununu uzun süredir kendim çözmeye çalışıyordum. onda da tıkandım ondan da kanla ürktüm. çok da ağrılı. magnesia kullanacağız bır kaç gün . ilk gebeliğim bu şekilde olsaydı sanırım ıkıncı olmazdı. zaten zor karar verdim.
canim oncelikle niye durmadan doktor geziyosunki bak kafan allak bullak olmus kiz erkek onemli degil saglikli olsun evladin degermi bu stresi cektigine insallah bidahakine kesin bisey soylerler artik :44:Arkadaşlar sizleri bende hergün mutlaka takip ediyorum ama yeni olduğum için pek beceremiyorum bugün yine doktora gittim geçen ay erkeğe benziyor dedi doktor bugün önce erkek sonra kiz dedi kafam cok karıştı yuzde seksen kiz dedi bende icimdeki meraki yenemeyip baska hastaneye gittim oda kesin degil ama erkek dedi 10 gun sonra gel bidaha bakalım dedi 16 hafta 1 gunluk cok sasirdim artik bana yardim edin artik kesin bisey soyleseler gam yemiycem offf
masallah canim insallah artik hep keyfimiz yerinde olsunohh bugün keyfim yerinde
sabah kalktım,güzel bir kahvaltının ardında dip köşe temizlik yaptım,miss gibi oldu evim
şimdide sizler neler kaynatmışsınız ona bakacağım,umarım herkes iyidir
yok canim bebek asagida olmaz doguma yakin asagiya inecek bebekKızlar bebiş 15.haftada göbek deliğinin oralara yaklaşır mı? Yani o kadar aşağılarda olmaz artık dimi?
i
yok canim ben bas agrim oldugu icin uyudum zatenbenim de 12. haftada kız dedi 16 da erkek olduğu kesinleşti
sılam geçmiş olsun canım,çok uyuduğun için baş ağrısı yapmıştır.
oyy masallah bugun herkesin keyfi yerinde insallah hep boyle olursunuz kizlarSelamlar fıstıklar
Bugün pek bi enerjiktim ben de adzeynep gibi kahvaltıdan sonra gebelik kaydı yaptırmak için sağlık ocağına gittim,daha sonra eve döndüğümde de bi başladım temizliğeEv kokmuş kızlarrrrr iyice kırkladım temizledim valla içime sindi sağolsun anacım da kızımı uyutmuştu yoksa küçük cadı ayaktayken iş yapmak mümkün mü acaba Şu güzel ve mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah dualarınızı kabul etsin Rabbim ailelerimizi yuvalarımızı korusun sevgi ve bereketle kuşatsın , kötülerden kötülüklerden her türlü doğal afet kaza ve belalardan,iftiralardan dedikodulardan korusun.Hepimiz bu gece bol bol dua edelim , yer gök duayla...
masallah bebegine canim baya buyumusı
Canım ben şu an 16+3 deyim dün kontroümde baktk göbek deliğime ulaşmış rahim bebişim de 15 cm olmuş
[
canım bu gece tüm hamişlerimiz için dua edicem inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza..
senin riskin kaç çıktı? benim 1/330 çıktı
çok moralimiz bozuldu eşimle ama inan biz de bi an aldırmayı düşünmedik....
benim bebiş de ense kalınlığı 1,8 burun kemiği de var gerisi Rabbime kalmış...
ben de pişmanım test yaptırdığıma ama aklımı takmıyorum artık...kaderde varsa 1000000 da 1 bir çıksa o 1 kişi biz oluruz hiç takma kafana...
bide bütün teoriler erkekti takvim nub falan hatta burda paylaştım arkadaşlar erkeğe benziyo dediler bide yüzük varmış bi arkadaş söyledi ileri geri giderse erke yuvarlak dönerse kızmış hiç denedinizmi
evet aynen öyle oldu 16 haftalık ertık kesin olur dedim ama şimdi kafam iyice karıştı bide doktor 10 gün sonra yine gel diyo daha çok benim kafamı karıştırdılarGozun aydin canim demek kizin olucak hayirli olsun kizin
oy oyy oyy gunler bitti artik saatleri sayar olduk demek az kaldi canim benimde sali gunu bana daha var :26:
Canim aramiza hosgeldin hayirli olsun bebegin insallah bu sefer bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder rabbim
yaw ne aceleci hatunlarsiniz azcik sabirli olun
16 inci haftan dolduktan sonra hissedersin canim hareketlerini insallah az kalmis
canim bilgilerini bana yazmadan benim seni listeye nasil eklememi bekliyorsun ?
listenin ilk basindada yazdim listeye eklemem icin ozelden bana bildirim yapmaniz gerekiyor ozelden yazamiyorsaniz burdan birine ricada bulunun arkadaslarimdan biri mutlaka yazar bana ozelden.dunde bu konuyla ilgili sinirlendim bugunde sen boyle yazinca ustune tuz biber oldu neysee ...
sagolasin canim bugun iyiyim sukur bas agrim yok azda olsa islerimide yapabildim
malesef bu sene izin yapamiyoruz esim sen bu haldeyken ne yapicaz turkiye sicaginda dedi haklida insallah seneye bebisle bir gideriz izne artik bu sene buralarda gezdiriyoruz ogluslari ben iyi oldukca
bende verdigim kilonun 2 sini geri aldim canim biz daha eksiden yiyoruz sorun degil sonucta hamilelikle vermistik o 2 kiloyu
hay allahim ya bi cinsiyet yanlisligi daha ben artik iyice korkmaya basladim cinsiyet degisecek sanirim benimde :26:
bir tek adzeynebin kizken erkege dondu genelde erkektan kiza donen var sanirim 12 inci haftada ogrenenler yanlis cikiyor ya hep.ben ogluslarimi 12 inci haftada ogrendim ama hicde aklima getirmedim acaba degisirmi diye bu sefer sizlerin bu haberlerini aldikca iyice umudumu kestimhayirli evlat olsunlar saglikla gelsinler dunyaya yeter ama iste kesin ogrenmek istiyor insan
hosgeldin canim aramiza bilgilerini bana ozelden yaz lutfen
oyyy gozun aydin sulem cok sevindimm canim insallah daha da iyi olucaksin artik
sikisik gideceksin diye birsey yok canim kasma kendini
aman be canim bebekler saglikli olsunda kilo veriliyor ben 2 kez 25 er kilo aldim ve geri verdim kilolari merak etme kilo bi sekilde veriliyor ozellikle emzirme doneminde cok veriliyor o yuzden takma hic kafana yasasin ikizler
ahanda topigin ikinci bayan kuruntusumu gelmishic kafana takma boyle seyleri benimde gobegim bi bakiyorum sisiyor bi bakiyorum inmis canim
canim benim dunki gibi bas agrisi ilk defa oluyor insallah bidahada olmazinsallah seninde tansiyon hapi falan kullanmana gerek kalmaz
canim dun oyle cok basim agriyoduki bi yatmissim bidaha uyanamadim zaten
merak etme seninki erkek degismicek sen mavisleri almaya basla
yok senin yerini kimde tutumaz hayrunisam merak etme kimseye vermem senin evhamdaki birinciligini
canim ben uc hamileligimdede ayni seyleri yasadim oyle dusunme bu gunlerde gecicek bende senin gibi cok bulantili kusmali gunler atlattimn 2 hafta hastanede yattim sukur 2 haftadir iyiyim 14 uncu haftamdan sonra bitti bulantilarim insallah seninde gecicek insallah
canim oncelikle niye durmadan doktor geziyosunki bak kafan allak bullak olmus kiz erkek onemli degil saglikli olsun evladin degermi bu stresi cektigine insallah bidahakine kesin bisey soylerler artik :44:
masallah canim insallah artik hep keyfimiz yerinde olsun
yok canim bebek asagida olmaz doguma yakin asagiya inecek bebek
yok canim ben bas agrim oldugu icin uyudum zatenkiz olupta erkege degisen bi tek sen varsin zaten benim bildigim genelde erkekten kiza ceviriyolar bakalim bana ne dicek doktor kesin degilse soyleme dicem zaten bekleyeyim daha iyi
oyy masallah bugun herkesin keyfi yerinde insallah hep boyle olursunuz kizlar
duanada gonulden aminnn diyorum canim
masallah bebegine canim baya buyumus
ahh canim benimm cok sevindim boyle dusunmene cok guzel toparlamissin kendini insallah seninde arkadasimizinda bebegi saglikli bebekler olucak insallah ben inanmiyorum o bilmem kac yuzde bilmem kac risklerine sizde inanmayin iciniz rahat olsun
neden bu kadar cok erkek olsun istiyorsun canim kizin mi var ???
Merhaba canim hosgeldin aramiza oglusun hayirli olsunHerkese merhaba, ziyaretçi olarak takipteyim, neredeyse hepinizi tanıdım artık diyebilirimiş yerimden giremiyorum, ancak cepten yazabiliyorum o yuzden geç katıldım aranıza. Sat 30 mart yaş 32, erkek bebek, beklenen doğum tarihi 3 ocak 2015. Mesaj sayım yetersiz, ozelden yazamadim, beni de bekleyebilir misiniz listeye? Herkese saglikli bebekler diliyorum.
ikinci oglusun hayirli olsun canim inan bana 2 erkek annesi olmak cok guzel birsey sende oglun dogunca anlicaksin birde yas araliklari fazla yoksa arkadas gibi olur insallah ogluslarinSelam arkadaşlar
Düm kontrolüm vardı bir oğlum daha oluyor allahın izniyle...bu hamileliğim herşeyiyle ilk hamileliğimden çok farklı bulantılarım oldu, bu sefer soldaydı bebeğim cildim çok bozuldu gibi o yüzden hep kız gibi geliyordu ama anladımki her hamilelik farklıymış...
12.haftaya kadar bulantılardan hiç kilo almayan ben son bir ayda tam 4 kilo almışım şaka gibi o da tansiyon düşüklüğünden oldu tuzu çok fazla tükettim ve aralarda sürekli bişiler yedim az ve sık yemek bana yaramadı biraz yavaşlamam gerek dikkat edicem bundan sonra herşey yolunda çok şükür ikili tarama sonuçumda güzel çıktı bizden haberler böyle :)
hayirli olsun canim oglusun bence guzel ve degisik bi isim senin icine sindikten sonraBenimde oğlum geliyoooor 😘😘😘
Candaş ismi nasıl sizce i
aa bi ben miyim kızdan erkeğe dönennGozun aydin canim demek kizin olucak hayirli olsun kizin
oy oyy oyy gunler bitti artik saatleri sayar olduk demek az kaldi canim benimde sali gunu bana daha var :26:
Canim aramiza hosgeldin hayirli olsun bebegin insallah bu sefer bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder rabbim
yaw ne aceleci hatunlarsiniz azcik sabirli olun
16 inci haftan dolduktan sonra hissedersin canim hareketlerini insallah az kalmis
canim bilgilerini bana yazmadan benim seni listeye nasil eklememi bekliyorsun ?
listenin ilk basindada yazdim listeye eklemem icin ozelden bana bildirim yapmaniz gerekiyor ozelden yazamiyorsaniz burdan birine ricada bulunun arkadaslarimdan biri mutlaka yazar bana ozelden.dunde bu konuyla ilgili sinirlendim bugunde sen boyle yazinca ustune tuz biber oldu neysee ...
sagolasin canim bugun iyiyim sukur bas agrim yok azda olsa islerimide yapabildim
malesef bu sene izin yapamiyoruz esim sen bu haldeyken ne yapicaz turkiye sicaginda dedi haklida insallah seneye bebisle bir gideriz izne artik bu sene buralarda gezdiriyoruz ogluslari ben iyi oldukca
bende verdigim kilonun 2 sini geri aldim canim biz daha eksiden yiyoruz sorun degil sonucta hamilelikle vermistik o 2 kiloyu
hay allahim ya bi cinsiyet yanlisligi daha ben artik iyice korkmaya basladim cinsiyet degisecek sanirim benimde :26:
bir tek adzeynebin kizken erkege dondu genelde erkektan kiza donen var sanirim 12 inci haftada ogrenenler yanlis cikiyor ya hep.ben ogluslarimi 12 inci haftada ogrendim ama hicde aklima getirmedim acaba degisirmi diye bu sefer sizlerin bu haberlerini aldikca iyice umudumu kestimhayirli evlat olsunlar saglikla gelsinler dunyaya yeter ama iste kesin ogrenmek istiyor insan
hosgeldin canim aramiza bilgilerini bana ozelden yaz lutfen
oyyy gozun aydin sulem cok sevindimm canim insallah daha da iyi olucaksin artik
sikisik gideceksin diye birsey yok canim kasma kendini
aman be canim bebekler saglikli olsunda kilo veriliyor ben 2 kez 25 er kilo aldim ve geri verdim kilolari merak etme kilo bi sekilde veriliyor ozellikle emzirme doneminde cok veriliyor o yuzden takma hic kafana yasasin ikizler
ahanda topigin ikinci bayan kuruntusumu gelmishic kafana takma boyle seyleri benimde gobegim bi bakiyorum sisiyor bi bakiyorum inmis canim
canim benim dunki gibi bas agrisi ilk defa oluyor insallah bidahada olmazinsallah seninde tansiyon hapi falan kullanmana gerek kalmaz
canim dun oyle cok basim agriyoduki bi yatmissim bidaha uyanamadim zaten
merak etme seninki erkek degismicek sen mavisleri almaya basla
yok senin yerini kimde tutumaz hayrunisam merak etme kimseye vermem senin evhamdaki birinciligini
canim ben uc hamileligimdede ayni seyleri yasadim oyle dusunme bu gunlerde gecicek bende senin gibi cok bulantili kusmali gunler atlattimn 2 hafta hastanede yattim sukur 2 haftadir iyiyim 14 uncu haftamdan sonra bitti bulantilarim insallah seninde gecicek insallah
canim oncelikle niye durmadan doktor geziyosunki bak kafan allak bullak olmus kiz erkek onemli degil saglikli olsun evladin degermi bu stresi cektigine insallah bidahakine kesin bisey soylerler artik :44:
masallah canim insallah artik hep keyfimiz yerinde olsun
yok canim bebek asagida olmaz doguma yakin asagiya inecek bebek
yok canim ben bas agrim oldugu icin uyudum zatenkiz olupta erkege degisen bi tek sen varsin zaten benim bildigim genelde erkekten kiza ceviriyolar bakalim bana ne dicek doktor kesin degilse soyleme dicem zaten bekleyeyim daha iyi
oyy masallah bugun herkesin keyfi yerinde insallah hep boyle olursunuz kizlar
duanada gonulden aminnn diyorum canim
masallah bebegine canim baya buyumus
ahh canim benimm cok sevindim boyle dusunmene cok guzel toparlamissin kendini insallah seninde arkadasimizinda bebegi saglikli bebekler olucak insallah ben inanmiyorum o bilmem kac yuzde bilmem kac risklerine sizde inanmayin iciniz rahat olsun
evet ama kızım olsa bile ben sadece bi öyle bi böyle diyolar ya ondan ilkten erkek diyince açıkçası çok sevindim bugün doktor bakarken diyo erkekmi sanki dedi sonra bu kız dedi benimde kafam karıştı başka doktora gittim oda erkek diyince daha beter oldum keşke ikinci doktora gitmesydim kıza alıştırırdım kendimi
canim cok doktor degistirmek gercekten iyi degil tek bi doktorda sabit kalip randevu gunlerini sabirla beklemeni tavsiye ederim bak kafan nasi karismis
insallah rabbim gonlune gore versin tabiki kizi olan oglan oglu olan kiz istiyor ama bu kadar da yipratma kendini ordan oraya doktor doktor gezerek illaki kesinlesicek cinsiyetiniz az sabir
aa bi ben miyim kızdan erkeğe dönenn
benimkine bu defa kesin erkek dedi bende sağır sultana duyurdum,şimdide ya doktor yanıldıysa diyorum yaa.
halbuki çok emin konuştu değişmez artık dimi?
senn bu defa kesin belli olur bence,17 haftalık olacak çünkü.
bende artık pes ettim zaten daha gitmiycem bi yerde kalıcam hayırlısı neyse o olur inşaallah
evet canim bi sen varsin kesin olarak kizdan erkege donen genelde erkekten kiza donen oldu topiktecok emin konustuysa degismez canim emin olmasa zaten kesin degil dersi ki senin doktorun kizda bile yuzde 51 demis yani 1 oran vermis kiza o yuzden doktorun garantici oldugu burdan belli
erkekler illaki bi oglu olsun istiyorlar ne kadar belli etmeselerde esinin icindeki erkek evladi sevgisi de karsilanmis olurbenim esime kalsa bunuda erkek olsun istiyor hatta doktor kiza benziyor dediginde kipkirmizi oldu surati sok oldu resmen
merveminde erkek gibi demisler ama onunki daha askida kesin degil insallah rabbim herkesin gonlune gore versin
dayanamadım bugün aradım bidaha sordom doktora kesin erkek mi ona göre ailelere haber vereyim dedim
eminim söyleyebilirsin dedi
evett eşim havalara uçtu o kız gibi hissediyodu şok oldu erkek deyince.ali babasının adı seneler önce vefat etmiş20 sene önce.babamın adını koyacağım diye hop oturup hop kalkıyor
bence senn ki kız bana öyle geliyor.
tabi önce sağlıklı olmaları önemli gerisi teferruhat.
aa mervenin kızı olacak diye biliyorduumm:26::26:
kizi olucaklara bi guzel isim daha buldum hatta kendim de bu isim ustunde yogunlastim su aralar tabi kizim olursa
Hazel : Arapca isaret birakilan sevilen insan demektir
ya diyorum ya erkekler belli etmesede illaki bi tanede olsa oglu olsun istiyorlar.benim esim ucuncu cocuk fikrine ilk sicak bakmadi eee tabi 2 oglu var ama ben dedim ben kizim olsun istiyorum oyle deyince iyi olsun ama bak gor buda oglan olcak dedi bana
o ben hamile kaldim kalali oglan olcak diyor hatta erkek isimleri sayiyor bana inat kizim olsun varya soracam ben ona o zaman kizimla bir olup mahfedicez onu insallah hatta gecen diyorum kizim olsun yanima koycam koltuguu aksama kadar araba turu yapicam kizimla
tabiki saglikli hayirli evlatlar olsunlar canim ben oglum olsada cok sevinirimmm
evet merveye en son doktor erkege benziyor demis kiza alistirmisti oda tam kendini yeniden basa dondu kizcagiz
[
canım bu gece tüm hamişlerimiz için dua edicem inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza..
senin riskin kaç çıktı? benim 1/330 çıktı
çok moralimiz bozuldu eşimle ama inan biz de bi an aldırmayı düşünmedik....
benim bebiş de ense kalınlığı 1,8 burun kemiği de var gerisi Rabbime kalmış...
ben de pişmanım test yaptırdığıma ama aklımı takmıyorum artık...kaderde varsa 1000000 da 1 bir çıksa o 1 kişi biz oluruz hiç takma kafana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?