- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
Kasılma demek düşük tehlikesi demek canım ama bu kesin düşük olacağı anlamına gelmez..nerdeyse 14 haftalık olucaz sürekli düşük tehlikesi yaşıyorum progestan hap kullanıyorum gönlünü ferah tut canm herkesin hamileliği aynı geçmiyo maalesef biz bebeğimiz için sürekli endişe içindeyiz.ama gönlüm ferah Allah koruyo bebişlerimizi moralini bozma
Anladim canim benim doktorum 20 inci haftada yapilcani söyledi yani bundan sonraki kontrolumde olucak inşallah.doktorun sana ne zaman dedi ona sor istersen benim.bildigim 2o inci hafta canim.ve bu kontrolü herkes yapturcak canım senin doktorun yapmadığı icin başka yere yonlendirmis ayrıntılı ultrasonu olan doktorlar kendi yaparlar kesin benim doktorumda kendisi yapıcak ..alıntı mesaj bilgisi gelmediği için görmedim demek
seninle aynı gündeyim canım
o yüzden özellikle sana sordum şimdi
bir de 20. haftayı beklemeni dr mi tavsiye etti?
18. haftada falan da yapılmıyor mu
Sılacım iyi akıl verdin, konuşmiyim o zaman şimdi, gerek yok zaten sigorta ödeyecek %80'ini.
5 güncük kalmış ne güzeel. Benim daha 16 gün var😢
düşük tehliken var cnm malesefki.. mesela bitki çayları mydnoz falan rahim kasılmalarını artırır derler ya yani düşük tehlikesi yapar onun gibi.. bol bol yat dinlen cnm çok geçmiş olsun
Anladim canim benim doktorum 20 inci haftada yapilcani söyledi yani bundan sonraki kontrolumde olucak inşallah.doktorun sana ne zaman dedi ona sor istersen benim.bildigim 2o inci hafta canim.ve bu kontrolü herkes yapturcak canım senin doktorun yapmadığı icin başka yere yonlendirmis ayrıntılı ultrasonu olan doktorlar kendi yaparlar kesin benim doktorumda kendisi yapıcak .
kokusu daha az olabilir cnm denemiş olursun soğuk sütte de daha az oluyo koku ama souk içiyosndur zaten..Haklısın canım. Bir kez içmiştim ama dün nedense midem çok bulandı. Ya da yağsız süt mü içsem ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnmm kasılmaa neyden oluyo 😢 bn ağır bişi ypmdm hiççç
kokusu daha az olabilir cnm denemiş olursun soğuk sütte de daha az oluyo koku ama souk içiyosndur zaten..
cnm illa bi sebebi yokki, ama dediğin gibi fazla kabızlık ve bulantıların olduğunda da çok zorluyosan kendini çıkarmak için onlarda tetikleyebilir. sen iğnelerini vurdur cnm, wc haricide kalkma yat bisüre hep, Allahın izniyle bişi olmaz inş. kontrolün nezamn haftaya mı?
Cnmm kasılmaa neyden oluyo 😢 bn ağır bişi ypmdm hiççç
kokusu daha az olabilir cnm denemiş olursun soğuk sütte de daha az oluyo koku ama souk içiyosndur zaten..
cnm illa bi sebebi yokki, ama dediğin gibi fazla kabızlık ve bulantıların olduğunda da çok zorluyosan kendini çıkarmak için onlarda tetikleyebilir. sen iğnelerini vurdur cnm, wc haricide kalkma yat bisüre hep, Allahın izniyle bişi olmaz inş. kontrolün nezamn haftaya mı?
Kıyamam canım. Dua et. Allah şifa versin. İyi olucaksın inşallah.
Edyrm 😢birsürü Allah kimseyi evladından ayırmasn inşallah iyi olurum
Hadi ya inanmıyorum yuhh yani dindar memleketiz iyiki nasıl bi Kadinin namehrem yerini gelene gecene gösterirler ya bilmiyordum canim bu şekilde olduğunu cok üzüldüm imkani olmayanlar mecbur kalıyor yani bu durumu cekmeye
O zaman haklısınız sonuna kadar ne diyeyim böyle şeyleri duydukca burda yasadigima seviniyorum burda parası olana değil insana deger var gerçekten ...
taam cnm iğnelerde bitmiş oluyo nasılsa gidersin bak güzel şeyler duyucan sen panik yapma dua et bol bol cnm2 iğnem var birini bugn vurduk diğeri 4 gün sonra dedi panikten kontrolü sormadm 😢bayrama gelio ya ztn bayramdan sonraki ilk perşembe gitcm yinede
valla eksiği var fazlası yok. ünvde benim oda arkadaşım ebeydi neler anlatırdı stajından. gelen geçen kadının açıklığını kontrol ediyomuş elleri hep içerde sanki canı az yanıyomuş gibi bide bu eski kafa kaşarlanmış hemşireler yada burnu kaf dağında dktorlar hep kadınları azarlarlarmış bağırıyo diye, (zevkten bağırıyo sankibunu bende yaşadım yeni evliyim 1.5 aylık kistim vardı 12 cm ağrım tuttu apar topar devlet hastanesine gittik öyle sancım varki anlatamam acile aldılar sancı çekenlerin bulunduğu yerde bana serum taktılar bana ağrımın kesilmesi için doktor bekleniyor keyfi çatarsa paşamın gelecek akşam saat 11 civarı yatıyomu dışardamı bilmem solumda sancı çeken hamile sağımda boşluk karşımda sancı çeken kadın neyse kadının bacaklarını açtırdı ben anlamadım öce doktor aç bacaklarını dedi ay bi açtı inanın ben orda sancı çekenleri görünce üzülüyorum kadın bacakalrını açmış aman allahım herşeyi gördüm o anda başımı çevirdim hemen duvara döndüm duvara bakıyorum o sancı çekenlerin sesi ya odada açılan varsa hemen doğuma alınan yer bağıranlar serumun seviyesini hemşirenin haberi yokken açıverdim hızlı insin diye allah dedim düşürme dedim eşime orda dedim sırtında taştaşı ama beni buralara getirme dedim söz dedi getirmiycem
Kızlar mersinde en pahalı doğum 500- 1250 arası toplaşıp buraya gelin birlikte bakarız kuzulara
ayy kızlar ben fenalardayımm, dün oruç tuttum vücut susuz kaldı diyemi oldu bilmiyorum. akşam tuvaletimi yaparken çok zorlandım baya kanadı totomşimdide çok acıyo off hamilelikte hemoroidde fissürde artar derlerdi zaten ozamanlara mı geldim ben hemen:26:
La ilahe illallah olacak doğrusu. Klavye hatası oldu heralde. Allah kabul etsiiin....
sılam, geçen gün buraya sordum ama cevap gelmedi galiba
sana sorayım
detaylı ultrasona girmeyi düşünüyor musun, gerekli mi sence
Gokcencim "ya ilahe ilallah" yazmissin ya
"La ilale ilallah" olacak. Belki yanlis yazmissindir yada ben yanlis okumus olabilirim. Alinti da yapamadim o mesajindan, telden girmekten nefret ediyorum
Cunku "La" denmezse basinda anlami olmaz
"La" arapcada hayir-kesin-asla gibi manalarda kullanilir bildiğim kadarıyla
Yani o olmazsa Allah 'tan baska ilah yok dememis oluyoruz.
Sezincim evlilik yildonumunuz kutlu olsun. Nice senelere esinle evladinla mutlulukla saglikla insallah
Missdelyciiiim 2 gun mu kaldi hasretin azalmasina :))
Sonra bir sonraki muayene icin gun sayacagiz :))
Ben bel agrisindan hala iyi degilim maalesef(
Bu arada bende 1000 tevhid alayim
Canııımmm iyi olacaksın, iyi düşün kendini yıpratma. Çok zor bir durum biliyorum. Ama bak her gün kanaması olan arkadaşlarımız var, hepimiz iyi olacağız Allah'ın izniyle.
gözün aydın cnmm oğulları ikiliyosun hayırlısıylaSelam herkese, dün doktora gittim, bebeğim iyi maşallah kasılmam oluyordu idrar tahlili verdim, proluton depota devam edicem kasılma için, balık yağı ve gyne ferro sanol verdi, magnezyum vicium derken dört tane ilacım oldubu arada oğlum oluyor paşama bir paşa daha geliyor:))
Geçmişi okuyamıyorum bu aralar hem ciddi olarak keyfim yok bazı sorunlar var hem de vaktim olmuyor bayram telaşından gerçi Filistin kan ağlarken bayram bayram olmayacakönemli bir gelişme var mı herkes iyidir inşaallah
Günaydın kızlar. Dün gece süt içiyim dedim öğürmekten kusuyordum. Ne yapçam bu sütle bilmiyorum. Peynir de sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?