2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Amin cnm inş korur Rabbim. 😢 kabızdm bn sürekli çokta kusuodm ondan mı olduki nedeni ne

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

alıntı mesaj bilgisi gelmediği için görmedim demek
seninle aynı gündeyim canım
o yüzden özellikle sana sordum şimdi
bir de 20. haftayı beklemeni dr mi tavsiye etti?
18. haftada falan da yapılmıyor mu
Anladim canim benim doktorum 20 inci haftada yapilcani söyledi yani bundan sonraki kontrolumde olucak inşallah.doktorun sana ne zaman dedi ona sor istersen benim.bildigim 2o inci hafta canim.ve bu kontrolü herkes yapturcak canım senin doktorun yapmadığı icin başka yere yonlendirmis ayrıntılı ultrasonu olan doktorlar kendi yaparlar kesin benim doktorumda kendisi yapıcak ..
Sılacım iyi akıl verdin, konuşmiyim o zaman şimdi, gerek yok zaten sigorta ödeyecek %80'ini.
5 güncük kalmış ne güzeel. Benim daha 16 gün var😢

Canim temmuz 1 de görmüştüm yavrumu 1 ay olcak nerdeyse özledim :)
Son kontrolünde falan konuş para isini zaten %20 sini vercekmissin sanslisin sen :)

Bugün insanlara tahammül edemiyorum. Sanki nerde abuk subuk davranan insan var hepsi bizim şirkette toplanmış gibi. Kimseyle konuşmak istemiyorum.
İyi ki varsınız. 🌸🌸🌸

düşük tehliken var cnm malesefki.. mesela bitki çayları mydnoz falan rahim kasılmalarını artırır derler ya yani düşük tehlikesi yapar onun gibi.. bol bol yat dinlen cnm çok geçmiş olsun

Cnmm kasılmaa neyden oluyo 😢 bn ağır bişi ypmdm hiççç

tamam canım sağol, demek ki kontrole gittiğimde ne zaman yapılacağını söyleyecek

Haklısın canım. Bir kez içmiştim ama dün nedense midem çok bulandı. Ya da yağsız süt mü içsem ki

kokusu daha az olabilir cnm denemiş olursun soğuk sütte de daha az oluyo koku ama souk içiyosndur zaten..
Cnmm kasılmaa neyden oluyo 😢 bn ağır bişi ypmdm hiççç

cnm illa bi sebebi yokki, ama dediğin gibi fazla kabızlık ve bulantıların olduğunda da çok zorluyosan kendini çıkarmak için onlarda tetikleyebilir. sen iğnelerini vurdur cnm, wc haricide kalkma yat bisüre hep, Allahın izniyle bişi olmaz inş. kontrolün nezamn haftaya mı?

Yok ısıtarak içiyorum canım.

2 iğnem var birini bugn vurduk diğeri 4 gün sonra dedi panikten kontrolü sormadm 😢bayrama gelio ya ztn bayramdan sonraki ilk perşembe gitcm yinede

bunu bende yaşadım yeni evliyim 1.5 aylık kistim vardı 12 cm ağrım tuttu apar topar devlet hastanesine gittik öyle sancım varki anlatamam acile aldılar sancı çekenlerin bulunduğu yerde bana serum taktılar bana ağrımın kesilmesi için doktor bekleniyor keyfi çatarsa paşamın gelecek akşam saat 11 civarı yatıyomu dışardamı bilmem solumda sancı çeken hamile sağımda boşluk karşımda sancı çeken kadın neyse kadının bacaklarını açtırdı ben anlamadım öce doktor aç bacaklarını dedi ay bi açtı inanın ben orda sancı çekenleri görünce üzülüyorum kadın bacakalrını açmış aman allahım herşeyi gördüm o anda başımı çevirdim hemen duvara döndüm duvara bakıyorum o sancı çekenlerin sesi ya odada açılan varsa hemen doğuma alınan yer bağıranlar serumun seviyesini hemşirenin haberi yokken açıverdim hızlı insin diye allah dedim düşürme dedim eşime orda dedim sırtında taştaşı ama beni buralara getirme dedim söz dedi getirmiycem

Selam herkese, dün doktora gittim, bebeğim iyi maşallah kasılmam oluyordu idrar tahlili verdim, proluton depota devam edicem kasılma için, balık yağı ve gyne ferro sanol verdi, magnezyum vicium derken dört tane ilacım oldu bu arada oğlum oluyor paşama bir paşa daha geliyor:))

Geçmişi okuyamıyorum bu aralar hem ciddi olarak keyfim yok bazı sorunlar var hem de vaktim olmuyor bayram telaşından gerçi Filistin kan ağlarken bayram bayram olmayacak önemli bir gelişme var mı herkes iyidir inşaallah

Edyrm 😢birsürü Allah kimseyi evladından ayırmasn inşallah iyi olurum

Canııımmm iyi olacaksın, iyi düşün kendini yıpratma. Çok zor bir durum biliyorum. Ama bak her gün kanaması olan arkadaşlarımız var, hepimiz iyi olacağız Allah'ın izniyle.

taam cnm iğnelerde bitmiş oluyo nasılsa gidersin bak güzel şeyler duyucan sen panik yapma dua et bol bol cnm
valla eksiği var fazlası yok. ünvde benim oda arkadaşım ebeydi neler anlatırdı stajından. gelen geçen kadının açıklığını kontrol ediyomuş elleri hep içerde sanki canı az yanıyomuş gibi bide bu eski kafa kaşarlanmış hemşireler yada burnu kaf dağında dktorlar hep kadınları azarlarlarmış bağırıyo diye, (zevkten bağırıyo sanki) bikeresinde hemşirenin biri atarlanmış hep kadıın iç bacaklarına baldırlarına falan vurmuş benim arkadaş şok tabi gelende ç.kalenin köylerinden gariban genccecik bi kadıncık ne desin garibim. Allahımm düşürmesin ya

Kızlar mersinde en pahalı doğum 500- 1250 arası toplaşıp buraya gelin birlikte bakarız kuzulara

ay ben mersini çok severim canım her sene 3 - 4 kere gelirdik ama bebikten sonra o kadar sık gelemeyiz herhalde

ya o çok zor geçmiş olsun bizim bütün ailede var abim 2 kere ameliyat oldu inş. benim ki de azmaz

La ilahe illallah olacak doğrusu. Klavye hatası oldu heralde. Allah kabul etsiiin....

benden olmuş canım haklısın düzeltelim bilmeyenler olabilir

sılam, geçen gün buraya sordum ama cevap gelmedi galiba
sana sorayım
detaylı ultrasona girmeyi düşünüyor musun, gerekli mi sence

canım bende cevap yazacaktım ama baktım iki arkadaş yazmış yazmayım demiştim
ayrıntılıya gir canım hatta doğrusu 20. - 22. hafta arası girmek çünkü özellikle kalp o zaman tam olarak gelişiyormuş

ay canım benden olmuş düzelteyim dedim de çok geride kalmış bulamadım

Tamam cnmm 😢

gözün aydın cnmm oğulları ikiliyosun hayırlısıyla Allah mazlumlarla beraberdir biz dua edicez bolbol Filistin'e napalım elimizden gelen bu, inşallah onlarında bayram yapacağı günler gelicek

Günaydın kızlar. Dün gece süt içiyim dedim öğürmekten kusuyordum. Ne yapçam bu sütle bilmiyorum. Peynir de sevmiyorum.

canım sever misin tarifimi bilmiyorum ama bi dene derim. ben de sevmiyorum süt şekilden şekile giriyorum içerken hatta belki bi aydır içmiyodum. şimdi soğuk süte istediğim aromalı dondurmayı koyuyorum bi iki tane de buz atıyorum rondodan geçiriyorum çakma milkshake oluyo öyle içiyorum hem de tat koku bişi kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…