ben ilk gebeliğimde ayrıntılıya girmiştim. oğlumun böbreklerinde minimal büyüme saptanmıştı ve suyumda subjektif bi azalma.sılam, geçen gün buraya sordum ama cevap gelmedi galiba
sana sorayım
detaylı ultrasona girmeyi düşünüyor musun, gerekli mi sence
Selam herkese, dün doktora gittim, bebeğim iyi maşallah kasılmam oluyordu idrar tahlili verdim, proluton depota devam edicem kasılma için, balık yağı ve gyne ferro sanol verdi, magnezyum vicium derken dört tane ilacım oldubu arada oğlum oluyor paşama bir paşa daha geliyor:))
Geçmişi okuyamıyorum bu aralar hem ciddi olarak keyfim yok bazı sorunlar var hem de vaktim olmuyor bayram telaşından gerçi Filistin kan ağlarken bayram bayram olmayacakönemli bir gelişme var mı herkes iyidir inşaallah
Tamam cnmm 😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam herkese, dün doktora gittim, bebeğim iyi maşallah kasılmam oluyordu idrar tahlili verdim, proluton depota devam edicem kasılma için, balık yağı ve gyne ferro sanol verdi, magnezyum vicium derken dört tane ilacım oldubu arada oğlum oluyor paşama bir paşa daha geliyor:))
Geçmişi okuyamıyorum bu aralar hem ciddi olarak keyfim yok bazı sorunlar var hem de vaktim olmuyor bayram telaşından gerçi Filistin kan ağlarken bayram bayram olmayacakönemli bir gelişme var mı herkes iyidir inşaallah
sılam, geçen gün buraya sordum ama cevap gelmedi galiba
sana sorayım
detaylı ultrasona girmeyi düşünüyor musun, gerekli mi sence
Hadi ya inanmıyorum yuhh yani dindar memleketiz iyiki nasıl bi Kadinin namehrem yerini gelene gecene gösterirler ya bilmiyordum canim bu şekilde olduğunu cok üzüldüm imkani olmayanlar mecbur kalıyor yani bu durumu cekmeye
O zaman haklısınız sonuna kadar ne diyeyim böyle şeyleri duydukca burda yasadigima seviniyorum burda parası olana değil insana deger var gerçekten ...
Kıyamam sana ya bu gözyaşları beni bitiriyor valla , iyice ağlak oldum zaten.
Hepimiz iyi olucaz, süper olucaz, muhteşem olucaz tüm kalbimle inanıyorum buna. ❤️👼❤️
sağol canım, evet canım bol dua, inşallah gelicek o günlergözün aydın cnmm oğulları ikiliyosun hayırlısıylaAllah mazlumlarla beraberdir biz dua edicez bolbol Filistin'e napalım elimizden gelen bu, inşallah onlarında bayram yapacağı günler gelicek
Canım iMom omega adı günde bir tok yazıyor bugün içtim ilk kez 20 lira, hayırlısı canım hep dedim sağlıklı hayırlı olsun diye çevremdekiler aman kız olsun bu da dediler ama benim için sağlık hayır çok daha önemli:)ben ilk gebeliğimde ayrıntılıya girmiştim. oğlumun böbreklerinde minimal büyüme saptanmıştı ve suyumda subjektif bi azalma.
O yüzden suyumu sürekli kontrol ettiler. hatta en son haftalarda azaldığı için suyumun gelmesini beklemeden suni sancı vererek doğuma başlattılar. doğum sonrası da bildikleri için oğlumun böbreklerini kontrol etmişlerdi. tedavi amaçlı olmasa da sonradan dikkat edip takip etmek açısından iyi oluyor bence. bu hamileliğimde üçlü falan yaptırmıycam sadece bu ayrıntılıya giricem inş.
Canım balık yağı ne verdi doktorun? Hangi marka ve ne kadar alıyosun? Bu arada benim de bi oğlum var bakalım bu ne olcak merakla bekliyorum. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar gerçi gerisi boş.
sağol canım , darısı başına bakalım seninki ne olacak ilk ya farketmez sana:)geçmiş olsun canım hayırlı olsun oğluşun
çok şükür doğumu 10 ocak olanlardan biri cinsiyet öğrendi benimde aklıma erkek düştü şimdi
Ben de ikili tarama yaptirmadim ama detayli ultrasona girecegim mutlaka. Hatta randevumuzu da aldik detayli icin. Hem goruntuler de daha hos oluyormus detaylida. Bizim de ucret 175tl canim.
Durumlar aynen boyle canim malesef. Cok sukur imkanimiz var. O yuzden kendimi o durumlara sokmak istemiyorum. Rabb'im imkani olmayanlara da yardim etsin.
Gozun aydin canim. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insaallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım ne zaman okuya bilirsen
Amca değildi gençti canım, o yüzden garip oldum kağıdı uzatınca zaten :)İlahiyatçıdır yüksek ihtimalle canım Allah razı olsun böyle amcalardan
Ben de dün 1000 tane okumuştum Allah kabul ederse. Mesaj atamamıştım sana.hemen ekliyorum canım allah kabul etsin
maşallah bize baya kolayladık
Canım ben 1000 tane okudum.Eksik kalırsa yine haber verirsin olur mu? Allah kabul etsin inşallah...
Amca değildi gençti canım, o yüzden garip oldum kağıdı uzatınca zaten :)
Ben de dün 1000 tane okumuştum Allah kabul ederse. Mesaj atamamıştım sana.
tamam kızlar ekledim sizleri de allah kabul etsin
Ben de ikili tarama yaptirmadim ama detayli ultrasona girecegim mutlaka. Hatta randevumuzu da aldik detayli icin. Hem goruntuler de daha hos oluyormus detaylida. Bizim de ucret 175tl canim.
Durumlar aynen boyle canim malesef. Cok sukur imkanimiz var. O yuzden kendimi o durumlara sokmak istemiyorum. Rabb'im imkani olmayanlara da yardim etsin.
Gozun aydin canim. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insaallah.
sağol canım , darısı başına bakalım seninki ne olacak ilk ya farketmez sana:)
öğle tabi canım ilk çocuk başka ama yineden merak içindeyiz cumartesi öğrenecez inş.
Canim bende 1000 tane aliyim bugun yarin cekicem Allah izin verirse daha fazla cekersem bildiririm ☺
Canim sana ozelden msj attim musait oldugunda bakar misin ☺☺
tabi canım merak edilmez mi, az kalmış kontrole seninde
öyle olur bende aynı oluyorum:) dr bile anlıyor kalp atışını dinlede için rahatlasın diyorevet canım az kaldı ben heyecanlı değilim şimdi biraz meraklıyım sadece
ama cuma gecesi kesin uyuyamayacağım heyecandan
hep öyle oluyorum kontrol gününe kadar hiç bişey yokmuş gibi
kontrol günü yerimde duramıyorum
ohh şehzadeleri çiftliyosun :) gözün aydın öğrenmişsin cinsiyeti kasılmalar da bian önce geçer inşallah canım
kızım ne yaptın sen ya. O kadar neden ıkınıorsun.Ye kayısı iç su,sonra direk cırcırsın...ama zorlama aslaayy kızlar ben fenalardayımm, dün oruç tuttum vücut susuz kaldı diyemi oldu bilmiyorum. akşam tuvaletimi yaparken çok zorlandım baya kanadı totomşimdide çok acıyo off hamilelikte hemoroidde fissürde artar derlerdi zaten ozamanlara mı geldim ben hemen:26:
valla benım doktor cin cin. Ne iş yapıyorsunuz,eğitim durumunuz falan bi sordu sonra girdi konuya.. vay çakal vayySimdiden hastane parası konularina gitmeyin sakim doktorunuzla daha çok zaman var doktorla şimdiden para konusuna girerseniz iyi olmaz bence doguma yakin konusun acele etmeyin kizlar doktorlar sevmez zaten boyle şeyleri gıcık kapar falan kontrollerinizde iyi gecmez ..
Ayrica devlet hastanesi falan parasız yapmixormu dogumu niye illa özelde olsun istiyorsunuz haa paraniz vardır anlarım ama durumu olmayanlar bence zorlamasin imkanlarini.
Bizim burda özel hastane diye birsey yok zaten bizim sigortalarimiz ozel sigorta o yuzden istedigim hastaneden birinden gun alicam bende sezeryan icin şükür şimdiye kadar sorun olmadı dogumlarimda inşallah bu seferde sorunsuz bir şekilde gecer.
Bu arada bebegimi görmeme 5 gun kaldı gel testeke gel :))
hıc bılgım yok canm gecmiş olsun yat dınlen lütfenKızlar 13. Hafta rahimde kasılma varmış düşük tehlikesi olablr dedi iğne ve progestan verdi böyle bişi yaşayan varmı ? Çok üzgünüm çok korkuyorum 😢😢 ne demek kasılmaa anlamıyorum
aynen ya bir arkadaşta aynısını anlattı, hiç görmediyse o gün 20 kişi gördü demişti iğrenc yaHadi ya inanmıyorum yuhh yani dindar memleketiz iyiki nasıl bi Kadinin namehrem yerini gelene gecene gösterirler ya bilmiyordum canim bu şekilde olduğunu cok üzüldüm imkani olmayanlar mecbur kalıyor yani bu durumu cekmeye
O zaman haklısınız sonuna kadar ne diyeyim böyle şeyleri duydukca burda yasadigima seviniyorum burda parası olana değil insana deger var gerçekten ...
evet canım bir sonraki yakın tarih oluyor detaylı ultrason var o yüzden
Gokcencim "ya ilahe ilallah" yazmissin ya
"La ilale ilallah" olacak. Belki yanlis yazmissindir yada ben yanlis okumus olabilirim. Alinti da yapamadim o mesajindan, telden girmekten nefret ediyorum
Cunku "La" denmezse basinda anlami olmaz
"La" arapcada hayir-kesin-asla gibi manalarda kullanilir bildiğim kadarıyla
Yani o olmazsa Allah 'tan baska ilah yok dememis oluyoruz.
Sezincim evlilik yildonumunuz kutlu olsun. Nice senelere esinle evladinla mutlulukla saglikla insallah
Missdelyciiiim 2 gun mu kaldi hasretin azalmasina :))
Sonra bir sonraki muayene icin gun sayacagiz :))
Ben bel agrisindan hala iyi degilim maalesef(
Bu arada bende 1000 tevhid alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?