2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sılam, geçen gün buraya sordum ama cevap gelmedi galiba
sana sorayım
detaylı ultrasona girmeyi düşünüyor musun, gerekli mi sence
ben ilk gebeliğimde ayrıntılıya girmiştim. oğlumun böbreklerinde minimal büyüme saptanmıştı ve suyumda subjektif bi azalma.
O yüzden suyumu sürekli kontrol ettiler. hatta en son haftalarda azaldığı için suyumun gelmesini beklemeden suni sancı vererek doğuma başlattılar. doğum sonrası da bildikleri için oğlumun böbreklerini kontrol etmişlerdi. tedavi amaçlı olmasa da sonradan dikkat edip takip etmek açısından iyi oluyor bence. bu hamileliğimde üçlü falan yaptırmıycam sadece bu ayrıntılıya giricem inş.

Canım balık yağı ne verdi doktorun? Hangi marka ve ne kadar alıyosun? Bu arada benim de bi oğlum var bakalım bu ne olcak merakla bekliyorum. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar gerçi gerisi boş.

Tamam cnmm 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kıyamam sana ya bu gözyaşları beni bitiriyor valla , iyice ağlak oldum zaten.
Hepimiz iyi olucaz, süper olucaz, muhteşem olucaz tüm kalbimle inanıyorum buna. ❤️👼❤️

geçmiş olsun canım hayırlı olsun oğluşun
çok şükür doğumu 10 ocak olanlardan biri cinsiyet öğrendi benimde aklıma erkek düştü şimdi

sılam, geçen gün buraya sordum ama cevap gelmedi galiba
sana sorayım
detaylı ultrasona girmeyi düşünüyor musun, gerekli mi sence

Ben de ikili tarama yaptirmadim ama detayli ultrasona girecegim mutlaka. Hatta randevumuzu da aldik detayli icin. Hem goruntuler de daha hos oluyormus detaylida. Bizim de ucret 175tl canim.

Durumlar aynen boyle canim malesef. Cok sukur imkanimiz var. O yuzden kendimi o durumlara sokmak istemiyorum. Rabb'im imkani olmayanlara da yardim etsin.

Gozun aydin canim. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insaallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canm inşallahh bnde doktorun önünde ağladm direk bebğim orda kıpır kıpır onu kaybetme korkusu bni mahvetti 😢 insan çk kötü oluyo

gözün aydın cnmm oğulları ikiliyosun hayırlısıyla Allah mazlumlarla beraberdir biz dua edicez bolbol Filistin'e napalım elimizden gelen bu, inşallah onlarında bayram yapacağı günler gelicek
sağol canım, evet canım bol dua, inşallah gelicek o günler
Canım iMom omega adı günde bir tok yazıyor bugün içtim ilk kez 20 lira, hayırlısı canım hep dedim sağlıklı hayırlı olsun diye çevremdekiler aman kız olsun bu da dediler ama benim için sağlık hayır çok daha önemli:)
geçmiş olsun canım hayırlı olsun oğluşun
çok şükür doğumu 10 ocak olanlardan biri cinsiyet öğrendi benimde aklıma erkek düştü şimdi
sağol canım , darısı başına bakalım seninki ne olacak ilk ya farketmez sana:)

sağol canım amin cümlemize nasip olsun

öğle tabi canım ilk çocuk başka ama yineden merak içindeyiz cumartesi öğrenecez inş.

Canım ben 1000 tane okudum.Eksik kalırsa yine haber verirsin olur mu? Allah kabul etsin inşallah...

Amca değildi gençti canım, o yüzden garip oldum kağıdı uzatınca zaten :)

Ben de dün 1000 tane okumuştum Allah kabul ederse. Mesaj atamamıştım sana.

tamam kızlar ekledim sizleri de allah kabul etsin

Canim sana ozelden msj attim musait oldugunda bakar misin ☺☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öğle tabi canım ilk çocuk başka ama yineden merak içindeyiz cumartesi öğrenecez inş.

tabi canım merak edilmez mi, az kalmış kontrole seninde

kızlar bi uyarı geçeyim dedim tevhidi istediğiniz kadar okuyabilirsiniz
şu an itibariyle 11800 kaldı
bana sadece okuyanlar yazarsa sevinirim
dünyanın bin türlü hali var o yüzden okunmadan eklemek istemiyorum

tabi canım merak edilmez mi, az kalmış kontrole seninde

evet canım az kaldı ben heyecanlı değilim şimdi biraz meraklıyım sadece
ama cuma gecesi kesin uyuyamayacağım heyecandan
hep öyle oluyorum kontrol gününe kadar hiç bişey yokmuş gibi
kontrol günü yerimde duramıyorum

ohh şehzadeleri çiftliyosun :) gözün aydın öğrenmişsin cinsiyeti kasılmalar da bian önce geçer inşallah canım

öyle olur bende aynı oluyorum:) dr bile anlıyor kalp atışını dinlede için rahatlasın diyor
ohh şehzadeleri çiftliyosun :) gözün aydın öğrenmişsin cinsiyeti kasılmalar da bian önce geçer inşallah canım

sağol canım amin

kızım ne yaptın sen ya. O kadar neden ıkınıorsun.Ye kayısı iç su,sonra direk cırcırsın...ama zorlama asla
valla benım doktor cin cin. Ne iş yapıyorsunuz,eğitim durumunuz falan bi sordu sonra girdi konuya.. vay çakal vayy. bızım ıyı ya özel hastane normal 600 sezeryan 1100

hıc bılgım yok canm gecmiş olsun yat dınlen lütfen
aynen ya bir arkadaşta aynısını anlattı, hiç görmediyse o gün 20 kişi gördü demişti iğrenc ya

evet canım bir sonraki yakın tarih oluyor detaylı ultrason var o yüzden

ohh maşşalh canım oğlun zaten erkek istiyordu duası kabul olmuşKasılma nasıl oluyr canım anlatırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…