öyle olur bende aynı oluyorum:) dr bile anlıyor kalp atışını dinlede için rahatlasın diyor
gözün aydın cnmm oğulları ikiliyosun hayırlısıylaAllah mazlumlarla beraberdir biz dua edicez bolbol Filistin'e napalım elimizden gelen bu, inşallah onlarında bayram yapacağı günler gelicek
Tamam canim haklisin ☺☺ okuyunca yazarimmkızlar bi uyarı geçeyim dedim tevhidi istediğiniz kadar okuyabilirsiniz
şu an itibariyle 11800 kaldı
bana sadece okuyanlar yazarsa sevinirim
dünyanın bin türlü hali var o yüzden okunmadan eklemek istemiyorum
Baktim ve cevapladim canim :)
Coookk tskk ederimmm😘😘😘
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklısın canım. Bir kez içmiştim ama dün nedense midem çok bulandı. Ya da yağsız süt mü içsem ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam canim haklisin ☺☺ okuyunca yazarimm
zakkummum sakın yanlış anlama o sana özel bişey değil bu gün alayım diyen çok oldu da ondan şettim :26:
eve gidince denerim tabi cnm umut valla herşeye saldırırım yeterki iyi gelsin..Ay canim diger yazdığını bulamadim da ayni seyi bende yasadim gecen ne fena sey o öle 😯😯 ben sans eseri televizyonda salataligi duydum o gun iki gundur rahatim cok iyi geldi sende dene istersen
kızım ne yaptın sen ya. O kadar neden ıkınıorsun.Ye kayısı iç su,sonra direk cırcırsın...ama zorlama asla
Canım iMom omega adı günde bir tok yazıyor bugün içtim ilk kez 20 lira, hayırlısı canım hep dedim sağlıklı hayırlı olsun diye çevremdekiler aman kız olsun bu da dediler ama benim için sağlık hayır çok daha önemli:)
eve gidince denerim tabi cnm umut valla herşeye saldırırım yeterki iyi gelsin..
cnmcım çok ıkınmaktan değilde nasıl anlatayımki şimdiönceden de zaten vardı orda sıkıntı işte kabız oluncada kanadı cnm çok ıkınmadım aslında yani
maşallah kızına canımKizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
maşallah oğluna, canım benimde farklıydı ama belirti bahaneymiş:) bir oğlum daha geliyor:)Selam arkadaşlar
Düm kontrolüm vardı bir oğlum daha oluyor allahın izniyle...bu hamileliğim herşeyiyle ilk hamileliğimden çok farklı bulantılarım oldu, bu sefer soldaydı bebeğim cildim çok bozuldu gibi o yüzden hep kız gibi geliyordu ama anladımki her hamilelik farklıymış...
12.haftaya kadar bulantılardan hiç kilo almayan ben son bir ayda tam 4 kilo almışım şaka gibi o da tansiyon düşüklüğünden oldu tuzu çok fazla tükettim ve aralarda sürekli bişiler yedim az ve sık yemek bana yaramadı biraz yavaşlamam gerek dikkat edicem bundan sonra herşey yolunda çok şükür ikili tarama sonuçumda güzel çıktı bizden haberler böyle :)
kızzzz benim aklıma girmiştin:)) neyse kanz bakıyım ben fiyatıda iyi:)kızlar bu arada bebek arabası konusunda nunapepp diye bir marka yazmıstım. Htta kuzenim ısrar ediyor al dıye demistim. Gözümle gördüm o araba tr yollarına gelmez fıstıklar. Tekerler yere cok yakın,selesi yok, begenmedim kısacası. Bilginiz olsun hani kanına girdigim varsa
canım benim eşimde bakar sağolsun çok ilgilenir bazen benden çok:)Haklısınız kızlar kişiden kişiye değişiyo bu bebek bakımı konusu. Ama sevindim bazıları babaların da baktığını söylemiş😊 bence sorumluluk tamamen annede olmamalı. Baba alışıyo rahata oh gel keyfim gel. Baştan alıştırmak en iyisi galiba. Benim eşim çocuklara bayılır, o yüzden yardım eder diye düşünüyorum. Yaşayıp görücez☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah kızına öyle düşünme canım şaşırmışlardırselam arkadaşlar dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızım olacak allahın izniyle ama iki aile ve eşim de dahil erkek bekliyorlardı sanki çokta sevinmediler bir garip oldum onlar öyle yapınca
maşallah kızıma gözün aydınKizlarrr musmutlu bir anne geldiisabah randevum vardi. Kipir kipir yerinde duramayan bi kizim oluyor doktor ben boyle hareketli bi bebk gormedim dedi. O kadar ki ense kalinligini ve burnunu uzun ugraslar sonucu vajinal yoldan olctu ikili testin sonucu yarin 4te cikicak. Allah a emanet isallah.demir ilaci ve vitamin verdi. Bel agrimdan dolayi bobrek rahatsizligi suphelendi idrar testi yapti. Minik yavrumun kiz olacagini dusunuyodum hep zaten benim kucuklugum gibi yaramaz bisey olacak kesin
evet canım eşimle oğlum erkek diyordu ben ikiside olur diyordum:)) kasılma canım böyle karnın toplanıyor sertleşiyor birden bir kaç saniye sürüyorkızım ne yaptın sen ya. O kadar neden ıkınıorsun.Ye kayısı iç su,sonra direk cırcırsın...ama zorlama asla
valla benım doktor cin cin. Ne iş yapıyorsunuz,eğitim durumunuz falan bi sordu sonra girdi konuya.. vay çakal vayy. bızım ıyı ya özel hastane normal 600 sezeryan 1100
hıc bılgım yok canm gecmiş olsun yat dınlen lütfen
aynen ya bir arkadaşta aynısını anlattı, hiç görmediyse o gün 20 kişi gördü demişti iğrenc ya
evet canım bir sonraki yakın tarih oluyor detaylı ultrason var o yüzden
ohh maşşalh canım oğlun zaten erkek istiyordu duası kabul olmuşKasılma nasıl oluyr canım anlatırmısın?
demek ki bi ben değili
Tamam canim haklisin ☺☺ okuyunca yazarimm
zakkummum sakın yanlış anlama o sana özel bişey değil bu gün alayım diyen çok oldu da ondan şettim :26:
Ayyy olur mu ole seyy ask olsunn dogru soyluyorsun ki 😊😊 sonuçta sayili bisey bu cektikce yazalim ki sana kafan karismasin canim benim. Bak Allah razi olsun ilgileniyorsun tutuyorsun sagolasin 😘😘
banada doktor decaviti keselim iMom vericem dedi decavitin içindekiler var ayrıca balık yağı da var bunu kullan dedi.. ama bu sabah baktım A vitamini falan yazmıyor. sende önceden decavit mi kullanıyordun?
alla alla bende oluyormu bılemedım ya her zaman kı gibimaşallah kızına canım
maşallah oğluna, canım benimde farklıydı ama belirti bahaneymiş:) bir oğlum daha geliyor:)
kızzzz benim aklıma girmiştin:)) neyse kanz bakıyım ben fiyatıda iyi:)
canım benim eşimde bakar sağolsun çok ilgilenir bazen benden çok:)
maşallah kızına öyle düşünme canım şaşırmışlardır
maşallah kızıma gözün aydın
evet canım eşimle oğlum erkek diyordu ben ikiside olur diyordum:)) kasılma canım böyle karnın toplanıyor sertleşiyor birden bir kaç saniye sürüyor
Selam herkese, dün doktora gittim, bebeğim iyi maşallah kasılmam oluyordu idrar tahlili verdim, proluton depota devam edicem kasılma için, balık yağı ve gyne ferro sanol verdi, magnezyum vicium derken dört tane ilacım oldubu arada oğlum oluyor paşama bir paşa daha geliyor:))
Geçmişi okuyamıyorum bu aralar hem ciddi olarak keyfim yok bazı sorunlar var hem de vaktim olmuyor bayram telaşından gerçi Filistin kan ağlarken bayram bayram olmayacakönemli bir gelişme var mı herkes iyidir inşaallah
canım bende normalde süt içemem nesguikli yada çikolatalı süt içiyordum. Laktozsuz sütlerden alıp iç bence..:) kesinlikle daha iyi geliyor sinirimi kolaylaştırıyor çünkü.. bir dene istersen..:)
demek ki bi ben değili
kızlar bi uyarı geçeyim dedim tevhidi istediğiniz kadar okuyabilirsiniz
şu an itibariyle 11800 kaldı
bana sadece okuyanlar yazarsa sevinirim
dünyanın bin türlü hali var o yüzden okunmadan eklemek istemiyorum
tamam canım bitince yazarsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?