2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
gözün aydın cnmm oğulları ikiliyosun hayırlısıyla Allah mazlumlarla beraberdir biz dua edicez bolbol Filistin'e napalım elimizden gelen bu, inşallah onlarında bayram yapacağı günler gelicek

Ay canim diger yazdığını bulamadim da ayni seyi bende yasadim gecen ne fena sey o öle 😯😯 ben sans eseri televizyonda salataligi duydum o gun iki gundur rahatim cok iyi geldi sende dene istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bi uyarı geçeyim dedim tevhidi istediğiniz kadar okuyabilirsiniz
şu an itibariyle 11800 kaldı
bana sadece okuyanlar yazarsa sevinirim
dünyanın bin türlü hali var o yüzden okunmadan eklemek istemiyorum
Tamam canim haklisin ☺☺ okuyunca yazarimm

Baktim ve cevapladim canim :)
Coookk tskk ederimmm😘😘😘

Haklısın canım. Bir kez içmiştim ama dün nedense midem çok bulandı. Ya da yağsız süt mü içsem ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende normalde süt içemem nesguikli yada çikolatalı süt içiyordum. Laktozsuz sütlerden alıp iç bence..:) kesinlikle daha iyi geliyor sinirimi kolaylaştırıyor çünkü.. bir dene istersen..:)

eve gidince denerim tabi cnm umut valla herşeye saldırırım yeterki iyi gelsin..
kızım ne yaptın sen ya. O kadar neden ıkınıorsun.Ye kayısı iç su,sonra direk cırcırsın...ama zorlama asla

cnmcım çok ıkınmaktan değilde nasıl anlatayımki şimdi önceden de zaten vardı orda sıkıntı işte kabız oluncada kanadı cnm çok ıkınmadım aslında yani

banada doktor decaviti keselim iMom vericem dedi decavitin içindekiler var ayrıca balık yağı da var bunu kullan dedi.. ama bu sabah baktım A vitamini falan yazmıyor. sende önceden decavit mi kullanıyordun?

valla bekle anacım. ben tam 2 saat kaldıgımı bılıorum içerde eşimden gzete istemiştim o derece.
keyfi gelince gider o ne karışıyon

Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
maşallah kızına canım
maşallah oğluna, canım benimde farklıydı ama belirti bahaneymiş:) bir oğlum daha geliyor:)
kızzzz benim aklıma girmiştin:)) neyse kanz bakıyım ben fiyatıda iyi:)
canım benim eşimde bakar sağolsun çok ilgilenir bazen benden çok:)
selam arkadaşlar dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızım olacak allahın izniyle ama iki aile ve eşim de dahil erkek bekliyorlardı sanki çokta sevinmediler bir garip oldum onlar öyle yapınca
maşallah kızına öyle düşünme canım şaşırmışlardır
maşallah kızıma gözün aydın
evet canım eşimle oğlum erkek diyordu ben ikiside olur diyordum:)) kasılma canım böyle karnın toplanıyor sertleşiyor birden bir kaç saniye sürüyor
demek ki bi ben değili

banada doktor decaviti keselim iMom vericem dedi decavitin içindekiler var ayrıca balık yağı da var bunu kullan dedi.. ama bu sabah baktım A vitamini falan yazmıyor. sende önceden decavit mi kullanıyordun?

yok canım ben başlamamıştım vitamine, a vitamini zaten gebelikte zararlı kullanmamak gerekiyor, benim birde vicium var kalsiyum magnezyum çinko d3 var içinde, ayrıca magnezyum içiyorum birde gyno ferro sanol verdi şimdi, evde birde vegaferon kan ilacım var onu da bitireyimde gyno ya geçicem

alla alla bende oluyormu bılemedım ya her zaman kı gibi. offf neyse cumartesi kontrol var doktor anlar kasılma olup olmadıgını sanırım

Demek öğrendin sonunda cinsiyeti hadi hayırlısı şehzadeleri ikiledin 😃 gözüb aydıncanımmmmmm darısı bana 😊

canım bende normalde süt içemem nesguikli yada çikolatalı süt içiyordum. Laktozsuz sütlerden alıp iç bence..:) kesinlikle daha iyi geliyor sinirimi kolaylaştırıyor çünkü.. bir dene istersen..:)

Teşekkür ederim canım bir de öyle deniyim. :)

Hakikaten bu bayram bayram olmayacak biz müslümanlara :-( Rabbim tez zamanda kurtarsın müslüman kardeşlerimizi zalimlerin şerrinden.Âmin

Bayanlar istanbul teknik universitesi meteoroloji muhendisliginden mezun olan ya da su an okumakta olan tanidiginiz var mi hic?

Selam kizlar nasilsiniz ben bugun bittim ya babamin bugun anjiyosu vardi dun sabah 9da gelin dediler sabah gittik yatisimizi yaptiktan sonra biz 45dkya gircek diye bekliyoruz ne gelen var ne giden 5saatin ustune esim ortaligi karistirinca lutfedip geldiler cihazlarimiz dun bakima girmisti bitiremediler 5te teslim etmelerini bekliyoruz ister bekleyin isterseniz tarin sabah yapalim demezler mi allah medisunun hastalarina akil versin beklerken kendimi orda dogum yapacami dusundum allah korusun dedim burda adam olse kimse ilgilenmez adi guya ozel devletten farki yok

kızlar bi uyarı geçeyim dedim tevhidi istediğiniz kadar okuyabilirsiniz
şu an itibariyle 11800 kaldı
bana sadece okuyanlar yazarsa sevinirim
dünyanın bin türlü hali var o yüzden okunmadan eklemek istemiyorum

Ben 500 daha okudum. Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…