2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun canım, medisudan hep memnun kalmıştım demek ki onlar da kaliteyi düşürmüş.

kızlar size bir sorum var
bebek tam olarak kaçında ayda yada haftada göbek kordonundan beslenmeye başlar?
bilgisi olan var mı?

ya kızlar benim 15+ 4 um ama karnım ve bacaklarım kalınlastı karnım cıktı sizdede öyle mi şuana kadarda 3 kilo aldım ne biliyim şaştım kaldım yaaaaaaaa...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım, medisudan hep memnun kalmıştım demek ki onlar da kaliteyi düşürmüş.

Valla ben daha once hic gitmemistim bugun mecbur gittik drmuzun oldu hastanede kalple alakali seyler yapilmiyor medisuyla anlasmis orda yapiliyormus zaten girerken kapida bi hastayla calisan kavga ediyodu ordan anlamaliydim neyse artikin bole oldu iste

kızlar size bir sorum var
bebek tam olarak kaçında ayda yada haftada göbek kordonundan beslenmeye başlar?
bilgisi olan var mı?

İlk üç ay yediğinin içtiğinin çok bi önemi yokmuş fakat ondan sonra artık yediğin şeyler çocuğun gelişimi için önemli oluyormuş. İlk üç ay kusan annelere doktorlar sorun yok ne yiyebiliyosan onu ye derler.

Slm kızlar ya coktandır gıremıyorum net yoktu bugun gırdım neler neler olmus bızde cumartesı gıdıces ıns cınsıyet ogrenırım ama bısey sormak ıstıyorum bu ıkılı test ve detaylı ultrason bırbırınden farklımı ve sız nekadar ucret verdınız ıkılı teste doktor ultasonla ense kalınlıgını olcumyormus kan tahlılı fılanda yapılıyormu bılgı verebılecek bırı olursa cok sevınırım

ben de sadece 3 kilo aldım ama 30 kilo almış gibiyim bacaklarda bişey yok ama karnım kollarım göğüslerim kocaman oldu belim kalınlaştı çok komik 17. haftada böyleysem doğuma nasıl giderim allah bilir

canım ikili test risk faktörünü ölcen bişey kesinliği bile olmayan bişey yani
ama ayrıntılı ultrasonda bebeğin bütün iç organları kol bacak yapısı beyin gelişimi aklına ne geliyorsa ölçüp biçiyorlar
bana göre ikili test gereksiz ama ayrıntılı ultrason kesinlikle gerekli
ayrıca 3 - 4 boyutlu ultrasonla karıştırılmaması gereken bişey normal ultrasonda ( eski değilş daha gelişmişlerde) bebek boyu ölçer gibi ölçüm yapıyorlar benim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur

Canım sen ayrıntılı ultrason işini nasıl yapmayı düşünüyorsun. Benim henüz hiç fikrim yok da.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar dr. Bana biray sonra gel 3 lu test yaptıralım demişti bir temmuzda... üçlü test yaptıran varmı hiç yada ismi 4lu tesmi onun? Hatırlayamadım da

Son düzenleme:

Canım ayrıntılı ultrason ayrı bir cihaz 3 ve 4 boyutlu ayrı demek istedin dimi ? Çünkü benim doktorda 4 boyutlu var her gidişimde onunla bakıyor ayrıntılıyı ayrıca yaptırmam gerekiyor sanırım yanlış anlamadım di mi ? Bide kaçıncı haftada ayrıntılıya girmek gerekiyor ?

Allah de ötesini bırak...

Kızlar dr. Bana biray sonra gel 3 lu test yaptıralım demişti bir temmuzda... üçlü test yaptıran varmı hiç yada ismi 4lu tesmi onun? Hatırlayamadım da

Benim doktorum 3'lü 4'lü test yapmıyorum dedi, nedenini sormadım.

Az önce fark ettim ki sıcağa çıkınca midem bulanıyor.😳

valla onu tam bilemeyeceğim 4 boyutlu da ölçüm nasıl oluyor bi bilgim yok
Benim doktorun sitesinde 18 - 22 haftalar arası diyor
ama 20- 22 hafta arası en uygunu diye okumuştum

Nohutu kaynattigim suyuyla yedim o cırcır yaptı galiba böyle birşey başına gelen var mı :-(

annişler merhaba :)
uzun zamandır takip ediyorum yazılanları ama vakit ilerledikçe suskun kalamadığımı fark ettim :)
içimdeki fasülye, git gide büyüyen göbüşüm ve bende burdayız :)
insAllah ocak ayında evimiz cennet kokusuyla dolacak ve artık tam bir aile olacağız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…