2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hoşgeldin aramıza. Suskun kalamazsın tabi, ocak 2015 annelerinin özelliği bu, hepimizin çenesi düşük😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hosgeldin canım seZine katılıyorum ben çene düşük bizim :)

Bu ne yaa oku oku bitirmedim yine öğlenden beri ne cok Konuştunuz siz böyle yawwww
Eve erken geldim bugün isten bakanla bayramlasam vardu camasir as katla falan iftara amcama gideceğiz :)))

Bebeğini gören cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımı tebrik ederim :) gözünüz aydin :)

Düşük riski olan arkadaşımız üzülmesin arkadsdim 6 ay kullandı sapa sağlam dogdu evladi dikkat et yeter :)

Gökçennnn 500 tanesini çektim kaldı 1500 haberin olsun tatlım

Yeni gelen arkadaslarimi da hoşgeldiler :)))))))
Cenemiz bayagi düşüktür :)
Sayfaya ilk geldiğimde o kadar hızlı akiyordu ki selam yazdım kimse cevap vermedi bende ortadan konuşmaya başladım o zaman baktım cevap veren var :))))

oyh :)
göbüşler büyüyüp zaman ilerledikçe insan "bana şöyle böyle oluyor size de oluyor muuu ?" diyebileceği kimseler arıyormuş yanında :)

göbüşler büyüyüp zaman ilerledikçe insan "bana şöyle böyle oluyor size de oluyor muuu ?" diyebileceği kimseler arıyormuş yanında :)

aynen canım en korktuğumuz zamanlarda burada destek oluyoruz .
neler neler sormadık ki burada . bulantımız oldu sorduk bulantımız geçti yine sorduk acaba bişey mi oldu niye bulantımız geçti diye
hayırlı insanlarla dolu burası sağolsunlar

14 haftalık .s sabahları kahvaltıdan sonra hep çıkarıyorum artık alışkanlık mı oldu diye düşünmeye başladım .ss nerdeyse 2 haftadır her sabah aynı .s

evet bi kusunca bazen alışıyor mide.
sabah kahvaltıya limon sık baktın miden bulanıyor yudum yudum iç mideni bastırır. birde yağlı şeyler yememeye çalış ben bi ara hep peynir ekmek yiyebildim sadece sabah akşam. geçer inşallah bir iki haftaya kadar.
bulantı ilacı kullandım ama o çok fena uyku yaptı bana ayağa kalkamıyordum dramamine gibi bi ilaçtı adı

Halsizlik yapio bende mide bulantsi her an kusucak gibi oluyorum ayağı kalkınca kayınvalide kayınpeder evde oluo yanlış anlıolar bütün bulanti ilaclari uyku yapio bunyemde zayıf olduğu için çok zorlanmadıkça doktor ilaç vermek istemio inşallah 2 haftaya kadar geçer (

alla alla bende oluyormu bılemedım ya her zaman kı gibi. offf neyse cumartesi kontrol var doktor anlar kasılma olup olmadıgını sanırım

Braxton-Hicks yalancı kasılmalar son üç ay oluyor canım, sende olmaz şimdi benimki erken olan bir durum kasılmayı bildiğim için endişelendim zaten dr da endişelendi, sormana gerek yok yani rahat ol
Demek öğrendin sonunda cinsiyeti hadi hayırlısı şehzadeleri ikiledin 😃 gözüb aydıncanımmmmmm darısı bana 😊

sağol canım darısı başına:)
Hakikaten bu bayram bayram olmayacak biz müslümanlara :-( Rabbim tez zamanda kurtarsın müslüman kardeşlerimizi zalimlerin şerrinden.Âmin
amin
geçmiş olsun canım kötü olmuş ne diye bekletiyorlar!
Kızlar dr. Bana biray sonra gel 3 lu test yaptıralım demişti bir temmuzda... üçlü test yaptıran varmı hiç yada ismi 4lu tesmi onun? Hatırlayamadım da
benim dr yaptırdı dün kan alıyorlar yine gereksiz bir şey ama benim dr hayırı anlamıyor

hoş geldin aramıza:)

Ne akla hizmet beklettiler bilmiyorum bide yalan söylüyor lar tahlil islemleri biraz uzadi birazdan alcaz diye nasil almyi planliyolardiysa artik cozemedim gunumuzun perisan olduyla kaldik

görüyorum seni de ,ce'e de bakıyım.görünmüyosun epeydir.
Kız hiç sormaa bebegım yarın yola cıkıcaz inş anca hazırlanıyorum bugunde bı baktım geçmişi okuyayım derken uyumusum koltukta

Kızlar hala mide bulantım devam ediyor ilaç kullanmaya mı başlasam halsiz düşüyorum artık .sss

Ben de 500 tane okudum

Kızlar hoşgeldınız aramıza:))..musmutlu gebelıkler

Bende ayniyim,15 haftalik oldum,bacaklarim kollarim aynida gobekk masallahh kocam oldu simdiden,3,5 kg da aldim,zaten kilolu hamile kaldim 😔 umarim cok fazla sismanlamam,geceleri bile saga sola donerken zorlaniyorum,suan boylese son aylar ne halde olucam cok merak ediyorum

kayınvalideyle kayınpeder neyi yanlış anlıyor ki sen hamilesin canım bulanıyorsun kusuyorsun halsizsin. bu hamile olanların çoğunda var.
sen halini anlat onlar halinden anlamaları gerekir sen de evlatları sayılırsın. canının içinde can var.
bu kadar sıkıntının arasında kim yanlış anlar diye düşünüp sıkıntıya sokma kendini .

Ben kayınpederimin karşısnda uzanamiyorum genelde odamda oluyorum onlarda tuhaf bakio işte çok stresli sıkıntılı bi hamilelik içindeyim zaten odamda olmak beni rahatlatio ama yemeklerde hep laf çarpip duruo yemekten yemeğe görüyorz seni die bu sebepten dolayı ilaci düşünüyorm belki iyi olurm die .s

sıkma canını olmuş artık baştan birlik oturmayacaktın.
baştan bi kere cevabını ver bir daha konuşamasınlar. hamileyim dayanamıyorum de . kendine laf söylettirme. napacaklarsa sanki senin yüzünü görüp .
neyse söylenip iyice canını sıkmayayım .. eşine anlat derdini o belki yükünü alır senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…