2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım 41 yasin bitti eflalim yazmıştı
Oylemi ben kaçırdım o zaman :)
O zaman ilk işimiz hatmimizi bitirmek olsun o bitsin yeniden baslatalim bişeyler :)
Kuran okumayi bilmeyenler içinde Tevhit bitince yeni tesbih baslayalim inşallah

Son düzenleme:
amin amin amin canım
bu arada tevhid bittiğinde sen bağışlar mısın canım
Tamam canın sölersin bana ben bagıslanma duasını yaparım haber veririin sizlere

Tamam gülüm işlerimi halledersem bugun acmaya calısıccam
İnşallah yaparım

kızlar hayırlı cumalar hepinize.
nasılsınız bebişler nasıl.
3 lü tarama sonuçlarım çıktı temiz çıktı dedi doktor.
trombosit değerim düşük çıkmış doktor kafaya takcak bişey yok dedi diğer aylardaki normal o yüzden sıkıntı yapma dedi

Gözün aydın canım maşallah bebisine :)

Aaaaa bnde de dün rahimde kasılma çkktı istirahat ilaç iğne başldı 😢çok ağladm dün çok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bu kasılmayı nasıl anlıyor doktorlar ya kafama takıldı. Ultrasonda mı görüyorlar?
Benim gebelik biraz kasık ağrılı geçiyor da korktum...

Yaa işte bu doktorlar böyle canım biri dünyaları basina yikar diğeri iki lafiyla yüreğine su serper icini ferah tut sen inşallah birsey olmucak sakin üzme kendini bebeğinde etkileniyor çünki.

Cnm sabrın ilgin için sağol inanıyorum 😊iyi olcaz biz kusma çok fazlaydı vee kabızlık ondan oldu sanıyorum kabızlığa çözüm bulamıyorum bitürlü

13 üz kuzum daha bilmiyorum ki 2 gün sancım oldu bugn iyiyim bn ağrım çok yok

Uzulme lütfen hic sen uzulince bebegin hemen hissediyor ben tek yasayan sen degilsin beni doktorum cok rahatlatti bende bugun 14. Haftaya girdim bu haftalarda cok normalmis bu bol bol istiharat et ve stres yapma stres dahada kasilmana sebep olur hem bebisin uzulur olmaz bak bana doktor dedi ki o sadece aana ait bir parca degi dedi senin genlerin yok dedi esininde genleri var bu haftalar vucut buna alismaya calisiyormus ve tepkilerde boyle oluyor canim o yuzden yuregini ferah tut dinlen bolca sivi al😊 rabbime emanet yavrularimiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar ocak anneleri :)
Ben bugün sorunla geldim
İki gündür sol kasığıma ani ve şiddetli sancılar giriyor . Telaşlanmalı mıyım acaba ?

Gozun aydinnn canim hayirli evlat olsun insalllah oglanlar ataga kalkti heralde

Selamlar ocak anneleri :)
Ben bugün sorunla geldim
İki gündür sol kasığıma ani ve şiddetli sancılar giriyor . Telaşlanmalı mıyım acaba ?

Slmlar ,bende malesef dunden beri oyleyim cok fena yumurtaliklarim sizliyor sanirim usuttum denizde,4 gundur girdim,saat 4 den sonra en faxla 1,5 saat kaldim,benimki heralde soguk suda fazla kalmktan oldu,ama denizden oncede ara ara kasik sancilarim oluyordu,dr um rahim buyudugu icin cok normal demisti,dahada tam 15 gun var kontrolume,elimi koyuyorum kasiklarima hic hissetmiyorum,umarim bebislerimiz saglikla yerindedirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…