- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
maşallah oğluşuna:)Merhaba kızlar bugün doktora gittik ve oğluşumun net bi şekilde pipisini gördük :) çok şükür yarabbim kıpır kıpırdı yavrummm 13+1 dik bugün ikili taramada için kan verdik bakalım hayırlısı ense kalınlığı falan güsel çıktı beyin loblarını midesini mesanesini gördü doktor rahatladık allahım herkese nasip etsin inşallahh :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım inşallah anlaşırlar:) ilaçları bebekten ziyade kendim için içiyorum biri dişlerim için diğeri kansızlık bende hep var onun için balık yağıda iyi oldu hiç balık yemiyorum, bu gebeliğimde de düzgün beslenemiyorum canım istemiyor bir şey, enerji için ilaçlara ihtiyacım var içmesem halimi düşünemiyorum:) yerlerde gezerim artık:) oğlum sabah 5-6 arası kalkan bir çocuk çok uykusuz kalıyorum ben:)vay ogluslari cifledin demek benim gibi eflalim insallah ogluna cok iyi bi arkadas geliyor yas aralarida benimkiler gibi olucak insallah cok guzel anlasir abi kardes olurlar canimbu kadar hap cok degilmi balik yagi bende aldim ama arada iciyorum hatta bugun eczaci ile konustum ben hamileligimde sadece folik asit ictim baska bi vitamine gerek yok dedi bana kadin.benim doktorumda vitamin icme kararini bana birakti zaten bilmiyorum kafam iyice karisti benim.cevremde yeni dogum yapan arkadaslarin hepsi sadece foli asit ictik dediler masallah cok saglikli bebekleri acaba bu kadar hap alarak yanlis mi yapiyoruz
maşallah pipiliye canım:)Merhaba guzel anneler ve minnoslari ☺☺ biz bugun 13+6 olduk Rabbimin izniyle ☺☺ doktor kontrolumuz vardi ve doktor amcamiz bize bi pipicik gosterdi 🙈🙈Allahin izniyle cok buyuk ihtimalle PRENSIMIZ GELIYOOORR 😄😄😄😄😄😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence güzel isim canım tabi orda söylenebilmeside önemli demiştin söylenebiliyorsa gayet hoşbi kiz ismi daha buldum sizden secenek gelmiyor hic
Yüsra :sol taraf, bolluk bereket,ferahlık, sıkıntıdan kurtuluş.....
seninde mi kasılman var dr sana ne verdi bunun için?Ben burda olurum silam merak etme doktor yol vermedi rahimde kasilma oldugu icin 😯😯 gidemicem istanbul a annemlerin yanina napalim artik bebegimin sagligi yerinde olsunda 😊
Saglikli guzel haberlerle gelirsin ins canim benim eh bide minnak guzel bi poz verirse yalniz bayramimizda bizi mutlu eder😊😊
oyyy hayırlı olsun kızınız:)) inşallah seninkinede almak nasip olur canımGecen hafta arkadaşım dogum yapti iki oglunun üstüne bir kizi oldu adini havin koydu.bugun onun icin ciciler aldım icim gitti elbiselere sanki.kendime aliyomus gibiydimm bi tane beyaz dantelli elbise aldim gelinlik gibi özellikle ona bayıldım aldiklarimin icinden inşallah arkadaşım da begenir yarın bebis sevmeye gidicem oy misd kokusunu cekip geleyim icime :)
hayırlı olsun canım oğluşunKızlar 3.oğluşum geliyor hayırlısıyla :)
hayırlı yolculuklar canım güle güle gidinKızlar Allah nasip kısmet ederse yarın iftardan sonra cıkmayı planlıyooruz.. Siz güsel annelerden dua istiyorum sag salim gidip gelelim inşallah..
Bugun evimi güselce dip köse temizledim hem arkadasım hem komsum olan bırıyle saolsun...
Camasırlarımı ayayrladım koydum bi kenara yarın valızlere koycam ...
Cok heycanlıyım.. Evlendıkten sonra ilk defa gidicen giresuna köyüme..cok duygusalım buyuklerımı cok özledım inşallah hasret gidercen eşimde saolsun kıröadı bni gidicez ....
Alosverisimi yaptım kızceme ciciler aldım yarabbim sewerim bn onu...
Ya bi görseniz bi merhametli bi şefkatli bi öpüyo bni ki dünyalara degişmem...
Bn aglıyom mahsustan alama anni del del sevim diyo... Giriyom koltugunun altına basım sıgıyo zaten saclarımı oksuyo öpüyo beni yok böle bişi... Ezan okumdu almıs seccadeyi namaz kılarken dısardan müzük sesi geldi basladı totoyu kovırmaya seccadenin üstünde ...
Ya böle sabaha kadar anlatsam bitmez..
Annelik cooook muhtesem bişey... Cok güsel bişey...
Ankara dan seher vaktinden herkese selam :) öyle güzel esiyor ki namazdan sonra balkona çıktım yazılanları okudum şimdi uyuyorum malum sabah is var :) işte görüşürüzzzzzzz
canım hiç yanlış anlamamışsın kp tavrı hiç hoş değil bence sen haklısın, ben senin yerinde olsa merhaba dışında nasılsın diye sormam daha gerek yok anlamayana madem onların orda öyleymiş! Diğer kadına gelince ona ne işte ağzı olan konuşuyor gül geç elalemeKızlar her bir lafa mı alınıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum.Demin canım çiğköfte çekti burda esnaf bi ablamız var tanıdık işte hamile olduğumu söyledim ilk defa canım birşeyler çekiyor yeni yeni dedim kadın bana "Aaa sen de makina gibisin!" demez mi? Öyle bi samimiyetim filan da yok yani sadece hayırlı işler dilediğim merhaalaştığım bir esnaf ben mi abartıyorum acaba?İstersem 10 tane çocuk yaparım hayret birşey kendi tek yada 2 tane yapıp da diğerlerini böyle abartarak bahseden insanları hiç sevmiyorum.Tamam sen 2 taneyi uygun görmüşsün ben de bunu uygun görüyorum sana ne demek geliyor içimden bazen.Hadi bunu geçtim.
Sabah geldim kaınpederime "babacım günaydın nasılsın iyi misin" dedim,"iyiyim" dedi her zamanki gibi nasıl olduğumu sormadı."sağol baba ben de iyiyim!" dedim gülerek.Bana döndü dedi ki,"ben sana senin nasıl olduğunu sormadım" , ben de dedim ki "hayret bizim oralarda gelene yada en azından sorana karşılığı verilir sorarlar" dedim."Bizim orda sormazlar" dedi o da ."Hıı anladım ondan böylesin sen" dedim ve kapandı konu..Eşim de utandı ve rahatsz oldu sanırım bu konuşmadan.Babasının tavrından dolayı.Bana nasılsın diye sorsa ne olacak gerçi ama bu insanı önemsediğini gösterir herhalde nasılsın dese bana , ya baba iyiyim de karnım ağrıyor ayaklarım da biraz şiş gibi bir de gazım var biraz,filan diyecek halim yok herhalde..
Kızlar ben mi abartıyorum alınganım biri bana bişey söylesin lütfen.
hoş geldin hayırlı olsunhepinize merhaba yaklaşık 6 haftadır takip ediyordum . bugün nihayet bende hesap açtım .bir kızım var 27 aylık şimdide 13 haftalık hamileyeyim yine kızım olacak :) Sürpriz hamilelik . bu nedenle kabullenmem çok uzun sürdü . çok yoğun çalışıyorum . bu durumda işi bırakmam gerekiyor diye çok üzüldüm . ama şimdi üzüldüğüm için kendime kızıyorum . :)
kötü olmuş canım üzülme elinden bir şey gelmezşuan ağlamak istiyorum . sanırım bir daha hiç yazamayacağım . işyerinden yazdım . tüm cevaplar mailime düşüyor. sorun olacak . onlar bana dönmeden offfffff kapatayım bari evde internetim yok cepte dehepinizi takipteyim her gün okuyorum . hepinize mutlu ve sağlıklı hamilelikler diliyorum. bebişlerinizi sağ sağlim kucaklarınıza alın ve sağlıkla sevgiyle mutlukla büyütün ...
canım bir şey yoktur tabi maşallah bebeğinekızlar eşim aradı şimdi ikili test sonucunu almış doktora bile göstermiş önce doktorun testin ne olduğu neden yapıldığı tıpta kesin birşey olmadığı falan filan açıklamalarını anlatınca yüreğim ağzıma geldi sonrasında doktor sizin sonuçlarınızda herşey yolunda güzel haberlerim var sonuçlar iyi dedi deyince tuttuğum nefesi serbest bıraktım korkuttu beni yaaaakşama sonuçları gözlerimle görene kadar tam rahat edemicem ama zaten bu konuda eşim daha duygusal bir şey olsa saklayamazdı kötü bir şey yok dediyse yoktur eminim ama yine de ispat olan sonuçları görmeliyim tabiii .
bir de doktora yürüyüşü sormuş yürüyüş yapalım mı diye doktorda eğer normalde hareketli düzenli spor yapan biri değilse yürüyüşü önermeyiz demiş. hem kendisi hem bebek için iyi olmaz kansızlık, yorgunluk ve ağrı da olabilir ama açık havada 20-30 dk yürüyebilir yarım saati geçmezse sorun olmaz demiş.
bende fibromiyalji var hamile değilken de uzun süre yürüyemezdim zaten yürürsem bacaklarım kilitleniiyo ve 15-20 dakika hareketsiz kalıyorum sonra hareket edebiliyorum o yüzden hamilleliğimde de yürüyüş konusunda dikkatli olcam
hayırlı olsun oğlun:)Güzel anneler dun dr gittim bebisimin durumu gayet iyi ikincikez erkek olduğunu soyledi Allahin izniyle dun misafirimde vardı cok yoruldum bugun full yattım cocuklarda perisan oldu hala kendime gelemiyorum başım ağrıyor cok mutluyumama cok halsizim
maşallah canım bebeğinekızlar mrb bebeğimi gördüğümü yazmıştım kız olduğu kesinleşti allah kısmet ederse ayşe naz ım 05 ocak doğacak dedi iyi besliyorsun ebbeğini dedi maşallah 12 cm by 145 gr kilosu dedi parmağını emiyordu kuzucuk birde ayaklarıyla sanki bisiklet pedalı çevirir gibi hareket ediyordu bebeğim valla kafasını ölçtü bacak uzunluğunu ölçtü söyledi ama hiç hatırlamıyorum çünkü onu gördüğümde hiçbişiy duymuyorum ama ultrason kağıdımız var onda bir sürü şey yazyor rabbime hamd olsun şu mübarek günlerde bu mutluluğu yaşıyorum insan bir tuaf oluyor canının bir parçası doktora dedim hep korkuyorum bebeğim iyimi değilmi dediki böyle yaparak ona zarar veriyorsun başka bişiy yapmıyorsun bu arada saçımı boyamak istediğimi smyledim boyayabilirsin dedi sonrada kemeraltı çarşıya girdim bayramlık aldım kendimeeecıcakta cacığım çıktı ama
canım gerekince antibiyotik yazılıyor başka doktora sor benceKızlar ne zamandır takip edemedim sizleri, ama ben mantar olmuşum ...
Akıntılardan sonra meraklanıp gittim dün, antibiyotik vermem imkansız dedi doğum yapana kadar bu durumu çekiceksin dedi, fitil verdi sadece....
maşallah bebeğineKızlar doktora gittik 12+6 çıktı çok tatlıydı burnu ense kalınlığı iyiymiş.kan verdim. Çok hareketliydi çok tatlı içim ısındı cinsiyet i söylemedi ama nuclear bi yorum yaparlar inşallah ALLAHIM bu mübarek günlerde hepimizin bebiş lerini korusun
ohhh maşallah sana tabi canım hem çalışıp hem ev işi yapmak zor olurKızlar ben bugün evimi sildim süpürdüm, banyoyu temizledim, ütü yaptım, yemek yaptım vs. vs. yazdığınız zaman çok özeniyorum, özellikle merve atom karınca gibi hayranım valla.
Ama bugün çözdüm kendimi ben işe gittiğim için ruh gibi oluyormuşum. Rapor aldım ya bugün yattım 3-4 saat , sonra banyoyu yıkadım, mutfağı topladım, makinayı doldurdum çalıştırdım. Yemeğimi, pilavımı yaptım, süt tatlısı bile yaptım. Kendimi iyi hissediyorum hala. Demek ki sabahın köründe koşturup işe gitmek beni bitiriyormuş. Demek kiiii ben pasaklı değilmişim😂😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah canım oğluna, ciciside pek güzel içini doldursunYa milyonlarca alıntı yapmıştım ama bu aptl kk programi hata verdi 15syfa falan smdi geriye dönük okuyamam. Kayinpederi öküz olan fıstık hic üzülme kpnin ayıbı o. Cigkofteci kadını da salla gitsin,hatta üste çık kocamla bende bu aşk olduktan sonra oo daha coook yapariz hihh detüm cinsiyet ogrenenler ve ikili testi olumlu gelenlerin gözü aydın. Benimde olumlu geldi şükür ki. Bide bugn bebişin cnsiyeti % 80erkek nasilsa dedim bi iki parca cici aldım. Organik pamuktan havlu gbi yeri kalin cokk tatlilaarrr
güzel canım güle güle giyKızlar bayramlık elbisem nasıl ? (bu kız ben değilim) Eki Görüntüle 1198449
saol cnm inşallah sağlıklı sağlıklı giyer.. ayy o meyvedenn bendee istiyorummnerden bulucam ama ya annem bana hamileyken çok yemiş ben baya gamzeliyim ve tam elmacık kemiklerimin üstünde göz torbalarımın biraz altında yani acayip belirgin ve kimsede görmediğim gamzelerim var. bu meyvenin bebekte gamze yaptığı söylenir ya zati..bnde tutmuş
canım ben oğluma a ile başlayanı çok yedim elmayıda her gün yedim akça pakça bembeyaz bir oğlum var doğru güzelleştiriyor ama gamzesi yok:)Ayy olsun cnm inşallah bol gamzeli güzel bi kızın :) elma ayva bebeği guzellestirirmis kizzzlaaarr saldiriiinn. Elma - ayva borsa ve piyasalarinin altini üstüne getrcem
canım kramp girince cimcikle bacağını hemen çözülür, birde her gün muz yekızlar sabaha karşı bacağıma çok kötü kramp girdi hala acıyor
hoş geldin hayırlı olsunSlmbayanlar, nasil olurda bu kdr gec gordum bu sayfayi uzuldum valla,oku oku 2500 sayfa olmus,bende aslinda bi kac ay oldum uye olali,cokda beceremiyorum kisiye cvp nerden yazilio falan ama ogrencem insallah,benide ekleyin grubunuza 😊 sat tarihim 14 nisan,sata gore sanirim 13+6 gun sanirim ama ultrasonda suan 14+4 diye biliyorum,32 yasindayim bu arada bnmde ilk bebegim olacak insallah saglikla gelsin hepimizin,ilk bebegi kalp durmasi sonucu gecen haziranda kaybettim😔 uzunca bir aradan sonra 9 ay kdr sonra gebe kalabildim,insallah Allah hepimizin bebeklerini tamamina erdirsin🙏🙏🙏simdi heycanla cinsiyeti bekliyorum,hayirlisi olsun ama gonlumden gecen hep kiz,insallah bu kadir gecenin hurmetine Allah herkesin kalbindekini nasip etsin
canım son söylenen doğrudur muhtemelen kızdırArkadaşlar başka bi doktora gideyim bi seferlik dedim, erkek bildiğim bebeğimi kız dedi. durum böyle olunca bebişime cicişler alamıyorum kız mı erkek mi emin olamadı her iki doktorda. ağustosun 2sinde tekrar kontroüm var. inşallah busefer kesin bişey söylerler. kız veya erkek olması önemli değil ama artık kıyafetler almak istiyorum miniğime :) bu da son ultrasonumuz
Eki Görüntüle 1198888
yok canım sıkışık gitme daha rahat ol:)Merhabalar bayanlar. Bulantilarim yok denecek kadar azaldi. Rabb'ime sukurler olsun. Bugunlerimi aratmasin insaallah. Darisi sikintisi olan tum hamislerin basina. Artik sanki yorgunlugum da azalmis gibi bakalim. Aman masaallah deyim kendi kendime cok nazarim deger de benim :) bayanlar sizlere sormak istedigim birsey var. Bundan sonra doktor kontrolune giderken hep tuvalete sikisik olarak mi gidecegiz? Ben gitmeden once 1-1.5 lt su iciyorum hep. Dolayisiyla catlicak gibi oluyorum randevum gecikirse de. Yanlis mi yapiyorum dogru mu bilemedim :) Tecrubeli arkadaslar beni bir aydinlativersinler :)
Canım sen ayrıntılı ultrason işini nasıl yapmayı düşünüyorsun. Benim henüz hiç fikrim yok da.
maşallah oğluşuna:)
canım inşallah anlaşırlar:) ilaçları bebekten ziyade kendim için içiyorum biri dişlerim için diğeri kansızlık bende hep var onun için balık yağıda iyi oldu hiç balık yemiyorum, bu gebeliğimde de düzgün beslenemiyorum canım istemiyor bir şey, enerji için ilaçlara ihtiyacım var içmesem halimi düşünemiyorum:) yerlerde gezerim artık:) oğlum sabah 5-6 arası kalkan bir çocuk çok uykusuz kalıyorum ben:)
maşallah pipiliye canım:)
bence güzel isim canım tabi orda söylenebilmeside önemli demiştin söylenebiliyorsa gayet hoş
seninde mi kasılman var dr sana ne verdi bunun için?
oyyy hayırlı olsun kızınız:)) inşallah seninkinede almak nasip olur canım
hayırlı olsun canım oğluşun
hayırlı yolculuklar canım güle güle gidin
ohhh mis gibi ne güzel:)
ne guzel canım rabbım bize de gosterır insallah hayırlısı ileKızlar Allah nasip kısmet ederse yarın iftardan sonra cıkmayı planlıyooruz.. Siz güsel annelerden dua istiyorum sag salim gidip gelelim inşallah..
Bugun evimi güselce dip köse temizledim hem arkadasım hem komsum olan bırıyle saolsun...
Camasırlarımı ayayrladım koydum bi kenara yarın valızlere koycam ...
Cok heycanlıyım.. Evlendıkten sonra ilk defa gidicen giresuna köyüme..cok duygusalım buyuklerımı cok özledım inşallah hasret gidercen eşimde saolsun kıröadı bni gidicez ....
Alosverisimi yaptım kızceme ciciler aldım yarabbim sewerim bn onu...
Ya bi görseniz bi merhametli bi şefkatli bi öpüyo bni ki dünyalara degişmem...
Bn aglıyom mahsustan alama anni del del sevim diyo... Giriyom koltugunun altına basım sıgıyo zaten saclarımı oksuyo öpüyo beni yok böle bişi... Ezan okumdu almıs seccadeyi namaz kılarken dısardan müzük sesi geldi basladı totoyu kovırmaya seccadenin üstünde ...
Ya böle sabaha kadar anlatsam bitmez..
Annelik cooook muhtesem bişey... Cok güsel bişey...
canım ben kendım bıraktım kontrole gıdıncede kan hapı ve vitamın yazdı. kan hapını kan degerlerine göre verıyor canım.Kıloluysan vitamınde vermeyebiliyor bazı doktorlarARKADAŞLAR 12. HAFTA BİTİNCE doktor demeden foliği bıraktım. 15. haftadayım. hiç bi ilaç yazmadı doktor. yani ne biliyim kan hapı falan. siz kullanıyo musunuz yoksa kendim mi sormam lazım doktorabi ilaç kullanacak mıyım diye?
gı angaralıAnkara dan seher vaktinden herkese selam :) öyle güzel esiyor ki namazdan sonra balkona çıktım yazılanları okudum şimdi uyuyorum malum sabah is var :) işte görüşürüzzzzzzz
Canim sen detayli ultrason icin randevunu aldin mi peki?
Canim ben bugun alicam randevu dun askin hocadan cok memnun kaldim😊😊 aydan hocanin yaptigini soyledi ayrintiliyi ama siz istediginiz yerde yaptirabilirsiniz dedi. Biz esimle askin hocaninda onerdigini yapmak istedik bugun arayip haber vercem randevuzu ayarlicak askin bey simdiden alalim cok yogun oluyor dedi 😯😯😯
Canim gözün aydın demek ucledin ogluslari rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Bakarsın bendende bi üçüncü oğluş haberi gelir sali günü sağlıklı olsunlar kizda olsa oglanda olsalar canımız onlar bizim:)
Benim de sezeryan olucagi icin aralik sonu ocak basi olacak artık son haftalarda bebegin durumuna göre kesinlescek inşallah şuan ilk merve gibi gözüküyor ama hic belli olmaz :)
Canim inşallah ikincide kizin olurda koymak nasip olur :)
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :) yarın inşallah guzel haberler verirsin bebeğinden :)
Hayırlı yolculuklar datlumm özlücem seni gule gule git gel inşallah :)
Canim hayırlısı neyse o olsun insallah takma bu kadar kafana bu sefer olmazsa üçüncü de denersin sansini benim gibi:)
Ahh canım olsun bebeklerimiz saglikli olsun yeterki napalim bu bayramda böyle geçsin ben varım bayramlarin vazgeçilmez elamani sizle bayramlasiriz burda bol bol :)
Haftanın en güzel cumalarından bir tanesinden günaydınnn ... Bayramdan önceli cuma ne tatlı olurmuşş ... Gününüz güzel geçsinnn .....
Bu ne yaa oku oku bitirmedim yine öğlenden beri ne cok Konuştunuz siz böyle yawwww
Eve erken geldim bugün isten bakanla bayramlasam vardu camasir as katla falan iftara amcama gideceğiz :)))
Bebeğini gören cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımı tebrik ederim :) gözünüz aydin :)
Düşük riski olan arkadaşımız üzülmesin arkadsdim 6 ay kullandı sapa sağlam dogdu evladi dikkat et yeter :)
Gökçennnn 500 tanesini çektim kaldı 1500 haberin olsun tatlım
Ben de 500 tane okudum
canım tevhidleri sen yazıyorsun değil mi .
ben de 800 tane okudum. okudukça yazarım inşallah
Allah sabır versin arkadasına cok zor bişi...
basiniz sagolsun canim
Slm kızlar masallah tevhıdler hızlanmıs cok sevındım... İnş tez zmaanda biter yeni bir tesbhe baslarız...
Darısı bnm cüzlerin basına 11 cüz kaldı inş.. Bitiricez bunuda sizlere güveniyorum.. Olmadı bn okucam ama merak etmeyın inşallah...
Sizden ufak bi ricam olucak okudugunuz tevhidleri veya herhangı bi yasın olabılır yada cüz lütfen bunlardan sorumlu arkadaslara özelden atalım...
He şimdi neoldu gece gece merve aklına ne geldi diye sorabılırsınız:))
Sorun .....:
Şöle bişi var..1. Sorumlu arkadasların takıbı acısından daha iyi oluyor.. Oda bi hak sonucta tek tek geçmişte bulmak zor oluyo ... İkincisi burda bizimle olan ama cesitli nedenlerden dolayı herhangı tesbih zincirinde bulunamayan arkadaslar mahcup olanılıyo.. Hanı ben yapamıyorum... Herkes bikacyuz okumus ... Diyip cekınenler muhakkak varkı onceden böle yazılar okuduk .. Onları mahcup etmeden gizlice hepberaber ibadet zincirinde bulunursak daha efdal olur inşallah...
3. Ve en sonuncu herkes aynı ınancta düşüncede olmayabılıyo kı geçmişte malesef bunuda tartıstık... Herkese herkınuda saygo göstermemız gerekır... Cunku bütün annelerin bize katılmaya hakkı var... Bişiler sorup paylasmayada ... Böle onlara ters gelen seyler olunca geri duruyolar... Tanımadıımız insanların haklarına girmeyelim....:)))
Hepniziin beni iyi anladıımı umuyor tek tek hepinizi alnından şapbadanak öpüyorum.. Saglıklı kalın mutlu kalın
Haftanın en güzel cumalarından bir tanesinden günaydınnn ... Bayramdan önceli cuma ne tatlı olurmuşş ... Gününüz güzel geçsinnn .....
Günaydın kızlarr hayırlı cumalar inşallah
Benim oğluş hastalandı akşamdan bu yana ateşi var sabahı sabah ettik inş biran önce iyileşir kuzum 😔
ne güzel herkes öğrenmiş cinsiyeti ya :)
benim daha doktor randevuma 20 gün var . teyzelere baktırıyorum bende :) popodan kız göbeğin duruşundan erkek çıkarıyorlar gözlüklü ultrasonlar
sando Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin :)
ne güzel herkes öğrenmiş cinsiyeti ya :)
benim daha doktor randevuma 20 gün var . teyzelere baktırıyorum bende :) popodan kız göbeğin duruşundan erkek çıkarıyorlar gözlüklü ultrasonlar
sando Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin :)
canim onceden ultrasonmus varmis herkes o teyzelerin dedigine umut bagliyorlar simdilerde atildi dama teyzelerin papucu
hayirli olsun canim prensesin
canim merhaba hosgeldin aramiza sen bizi gizliden takip edenlerdensin sanirimsat ve yas bilgilerini bana ozelden yz ekleyeyim listeye senide
vay ogluslari cifledin demek benim gibi eflalim insallah ogluna cok iyi bi arkadas geliyor yas aralarida benimkiler gibi olucak insallah cok guzel anlasir abi kardes olurlar canimbu kadar hap cok degilmi balik yagi bende aldim ama arada iciyorum hatta bugun eczaci ile konustum ben hamileligimde sadece folik asit ictim baska bi vitamine gerek yok dedi bana kadin.benim doktorumda vitamin icme kararini bana birakti zaten bilmiyorum kafam iyice karisti benim.cevremde yeni dogum yapan arkadaslarin hepsi sadece foli asit ictik dediler masallah cok saglikli bebekleri acaba bu kadar hap alarak yanlis mi yapiyoruz
inanamiyorum ozel hastane boyleyse devleti dusunemiyorum bilebabacina cok gecmis olsun canim
amin canimm aminn ..
canim bu kilo isi birazda senin bunyenle ilgili bisey sasicak bisey yok hamilelik boyl bisey zaten
merhaba canim hosgeldin aramiz asat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz listeye ekleyelim senide
puhahahhaha yaaa ne diyeyim ben sana
canim mideni bosalttigin surece vucudunun halsiz kalmasi normal ilac kullanmakla gecmez bulantin halsizlik icin doktorunla konus belki kan degerlerinde dusuktur ustune bide kusmalarin olunca iyice halsiz kalirsin.
sende aramiza hosgeldin yas ve sat bilgilerini ozelden bana yaz lutfen
kim yanlis anlarsa anlasin canim bunu yasamayan bilemez o zamanlardan bizde gectik ne kadar zor cok iyi biliyorum sakin onu bunu dusuneyim deme yat dinlen bol bol kim ne dusunurse dusunsun rabbim biliyor gercegi
basiniz sagolsun canim
oglusun hayirli olsun masallah herseyide yolundaymis insalah sonuan kadar boyle gider
Kızlar 3.oğluşum geliyor hayırlısıyla :)
canım ikili test risk faktörünü ölcen bişey kesinliği bile olmayan bişey yani
ama ayrıntılı ultrasonda bebeğin bütün iç organları kol bacak yapısı beyin gelişimi aklına ne geliyorsa ölçüp biçiyorlar
bana göre ikili test gereksiz ama ayrıntılı ultrason kesinlikle gerekli
ayrıca 3 - 4 boyutlu ultrasonla karıştırılmaması gereken bişey normal ultrasonda ( eski değilş daha gelişmişlerde) bebek boyu ölçer gibi ölçüm yapıyorlar benim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur
ne guzel canım rabbım bize de gosterır insallah hayırlısı ile
canım ben kendım bıraktım kontrole gıdıncede kan hapı ve vitamın yazdı. kan hapını kan degerlerine göre verıyor canım.Kıloluysan vitamınde vermeyebiliyor bazı doktorlar
gı angaralı.En büyük ve en uygun bebek magazası nerde canım,yanı kızılaya falan gıdemeyız alışveriş merkezi olarak
Herkesler cinsiyeti öğrendi bi ben kaldım yarndevuma daha üç hafta var. o da gösterirse tabi
hayırlı olsun canım inş sağlıklı hayırlı bir evlat olsun iki oğlun uslu mu peki? ben üç oğlan fikrinden çok tırsıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?