2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ankara dan seher vaktinden herkese selam :) öyle güzel esiyor ki namazdan sonra balkona çıktım yazılanları okudum şimdi uyuyorum malum sabah is var :) işte görüşürüzzzzzzz

maşallah oğluşuna:)
canım inşallah anlaşırlar:) ilaçları bebekten ziyade kendim için içiyorum biri dişlerim için diğeri kansızlık bende hep var onun için balık yağıda iyi oldu hiç balık yemiyorum, bu gebeliğimde de düzgün beslenemiyorum canım istemiyor bir şey, enerji için ilaçlara ihtiyacım var içmesem halimi düşünemiyorum:) yerlerde gezerim artık:) oğlum sabah 5-6 arası kalkan bir çocuk çok uykusuz kalıyorum ben:)
maşallah pipiliye canım:)
bi kiz ismi daha buldum sizden secenek gelmiyor hic

Yüsra :sol taraf, bolluk bereket,ferahlık, sıkıntıdan kurtuluş.....
bence güzel isim canım tabi orda söylenebilmeside önemli demiştin söylenebiliyorsa gayet hoş
seninde mi kasılman var dr sana ne verdi bunun için?
oyyy hayırlı olsun kızınız:)) inşallah seninkinede almak nasip olur canım
Kızlar 3.oğluşum geliyor hayırlısıyla :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun canım oğluşun
hayırlı yolculuklar canım güle güle gidin
Ankara dan seher vaktinden herkese selam :) öyle güzel esiyor ki namazdan sonra balkona çıktım yazılanları okudum şimdi uyuyorum malum sabah is var :) işte görüşürüzzzzzzz

ohhh mis gibi ne güzel:)

canım hiç yanlış anlamamışsın kp tavrı hiç hoş değil bence sen haklısın, ben senin yerinde olsa merhaba dışında nasılsın diye sormam daha gerek yok anlamayana madem onların orda öyleymiş! Diğer kadına gelince ona ne işte ağzı olan konuşuyor gül geç elaleme
hoş geldin hayırlı olsun
kötü olmuş canım üzülme elinden bir şey gelmez
canım bir şey yoktur tabi maşallah bebeğine
hayırlı olsun oğlun:)
maşallah canım bebeğine benimkide tosuncuk bu sefer:)
Kızlar ne zamandır takip edemedim sizleri, ama ben mantar olmuşum ...
Akıntılardan sonra meraklanıp gittim dün, antibiyotik vermem imkansız dedi doğum yapana kadar bu durumu çekiceksin dedi, fitil verdi sadece....
canım gerekince antibiyotik yazılıyor başka doktora sor bence
maşallah bebeğine
ohhh maşallah sana tabi canım hem çalışıp hem ev işi yapmak zor olur
maşallah canım oğluna, ciciside pek güzel içini doldursun
Kızlar bayramlık elbisem nasıl ? (bu kız ben değilim) Eki Görüntüle 1198449
güzel canım güle güle giy

canım ben oğluma a ile başlayanı çok yedim elmayıda her gün yedim akça pakça bembeyaz bir oğlum var doğru güzelleştiriyor ama gamzesi yok:)
kızlar sabaha karşı bacağıma çok kötü kramp girdi hala acıyor
canım kramp girince cimcikle bacağını hemen çözülür, birde her gün muz ye
hoş geldin hayırlı olsun
canım son söylenen doğrudur muhtemelen kızdır
yok canım sıkışık gitme daha rahat ol:)

Sagol canim benim anasi yer onun pipisi 🙈🙈 masallah ona evet canim hafif bi kasilmam varmis malesef 😯😯 hic ilac vermedi istirahat ve bol sivi alimi dedi 😊😊
Bide o kadar rahat konustu ki kasilmayla ilgili ammaannn kasilmami bosver hicbisey olmaz hadi halaya modundayim 😀😀😀😀 ben 13+6 ydim dun mesela cok normal 15. Haftaya kadar bu kasilmalar dedi hic yorma kafani dedi ben de rahatladim. Seninde mi var ilac mi verdi doktorun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne guzel canım rabbım bize de gosterır insallah hayırlısı ile
canım ben kendım bıraktım kontrole gıdıncede kan hapı ve vitamın yazdı. kan hapını kan degerlerine göre verıyor canım.Kıloluysan vitamınde vermeyebiliyor bazı doktorlar
gı angaralı .En büyük ve en uygun bebek magazası nerde canım,yanı kızılaya falan gıdemeyız alışveriş merkezi olarak

Ammmmmiiinnn 😊😊 ins silam Rabbim nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haftanın en güzel cumalarından bir tanesinden günaydınnn ... Bayramdan önceli cuma ne tatlı olurmuşş ... Gününüz güzel geçsinnn .....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin şu enerjine hayranım Pınarcım. Senin de günün güzel geçsin inşallah. Bayram bu sene daha bi anlamlı di mi? Hele benim için iki kere daha anlamlı. Bayram dönüşü nohutumun cinsiyeti belli olacak. Çocuğum nihayet nohut isminden kurtulacak hayırlısı ile 😄😄😄

Günaydın kızlarr hayırlı cumalar inşallah
Benim oğluş hastalandı akşamdan bu yana ateşi var sabahı sabah ettik inş biran önce iyileşir kuzum 😔

günaydın ekledim canım allah kabul etsin 500 devamını da bekliyoruz

Ben de 500 tane okudum

ekledim canım allah kabul etsin

canım tevhidleri sen yazıyorsun değil mi .
ben de 800 tane okudum. okudukça yazarım inşallah

tamam canım ekledim allah kabul etsin

Allah sabır versin arkadasına cok zor bişi...

sağol canım allah razı olsun

basiniz sagolsun canim

sağol canım allah razı olsun

ay mervecim çok güzel yazmışsın hislerime tercüman olmuşsun

günaydın canım yaşasın bu gün cuma düşünebildiğim tek şey 5 gün tatil

geçmiş olsun canım bi an önce iyileşir inş.

Cok tesekkur ederim canim darisi basina insallah :)

Amin canim insallah allah hepimize kucagimizda gostersin insallahh

Herkesler cinsiyeti öğrendi bi ben kaldım ya rndevuma daha üç hafta var. o da gösterirse tabi

Kızlar 3.oğluşum geliyor hayırlısıyla :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım inş sağlıklı hayırlı bir evlat olsun iki oğlun uslu mu peki? ben üç oğlan fikrinden çok tırsıyorum da

kızlar tevhidimiz 3600 kaldı bi el daha atında bu gün cuma bu gün bitirip bağışlayalım
herkes 100 tane okusa yeter yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Günaydın canlarim hayırlı cumalar herkese:)
Akgokcen inşallah çekmeye çalışıcam çekince yazarım canım. ..

evt haklısın sanırım tesekkurler bakalım yarın gıdıcez doktora doktor ne ıstıycek ne dıycek

Ankaralı olarak ben de mağaza önerebilirim; istanbul yolu üzerinde Acity alışveriş merkezinin yanında çok büyük bir bebek mağazası var, herşey var içinde. Kıyafet, oyuncak, mobilya, bebek arabaları vb. gezmesi de kolay oluyor biz haftasonları soluğu orda alıyoruz. Gerçi bebişin cinsiyeti henüz belli olmadığı için birşey alamıyoruz ama bakıp bakıp gönlümüzü eğlendiriyoruz

Bacim tek değilsin bende bilmiyorum 5 ağustosta inşaallah randevum...

Miray’ın birçok manası var :
Ay gibi güzel
- Güneş gibi ay gibi parlayan
- Yılın ilk aylarında doğan
- Japonca’da çiçek
- Arapça’da yıldız
- Ayın kraliçesi
- Ayın en güzel hali
- Ay gibi parlak
- Dolunay
- Ayın efendisi
- Değerli ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…