2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar an itibariyle tevhidler bitmiştir allah kabul etsin herkesin diline yüreğine sağlık
mervecim sende bağışlaya bilirsin

kızlar an itibariyle tevhidler bitmiştir allah kabul etsin herkesin diline yüreğine sağlık
mervecim sende bağışlaya bilirsin

allahim kabul etsin insallah bebeklerimize saglik sihhat olsun okunan ve yapilan tum ibadetlerimiz insallah
canim sende hakkini helal et cok emegin gecti Allah razi olsun canim

allahim kabul etsin insallah bebeklerimize saglik sihhat olsun okunan ve yapilan tum ibadetlerimiz insallah
canim sende hakkini helal et cok emegin gecti Allah razi olsun canim

ne demek canım hakkımız varsa helal olsun tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum gaza gelip geçirdik bile ama olsun fazlası göz cıkarmaz

ne demek canım hakkımız varsa helal olsun tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum gaza gelip geçirdik bile ama olsun fazlası göz cıkarmaz

canim senin kontrolun ne zaman cinsiyet icin bi sey soylemismiydi doktorun ve ilk mi olucak senin cocuk ?

yaw bu erkek bebisler ne zaman bu kadar cogaldi masallah topik erkek bebis kayniyor
41 erkek 37 kiz yinede cok yok arasi sanirim basa bas gidecek erkek kiz sayisi.anlamadigim suan topikte aktif olupta cinsiyetini ogrenmeyen cok kisi varken bu kadar oyu kim verdi cani sikilan gelip bi oy verip gidiyor herhalde

hayırlı olsun. sağlık sıhatle büyüt kızını .. bahtı açık olsun

amin çok saol güzel duaların için hepimiz inşallah sıhhatle büyütelim

bende oylamak için gün bekliyordum az önce öğrendim ve hemen işaretledim

canım cumartesi cinsiyeti de o zaman öğreneceğiz inş. ilk çocuk daha heyecanla cumartesiyi bekliyorum

yani yarin hadi bakalim hayirlisi ben icimden gelen tahmini yapayim senin icin bakalim tutacak mi
arabalri hazirla diyorum ben oglus gelicek sankim sana

kizlar simdiye kadar tahminde bulundigim ve cinsiyeti belli olan yokmu hic biriniz de demediniz ya sila sen su olcak demistin tuttu veya tutmadi diye
ablamda 19 haftalik hamile en basindan beri kiz gibi hissediyolardi ama ben hep oglan diyordum oglu olucakmis tutturdum onlarin bebisi kendileri bile soktalar erkek diye kiz saniyolardi hep

Son düzenleme:
Ya kizlar icime ara ara fenalik geliyor migdem bulaniyo gibi nedenki acaba
canim la havle cek bol bol kendine zaman gecirecek biseyler bul kotuyum dedikce kotu oluyor insan
bende oylamak için gün bekliyordum az önce öğrendim ve hemen işaretledim

ahh ahhh hele ben ellerimle actim anketi hergun gozune bakiyorum ne zaman isaretlicem acaba diyee

bana da doktor kıza benzıyor dedı
ama net cevabı pazartesı verecek
netleştiğinde özemden yazarım ısmıyle bırlıkte

Arkadaşlarr kan sulandırıcı ilaç bebeaspirini vs. Kullanananlar normal doğum yapamıyor mu ?? Bi arkadaşım öyle dedi bugün ben de kullanıyorum içime şüphe düştü şimdi...

canım bana şimdiye kadar kız diyen çıkmadı zaten herkez erkek diyor
bi tek yengem gökcenin kızına alacak falan diye anlatıyormuş millet kızımı olacak demiş oda yok daha belli değil demiş yengemin sezgileri biraz kuvvetlidir ben daha hale olduğumu öğrenmeden o rüyasında görmüştü hatta eşime anlattığı günle bebeğin rahme ekildiği gün aynıydı öğrenince çok duygulanmıştık bakalım cumartesi göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…