2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aslında bence en güzeli ayrı bir topic açılması. "2015 Ocak anneleri dua okuyor" gibi. Hem konu sahibi ilk mesajı sürekli güncelleyerek ne okunduğunu, ne kadar kaldığını, kimin topladığını vs. bilgileri güncel tutar. Hem sadece o konu yazıldığı için konu karışmaz, okumak isteyen orayı takip eder, hem de burada sürekli hatırlatma, kim topluyordu gibi karışıklıklar olmaz. Bilmem katılır mısınız?

kızlar tevhidimiz 3600 kaldı bi el daha atında bu gün cuma bu gün bitirip bağışlayalım
herkes 100 tane okusa yeter yardımlarınızı bekliyorum
Tamam bende okurum okuyunca yazarim sana canım 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kime ne oldu ne başsağlığı

canikom sen bide akşamları gör beni kafamda huniyle geziyorummm evde

Aaaaa bnde de dün rahimde kasılma çkktı istirahat ilaç iğne başldı 😢çok ağladm dün çok

Canim güzel fikir aslında kızlar bayramdan sonra toplansin merveye söyleriz o acar konuyu yasini o takip ediyor tehditler bitti sayilir o konudan merve cuzleri toplamaya devam eder tesbihat içinde ordan devam ederiz o zaman Teşekkürler :)
Sılammmmm seni çok özledim bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Oyy fıstığım bende seni özledim bi slm verip kaciyosun hep hic denkgelememiyoruz ki ben buralardayım :)

Aaaaa bnde de dün rahimde kasılma çkktı istirahat ilaç iğne başldı 😢çok ağladm dün çok

Yaa işte bu doktorlar böyle canım biri dünyaları basina yikar diğeri iki lafiyla yüreğine su serper icini ferah tut sen inşallah birsey olmucak sakin üzme kendini bebeğinde etkileniyor çünki.

allah korusun yavrularımızı
sağol canım

Amin canım....

Kuzum artık ofise gelmeye başladım...yoğun oluyorum .... ama aklımdasınızzzz

Off bi saattir bir bardak sütü icemedim daha yarisinda iskence gibi geliyor süt içmek bana ya

Günaudın güsel anneler...
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim hepimize saglık hızur mutluluk iman güselliği versin... Calısanlara kolaylık,ev hanımlarına yardım,cocgu hasta olan kardeslerime şifa , yolculuga gideceklere sagsalim gidip gelmek, bebişlerini görecek olanlara hayırlı haberler vermeyi,zor durumda olana sabır versin yüce Allahım!!!!!

Hepinizi cok seviyor büyüklerinde küçüklerinde gözlerinden öpüyorum

Huzur dolu kalbim... Sen daim eyle

Konu acma meselesine gelirsek güsel fikir... Ben acarım sürekli güncel tutmaya calısırım.. Liste falan olmaz cunku telden giriryorum ya ama yazarım su kdar su okundu su kadar bu okundu diye inşallah cok güsel olur.... Rabbiin rahmeti merhametiyle karsılarız bebeklerimizi.... Agıcukk babucuk annesi onun totsunu yeeeeere

a city yanı tamam canım. ben hala öğrenemedim ankarayı eşime artık derım.. İnşallah sağından kalkmış olur

amin amin amin canım
bu arada tevhid bittiğinde sen bağışlar mısın canım

Canim gitmeden konuyu acda git o zaman ilk sayfayada kim hangi cuzleri aldi onu yaziver bi zahmet :)o sayfaya okundukca eklersin listeye falan gerek yok zaten. Birde birimiz yasin okuduk mesela bebislerimiz icin oraya yazariz bugun bebişlerimize yadin okuduk diye aslinda 41 yadin topluxorduk oda yariim kaldı sanırım cok tembellik yapıyoruz. Mervecim bide 41 yasin icin isim yazalım canım ilk yadini ben alayım devamı getirir benim fistiklarim :)

canım 41 yasin bitti eflalim yazmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…