Slm kızlar masallah tevhıdler hızlanmıs cok sevındım... İnş tez zmaanda biter yeni bir tesbhe baslarız...
Darısı bnm cüzlerin basına 11 cüz kaldı inş.. Bitiricez bunuda sizlere güveniyorum.. Olmadı bn okucam ama merak etmeyın inşallah...
Sizden ufak bi ricam olucak okudugunuz tevhidleri veya herhangı bi yasın olabılır yada cüz lütfen bunlardan sorumlu arkadaslara özelden atalım...
He şimdi neoldu gece gece merve aklına ne geldi diye sorabılırsınız:))
Sorun .....:
Şöle bişi var..1. Sorumlu arkadasların takıbı acısından daha iyi oluyor.. Oda bi hak sonucta tek tek geçmişte bulmak zor oluyo ... İkincisi burda bizimle olan ama cesitli nedenlerden dolayı herhangı tesbih zincirinde bulunamayan arkadaslar mahcup olanılıyo.. Hanı ben yapamıyorum... Herkes bikacyuz okumus ... Diyip cekınenler muhakkak varkı onceden böle yazılar okuduk .. Onları mahcup etmeden gizlice hepberaber ibadet zincirinde bulunursak daha efdal olur inşallah...
3. Ve en sonuncu herkes aynı ınancta düşüncede olmayabılıyo kı geçmişte malesef bunuda tartıstık... Herkese herkınuda saygo göstermemız gerekır... Cunku bütün annelerin bize katılmaya hakkı var... Bişiler sorup paylasmayada ... Böle onlara ters gelen seyler olunca geri duruyolar... Tanımadıımız insanların haklarına girmeyelim....:)))
Hepniziin beni iyi anladıımı umuyor tek tek hepinizi alnından şapbadanak öpüyorum.. Saglıklı kalın mutlu kalın
Tamam bende okurum okuyunca yazarim sana canım 😘kızlar tevhidimiz 3600 kaldı bi el daha atında bu gün cuma bu gün bitirip bağışlayalım
herkes 100 tane okusa yeter yardımlarınızı bekliyorum
günaydın ekledim canım allah kabul etsin 500 devamını da bekliyoruz
ekledim canım allah kabul etsin
tamam canım ekledim allah kabul etsin
sağol canım allah razı olsun
sağol canım allah razı olsun
ay mervecim çok güzel yazmışsın hislerime tercüman olmuşsun
günaydın canım yaşasın bu gün cuma düşünebildiğim tek şey 5 gün tatil
geçmiş olsun canım bi an önce iyileşir inş.
Senin şu enerjine hayranım Pınarcım. Senin de günün güzel geçsin inşallah. Bayram bu sene daha bi anlamlı di mi? Hele benim için iki kere daha anlamlı. Bayram dönüşü nohutumun cinsiyeti belli olacak. Çocuğum nihayet nohut isminden kurtulacak hayırlısı ile 😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kime ne oldu ne başsağlığı
Günaydın canlarim hayırlı cumalar herkese:)
Akgokcen inşallah çekmeye çalışıcam çekince yazarım canım. ..
Sagol canim benim anasi yer onun pipisi 🙈🙈 masallah ona evet canim hafif bi kasilmam varmis malesef 😯😯 hic ilac vermedi istirahat ve bol sivi alimi dedi 😊😊
Bide o kadar rahat konustu ki kasilmayla ilgili ammaannn kasilmami bosver hicbisey olmaz hadi halaya modundayim 😀😀😀😀 ben 13+6 ydim dun mesela cok normal 15. Haftaya kadar bu kasilmalar dedi hic yorma kafani dedi ben de rahatladim. Seninde mi var ilac mi verdi doktorun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dün bi arkadaşımın babası vefat etmişti de ondan başsağlığı dilediler canım
yüreğimi hoplattın cadıımekanı cennet olsun
Canim güzel fikir aslında kızlar bayramdan sonra toplansin merveye söyleriz o acar konuyu yasini o takip ediyor tehditler bitti sayilir o konudan merve cuzleri toplamaya devam eder tesbihat içinde ordan devam ederiz o zaman Teşekkürler :)Aslında bence en güzeli ayrı bir topic açılması. "2015 Ocak anneleri dua okuyor" gibi. Hem konu sahibi ilk mesajı sürekli güncelleyerek ne okunduğunu, ne kadar kaldığını, kimin topladığını vs. bilgileri güncel tutar. Hem sadece o konu yazıldığı için konu karışmaz, okumak isteyen orayı takip eder, hem de burada sürekli hatırlatma, kim topluyordu gibi karışıklıklar olmaz. Bilmem katılır mısınız?
Sılammmmm seni çok özledim bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aaaaa bnde de dün rahimde kasılma çkktı istirahat ilaç iğne başldı 😢çok ağladm dün çok
allah korusun yavrularımızı
sağol canım
Canim güzel fikir aslında kızlar bayramdan sonra toplansin merveye söyleriz o acar konuyu yasini o takip ediyor tehditler bitti sayilir o konudan merve cuzleri toplamaya devam eder tesbihat içinde ordan devam ederiz o zaman Teşekkürler :)
Oyy fıstığım bende seni özledim bi slm verip kaciyosun hep hic denkgelememiyoruz ki ben buralardayım :)
Aaaaa bnde de dün rahimde kasılma çkktı istirahat ilaç iğne başldı 😢çok ağladm dün çok
Off bi saattir bir bardak sütü icemedim daha yarisinda iskence gibi geliyor süt içmek bana ya
Ankaralı olarak ben de mağaza önerebilirim; istanbul yolu üzerinde Acity alışveriş merkezinin yanında çok büyük bir bebek mağazası var, herşey var içinde. Kıyafet, oyuncak, mobilya, bebek arabaları vb. gezmesi de kolay oluyor biz haftasonları soluğu orda alıyoruz. Gerçi bebişin cinsiyeti henüz belli olmadığı için birşey alamıyoruz ama bakıp bakıp gönlümüzü eğlendiriyoruz
Günaudın güsel anneler...
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim hepimize saglık hızur mutluluk iman güselliği versin... Calısanlara kolaylık,ev hanımlarına yardım,cocgu hasta olan kardeslerime şifa , yolculuga gideceklere sagsalim gidip gelmek, bebişlerini görecek olanlara hayırlı haberler vermeyi,zor durumda olana sabır versin yüce Allahım!!!!!
Hepinizi cok seviyor büyüklerinde küçüklerinde gözlerinden öpüyorum
Huzur dolu kalbim... Sen daim eyle
Konu acma meselesine gelirsek güsel fikir... Ben acarım sürekli güncel tutmaya calısırım.. Liste falan olmaz cunku telden giriryorum ya ama yazarım su kdar su okundu su kadar bu okundu diye inşallah cok güsel olur.... Rabbiin rahmeti merhametiyle karsılarız bebeklerimizi.... Agıcukk babucuk annesi onun totsunu yeeeeere
Canim gitmeden konuyu acda git o zaman ilk sayfayada kim hangi cuzleri aldi onu yaziver bi zahmet :)o sayfaya okundukca eklersin listeye falan gerek yok zaten. Birde birimiz yasin okuduk mesela bebislerimiz icin oraya yazariz bugun bebişlerimize yadin okuduk diye aslinda 41 yadin topluxorduk oda yariim kaldı sanırım cok tembellik yapıyoruz. Mervecim bide 41 yasin icin isim yazalım canım ilk yadini ben alayım devamı getirir benim fistiklarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?