Kızımmm olacakkk yaşasınnn😊😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkesler cinsiyeti öğrendi bi ben kaldım yarndevuma daha üç hafta var. o da gösterirse tabi
hayırlı olsun canım inş sağlıklı hayırlı bir evlat olsun iki oğlun uslu mu peki? ben üç oğlan fikrinden çok tırsıyorum da
Hayırlı olsun canım gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin
merhaba herkesedayanamadım doktora gittim prensesimiz oluyor kızımız oluyor
yaw bu erkek bebisler ne zaman bu kadar cogaldi masallah topik erkek bebis kayniyor
41 erkek 37 kiz yinede cok yok arasi sanirim basa bas gidecek erkek kiz sayisi.anlamadigim suan topikte aktif olupta cinsiyetini ogrenmeyen cok kisi varken bu kadar oyu kim verdi cani sikilan gelip bi oy verip gidiyor herhalde
tamam canım bız yapracık tarafındayız. gordion cepa ankamall kentpark bızım sırada a cıty de oralardamı??yenimahalle tarafında babymall varmış acity nin ordaymış hiç gitmedim ama kocaman ve her marka varmış
çok sevindim valla darısı başıma. sağlıkla gelsin kuzun.
benim de bildiğim doktorlar normal doğumda kanama çok olursa durdurmanın zor olmasından dolayı garantici davranıp genelde serercik yapıyolar ama her doktor farklıdır. illa normal diyosan doktorunla konuş canım bence çok ısrar etmez sez. diye.
Allah razı olsun valla. Gerçekten çok iyiymiş ama malesef işteyim. Evde olsam kesin yapardım bunu.
Canım bebeğimiz daha 70 gram civarında olduğu için doğaldır. çok yer kaplamıyor sonuçta.
ben doktora gittiğimde külodumu biraz sıyırıyor doktor ve usg yi oraya koyuyor. yani normal orda olması bence.
canım aslında kasılma için erken kasılma son üç ya oluyor, ben zaten proluton depot kullanıyordum düşük riski için iki tane daha yazdı
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Allah rahmet eylesin canım
canım ağlama dinlenince azalıyor iğnenide ol tamam benim nerdeyse her gün oluyordu
canım Yasin bendeydi bitti şükür
canım Yasin duasınıda sen edebilirmisin demiştim kaçırdı heralde?
gözün aydın canım
canım dr a git için rahat etsin normal bunlar ama dr iyi demeden içi rahat etmiyor insanın acile bile gidebilirsin hemen bakarlar korkma ama normal
hayırlı olsun prensesin:))
allah kabul etsin canım duşjeli toplarken okumuştum sana devrolunca okuyamadım daha
:)) bende tutmadı sılam nazlı bir kız demiştin:)
yapabiliyor canım daha önce yazmıştım ben sana bir de huzuruma
canım çok sağol hemen not ettim Allah razı olsun
canım bazı bebekler aşağı tutunuyor çok yürümek iyi gelmiyor bu durumda, benim düşük riskim olunca aşağı inmişti dediğin yerde hissetmiştim şimdi çıktı hamdolsun, ilk gebeliğimde hep aşağıdaydı, doktoruna sorabilirsin zaten risk görse uyarırdı seni
Selam kızlar, bugün oğluşumun hatimini bitirdim şükür sonunda:)) ona hamilyken başlamışıtım araya başka hatimler karışınca kalmıştı, çok mutluyum:) Kuranı okurken mirsad ismi dikkatimi çekti nasıl içim ısındı ay dedim mirsad eymen olmalı:)) ama anlamı hoş değil gözetleme yeri demekmiş( nasılda içim ılık ılık olmuştu
Bun arada cinsiyet için belirtiler vs hikayeymiş:) ilk oğlum sağdaydı bu oğlum solda:)
İlk gebeliğimde ki belirtilerle bundakiler hiç uymuyordu:)
tamam canım bız yapracık tarafındayız. gordion cepa ankamall kentpark bızım sırada a cıty de oralardamı??
kuruntu yapıyorsun canım:) olur öyle iştah kaybı bir bakmışsın geri artmışKizlar bisey sorcam 15 hafta 4 gun oldu bugun gebeligim. Once ki gibi istahli hissetmiyorum. Gobegim de kuculuyo sankiacaba kuruntu mu yapiyorum yoksa bi sorun mu var ki Randevu ayin 31 inde.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canım için ferah olsun bu testlerde doğru çıkanı görmedim ben risk var dedikleri bebekler hep sağlam oluyorBaşlığı sessiz sessiz takip edenlerdenim :) bu mübarek ayın ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbimin dualarımızı geri çevirmeyeceğine inandığımdan sizlerden dua dilenmeye geldimİkili test sonucu kötü çıkıp bebeğini aldırmayı düşünmeyen biri olarak rabbime sığındım.. İnşallah öncelikle hepinizin ve benim de bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder allahım.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin..
sağol canım amin:)) başla başla çok iyi olurAllah kabul etsin tatlım
Bende başlayacam inşallah
Peygamber Efendimiz yeni doğan bebeğin ağzına hurma sürermişHurma konusunu ilk kez duyuyorum sebebi ne ki?
yaklaşır canımKızlar bebiş 15.haftada göbek deliğinin oralara yaklaşır mı? Yani o kadar aşağılarda olmaz artık dimi?
maşaallah bebeğine canım:)Cankuslaaaaar, selamun aleykum,
Annemlere geldim geleli elime telefonu alamiyorum annem kiziyo bizle ilgilenmiyosun diyo ama burayi sizleri de cok ozledim. Insallah bebeklerinizle iyisinizdir dua yerine gecsin mubarek gecede. Dun doktora gittim kisa kisa notlarla fikir vermek istedim.
-Annemin yedirdikleri ise yaramis bebis 13. Haftada 6 santim olmus ben 2 kilo almisim.
- cinsiyetini ozellikle ogrenmedim cunku esim yanimda degildi ve israrla o da birlikte ogrenelim diyodu ve ben kiz hissediyorum herkes de kiz diyor.
- bulantilarim hala devam ediyor. Hap yutamadigim icin doktora rica ettim, supravit ve ferrumu surup olarak yazdi. Magnezyum da yazdi magnorm adi. Kramplara iyi geliyormus.
- kizlar kucucuk bebe bize dötünü dondu yatti resmen 😂
- karnimda hafif kasinti oluyo arada bana bi catlak kremi onerin dedim bunlarin hepsi kozmetik tuzagi annen hamileliginde catlamissa ve hizla kilo alirsan illa catlarsin bunu engelleyecek bi yag yok dedi. Bunun yerine her gun zeytinyagli sabunla vucudunu yika cikinca nemlendirici sur ve bol su ic dedi. Zaten biz antepte sabunumuzu kendimiz yaariz halis zeytinyagindan yasadim dedim😌
- ikili uclu test yaptirmadim istemiyordm bebegin ense kalinligi da normaldi sukur.
- doktorum o kadar relaksti ki bana da bi rahatlama geldi karsisinda amaaaaaan hayirlisi olsun modundaydim. Doktorun bu turunu seviyorum anneyi korkutan doktor sevmiyorum.
- hepinizin kadir gecesi mubarek olsun rabbim kalbinizde ne muradiniz varsa versin❤❤❤❤❤❤
kızlar eflalimle merve nerelerde ki :26:
ayyy kızlar sağolun merak edilmek çok güzelİyileşmedimi acaba oğluşu. Yokluklarıda belli oluyor hani eflalimle mervenin 😁
ayy kızlar ben fenalardayımm, dün oruç tuttum vücut susuz kaldı diyemi oldu bilmiyorum. akşam tuvaletimi yaparken çok zorlandım baya kanadı totomşimdide çok acıyo off hamilelikte hemoroidde fissürde artar derlerdi zaten ozamanlara mı geldim ben hemen:26:
Ben geçen hafta dümdüz yatarken hissettim ama ikinci bebeğim olduğu için erken oldu sanırım. Yoksa oğlumda 20. haftayı bulmuştu hissetmem.
olsun fazlasi olsun artikin rabbim kabul etsin ins ceken arkadaslarimizinda agzina saglik canim sende ugrastin helal et hakkini bizlere ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağ ol canım. Benimki biraz daha aşağıda sanırım. Yarın sabah balıkesire yolculuk var. Napsam bilemedim.😔
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar, bugün oğluşumun hatimini bitirdim şükür sonunda:)) ona hamilyken başlamışıtım araya başka hatimler karışınca kalmıştı, çok mutluyum:) kuranı okurken mirsad ismi dikkatimi çekti nasıl içim ısındı ay dedim mirsad eymen olmalı:)) ama anlamı hoş değil gözetleme yeri demekmiş( nasılda içim ılık ılık olmuştu
bun arada cinsiyet için belirtiler vs hikayeymiş:) ilk oğlum sağdaydı bu oğlum solda:)
ilk gebeliğimde ki belirtilerle bundakiler hiç uymuyordu:)
kızımmm olacakkk yaşasınnn😊😊😊😊
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım aslında kasılma için erken kasılma son üç ya oluyor, ben zaten proluton depot kullanıyordum düşük riski için iki tane daha yazdı
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Allah rahmet eylesin canım
canım ağlama dinlenince azalıyor iğnenide ol tamam benim nerdeyse her gün oluyordu
canım Yasin bendeydi bitti şükür
canım Yasin duasınıda sen edebilirmisin demiştim kaçırdı heralde?
gözün aydın canım
canım dr a git için rahat etsin normal bunlar ama dr iyi demeden içi rahat etmiyor insanın acile bile gidebilirsin hemen bakarlar korkma ama normal
hayırlı olsun prensesin:))
allah kabul etsin canım duşjeli toplarken okumuştum sana devrolunca okuyamadım daha
:)) bende tutmadı sılam nazlı bir kız demiştin:)
yapabiliyor canım daha önce yazmıştım ben sana bir de huzuruma
canım çok sağol hemen not ettim Allah razı olsun
canım bazı bebekler aşağı tutunuyor çok yürümek iyi gelmiyor bu durumda, benim düşük riskim olunca aşağı inmişti dediğin yerde hissetmiştim şimdi çıktı hamdolsun, ilk gebeliğimde hep aşağıdaydı, doktoruna sorabilirsin zaten risk görse uyarırdı seni
yok canım ne kusuru:)) inşaallah kabul olur tevhidimiz:))hakkımız varsa helal olsun canım
sen sıkma canını çok yorma kendini düzelir inş.
isim gerçekten güzelmiş keşke anlamı da güzel olsaydı
tevhit bitti gitti işte hepsine gidecek sonuçta düşünme
bide tabi merak edeceğiz yokluğun hemen belli olmuştu
bütün alıntılarına toplu cevap yazayım dedim tek tek almak sıkıntı olacaktı kusura bakam
hayırlı olsun canım
İnşallah öyle bir risk yoktur yaben en son 10 temmuzda gittim doktora. Üstünden baya bi geçti yani o zaman sıkıntı yoktu. Kontrolüme daha 13 gün var
hayirli olsun prensesin canimm sali gunu bende boyle guzel bi haber vermek istiyorumm insallah
Mirayın birçok manası var :
Ay gibi güzel
- Güneş gibi ay gibi parlayan
- Yılın ilk aylarında doğan
- Japoncada çiçek
- Arapçada yıldız
- Ayın kraliçesi
- Ayın en güzel hali
- Ay gibi parlak
- Dolunay
- Ayın efendisi
- Değerli ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?