2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ben daha kullanamadım yaaa 2 hafta var daha

amin canım

saol canım

Kızımmm olacakkk yaşasınnn😊😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah canım senin de gözün aydın devlete millete hayırlı evlatlar olsunlar inş

Allah kabul etsin tatlım

Bende başlayacam inşallah

tamam canım bız yapracık tarafındayız. gordion cepa ankamall kentpark bızım sırada a cıty de oralardamı??

Anadolu bulvarından istanbul yoluna girince hemen yakında zaten türk traktöre falan eşin biliyordur kesin...

bende bugün Armadaydım öğle arası kipa dan deterjan aldım indirim varmış

kuruntu yapıyorsun canım:) olur öyle iştah kaybı bir bakmışsın geri artmış
Canım için ferah olsun bu testlerde doğru çıkanı görmedim ben risk var dedikleri bebekler hep sağlam oluyor
Allah kabul etsin tatlım

Bende başlayacam inşallah
sağol canım amin:)) başla başla çok iyi olur
Hurma konusunu ilk kez duyuyorum sebebi ne ki?
Peygamber Efendimiz yeni doğan bebeğin ağzına hurma sürermiş
Kızlar bebiş 15.haftada göbek deliğinin oralara yaklaşır mı? Yani o kadar aşağılarda olmaz artık dimi?

yaklaşır canım
maşaallah bebeğine canım:)
kızlar eflalimle merve nerelerde ki :26:

İyileşmedimi acaba oğluşu. Yokluklarıda belli oluyor hani eflalimle mervenin 😁

ayyy kızlar sağolun merak edilmek çok güzel

canım geçmiş olsun ama bir daha ıkınma bak basur olur, siyah kuru erik olsun hep evinde kabız olunca ye 10 tane hemen rahatlatır

Slm kızlar bugün iğnemi yazdırmak için doktora gittim kendi doktorum yoktu başka Suratsiz bi doktor baktı. bebiş in kalbi güb güb atıyo. büyümüş baya 15 haftalık olmuş hayret önden gidiyo gelişimiçok fazla göremedim zaten 2 dk okadargıcık doktor nolcak neyse bebeğim iyi ya oda yeter

Ben geçen hafta dümdüz yatarken hissettim ama ikinci bebeğim olduğu için erken oldu sanırım. Yoksa oğlumda 20. haftayı bulmuştu hissetmem.

Uyyyy o kadar bekleyecek miyim? Süper bir his olmalı, inşallah ben de hissederim yakın zamanda.

olsun fazlasi olsun artikin rabbim kabul etsin ins ceken arkadaslarimizinda agzina saglik canim sende ugrastin helal et hakkini bizlere ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hakkımız varsa helal olsun canım

sağ ol canım. Benimki biraz daha aşağıda sanırım. Yarın sabah balıkesire yolculuk var. Napsam bilemedim.😔

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen sıkma canını çok yorma kendini düzelir inş.

isim gerçekten güzelmiş keşke anlamı da güzel olsaydı
tevhit bitti gitti işte hepsine gidecek sonuçta düşünme
bide tabi merak edeceğiz yokluğun hemen belli olmuştu
bütün alıntılarına toplu cevap yazayım dedim tek tek almak sıkıntı olacaktı kusura bakam

kızımmm olacakkk yaşasınnn😊😊😊😊

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım

İnşallah öyle bir risk yoktur ya ben en son 10 temmuzda gittim doktora. Üstünden baya bi geçti yani o zaman sıkıntı yoktu. Kontrolüme daha 13 gün var

Bu iphone uygulamasini gelistirmeleri gerek yaaa hickimseye yanit veremiyorum. Bi de bu bebekcigimin kipirdanislarini ne zaman hissetcem Ben yaaa

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

yok canım ne kusuru:)) inşaallah kabul olur tevhidimiz:))

canım bolca yat dinlen korkma hiç

hayirli olsun prensesin canimm sali gunu bende boyle guzel bi haber vermek istiyorumm insallah

Canım eğer kızsa isim önerisi İKRA.
Oku.
Hz. Muhammed (s.a.a.)’e inen ilk vahiy. Oku anlamına gelir.
Kuran’ı Kerim’de geçmektedir. (İsra 14, Alak 1)

Kaynak: http://ismininanlamine.com/ikra-isminin-anlami-ne-867/#ixzz38U4WIucw
Benim daha cinsiyet belli degil ama bir kızım var sıla nisa. Bende senin gibi gurbetteydım kızımı fınlandıyada doğurdunm dönüş yaptık gecen yıl bu bebişimde hayırlı elı ayağı duzgun birde erkek olursa üçüncü düşünmem tabı hayırlısı bayramdan sonra 17 haftalıkken kontrol var inş belli olur onda :)))))

kızım olsaydı adı belliydi miray ece olacaktı . miray isimli kızlar güzel oluyorlar ayrıca. hemde çok kibar bir isim.
ama oğluşum olacak. şimdi isim düşünüp duruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…