2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
tamam canım bız yapracık tarafındayız. gordion cepa ankamall kentpark bızım sırada a cıty de oralardamı??

canım acity küçük biyer ama bazı markaların outlet mağazaları var. ben orayı 20dk gezip çıkıyordum.
istanbul yolunda o alışveriş yeri. ankaraya gelişimde forum a gitmek istiyorum . ünlü markaların outlet mağazaları dolu çok uygun fiyatları. hemde büyükçe istediğin kadar gez dolaş.

Kız hiç sormaa bebegım yarın yola cıkıcaz inş anca hazırlanıyorum bugunde bı baktım geçmişi okuyayım derken uyumusum koltukta

Kızlar hoşgeldınız aramıza:))..musmutlu gebelıkler
hayırlı yolculuklar tatlım,güzel güzel git gel inşallah

geçmiş olsun canım,Rabbim şifalar versin oğluşuna inşallah.

dün akşam eşimle hafif atıştık,üzülüp ağladım.sonra karnıma bi baktım oğlışum top olmuş sol kasığımda duruyor,ayy şok oldumm o da üzüldü galiba,kedi yavrusu gibi büzüşmüş ayy kıyamam ben ona.dokunduğum yer başı mıydı poposumu bilmiyorum ama çok net belliydi,çıkıntı vardı o tarafta.zaten kafası aşağıda duruyodu geçen kontrolde.

Benim 18 nisandi canim soylediler ama hic hesaplamadim du bi hesapliyim kacinci hafta oluyor 😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de 17 nisan canim. Ayni hafta olmamiz lazim gibi ama seninki daha erken sanki.

Benim de 17 nisan canim. Ayni hafta olmamiz lazim gibi ama seninki daha erken sanki.

Ben hesapladim 12 eylulde tam 21+0 oluyorum canim😊 suandada 14+0 im aslinda ayni olmamiz lazim gercekten 1 gun var cunku satlarin araainda😯

Kizlar Dr dan geldim bebeğim erkekmis boyu 6 buçuk cm 13. haftada ense kalinligi 2.2 herşey yolunda dedi Dr ikili test yaptırmak istemiyorum dedim vitamin verdi içerisinde balik yagi varmis hakkimiza hayirlisi olsun inş

tamam canım bız yapracık tarafındayız. gordion cepa ankamall kentpark bızım sırada a cıty de oralardamı??

Canim ankamale gelince istanbul yoluna dogru sola doneceksiniz. Ordan istanbul yolundan dumduz devam ediceksiniz hic sapmadan. Ciftlik kavsagini gevtikten sonra biraz ilerde sagda kaliyor.

Canim bu bahsettikleri acity degil. Acity yanina acilan babymall diye bebek alisveris merkezi.

on halini görmedim yanına ne açıldı bilmiyorum ablamlar polis lojmanındaydı yakın sayılırsı sürekli giderdik oraya ama 3 yıl oldu gitmeyeli. ha bebek alışveriş merkezinden bahsettiyseniz bilmiyorum ne açıldığını. büyük bir yer deil acity o yüzden dedim yanlış yerden yakalamışım ben konuyu :)

Son düzenleme:
Kızımmm olacakkk yaşasınnn😊😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözünaydın cnm
bende öğrenmedim daha
cnm bnimde kesinlik kazanmadı daha bakalım..
bebeğin durduğu yeri tarafı falan nasıl anlıyorsunuz ya :18:
cnm ben sırtüstü yattığımda sol tarafımda sertlik hissediyorum yuvarlağımsı. biraz kendini yoklamanla alakalı bişi yani

bebeğin durduğu yeri tarafı falan nasıl anlıyorsunuz ya :18:

canım ben hep solda hissediyordum ama emin olamıyordum ama doktorum bu sefer hep soldan baktı baya soldan inceledi emin oldum

maşallah canım hayırlı olsun bebeğin

Merhaba, takip ediyorum ama fazla yazmiyorum :) ocak sonu bizimkisi insallah ikinci cocugum olacak nasipse, doktor erkek dedi bir oglum var zaten :)

arkadaşlar selam tedirgin oldum biraz burada herkes bebeği hissediyorum filan demişler ben 13+5 im ama öyle bebek hareketleri filan hissetmiyorum hele düzenli hiç hissetmiyorum ilk gebeliğim endişelenmeli miyim? yani herkes hissedip ben hissetmiyorsam bir sorun olmalı diye düşünüyorum?

hayır almadım doktor sadece detaylı usg ye girmemi söyledi ben de tamam dedim bi de randevu mu alınıyordu bilmiyorum ki ?

Canim hemen ara hastaneyi al randevunu. Cok yogun oluyor cunku detayli. Aydan hoca geliyomus Balgat koru dan. O da sadece haftada bir gun cumalari geliyormus. Erken almakta fayda var dedi benim doktor. Doktorunla konus once o tarihi belirlesin. Ondan sonra da yonlendirir heralde randevu kismina saat secersin sen de.

gittiğimde konuşsam geç kalmış olabilirim yani bana hiç yoğunluktan bahsetmedi mustafa bey girmem gerektiğini bi sonraki randevuda detaylı konuşuruz bunları filan demişti ama arayım yarın bugün geç oldu artık :)

canım daha bende hissetmiyorum merak etme arada taş gibi kasığımda bi sertlik oluyor onun bebek olduğunu düşünüyorum o kadar

yok canım sanmıyorum :) biz 16. haftamızdayız ama daha hiç tık yok .
özellikle ilk gebelikte daha geç hissediliyormuş öyle dediler :)
çikolata yiyip sırt üstü yatınca hissedebilirmişiz :) ben onu denemek niyetindeyim :):18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…