tamam canım bız yapracık tarafındayız. gordion cepa ankamall kentpark bızım sırada a cıty de oralardamı??
hayırlı yolculuklar tatlım,güzel güzel git gel inşallahKız hiç sormaa bebegım yarın yola cıkıcaz inş anca hazırlanıyorum bugunde bı baktım geçmişi okuyayım derken uyumusum koltukta
Kızlar hoşgeldınız aramıza:))..musmutlu gebelıkler
Günaydın kızlarr hayırlı cumalar inşallah
Benim oğluş hastalandı akşamdan bu yana ateşi var sabahı sabah ettik inş biran önce iyileşir kuzum 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim 18 nisandi canim soylediler ama hic hesaplamadim du bi hesapliyim kacinci hafta oluyor 😯
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de 17 nisan canim. Ayni hafta olmamiz lazim gibi ama seninki daha erken sanki.
tamam canım bız yapracık tarafındayız. gordion cepa ankamall kentpark bızım sırada a cıty de oralardamı??
canım acity küçük biyer ama bazı markaların outlet mağazaları var. ben orayı 20dk gezip çıkıyordum.
istanbul yolunda o alışveriş yeri. ankaraya gelişimde forum a gitmek istiyorum . ünlü markaların outlet mağazaları dolu çok uygun fiyatları. hemde büyükçe istediğin kadar gez dolaş.
Canim ankamale gelince istanbul yoluna dogru sola doneceksiniz. Ordan istanbul yolundan dumduz devam ediceksiniz hic sapmadan. Ciftlik kavsagini gevtikten sonra biraz ilerde sagda kaliyor.
Canim bu bahsettikleri acity degil. Acity yanina acilan babymall diye bebek alisveris merkezi.
gözünaydın cnmKızımmm olacakkk yaşasınnn😊😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm bnimde kesinlik kazanmadı daha bakalım..bende öğrenmedim daha
cnm ben sırtüstü yattığımda sol tarafımda sertlik hissediyorum yuvarlağımsı. biraz kendini yoklamanla alakalı bişi yanibebeğin durduğu yeri tarafı falan nasıl anlıyorsunuz ya :18:
bebeğin durduğu yeri tarafı falan nasıl anlıyorsunuz ya :18:
Kizlar Dr dan geldim bebeğim erkekmis boyu 6 buçuk cm 13. haftada ense kalinligi 2.2 herşey yolunda dedi Dr ikili test yaptırmak istemiyorum dedim vitamin verdi içerisinde balik yagi varmis hakkimiza hayirlisi olsun inş
bebeğin durduğu yeri tarafı falan nasıl anlıyorsunuz ya :18:
Canim sen detayli ultrason icin randevunu aldin mi peki?
hayır almadım doktor sadece detaylı usg ye girmemi söyledi ben de tamam dedim bi de randevu mu alınıyordu bilmiyorum ki ?
bende öğrenmedim daha
Canim hemen ara hastaneyi al randevunu. Cok yogun oluyor cunku detayli. Aydan hoca geliyomus Balgat koru dan. O da sadece haftada bir gun cumalari geliyormus. Erken almakta fayda var dedi benim doktor. Doktorunla konus once o tarihi belirlesin. Ondan sonra da yonlendirir heralde randevu kismina saat secersin sen de.
arkadaşlar selam tedirgin oldum biraz burada herkes bebeği hissediyorum filan demişler ben 13+5 im ama öyle bebek hareketleri filan hissetmiyorum hele düzenli hiç hissetmiyorum ilk gebeliğim endişelenmeli miyim? yani herkes hissedip ben hissetmiyorsam bir sorun olmalı diye düşünüyorum?
arkadaşlar selam tedirgin oldum biraz burada herkes bebeği hissediyorum filan demişler ben 13+5 im ama öyle bebek hareketleri filan hissetmiyorum hele düzenli hiç hissetmiyorum ilk gebeliğim endişelenmeli miyim? yani herkes hissedip ben hissetmiyorsam bir sorun olmalı diye düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?