2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ya kizlar icime ara ara fenalik geliyor migdem bulaniyo gibi nedenki acaba
.

Bendede böyle bişi oldu birde terliyordum ben ateş basıyordu doktora sordum kan şekerin düşüyor aralarda meyve ye dedi belki seninde böyle birşeydir...

Ben ilk hamileliğimde 17.haftada hissetmiştim endişelencek bir durum yok canım henüz erken...

canım daha bende hissetmiyorum merak etme arada taş gibi kasığımda bi sertlik oluyor onun bebek olduğunu düşünüyorum o kadar

vallahi rahatladım kızlar sağolun burda 13. haftada olanlar filan biz hissettik diyince korktum yani hiçbir şey hissetmiyorum çünkü

teşekkür ederim canım bian korktum hissedenler olunca benim ilk gebelik çünkü aslında kendim de biliyorum da bi de geçenlerde burada bi arkadaşın durumundan çok etkilendim hala içimde korku var

Yarin ogleden once ara canim. Malum cumartesi oldugu icin ogleden sonra yoktur belki doktorun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben 14 haftayı bitiriyorum henüz bebeği hissetmiyorum. İlk gebeliklerde 20. Haftayı bulur diyor kızlar merak etme. Benim hissettiğim bebeğin kesesi idi. Sırtüstü yat karnını hafif hafif yokla. Kesenin olduğu yerde baskı hissedeceksin. Benim yüzümden endişelendiysen özür dilerim. Hakkını helal et canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vallahi rahatladım kızlar sağolun burda 13. haftada olanlar filan biz hissettik diyince korktum yani hiçbir şey hissetmiyorum çünkü

canım hiç endişelenme ben hissediyorum ama doktorum inanmıyor bana
20. haftada duyulurmuş.

Ben de 13+1 im. Sabah uyandığımda tam dinlenmişken yataktan kalkmazsan hissediyorum :) eşim bile hissetti bir kere.. Ama gün içinde hareket halindeyken hissetmiyorum ... Annem beni 3 aylıkken hissetmiş yavrum da bana çekti galiba.. :) bi de zayıflar daha çabuk hissediyormuş sanırım ben de çok zayıf sayılmam ama hamilelikte 300 gr filan aldım daha..

canım etkilenmiştir duyuyorlar artık üzme kendini
maşaallah bebeğine
Merhaba, takip ediyorum ama fazla yazmiyorum :) ocak sonu bizimkisi insallah ikinci cocugum olacak nasipse, doktor erkek dedi bir oglum var zaten :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun

canım olma hiç 16. haftadan önce hissetmemen çok normal ben tecrübeli olduğum için anlıyorum bebek hareketini, dr a dedim dr beşinci ayda diyor:)) oldu dedim zıtlaşmadım ama ben hissediyorum, sende hissedersin az kaldı

Hayır tatlım sen diil adını unuttum arkadaşın da önemli de diil zatenn

Canım geçmiş olsun çocuklar ne çok ateşleniyorlar ateşten sıtkım sıyrıldı desem yalan olmaz Bademcik de en kötüsü ve inatçı da oluyor nesi var bebişinin?

Kızlaaaarr kızlar!
Yarın deniz sezonunu açıcam hayırlısıyla, az önce ağda yaptırdım söylemesi ayıp. Sanki normalden daha çok acıdı gibi malum bölgeler. Neyse kurtuldum rahatladım mutluyum💃💃💃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…