.Ya kizlar icime ara ara fenalik geliyor migdem bulaniyo gibi nedenki acaba
arkadaşlar selam tedirgin oldum biraz burada herkes bebeği hissediyorum filan demişler ben 13+5 im ama öyle bebek hareketleri filan hissetmiyorum hele düzenli hiç hissetmiyorum ilk gebeliğim endişelenmeli miyim? yani herkes hissedip ben hissetmiyorsam bir sorun olmalı diye düşünüyorum?
canım daha bende hissetmiyorum merak etme arada taş gibi kasığımda bi sertlik oluyor onun bebek olduğunu düşünüyorum o kadar
yok canım sanmıyorum :) biz 16. haftamızdayız ama daha hiç tık yok .
özellikle ilk gebelikte daha geç hissediliyormuş öyle dediler :)
çikolata yiyip sırt üstü yatınca hissedebilirmişiz :) ben onu denemek niyetindeyim :):18:
.
Bendede böyle bişi oldu birde terliyordum ben ateş basıyordu doktora sordum kan şekerin düşüyor aralarda meyve ye dedi belki seninde böyle birşeydir...
Ben ilk hamileliğimde 17.haftada hissetmiştim endişelencek bir durum yok canım henüz erken...
gittiğimde konuşsam geç kalmış olabilirim yani bana hiç yoğunluktan bahsetmedi mustafa bey girmem gerektiğini bi sonraki randevuda detaylı konuşuruz bunları filan demişti ama arayım yarın bugün geç oldu artık :)
arkadaşlar selam tedirgin oldum biraz burada herkes bebeği hissediyorum filan demişler ben 13+5 im ama öyle bebek hareketleri filan hissetmiyorum hele düzenli hiç hissetmiyorum ilk gebeliğim endişelenmeli miyim? yani herkes hissedip ben hissetmiyorsam bir sorun olmalı diye düşünüyorum?
vallahi rahatladım kızlar sağolun burda 13. haftada olanlar filan biz hissettik diyince korktum yani hiçbir şey hissetmiyorum çünkü
yok canım ne kusuru:)) inşaallah kabul olur tevhidimiz:))
canım bolca yat dinlen korkma hiç
canım hiç endişelenme ben hissediyorum ama doktorum inanmıyor bana
20. haftada duyulurmuş.
bende arada hissediyorum geçen hafta başladı hisler dönüyo gibi oluyo içimde
yok canım sanmıyorum :) biz 16. haftamızdayız ama daha hiç tık yok .
özellikle ilk gebelikte daha geç hissediliyormuş öyle dediler :)
çikolata yiyip sırt üstü yatınca hissedebilirmişiz :) ben onu denemek niyetindeyim :):18:
bende arada hissediyorum geçen hafta başladı hisler dönüyo gibi oluyo içimde
Kızımmm olacakkk yaşasınnn😊😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende öğrenmedim daha
canım etkilenmiştir duyuyorlar artık üzme kendinidün akşam eşimle hafif atıştık,üzülüp ağladım.sonra karnıma bi baktım oğlışum top olmuş sol kasığımda duruyor,ayy şok oldumm o da üzüldü galiba,kedi yavrusu gibi büzüşmüş ayy kıyamam ben ona.dokunduğum yer başı mıydı poposumu bilmiyorum ama çok net belliydi,çıkıntı vardı o tarafta.zaten kafası aşağıda duruyodu geçen kontrolde.
maşaallah bebeğineKizlar Dr dan geldim bebeğim erkekmis boyu 6 buçuk cm 13. haftada ense kalinligi 2.2 herşey yolunda dedi Dr ikili test yaptırmak istemiyorum dedim vitamin verdi içerisinde balik yagi varmis hakkimiza hayirlisi olsun inş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsunMerhaba, takip ediyorum ama fazla yazmiyorum :) ocak sonu bizimkisi insallah ikinci cocugum olacak nasipse, doktor erkek dedi bir oglum var zaten :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=740402
Kızlar inşallah linki atabilmişimdir.. Dualar konumuz acılmıstır
Hayırlı ugurlu olsun....
Canım ben 14 haftayı bitiriyorum henüz bebeği hissetmiyorum. İlk gebeliklerde 20. Haftayı bulur diyor kızlar merak etme. Benim hissettiğim bebeğin kesesi idi. Sırtüstü yat karnını hafif hafif yokla. Kesenin olduğu yerde baskı hissedeceksin. Benim yüzümden endişelendiysen özür dilerim. Hakkını helal et canım.
Günaydın kızlarr hayırlı cumalar inşallah
Benim oğluş hastalandı akşamdan bu yana ateşi var sabahı sabah ettik inş biran önce iyileşir kuzum 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?