canım hayırlı olsun seni bulmuşken yine yazayım Yasinlerin duasınıda sen yapar mısın?
Ben de ikili tarama yaptirmadim ama detayli ultrasona girecegim mutlaka. Hatta randevumuzu da aldik detayli icin. Hem goruntuler de daha hos oluyormus detaylida. Bizim de ucret 175tl canim.
sağol canım, dr ücret söylemedi bizimki ne kadar der bilmiyorum
bugün kan tahlili yaptırmaya devlet hastanesine gittim, ısrarla ultrasona aldı dr
istemiyorum dedim,yeni girdim dedim, yok dedi, bakmadan tahlil isteyemezmiş
zaten tahlili ben istedim o istemedi ki, boşuna uğraştırdı
kan tüpünü de elime verdiler, kendim götürdüm
yetmez gibi bir de başka tüpleri de götürmemi istediler
elimi süremem dedim, eldiven istedim
tamam geç gittim hastaneye, personel azdır o saatte ama Allah yardım etsin hastalara
sanısın 3. sınıf ülke
ben ilk gebeliğimde ayrıntılıya girmiştim. oğlumun böbreklerinde minimal büyüme saptanmıştı ve suyumda subjektif bi azalma.
O yüzden suyumu sürekli kontrol ettiler. hatta en son haftalarda azaldığı için suyumun gelmesini beklemeden suni sancı vererek doğuma başlattılar. doğum sonrası da bildikleri için oğlumun böbreklerini kontrol etmişlerdi. tedavi amaçlı olmasa da sonradan dikkat edip takip etmek açısından iyi oluyor bence. bu hamileliğimde üçlü falan yaptırmıycam sadece bu ayrıntılıya giricem inş.
canım bende cevap yazacaktım ama baktım iki arkadaş yazmış yazmayım demiştim
ayrıntılıya gir canım hatta doğrusu 20. - 22. hafta arası girmek çünkü özellikle kalp o zaman tam olarak gelişiyormuş
aynen ama net değil daha bağırsak hareetine benziyor,senn de öyle mi?
Ay evet avcumun içinde kıvrılıyor sanki öyle hissediyorum ben:)
şüphe duyuyorum ama bağırsak olmadığına inanıyorum farklı oluyor çünkü yaaa
aynen canım lop diye dönüyo gibi
Kızlaaaarr kızlar!
Yarın deniz sezonunu açıcam hayırlısıyla, az önce ağda yaptırdım söylemesi ayıp. Sanki normalden daha çok acıdı gibi malum bölgeler. Neyse kurtuldum rahatladım mutluyum💃💃💃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kilodlar taytlar sıkıyor napcazyaaaa
kilodlar taytlar sıkıyor napcazyaaaa
Pazar da ben aciyorum şekerim azicik da yanmak istiyorum belli olsun dönünce tatilden geldiğimiz di mi ama :)) ağda olayi ben de yapacaktim bugün misafirin geldi kalkmak bilmedi yapamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bayramlık için kendinize bi şeyler aldınız mı?
ben bir tane tişört aldım amao da tunik şeklinde günlük giymek için, onuda internetten sipariş ettim tam istediğimgibi çıktı, ama bayramda da çalışıcam ben gene de insanın içi istiyor değişik bi şeyler giymek, Siz neler aldınız bakalım
Cnm sabrın ilgin için sağol inanıyorum 😊iyi olcaz biz kusma çok fazlaydı vee kabızlık ondan oldu sanıyorum kabızlığa çözüm bulamıyorum bitürlü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben kefirden fayda gördüm canım tavsiye ederim, bebek içinde çok faydalıymış. meyveli olanların tadı daha güzel , ben sade pek içemiyorum.sende bir dene istersen.
kızlar bayramlık için kendinize bi şeyler aldınız mı?
ben bir tane tişört aldım amao da tunik şeklinde günlük giymek için, onuda internetten sipariş ettim tam istediğimgibi çıktı, ama bayramda da çalışıcam ben gene de insanın içi istiyor değişik bi şeyler giymek, Siz neler aldınız bakalım
Aynen bende o durumdayim bel kısmı lastikli degilde dantel olan kilotlardan aldim şimdilik cok rahat
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım geçmiş olsun çocuklar ne çok ateşleniyorlar ateşten sıtkım sıyrıldı desem yalan olmazBademcik de en kötüsü ve inatçı da oluyor nesi var bebişinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?