2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım hayırlı olsun seni bulmuşken yine yazayım Yasinlerin duasınıda sen yapar mısın?

Tamm bidenem ... İnşallah iftardan sonra hepsini yapmaya calısacagım .... Sizlere diger topıkten haber veririm

sağol canım söylediğin iyi oldu
ikili yaptırdın mı

tamam canım Allah razı olsun
bazı sitelerde 18. hafta yazıyordu, burada çoğu kişi 20 demiş
öğrendiğim iyi oldu

Pazar da ben aciyorum şekerim azicik da yanmak istiyorum belli olsun dönünce tatilden geldiğimiz di mi ama :)) ağda olayi ben de yapacaktim bugün misafirin geldi kalkmak bilmedi yapamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz izmire gidiyoruzzz bayram için bayramın 2. gün gece döneceğiz inşallah

doktoruma da sordum giderken otobüsle gelirken uçakla diye sorun olmaz dedi gidin dedi

herkese şimdiden hayırlı bayramlar dönünce görüşürüz

Kendin mi yapıyorsun helal olsun. Güneşlenirken karnı örtmek gerekir mi sizce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bayramlık için kendinize bi şeyler aldınız mı?
ben bir tane tişört aldım amao da tunik şeklinde günlük giymek için, onuda internetten sipariş ettim tam istediğimgibi çıktı, ama bayramda da çalışıcam ben gene de insanın içi istiyor değişik bi şeyler giymek, Siz neler aldınız bakalım

Hiç bişi almadım. Sıkıyorum dişimi az daha.. Hala eskilerim oluyor hamilelik alsam olmaz.. Normal kıyafet alsam kısa bir zaman sonra giyemiycem :) bu bayram idare edicem eldekilerle 😊

ben kefirden fayda gördüm canım tavsiye ederim, bebek içinde çok faydalıymış. meyveli olanların tadı daha güzel , ben sade pek içemiyorum.sende bir dene istersen.

ben kefirden fayda gördüm canım tavsiye ederim, bebek içinde çok faydalıymış. meyveli olanların tadı daha güzel , ben sade pek içemiyorum.sende bir dene istersen.

ben evde kendim mayalıyorum kefiri cnm çok yararlı özellikle 17. haftadadan sonra süt ve süt ürnleri

Bebisime kiyafet aldığım gün h&m ve ykmden almıştım bende hcbiseyim yoktu pacozdum resmen iyi oldu bunlar ama hamile kiyafeti degiller. Onceden bi tane siyah kanvas almstim hamile pantolonu kotlarimda oluyo daha bunlarla geciricem ins bayrami.

Eklentiler

• $1406312862235.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 42
Aynen bende o durumdayim bel kısmı lastikli degilde dantel olan kilotlardan aldim şimdilik cok rahat

Bende bi kendimi saniyordum yahu,pazardan gecen hafta xxlarge tayt aldim,kaliplarimi bozuk bnmmi tipim bozuldu anlamadim onlarda olmutor,ama beli dantelli kilot fikrini sevdim 👍👍👍

Canım geçmiş olsun çocuklar ne çok ateşleniyorlar ateşten sıtkım sıyrıldı desem yalan olmaz Bademcik de en kötüsü ve inatçı da oluyor nesi var bebişinin?

Sağol canım valla sorma sinir oluyorım yazık oğluşumda mahvoldu tabi 😬 biz annemlerin yanına memlekete geldik hava değişimi oldu sanrım yada mikrop falan kaptı herhalde grrçi boğazlarına baktım beyaz beyazdi. Cok sık enf oluyo bademciklrri.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…