2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim hic tereddüt etmeden aldir derim bademciklerimi benim ogluslar ayds bi kere kesin atesleniyolardi içerikleri antibiyotikler bile fayda etmemeye başlamıştı surekli yeniledigi için şükür ameliyattan sonra çok iyi oldular hiçbir sorunumuz kalmadı artık evde hic surub bile yok önceden eczane gibiydi evim . inşaallah biran once iyi olur oglusun evine gidincede doktoruyla konus derim ...
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden bana yaz listeye ekleyelim senide :)
Ayy benim panik hamisim gene bulmuş kafaya takicak birseyler :)

Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden bana yaz lütfen ekleyeyim senide listeye :)
Doktor zararı yok dediyse yoktur canım bile bile zararlı birsey vermezler merak etme ..

Rüyalar tersine çıkar derler canım sen takılma inş bu sefer kesin ogrenirsin dr randevun nezamandi senin

allah saraçoğlundan razı olsun cnm tabi önce rabbim ol dedi oldu ama 2. sebep saraçoğludur benim 1.5 yıldır bebeğim olması için herşeyi denedim sonra araştırırken saraçoğlunun soğan kürnü okudum denedim o ay kaldım hamd olsun ablamda menepoza giriyordu 2 aydır reglisi olmuyordu dedim soğan kürü yap dedim yaptı 5. gn geldi biliyormusun kist mist ne varsa söküyor tabi önce rabbim ol diğcek gerisi nasip

Rüyalar tersine çıkar derler canım sen takılma inş bu sefer kesin ogrenirsin dr randevun nezamandi senin

Ahh alugum rabbim senin yüzüne güldü gonlundeki erkek evladını nasip etti sana inşallah benimde yüzüm güler ama insan kendini kaptirmak istemiyor biliyorsun ikinci kez erkek demeden doktorun sende acaba degisirmi diye dusunuyordun hep.sali gunu randevum inşallah bu sefer kizda olsa erkekte olsa kesin ogrenirim dua edin nolur ..

Fıstık nerdesin hadi gel güzel haberlerini ver bakim nasilmis oglusun :)

Hahahaha kiz geçmişteki mesajı okusana rüyamda gördüm daha var randevuma :))

onu okudum şimdi yaff ben rüyamda hep erkek bebek gördüm kız çıktı cnm tabirlerdede erkek bebek görüyorsanız rüyanızda kıza işarettir yazar cnm gönlün rahat olsun kız o kız

Aynen cok haklısın ben hala inanmıyorum inş sende benim gibi güzel haberler duyarsin dualarim hep seninle çifte bayram yasatsin inş rabbim kız çocukta bir başka

onu okudum şimdi yaff ben rüyamda hep erkek bebek gördüm kız çıktı cnm tabirlerdede erkek bebek görüyorsanız rüyanızda kıza işarettir yazar cnm gönlün rahat olsun kız o kız
Haha cevir gazi yanmasın:)demin uc gelin diyodun simdi kizdir o kiz :)
Olsun be canım kizda olsa erkekte olsa kesin ogreneyim yeterki saglikli olsun ..
Aynen cok haklısın ben hala inanmıyorum inş sende benim gibi güzel haberler duyarsin dualarim hep seninle çifte bayram yasatsin inş rabbim kız çocukta bir başka

İnşallah canim rabbim herkesin gönlünce versin inşallah :)

Haha cevir gazi yanmasın:)demin uc gelin diyodun simdi kizdir o kiz :)
Olsun be canım kizda olsa erkekte olsa kesin ogreneyim yeterki saglikli olsun ..

İnşallah canim rabbim herkesin gönlünce versin inşallah :)

kız ne gaz yanması allah seni ne etmesin öyle anladım.. fenamı 3 gelin

Bide bana sor canim hala gözümün onunde pipisini sallaya sallaya bi bebiş oynuyor :)

Sılacım demedi deme senin kesin kızın olacak, bu kadar zaman netleşmemeli bile kız olduğunun işareti, bu gittiğinde görürsün bak:) ben de hamile kalınca iş arkadaşlarım çalışanlar vs beni hep erkek annesi görmüş ben de erkek bebek istiyordum ama rüyamda bir gün kızımı giydirdim deniz kenarında:) o sabah kalktığımda kızım olacağını anladım çünkü koz bebek görünce içim ılınmıştı:)

Bu rüyalar belli olmuyor beni erkek bebek de gören var kız annesi de...

Ama seninki kesin kız iddia ediyorum:))

Herkes biyerlere gidiyo ben evde. Şehir dışına çıkmak bile yasak ..bide hamileliğin tadını çıkar diyorlar 😄 3buçuk aylık olduk değişen bişi olmadı evde tadını çıkarıyorum artık bebişimle😄

Canim bende evdeyim bu bayram her bayram oldugu gibi sen saglik yönünden gidemiyorsun ben gurbette oldugumdan uzulme yanliz değilsin bayramdada burdayım her zaman oldugu gibi :)
Bebeginin sagligi iyi olsun beraber cok gezersiniz inşallah :)
Ölüyorummmm yola cikmadan camasir at evi topla supur daha valizi hazirlamadim eve bakmaktan (((
Kolay gelsin canim cok yorma kendini hayırlı yolculuklar:)
Ayy inşallah canım cok tesekkur ederim saliya ne kaldı bekliyip gorucez artık :)
kız ne gaz yanması allah seni ne etmesin öyle anladım.. fenamı 3 gelin

Fena valla ben ikisiyle nasıl bas edicen doyorum bide üçüncü gelin gelirse yandim:)
Artık hangi memleketten olurlar bilmiyorum bi alman,bi polonyali bide Çinli aliriz tum dunya ulkeleri karışır kaynasiriz artik :)
Ay saka Allah yazdiysa bozsun inşallah müslüman olsunda ülkesi onemli degil :)

Öyle CNm hayırlısı bebeğim sağlıklı olsunda hamilelik böyle geçsin napim.. BuArada biz 13+6 olduk . SAT: 20 Nisan şimdiye kadar hiç söylememiştim söylemem gerekiyomuydu sen kaydediyosun galiba.. Birde bendeki iştahsızlık hala geçmedi 3 ayı doldur düzelirsin dediler hiçbişi CNm istemiyo zorla yumurta yiyorum süt içiyorum iştah yok benim gibi olan var mı 3 ayını doldurmasına rağmen..

Ayagimin altında ufak bir nasir çıktı cok acıyor basamiyorum drsordum Nasır Bandı kullanabilirsin dedi ama teretdutteyim sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşayan varmı

Ayagimin altında ufak bir nasir çıktı cok acıyor basamiyorum drsordum Nasır Bandı kullanabilirsin dedi ama teretdutteyim sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşayan varmı

neden tereddüt ettinki nasır bandının bir zararı olmaz merak etme hap ilaç değilki o bebeğe zarar versin kullan bişiycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…