Canim hic tereddüt etmeden aldir derim bademciklerimi benim ogluslar ayds bi kere kesin atesleniyolardi içerikleri antibiyotikler bile fayda etmemeye başlamıştı surekli yeniledigi için şükür ameliyattan sonra çok iyi oldular hiçbir sorunumuz kalmadı artık evde hic surub bile yok önceden eczane gibiydi evim . inşaallah biran once iyi olur oglusun evine gidincede doktoruyla konus derim ...Günaydın canlar yine sabahı sabah ettik hastaneye götürcem artık geçmiyor ateşi perşembe akşamından beri devam çünkü. Yazık mahvolduu kuzum benim 😬 sılamm cok sağol kuzum sanırım bizimde aldırmamız gerekcek o bademciklrri cok sık hasta oluyo. Ama galiba bu sefer mikrop falan kaptı yada hava değişiminden bilmiyorum artık götüreyimde bi hastaneye.
i
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden bana yaz listeye ekleyelim senide :)Merhaba bayanlar bende uzun süredir takip ediyodum fakat yeni üye oldum.bende 2.bebeģime hamileyim.13+4 olduk bizde doğum 27 ocak görünüyo nasip olursa.oğlum 4 yaşında..sıkıntılarım devam ediyor.başım ağrıyor sürekli sizlerdede oluyomu başağrısı.
Ayy benim panik hamisim gene bulmuş kafaya takicak birseyler :)Ben sıcaktan değil bilmiyorum ablam uzun yoldan geldi ona mi takildim yada eşime bi haller oldu bilgisayara o kadar tutkuluyken satacağım dedi yada buna mı sasırdım adam 30 yaş sendromunami giriyo neye taktım da uyuyamadım alamadım ki :-(
Kızlar herkese merhaba,forumu sürekli takip ediyorum ama yazmak yeni kısmet oldu ..Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..benim bebeğimin cinsiyeti 13. haftada belli oldu oğluşum olacak nasipte.. Ama Gecen hafta boğaz iltihabından dolayı antibiyotik kullandım hiç istemeyerek:18: doktorların dediği gibi inş.bebeklerimize zararı yoktur..
Günaydın kizlar yeni uyandim hala gece gördüğüm rüyanın etkisindeyimm. Malum dun arkadasimin kiz bebegini görmeye gittim heryer pembe kıyafetleri yatagi hersey pespembeydi bende haliyle cok ozendimn içimden busuru hayaller kurdum.gecede rüyamda doktorda kontroldeydim ultrasonu karnima koyuyor doktor icimde bi erkek çocuğu ayakta pipisini sallaya sallaya dans ediyor yani ben erkeğim diye bana hava atıyor resmen:)hani su ciplak bebekk varya ankarali falan oynuyan bi ara missdely koymustu buraya ayni onun gibiydi:)neyse doktor diyor sizinde gördüğünüz gibi yüzde yüz erkek. Icten ice buruluyorum üzülüyorum doktor oyle deyince.uyandim hala ruyanin etkisindeyimm sonra diyorum kendi kendime iyi yok gercek değil ruyaymis.o kadar çok kafamdaki suan cinsiyet konusu biran once kesin bi sknuc ogrenip kendimi ve kafami rahatlatmak istiyorum artık. Ogluslarimin 12 inci haftasinda öğrenmistim kesin sonucu bu uzayinca kötü oldu insan erkekde olsa kizda olsa kesin bilmek istiyor ya . inşallah saliya kesin sonucu ogrenirim artık bakalım benim ruyadaki gibi bir oglus pipimi sallıyor olucak bana belkide b rüya banami on hazırlık kendimi hazirlsmam için:))
ayy güzel bilgi bunlar aklımızda olsun, ben bu işi yapanlardan bi saraçoğluna güveniyorum zati
yok bebeğim evde yedim yani annemlerde olduğum için yakındım hastaneye, yarım saat içinde ultrasondaydım zati..
ay :) gülmekten karnıma ağrılar girdi :) bayagı nispet yapmış :)
Bide bana sor canim hala gözümün onunde pipisini sallaya sallaya bi bebiş oynuyor :)
Rüyalar tersine çıkar derler canım sen takılma inş bu sefer kesin ogrenirsin dr randevun nezamandi senin
sılammm erkekmiiii kızzz maşallah kuzuya olsun anası 3 tanede kızın olacak allahım o günleri gör inş
Hahahaha kiz geçmişteki mesajı okusana rüyamda gördüm daha var randevuma :))
Ahh alugum rabbim senin yüzüne güldü gonlundeki erkek evladını nasip etti sana inşallah benimde yüzüm güler ama insan kendini kaptirmak istemiyor biliyorsun ikinci kez erkek demeden doktorun sende acaba degisirmi diye dusunuyordun hep.sali gunu randevum inşallah bu sefer kizda olsa erkekte olsa kesin ogrenirim dua edin nolur ..
Haha cevir gazi yanmasın:)demin uc gelin diyodun simdi kizdir o kiz :)onu okudum şimdi yaffben rüyamda hep erkek bebek gördüm kız çıktı cnm tabirlerdede erkek bebek görüyorsanız rüyanızda kıza işarettir yazar cnm gönlün rahat olsun kız o kız
Aynen cok haklısın ben hala inanmıyorum inş sende benim gibi güzel haberler duyarsin dualarim hep seninle çifte bayram yasatsin inş rabbim kız çocukta bir başka
Haha cevir gazi yanmasın:)demin uc gelin diyodun simdi kizdir o kiz :)
Olsun be canım kizda olsa erkekte olsa kesin ogreneyim yeterki saglikli olsun ..
İnşallah canim rabbim herkesin gönlünce versin inşallah :)
Bide bana sor canim hala gözümün onunde pipisini sallaya sallaya bi bebiş oynuyor :)
Canim bende evdeyim bu bayram her bayram oldugu gibi sen saglik yönünden gidemiyorsun ben gurbette oldugumdan uzulme yanliz değilsin bayramdada burdayım her zaman oldugu gibi :)Herkes biyerlere gidiyo ben evde. Şehir dışına çıkmak bile yasak ..bide hamileliğin tadını çıkar diyorlar 😄 3buçuk aylık olduk değişen bişi olmadı evde tadını çıkarıyorum artık bebişimle😄
Kolay gelsin canim cok yorma kendini hayırlı yolculuklar:)Ölüyorummmm yola cikmadan camasir at evi topla supur daha valizi hazirlamadim eve bakmaktan(((
Ayy inşallah canım cok tesekkur ederim saliya ne kaldı bekliyip gorucez artık :)Sılacım demedi deme senin kesin kızın olacak, bu kadar zaman netleşmemeli bile kız olduğunun işareti, bu gittiğinde görürsün bak:) ben de hamile kalınca iş arkadaşlarım çalışanlar vs beni hep erkek annesi görmüş ben de erkek bebek istiyordum ama rüyamda bir gün kızımı giydirdim deniz kenarında:) o sabah kalktığımda kızım olacağını anladım çünkü koz bebek görünce içim ılınmıştı:)
Bu rüyalar belli olmuyor beni erkek bebek de gören var kız annesi de..
Ama seninki kesin kız iddia ediyorum:))
kız ne gaz yanması allah seni ne etmesin öyle anladım.. fenamı 3 gelin
Canim bende evdeyim bu bayram her bayram oldugu gibi sen saglik yönünden gidemiyorsun ben gurbette oldugumdan uzulme yanliz değilsin bayramdada burdayım her zaman oldugu gibi :)
Bebeginin sagligi iyi olsun beraber cok gezersiniz inşallah :)
Ayagimin altında ufak bir nasir çıktı cok acıyor basamiyorum drsordum Nasır Bandı kullanabilirsin dedi ama teretdutteyim sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?