2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Silam ne guzel bir tesbihat iyki soyledin yarin rabbim izin verirse hemen basliyip bildircem 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim olarak degistirdim canim okumusken azcik uzun birsey olsunn daha fazla anlami olsun ...

3 tane cnm 100 mg işteee bugn başladm bilmyrm ztn halim yoktu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 200mg günde 3 kez kullanıyorum CNm bünye alışıyo bi süre sonra 3.kutuya başladım bir kutu 100mg kullandım yetersiz kaldı

ben kefirden fayda gördüm canım tavsiye ederim, bebek içinde çok faydalıymış. meyveli olanların tadı daha güzel , ben sade pek içemiyorum.sende bir dene istersen.

Piyasadaki kefirlerden özelliklede meyveli olanlardan bahsediyorsanız pek sağlıklı değilmiş sadesini tercih edin bence . En sağlıklısı kefir mayasıyla kendi evinde yaptığın tabi mayayı bulabilirsen ben mayasını arıyorum da 😔

Günaydın canlar yine sabahı sabah ettik hastaneye götürcem artık geçmiyor ateşi perşembe akşamından beri devam çünkü. Yazık mahvolduu kuzum benim 😬 sılamm cok sağol kuzum sanırım bizimde aldırmamız gerekcek o bademciklrri cok sık hasta oluyo. Ama galiba bu sefer mikrop falan kaptı yada hava değişiminden bilmiyorum artık götüreyimde bi hastaneye.

Merhaba bayanlar bende uzun süredir takip ediyodum fakat yeni üye oldum.bende 2.bebeģime hamileyim.13+4 olduk bizde doğum 27 ocak görünüyo nasip olursa.oğlum 4 yaşında..sıkıntılarım devam ediyor.başım ağrıyor sürekli sizlerdede oluyomu başağrısı.

rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
bende de ara ara oluyor parol kullanıyorum

Ben de oluyor ara ara geçen hafta dayanamadım minoset içtim o dereceydi

Tatlım fiyat konusunda bilgi verebilirmisin peki...

Günaydın güzel Anneler bugün miniğim biraz daha büyüdü allahım sizin de benimde bebeklerimizi korusun . dün kalbini duyup rahatladım baya bi kızlar ben erkenden uykum gelip yatıyorum sabahın köründe de kalkıyorum sizdemi öylesiniz bugün içimde tarifsiz bir mutluluk var allahım hayra çıkarsınçocuğu hasta olan annelere geçmiş olsun . çok sıcak bunaltiyo

Günaydın annecikler :) sıcaktan uyuyamadim güya haftasonu 11 e kadar uyuyacaktim ise gittiğim saatte uyandım bi güzel geçmişi okudum geldim
Simdi de Dua sayfamiza bakayım

Ah cnm.cok cok geçmiş olsun buara cocuklarda ateş olayı çok sık görülüyor. Allah sifa versin cnm
Doktora gittigim gun ballı ekmekler çikolatalar ne varsa yiyecem ki hareketlensin :)))))
Cicim cikolata olayi bende işe yaradi,velet totosunun üstünde durmuyodu eller kıpır kıpır bi oyana bi buyana dönüp duruyodu
bende bügün hamiş pantalonu aldım lcw dan.bayramda kot giycem nee laaa güzel degil mi:):).kontrole son 9saat:):)

Cicim sen smdi dktordasindir kanimca. Gelir gelmez yaz bize meraklardayimm

Cnm baktım baktım k.marasta 2 lcw var sanki marasın hepsı hamıle bir pantol kalmayık kapri var ama ben kapalıyım defactoda aynı şekilde hm desen yok zaten burda eskı model hamıle gıtın magazalarındada pantollar kumaş bol kesim Bayram sonu lcw net sayfasından alırım artık

Kizlar saracoglu tv de diyorki amniyon sivisi dusukse havucsuyu icecekmis eger coksa nar suyu

Çok üzüldüm canım keşke bi pant alaydın rahatlığını göreseydin:) netten sipariş ver bedeni olmazsa değiştir iade şartlarını oku mesela,, çok çok büyük rahatlık

Evde mi yiyip gittin yoksa ultrasona girmeden hemen önce mi yedin

Tatlım fiyat konusunda bilgi verebilirmisin peki...

Canım yaptıracağın adede ve modele göre değişiyor diye biliyorum. İnstagramın var mı? Orada sayfası var ama 2-3-4 tl modeller var işte..

Bende kapalıyim :))) bize seçenek az tabi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…