slm canlarim iyi geceler arkadasimin yanindaydim bebis sevmeye gittim gerci cadi emdi uyudu hic sevdirmedi kendini oyy kiyamam minicik misss kokulu bi kiz rabbim bizlerede sag saglim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah
akgokcen fistigim sen bu isi iyi yaptigin icin bunuda takip edersin insallah canim tesbihatlarimiz senden soruluyor artik malum
evet canlarim kuran okuyamiyanlar icin yeni tesbihatimiz:
Bebeklerimizin zekasi yuksek olmasi icin 70.000 DEFA '' SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ'' okuyalim insallah.okuyanlar okudugu sayiyi dua sayfamiza yazsin lutfen simdiden allah kabul etsin
3 tane cnm 100 mg işteee bugn başladm bilmyrm ztn halim yoktu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben kefirden fayda gördüm canım tavsiye ederim, bebek içinde çok faydalıymış. meyveli olanların tadı daha güzel , ben sade pek içemiyorum.sende bir dene istersen.
rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsinMerhaba bayanlar bende uzun süredir takip ediyodum fakat yeni üye oldum.bende 2.bebeģime hamileyim.13+4 olduk bizde doğum 27 ocak görünüyo nasip olursa.oğlum 4 yaşında..sıkıntılarım devam ediyor.başım ağrıyor sürekli sizlerdede oluyomu başağrısı.
Merhaba bayanlar bende uzun süredir takip ediyodum fakat yeni üye oldum.bende 2.bebeģime hamileyim.13+4 olduk bizde doğum 27 ocak görünüyo nasip olursa.oğlum 4 yaşında..sıkıntılarım devam ediyor.başım ağrıyor sürekli sizlerdede oluyomu başağrısı.
Ben de henüz cinsiyet öğrenemedim, randevum 6 ağustosta, inşallah bu kez döner de görürüz:44:
Güneşlenirken saatlere dikkat etmek gerekli ve d vitaminin salgılanmasını sağlıyor güneş ama hamileyken gölgede oturmakta başı ıslatmwkta fayda var. Güneş hamilelere dokunuyor ve leke yapıyor. Her ne kadar kremlensek de...
Canımbenim ablam da sabun yapıyor düşünürsen aklında olsun ben de kızıma hastanede gelenlere bebek hediyesi olsun diye yaptıracağım inş ..
Evet canım hepsi sabun istersen çekmecende sakla koku versin istersen dee elini yıka, benim ablam yapıyor bunlardan:)
Ah cnm.cok cok geçmiş olsun buara cocuklarda ateş olayı çok sık görülüyor. Allah sifa versin cnmGünaydın canlar yine sabahı sabah ettik hastaneye götürcem artık geçmiyor ateşi perşembe akşamından beri devam çünkü. Yazık mahvolduu kuzum benim 😬 sılamm cok sağol kuzum sanırım bizimde aldırmamız gerekcek o bademciklrri cok sık hasta oluyo. Ama galiba bu sefer mikrop falan kaptı yada hava değişiminden bilmiyorum artık götüreyimde bi hastaneye.
Cicim cikolata olayi bende işe yaradi,velet totosunun üstünde durmuyodu eller kıpır kıpır bi oyana bi buyana dönüp duruyoduDoktora gittigim gun ballı ekmekler çikolatalar ne varsa yiyecem ki hareketlensin :)))))
Cicim sen smdi dktordasindir kanimca. Gelir gelmez yaz bize meraklardayimmbende bügün hamiş pantalonu aldım lcw dan.bayramda kot giycem nee laaa güzel degil mi:):).kontrole son 9saat:):)
Canım yapacağın ilk şey hm lcw hiç fark etmez buray gidip kendine pantolon almak:)) skinny kot beyaz pantolon vs her modelde hamile pantolonu var. Şu andan göbişim büyüyene kadar da oluyor ayarlanıyor hem beline elastikleri var hem de bel kısmı ona göre ayarlı..
Hiç kendine eziyet etme ve Bayram hediyesi hemen bi pant al.. Hadi üst bol şeylerle hallediliyor ama alt kısmı zor ve beler rahatsızlık vermesi kötü.. Hemen lcw carsa hm ye gidip kendine bi pantolon al:) benim yaptığım en iyi şey:))
canım bellerı ayarlanıyor cekınmeden alabılırsın
ben alalı 1 ay oldu ve nır aydır durmadan gıyıyorum
hatta gobegım fazla cıkmadan eskıyecek o zaman da 2 tane daha alırım ınsallah
Cnm baktım baktım k.marasta 2 lcw var sanki marasın hepsı hamıle bir pantol kalmayık kapri var ama ben kapalıyım defactoda aynı şekilde hm desen yok zaten burda eskı model hamıle gıtın magazalarındada pantollar kumaş bol kesim Bayram sonu lcw net sayfasından alırım artık
Ah cnm.cok cok geçmiş olsun buara cocuklarda ateş olayı çok sık görülüyor. Allah sifa versin cnm
Cicim cikolata olayi bende işe yaradi,velet totosunun üstünde durmuyodu eller kıpır kıpır bi oyana bi buyana dönüp duruyodu
Cicim sen smdi dktordasindir kanimca. Gelir gelmez yaz bize meraklardayimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım fiyat konusunda bilgi verebilirmisin peki...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm baktım baktım k.marasta 2 lcw var sanki marasın hepsı hamıle bir pantol kalmayık kapri var ama ben kapalıyım defactoda aynı şekilde hm desen yok zaten burda eskı model hamıle gıtın magazalarındada pantollar kumaş bol kesim Bayram sonu lcw net sayfasından alırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?