2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar yaa sabah namazına kalktıktan sonra döne döne uyuyamadım sizinde uyku düzeninizde bozulma var mı?

Kizlar saracoglu tv de diyorki amniyon sivisi dusukse havucsuyu icecekmis eger coksa nar suyu
ayy güzel bilgi bunlar aklımızda olsun, ben bu işi yapanlardan bi saraçoğluna güveniyorum zati
Evde mi yiyip gittin yoksa ultrasona girmeden hemen önce mi yedin
yok bebeğim evde yedim yani annemlerde olduğum için yakındım hastaneye, yarım saat içinde ultrasondaydım zati ..

Evet yaaaa sıcak cok.kotu
Ben sıcaktan değil bilmiyorum ablam uzun yoldan geldi ona mi takildim yada eşime bi haller oldu bilgisayara o kadar tutkuluyken satacağım dedi yada buna mı sasırdım adam 30 yaş sendromunami giriyo neye taktım da uyuyamadım alamadım ki :-(

Tamam.bende evden çıkmadan yerim.o zaman

Hımm..... Bilgisayar i neden satıyor ki?

oynadığı oyun sona erdi artık zevk almıyor bilgisayar masasına kitap dizcez tvmizde yok birde çocuk oynamasın istiyorum demiştim oda oynar diye e korkuyor sanırım...

Şimdiki çocuklar maalesef öyle sürekli tv pc ((( tablet var şimdi ellerinde tüm çocukların

Seninle ayni gidiyoruz canim benimde baş agrilarim cok sık oluyor dayanabildigim kadar parol icmemeye çalişiyorum..

rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
bende de ara ara oluyor parol kullanıyorum

Teşekkür ederim amin inş.hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız yavrularımızı.ilk hamileliğimde olmamıştı bunda sürekli oluyor.bunlarda geçicek inşallah..

Seninle ayni gidiyoruz canim benimde baş agrilarim cok sık oluyor dayanabildigim kadar parol icmemeye çalişiyorum..

bende içmemeye çalışıyorum 1 2 kere içtim ağrıdığı zaman yatıyorum öyle geçmesini bekliyorum.senin cinsiyet belli oldumu canım daha erken ama benim doktorum erkeğe benziyo dedi..

Kızlar herkese merhaba,forumu sürekli takip ediyorum ama yazmak yeni kısmet oldu ..Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..benim bebeğimin cinsiyeti 13. haftada belli oldu oğluşum olacak nasipte.. Ama Gecen hafta boğaz iltihabından dolayı antibiyotik kullandım hiç istemeyerek:18: doktorların dediği gibi inş.bebeklerimize zararı yoktur..

Amin...inşallah yoktur bende 20lik dişimi çektirdim geçen cuma ve onun için kullandım çekim öncesi ve sonrası

Son düzenleme:

Hoşgeldin.geçmiş olsun.mecbur olunca ilaç kullanılıyor inşallah zararı yoktur.banada erkeğe benziyo ama kesin değil dedi.allah sağsaģlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
Günaydın kizlar yeni uyandim hala gece gördüğüm rüyanın etkisindeyimm. Malum dun arkadasimin kiz bebegini görmeye gittim heryer pembe kıyafetleri yatagi hersey pespembeydi bende haliyle cok ozendimn içimden busuru hayaller kurdum.gecede rüyamda doktorda kontroldeydim ultrasonu karnima koyuyor doktor icimde bi erkek çocuğu ayakta pipisini sallaya sallaya dans ediyor yani ben erkeğim diye bana hava atıyor resmen:)hani su ciplak bebekk varya ankarali falan oynuyan bi ara missdely koymustu buraya ayni onun gibiydi:)neyse doktor diyor sizinde gördüğünüz gibi yüzde yüz erkek. Icten ice buruluyorum üzülüyorum doktor oyle deyince.uyandim hala ruyanin etkisindeyimm sonra diyorum kendi kendime iyi yok gercek değil ruyaymis.o kadar çok kafamdaki suan cinsiyet konusu biran once kesin bi sknuc ogrenip kendimi ve kafami rahatlatmak istiyorum artık. Ogluslarimin 12 inci haftasinda öğrenmistim kesin sonucu bu uzayinca kötü oldu insan erkekde olsa kizda olsa kesin bilmek istiyor ya . inşallah saliya kesin sonucu ogrenirim artık bakalım benim ruyadaki gibi bir oglus pipimi sallıyor olucak bana belkide b rüya banami on hazırlık kendimi hazirlsmam için:))

ay :) gülmekten karnıma ağrılar girdi :) bayagı nispet yapmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…