2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar
sizde de varmı sürekli halsizlik uyku hali
tansiyonu düşük biriyim zaten sıcaklardan daha da düşüyor
10-6 felan cıkıyor
sıcaklardan dolayı mı, yoksa hamilelikten dolayı mı bu haldeyim

Aynı şikayetler bendede var.benim diğer hamileliğimdede tansiyonum çok düşuktü.10-5 civarıydı hep.hamilelikte tansiyon düşüklüğü olabiliyor.aşırı derecede halsizlik var sürekli yatıyorum yorgunluktan..hamileliğin etkileri ve sıcak hava daha çok tetikliyor canım.

gördüm teyzesi edep haya yok benim oğlanda gözümüze soktu resmen:):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahaaaaerkekler azcık öyle oluyo heralde.bizimde kapı gibi pipi resmimiz var,mal meydanda sermiş yatıyo oğlum

kızlar
10-6 felan cıkıyor

senn tansıyon ıyı tatlım hamilelerde düşük olması iyiymiş.benim çoğunluk 7-5 çıkıyo

eveet iftardan sonra bizde köye gidiyoruz bayram için:))
kayınvalidem orada ve aynı evde elti,babaanne,dede hep bi arada yaşıyolar.bayramlarda aynı evde 20 kişi oluyoruz
tabi kocaman köy evi.harika geçiyor bayramlar,şimdiden çok heyecanlıyımmm

kızlar
10-6 felan cıkıyor

Canım bunlar hamileliğin getirisi.. Tansiyonun da çok çok normal.. Benimki 3-4e kadar düşüyor malesef.. Soğuk ayran su limpmata ne buluyorsan iç bol bol da uyu :)

Aynı canım bende de tık yok arada barsak hareketi oluyor bebiş sanıyorum ama diilll tabii

Ya bayanlar bişi sorucam benim de göbeğim kıllandı 12 haftalık hamileyim acaba erkekmi bide doktora gitsem söylermi ki acaba ne dersiniz

Geçmiş olsun canım benimde bu sabah 10-6 ya düştü tansiyonum resmen yerle bir oldum bende internetten okudum gebelikte olağan şeylermiş :44:

Ben kiza benzettim canim ne zaman randevun ayda bir gittiğimiz icin gec oluyor tabi cinsiyeti öğrenmek 12 haftalıkken gitmiştim 16 da gidicem sali gunu bende hayırlı haberlerle gelelim inşallah :)

Gönlümden geçen kız, sen de kız istiyordun sanırım. İnşallah Allah gönlümüzdekini verir. Tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar. Bayramdan sonra gidicem kontrole bakalım ne çıkacak:)

Kizlar sayfalara cok bakamadim sadece 4 -5 sayfa geriye gittim silacim dogru tahmin etmissin bizimde oglusumuz oluyor doktor edepsiz bu acmis bacaklarini salliyor pipiyi dedi darisi cinsiyet ogrenmeyi bekleyenlerin basina :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkek canım:))genital bölgesi dik olunca erkek o teoriye göre parelelse kız.sennkinin dik:))

oyyhhh oğlan annesi gözün aydınnn,gördün mü pipiyi

prenses annesiii senn de gözün aydıın:)

Sen soyleyince farkettim canim o cikintiyi, once bakmistim ama gorememistim:) hayırlısı olsun bakalim:)

Canım bunlar hamileliğin getirisi.. Tansiyonun da çok çok normal.. Benimki 3-4e kadar düşüyor malesef.. Soğuk ayran su limpmata ne buluyorsan iç bol bol da uyu :)

senn tansıyon ıyı tatlım hamilelerde düşük olması iyiymiş.benim çoğunluk 7-5 çıkıyo

Olmaz mı 8/4 oluyor benim canım sarhoş gibi hissediyorum kendimi o zaman.Hatta şimdi bile uyku hali var halbuki yemek dahi yemedim evde olsam mutlaka yatmıştım en azından uzanırdım

sagolun kızlar
demır hapı yazdı doktor ama mide bulantısı yapıyor
belki de decavitle birlikte içtiğim için oluyor
ben demır hapını bir gün decaviti diğer gün içmeye karar verdim
yani hapları 1 er gün arayla
kıs boyu hastalıkla ugrastım
hap içmekten çok tiksindim
çok zor içiyorum

hahaaaaerkekler azcık öyle oluyo heralde.bizimde kapı gibi pipi resmimiz var,mal meydanda sermiş yatıyo oğlum

Ayy valla bizdede öyle dr dediki bu nasil bir duruş açmıştı bacaklarıeeee yiğidin malı meydandadir

2_3 gündür giremedim yoldayım.. Gokcen oglusun hayırlı olsun.. Bin tevhid çektim ekler misin?? Daha önce de mesaj atmıştım onunla 2 bin oldu.. :)

2_3 gündür giremedim yoldayım.. Gokcen oglusun hayırlı olsun.. Bin tevhid çektim ekler misin?? Daha önce de mesaj atmıştım onunla 2 bin oldu.. :)

Tesekkur ederim Allah kabul etsin canim tevhidi bitirdik bagisladik

canim hayirli yolculuklar iyi bayramlar simdiden
tevhitleri bitirdik sukur bundan sonra 70.000 Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim e basladik zamanin oldukca okursun insallah
Ayy valla bizdede öyle dr dediki bu nasil bir duruş açmıştı bacaklarıeeee yiğidin malı meydandadir
hahayy sen simdiden erkek annesi olmussun canim oglusunla nasilda gururlaniyor oyle cok seviniyorumki senin adina iki kiz 1 oglan ideal aile oldunuz insallah darisi bana ve benim gibi gonlundekinin olmasini bekleyen arkadaslarima olsun insallah
S.a kızlar evt canım ya düşük olması iyiymiş ama bnm yüksek çıkıo ya korkuyrm 12/8 bazen 13/9 falan çıktı hergün gidip ölçtryrm inş düzelir ☺️
canim evet hamilelikte yuksek tansiyon daha tehlikeli ama seninkisi yuksek sayilmis 14 un ustu yuksek tansiyon sayilir seninkisi tam ideal tansiyon merak edilecek bisey yok yani
Sağol canım sanada geçmiş olsun. katlanacağız artık sağsalim kucağımıza alalımda unuturuz hepsini..
bebekleri kucagimiza bi alalim hic hatirlamicaz bile bunlari iki kere basina gelmis biri olarak hatirlasaydim ucuncuyu yapmazdim herhalde
Canim decaviti sabah kahvaltidan sonra ic demir hapini ise gece yatmadan bol su ile ic yat ben oyle yapiyorum hic dokunmuyor hergun al mutlaka demir hapini yoksa halin hic olmaz ben sukur daha iyiyim duzenli kullaniyorum cunki demir hapini ...
Sen soyleyince farkettim canim o cikintiyi, once bakmistim ama gorememistim:) hayırlısı olsun bakalim:)
bakalim adzeynebin cikinti tesbitimi tutacak benim bi goruste kiz bu demem mi
Kizlar sayfalara cok bakamadim sadece 4 -5 sayfa geriye gittim silacim dogru tahmin etmissin bizimde oglusumuz oluyor doktor edepsiz bu acmis bacaklarini salliyor pipiyi dedi darisi cinsiyet ogrenmeyi bekleyenlerin basina :)
gozun aydin canim bak gordunmu bosuna oglan demiyormusumm oglanmis iste
bu bebisler ne yapsa yaranamiyor bize cocuk ne guzel acmis bacagini annem merakta kalmasin gorsun pipimi erkek oldugumu anlasin demis canim bazisi sirf o bacak kapama yuzunden aylarca bekliyor cinsiyet ogrenmek icin sen sanslisin

rabbim gonlune gore versin insallah canimm
Geçmiş olsun canım benimde bu sabah 10-6 ya düştü tansiyonum resmen yerle bir oldum bende internetten okudum gebelikte olağan şeylermiş :44:
10-6 da nasi yerle bir oldun canim benim tansiyon hep 8-6 7-6 gidiyor yikilmadim ayaktayim hala sukur
kan hapi iciyomusun kan degerleride cok halsiz yapiyor insani dusuk olunca halsiz olanlar mutlaka kan tahlili yaptirip demir hapina baslasin cok faydasi oluyor

Tesekkur ederim Allah kabul etsin canim tevhidi bitirdik bagisladik

canim dua konusunu gormedin sanirim oraya bi bak istersen bundan sonra 70.000 Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim e basladik sen yine takip edersin dimi

canim hayirli yolculuklar gule gule git gel hayirli bayramlar simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…