neden tereddüt ettinki nasır bandının bir zararı olmaz merak etme hap ilaç değilki o bebeğe zarar versin kullan bişiycik olmaz
kuzular ben geldim.ehemmm ehemmm bir oğlan annesi duruyor karşınızda kesin olarak.180gram ve 17cm tosunum:).kafasında ufak bir kist varmış ama doktor önemli degil geçer o dedi.onemli olan kalbi o da gayet güZel.bütün teyzelerinin ellerinden öpüyor.bayram harçlığını ilgili hesap numarasına havale etmenizi diliyor oğluşum :):)Eki Görüntüle 1202063
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzular ben geldim.ehemmm ehemmm bir oğlan annesi duruyor karşınızda kesin olarak.180gram ve 17cm tosunum:).kafasında ufak bir kist varmış ama doktor önemli degil geçer o dedi.onemli olan kalbi o da gayet güZel.bütün teyzelerinin ellerinden öpüyor.bayram harçlığını ilgili hesap numarasına havale etmenizi diliyor oğluşum :):)Eki Görüntüle 1202063
kızlarr benim de bir prensesim olucağı kesinleştiiii
15 cm ve 15 gr tosun prensesim
kıpır kıpır yaramaz bi kızım var
4'lü test yaptık..aslında ikiliden nasibimi almıştım ama yine de yaptırmıcam demedim..
bi dahaki randevumuz 23 ağustosta..ayrıntılı ultrasona giricez...
ama daha bir ay var çok özlücem kiii
Oooooooo hoşgeldin oğlan annesi berhudar olsun tosunumuz benden ona bir arkadaş tosun hediyehadi gözün aydın
Ben kiza benzettim canim ne zaman randevun ayda bir gittiğimiz icin gec oluyor tabi cinsiyeti öğrenmek 12 haftalıkken gitmiştim 16 da gidicem sali gunu bende hayırlı haberlerle gelelim inşallah :)Eki Görüntüle 1202062 j
Kizlar bu resim nub teorisine gore yorumlanabilir mi? Hala cinsiyet ogrenemedim de
Canim maşallah oglusuna kocaman olmus gelişimi baya iyi inşallah hep böyle devam eder. Kisti badka bi yerdede okumustum doktorlar sorun yapmıyorlar gecer diyorlar hep inşallah bidahaki kontrolunde gecmis olur.kuzular ben geldim.ehemmm ehemmm bir oğlan annesi duruyor karşınızda kesin olarak.180gram ve 17cm tosunum:).kafasında ufak bir kist varmış ama doktor önemli degil geçer o dedi.onemli olan kalbi o da gayet güZel.bütün teyzelerinin ellerinden öpüyor.bayram harçlığını ilgili hesap numarasına havale etmenizi diliyor oğluşum :):)Eki Görüntüle 1202063
Kullan canım bir zarari olmaz demis doktorun geçmiş olsun:)Ayagimin altında ufak bir nasir çıktı cok acıyor basamiyorum drsordum Nasır Bandı kullanabilirsin dedi ama teretdutteyim sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşayan varmı
Canim yasinida yaz ekleyeyim listeye :)Öyle CNm hayırlısı bebeğim sağlıklı olsunda hamilelik böyle geçsin napim.. BuArada biz 13+6 olduk . SAT: 20 Nisan şimdiye kadar hiç söylememiştim söylemem gerekiyomuydu sen kaydediyosun galiba.. Birde bendeki iştahsızlık hala geçmedi 3 ayı doldur düzelirsin dediler hiçbişi CNm istemiyo zorla yumurta yiyorum süt içiyorum iştah yok benim gibi olan var mı 3 ayını doldurmasına rağmen..
maşallah canım hic takılma yaptır içine sinecekse...prenses kıtlıgı var aslında:)süper olmus :)
RABBİM Hayırla sağlıkla size bağışlasın.Amin
erkek canım:))genital bölgesi dik olunca erkek o teoriye göre parelelse kız.sennkinin dik:))Eki Görüntüle 1202062
Kizlar bu resim nub teorisine gore yorumlanabilir mi? Hala cinsiyet ogrenemedim de
oyyhhh oğlan annesi gözün aydınnn,gördün mü pipiyikuzular ben geldim.ehemmm ehemmm bir oğlan annesi duruyor karşınızda kesin olarak.180gram ve 17cm tosunum:).kafasında ufak bir kist varmış ama doktor önemli degil geçer o dedi.onemli olan kalbi o da gayet güZel.bütün teyzelerinin ellerinden öpüyor.bayram harçlığını ilgili hesap numarasına havale etmenizi diliyor oğluşum :):)Eki Görüntüle 1202063
15 cm ve 155 gr tosun prensesim
4'lü test yaptık..aslında ikiliden nasibimi almıştım ama yine de yaptırmıcam demedim..
Tiramisu ben de açtım sezonu ama yüzüstü yatamadığım için sadece önüm yandı😂😂 Şemsiye altında durdum bütün tatil ama yine zebra gibi alacalı oldum. Sen daha dikkatli ol. Bu aylarda renk pigmentlerimiz daha çok çalışıyor. Lekelenmeye çok müsaitiz canım. Koruyucu kullan mutlaka. Yüz üstü yatma kesinlikle. İyi tatiller.
15 cm ve 155 gr tosun prensesim
erkek canım:))genital bölgesi dik olunca erkek o teoriye göre parelelse kız.sennkinin dik:))
oyyhhh oğlan annesi gözün aydınnn,gördün mü pipiyi
prenses annesiii senn de gözün aydıın:)
Canim yasinida yaz ekleyeyim listeye :)
Bende sağlıklı besleniyorum diyemem daha canım inşallah zamanla düzene sokariz :)
kızlar
sizde de varmı sürekli halsizlik uyku hali
tansiyonu düşük biriyim zaten sıcaklardan daha da düşüyor
10-6 felan cıkıyor
sıcaklardan dolayı mı, yoksa hamilelikten dolayı mı bu haldeyim
kızlar
sizde de varmı sürekli halsizlik uyku hali
tansiyonu düşük biriyim zaten sıcaklardan daha da düşüyor
10-6 felan cıkıyor
sıcaklardan dolayı mı, yoksa hamilelikten dolayı mı bu haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?