2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kuzular ben geldim.ehemmm ehemmm bir oğlan annesi duruyor karşınızda kesin olarak.180gram ve 17cm tosunum:).kafasında ufak bir kist varmış ama doktor önemli degil geçer o dedi.onemli olan kalbi o da gayet güZel.bütün teyzelerinin ellerinden öpüyor.bayram harçlığını ilgili hesap numarasına havale etmenizi diliyor oğluşum :):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oooooooo hoşgeldin oğlan annesi berhudar olsun tosunumuz benden ona bir arkadaş tosun hediye hadi gözün aydın

RABBİM Hayırla sağlıkla size bağışlasın.Amin

kızlarr benim de bir prensesim olucağı kesinleştiiii
15 cm ve 155 gr tosun prensesim
kıpır kıpır yaramaz bi kızım var

4'lü test yaptık..aslında ikiliden nasibimi almıştım ama yine de yaptırmıcam demedim..
bi dahaki randevumuz 23 ağustosta..ayrıntılı ultrasona giricez...
ama daha bir ay var çok özlücem kiii

Son düzenleme:

maşallah canım hic takılma yaptır içine sinecekse...prenses kıtlıgı var aslında:)süper olmus :)

Oooooooo hoşgeldin oğlan annesi berhudar olsun tosunumuz benden ona bir arkadaş tosun hediye hadi gözün aydın

sagol canım benim erkekler cok fena atakta:):)

Eki Görüntüle 1202062 j

Kizlar bu resim nub teorisine gore yorumlanabilir mi? Hala cinsiyet ogrenemedim de
Ben kiza benzettim canim ne zaman randevun ayda bir gittiğimiz icin gec oluyor tabi cinsiyeti öğrenmek 12 haftalıkken gitmiştim 16 da gidicem sali gunu bende hayırlı haberlerle gelelim inşallah :)
Canim maşallah oglusuna kocaman olmus gelişimi baya iyi inşallah hep böyle devam eder. Kisti badka bi yerdede okumustum doktorlar sorun yapmıyorlar gecer diyorlar hep inşallah bidahaki kontrolunde gecmis olur.
Bayram harcligi istiyorsunuz demek olur ama bizde isteriz euro olcak yanliz bizimki malum burda ytl geçmiyor :)))
Ayagimin altında ufak bir nasir çıktı cok acıyor basamiyorum drsordum Nasır Bandı kullanabilirsin dedi ama teretdutteyim sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşayan varmı
Kullan canım bir zarari olmaz demis doktorun geçmiş olsun:)
Canim yasinida yaz ekleyeyim listeye :)
Bende sağlıklı besleniyorum diyemem daha canım inşallah zamanla düzene sokariz :)

maşallah canım hic takılma yaptır içine sinecekse...prenses kıtlıgı var aslında:)süper olmus :)

canımm senin de prensin hayırlı olsun...
bakalım prensesler çoğalacak mıı ?
hepsi çok tatlı kiiiii

Eki Görüntüle 1202062

Kizlar bu resim nub teorisine gore yorumlanabilir mi? Hala cinsiyet ogrenemedim de
erkek canım:))genital bölgesi dik olunca erkek o teoriye göre parelelse kız.sennkinin dik:))
oyyhhh oğlan annesi gözün aydınnn,gördün mü pipiyi

prenses annesiii senn de gözün aydıın:)

Valla canım ben yatakta da (gerçi yatak yumuşak) hep karnımın üzrine doğru yatıyorum öyle uyuyabiliyorum anca Aslında çocuklardan fazla yatableceğimi de sanmıyorum kumdan kale filan yaparken yanıyorum genelde neresi denk gelirse güneşe orası yanıyor işte 2 hafta önce gittiğimizde önce kızıma sürdüm sonra oğluma sürdüm daha sonra eşime sürdüm krem,o sırada da kale inşşatına başlamıştı tabii bizimkiler,beni unuttular güneş krmi filan süren olmadı.Eve geldim bi yanıyorum bi kaşınıyorum anlatamam.Bir de ben beyaz tenliyim esmerleşemiyorum maalesef kıpkırmızı oluyorum Tavsiyeler için teşekkürler canım uymaya çalışacağım

kızlar
sizde de varmı sürekli halsizlik uyku hali
tansiyonu düşük biriyim zaten sıcaklardan daha da düşüyor
10-6 felan cıkıyor
sıcaklardan dolayı mı, yoksa hamilelikten dolayı mı bu haldeyim

Maşallah prensesimize hakkaten tosun olmus ya ne yiyip iciyorsun kuzum sen bakalım benimki 100 gr olduysa iyi :)en son 50 gr a yakındı yerim onu yaa siz yazdikca biran önce sali günü olsunda bebegimi göreyim istiyorum :))
4 lu testmi yaptırdın iyi olmus inşallah tertemiz cikar sonucuda ikilideki sonuçta kapanmış olur kafann rahat eder canım .

Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden bana yaz listeye ekleyelim senide :)

hoşbuldum canım sağol.uğraştım ama atamadım özelden mesaj.daha öğrenemedim.

erkek canım:))genital bölgesi dik olunca erkek o teoriye göre parelelse kız.sennkinin dik:))

oyyhhh oğlan annesi gözün aydınnn,gördün mü pipiyi

prenses annesiii senn de gözün aydıın:)

gördüm teyzesi edep haya yok benim oğlanda gözümüze soktu resmen:):)

Canim yasinida yaz ekleyeyim listeye :)
Bende sağlıklı besleniyorum diyemem daha canım inşallah zamanla düzene sokariz :)

Yaş 29..günde 3 kez ilaç kullanıyorum şimdi zorla yemek yicem mesela ıyyk😔

kızlar
10-6 felan cıkıyor

Canim senin tansiyon düşük degilki 10-6 normal sayilir benim tansiyonum 8-6 çıkıyor hep düşük bazen dahs da düşüyor o zaman ayağa bile kalkamıyorum sicaklardan dolayı oluyordur halsizligin ayrıca hamilelikte de kansızlık tan dolayı halsizlik olabilir kan degerlerine bir baktir demir hapi iciyormusun ?

kızlar
10-6 felan cıkıyor

Olmaz mı 8/4 oluyor benim canım sarhoş gibi hissediyorum kendimi o zaman.Hatta şimdi bile uyku hali var halbuki yemek dahi yemedim evde olsam mutlaka yatmıştım en azından uzanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…