2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayy bavul toplucam diye yoruldum. Yorulunca belim ve kasığım ağrıdı. Bir de elbise denedim. Dar geldi hep. Sonunda bir tane buldum. Yakında gardrop yenilememiz gerekebilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güle güle giy canım güzeller
canım inşaallah gönlündeki kızın gelir:)
ay götür canım yazık kuzuya
hoş geldin
hoş geldin geçmiş olsun
canım bende rüyada kız gördüm ama erkek çıktı:) daha doğrusu pipiydi önce sonra pıtığa dönüşüyordu:)) aaa kızmış meğer diyordum:)) oğlumda rüyam tutmuştu bunda tutmadı
ay ay maşaallah canım tosunumuza:) benimkide tosun:))
hayırlı olsun prensesin canım:)
kızlar
sizde de varmı sürekli halsizlik uyku hali
tansiyonu düşük biriyim zaten sıcaklardan daha da düşüyor
10-6 felan cıkıyor
sıcaklardan dolayı mı, yoksa hamilelikten dolayı mı bu haldeyim
maden suyu iç tansiyon için
hayırlı yolculuklar canım
Ya bayanlar bişi sorucam benim de göbeğim kıllandı 12 haftalık hamileyim acaba erkekmi bide doktora gitsem söylermi ki acaba ne dersiniz

benimki kıllanmadı ame erkek:)
ayy bir pipili daha hayırlı olsun canım
Birde benim özellikle 2 gündür bacaklarım kasılıyor sürekli sizede oluyormu? Bugün çarşıda birden yürüyemedim kaldım öyle
doktoruna söyle magnezyum verir

maşaallah canım bebişlerine

Canım kan değerlerim çok iyi fakat benim tansiyonum hep 12-8 veya 11-7 dir..aniden düşünce dengem sarsıldı demekki

zaranın hamile bölümü var mı yaa, ilk kez duydu, zaten bizim ilçede zara da yokkii
online bakıyım siteden iyi oldu söylediğin

sağol canım teşekkürlerr

Hoşbuldumm canım teşekkürler.

Günaydın tatliskolar şimdiden bayramınız Mübarek Olsun. .belki üç günlüğüne bi adaya gideriz .kendinize iyi bakın.

günaydın kızlar 11 ağustos ta cinsiyeti öğrenmeye gidicez. ikili test sonuçlarımızda iyi çıktı. ara kasık ağrım oluyo bu haftalarda olabilirmiş sorun yok demiş doktor eşime.

cilt doktoruna çatlak kremi için gittim
banyodan sonra tüm vücuduna Balmandol Tıbbı Yağ kullanmaya başla
çatlak kremi olarak da Babe Çatlak Kremi etkili , tüm vücuduna değil çatlama ihtimali olan yerlere karın kalça gibi kullan dedi.

sağol canım söylediğin iyi oldu
ikili yaptırdın mı

ben bu sefer ikili falan yaptırmıcaktım. ama doktor gidip kan vericeksin dedi bişey açıklamadı. ben de rutin testler sandım. gittim kan verdim. sonra sonucumu almaya gittiğimde bi baktım ikiliyi yapmışlar. biraz tesadüfi oldu. kötü çıksaydı da aldırmayı düşünmüyodum zaten. bu testlere çok güvenim yok çünkü.

Saclarimi boyadim normal boyayla ons bisiy olmaz pismanda oldum sanki

Burda birisine doktoru izin vermisti. 3 ayi gectikten sonra boyayabilirsin diye. Cok solumasaydin yine de kokusunu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fıstıklarım ben yarın yolcuyum.şimdiden bayramınız hayırlı ve bereketli olur.sonraki şeker bayramında kucaklarımızda şekerlerimizde oluruz insallah.hepinizi öpüyorum :)

Saclarimi boyadim normal boyayla ons bisiy olmaz pismanda oldum sanki

yok be canım.kuafor de çalışan bayanlar ne yapsın hic mi hamile kalmasınlar:).bende anneme gecen gün boya yaptım ama 1defadam birsey olmaz rahat ol

Burda birisine doktoru izin vermisti. 3 ayi gectikten sonra boyayabilirsin diye. Cok solumasaydin yine de kokusunu.

Aynen cnm kanıtlanmıs bi zararı yok ama çok kafana takılıosa 3. Aydan sonra boyat dedi bn organic boyatıorum zaten bnde boyattım...

Hatunlar bende yola çıkıyorum şimdi. Arada bakarim ama yinede simdiden hayirli bayramlar herkese

Kızlar bikini bölgesinin üst Tarafında solda batma şeklinde ağrı oluyor sizde de oluyor mu ne acep sebebi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…