- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
güle güle giy canım güzellerBebisime kiyafet aldığım gün h&m ve ykmden almıştım bende hcbiseyim yoktu pacozdum resmen iyi oldu bunlar ama hamile kiyafeti degiller. Onceden bi tane siyah kanvas almstim hamile pantolonu kotlarimda oluyo daha bunlarla geciricem ins bayrami.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım inşaallah gönlündeki kızın gelir:)canim cok gecmis olsun oglusuna benim ogluslariminda bademcikleri sisiyordu hep ikiside ameliyat oldu alindi bademcikleri simdi cok rahatiz sukur ne atesleniyolar ne agrilari oluyorlar masallah ameliyat olduklarindan bu yana hic hasta bile olmadilar
hayirli olsun canim bayramliklarin gule gile giy
yok canim niye karnini orteceksinki bebis etkilenmez merak etme hem d vitamini gunes faydasi bile olur
gule gule git gel canim sanada iyi bayramlar simdiden
alah razi olsun canim yuregine agzina saglik
canim bende 16 inci haftadayim bendede tik yok 20 inci haftaya kadar hissetmemek normalmis bakalim bizim bebisler ne zaman burdayiz dicekler
yok canim tedirgin olucak birsey ben 16 inci haftadayim bendede tik yok beklicez sabirla onlar kendini bellli eder istedigi zaman
masallah canim oglusuna hayirli olsun
heyy noluyor bakiim ne kendini nede bebegi uz hamilelikte iki kat hassas oluyor insan takma canim kafaya biseyi kulaklarini tika duyma hicbiseyi
miray benimde aklimda canim tersten okunusuda yarim ayri bi guzel bi cinsiyetimiz kesinlessin oturup dusuncez artik
insallah sende oglusuna guzel icine sinen bi isim bulursun
rabbim gonlune gore versin canimm
canim kalp atislarini gormussun ya bebegin napican bazi doktorlar boyle iste insallah kendi doktorundan ayrintili olarak ogrenirsin herseyi
hayirli olsun prensesin
demek sana kiz dedim tutmadi ha benim tahminlerde posss cikti yani
hatmini allah kabul etsin insallah canim benimde hatmim 4 cuz kaldi biticek insallah.eymen ismini bende cok seviyorum oglusum olursa ilk sirada eymen ismi hayirlisi bakalim.iki isim istiyorsan eren eymen olabilir canim
benim kusma ve bulantilar uyuyordu simdiye kadar gerisi uymadi bu sefer cok uyuyorum mesela otekilerde hic uyudugumu bilmem bakalim benimki sali gunu belli olucak insallah
yok yaww herkesemi erkek diyorum hic farkinda degilim vallaevet herkesin oglu olsun bi tek benim kizim olsun yasasin kotuluk nihahahhahahhaa
ahh canim benimki oylesine bi tahmin illa tahmin diyosan madem herkese oglan diyomusum sanada oglan diyeyim bari
yok canim anketimiz 10 uncu ayda kapaniyor o zamana herkes ogrenmis olur cinsiyetini merak etme
cok canim onunla ne ilgisi olabilirki inanma boyle seylere
tamam fistigim rabbim gonlune gore versin insallah
ay götür canım yazık kuzuyaGünaydın canlar yine sabahı sabah ettik hastaneye götürcem artık geçmiyor ateşi perşembe akşamından beri devam çünkü. Yazık mahvolduu kuzum benim 😬 sılamm cok sağol kuzum sanırım bizimde aldırmamız gerekcek o bademciklrri cok sık hasta oluyo. Ama galiba bu sefer mikrop falan kaptı yada hava değişiminden bilmiyorum artık götüreyimde bi hastaneye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoş geldinMerhaba bayanlar bende uzun süredir takip ediyodum fakat yeni üye oldum.bende 2.bebeģime hamileyim.13+4 olduk bizde doğum 27 ocak görünüyo nasip olursa.oğlum 4 yaşında..sıkıntılarım devam ediyor.başım ağrıyor sürekli sizlerdede oluyomu başağrısı.
hoş geldin geçmiş olsunKızlar herkese merhaba,forumu sürekli takip ediyorum ama yazmak yeni kısmet oldu ..Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..benim bebeğimin cinsiyeti 13. haftada belli oldu oğluşum olacak nasipte.. Ama Gecen hafta boğaz iltihabından dolayı antibiyotik kullandım hiç istemeyerek:18: doktorların dediği gibi inş.bebeklerimize zararı yoktur..
canım bende rüyada kız gördüm ama erkek çıktı:) daha doğrusu pipiydi önce sonra pıtığa dönüşüyordu:)) aaa kızmış meğer diyordum:)) oğlumda rüyam tutmuştu bunda tutmadıGünaydın kizlar yeni uyandim hala gece gördüğüm rüyanın etkisindeyimm. Malum dun arkadasimin kiz bebegini görmeye gittim heryer pembe kıyafetleri yatagi hersey pespembeydi bende haliyle cok ozendimn içimden busuru hayaller kurdum.gecede rüyamda doktorda kontroldeydim ultrasonu karnima koyuyor doktor icimde bi erkek çocuğu ayakta pipisini sallaya sallaya dans ediyor yani ben erkeğim diye bana hava atıyor resmen:)hani su ciplak bebekk varya ankarali falan oynuyan bi ara missdely koymustu buraya ayni onun gibiydi:)neyse doktor diyor sizinde gördüğünüz gibi yüzde yüz erkek. Icten ice buruluyorum üzülüyorum doktor oyle deyince.uyandim hala ruyanin etkisindeyimm sonra diyorum kendi kendime iyi yok gercek değil ruyaymis.o kadar çok kafamdaki suan cinsiyet konusu biran once kesin bi sknuc ogrenip kendimi ve kafami rahatlatmak istiyorum artık. Ogluslarimin 12 inci haftasinda öğrenmistim kesin sonucu bu uzayinca kötü oldu insan erkekde olsa kizda olsa kesin bilmek istiyor ya . inşallah saliya kesin sonucu ogrenirim artık bakalım benim ruyadaki gibi bir oglus pipimi sallıyor olucak bana belkide b rüya banami on hazırlık kendimi hazirlsmam için:))
ay ay maşaallah canım tosunumuza:) benimkide tosun:))kuzular ben geldim.ehemmm ehemmm bir oğlan annesi duruyor karşınızda kesin olarak.180gram ve 17cm tosunum:).kafasında ufak bir kist varmış ama doktor önemli degil geçer o dedi.onemli olan kalbi o da gayet güZel.bütün teyzelerinin ellerinden öpüyor.bayram harçlığını ilgili hesap numarasına havale etmenizi diliyor oğluşum :):)Eki Görüntüle 1202063
hayırlı olsun prensesin canım:)kızlarr benim de bir prensesim olucağı kesinleştiiii
15 cm ve 155 gr tosun prensesim
kıpır kıpır yaramaz bi kızım var
4'lü test yaptık..aslında ikiliden nasibimi almıştım ama yine de yaptırmıcam demedim..
bi dahaki randevumuz 23 ağustosta..ayrıntılı ultrasona giricez...
ama daha bir ay var çok özlücem kiii
maden suyu iç tansiyon içinkızlar
sizde de varmı sürekli halsizlik uyku hali
tansiyonu düşük biriyim zaten sıcaklardan daha da düşüyor
10-6 felan cıkıyor
sıcaklardan dolayı mı, yoksa hamilelikten dolayı mı bu haldeyim
hayırlı yolculuklar canımeveet iftardan sonra bizde köye gidiyoruz bayram için:))
kayınvalidem orada ve aynı evde elti,babaanne,dede hep bi arada yaşıyolar.bayramlarda aynı evde 20 kişi oluyoruz
tabi kocaman köy evi.harika geçiyor bayramlar,şimdiden çok heyecanlıyımmm
benimki kıllanmadı ame erkek:)Ya bayanlar bişi sorucam benim de göbeğim kıllandı 12 haftalık hamileyim acaba erkekmi bide doktora gitsem söylermi ki acaba ne dersiniz
ayy bir pipili daha hayırlı olsun canımKizlar sayfalara cok bakamadim sadece 4 -5 sayfa geriye gittim silacim dogru tahmin etmissin bizimde oglusumuz oluyor doktor edepsiz bu acmis bacaklarini salliyor pipiyi dedi darisi cinsiyet ogrenmeyi bekleyenlerin basina :)
doktoruna söyle magnezyum verirBirde benim özellikle 2 gündür bacaklarım kasılıyor sürekli sizede oluyormu? Bugün çarşıda birden yürüyemedim kaldım öyle
İyi geceler hanımlar.
Bugün kontrolümüz vardı. Bebişlerim 6,5 cm olmuş. 10 günde 1,5 cm büyümüşler. Ense kalınlıkları birinin 1,15, diğerinin 1,65 mm çıktı. Doktor kol, bacak, vücut oranlarının güzel olduğunu, sağlıklı göründüklerini söyledi. İkili test için kan da verdim, haftaya sonuçları öğreneceğiz. İnşallah sorun çıkmaz. Oğlana benziyorlarmış ama kesin değil dedi doktor. Artık Decavit e geçeceğim. Bizde bayram öncesi haberler böyle güzel.
canim hayirli yolculuklar iyi bayramlar simdiden
tevhitleri bitirdik sukur bundan sonra 70.000 Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim e basladik zamanin oldukca okursun insallah
hahayy sen simdiden erkek annesi olmussun canim oglusunla nasilda gururlaniyor oyle cok seviniyorumki senin adina iki kiz 1 oglan ideal aile oldunuz insallah darisi bana ve benim gibi gonlundekinin olmasini bekleyen arkadaslarima olsun insallah
canim evet hamilelikte yuksek tansiyon daha tehlikeli ama seninkisi yuksek sayilmis 14 un ustu yuksek tansiyon sayilir seninkisi tam ideal tansiyon merak edilecek bisey yok yani
bebekleri kucagimiza bi alalim hic hatirlamicaz bile bunlari iki kere basina gelmis biri olarak hatirlasaydim ucuncuyu yapmazdim herhalde
Canim decaviti sabah kahvaltidan sonra ic demir hapini ise gece yatmadan bol su ile ic yat ben oyle yapiyorum hic dokunmuyor hergun al mutlaka demir hapini yoksa halin hic olmaz ben sukur daha iyiyim duzenli kullaniyorum cunki demir hapini ...
bakalim adzeynebin cikinti tesbitimi tutacak benim bi goruste kiz bu demem mi
gozun aydin canim bak gordunmu bosuna oglan demiyormusumm oglanmis iste
bu bebisler ne yapsa yaranamiyor bize cocuk ne guzel acmis bacagini annem merakta kalmasin gorsun pipimi erkek oldugumu anlasin demis canim bazisi sirf o bacak kapama yuzunden aylarca bekliyor cinsiyet ogrenmek icin sen sanslisin
rabbim gonlune gore versin insallah canimm
10-6 da nasi yerle bir oldun canim benim tansiyon hep 8-6 7-6 gidiyor yikilmadim ayaktayim hala sukur
kan hapi iciyomusun kan degerleride cok halsiz yapiyor insani dusuk olunca halsiz olanlar mutlaka kan tahlili yaptirip demir hapina baslasin cok faydasi oluyor
Ah ah ne alsam olmuyor, bayramda vasatın altında olacağım.. Kendime beyaz şık bir tunik almıştım ama sabah olan şey akşam memişlerimin şişmesi ile patlıyor onu da giyemem
Yarın zara hm lcw hamile kısımlarına bakacağım inş birşeyleri bulurum.. Bayram için kıyafetim yok( onun dışında hm den dar bir kot lcw den kot ve küçük rahat bir pantolon aldım bir de hamile tshirtlerinden oh bana yetiyor da artıyor :))
sağol canım teşekkürlerrMaşallah canım ikizlerine gelişimleri iiiz olmalarına rağmen tek bebek kadar iyi inşallah sonuna kadar sorunsuz olur herseyleri.demek oglana benziyorlar bidakine kesin ogrenirsin inşallah sende canım. Test sonuçları da iyi cıkar inşallah hep iyi haberler alalim :)
Tamam canim ekledim listeye hayırlı olsun bebegin hosgeldin aramiza :)
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden bana yaz lütfen ekleyeyim senide listeye :)
Gobis olayı kisiden kisiye değişiyor vücut yapina bağlı birazda canım:)
Cok guzel iyim canım oglusunada çok yakışacak inşallah:)
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin ekledim listeye :)
Benimde gobegim hafif tuglendi ama iki oğlum var onlarda olmamıştı :)
güle güle giy canım güzeller
canım inşaallah gönlündeki kızın gelir:)
ay götür canım yazık kuzuya
hoş geldin
hoş geldin geçmiş olsun
canım bende rüyada kız gördüm ama erkek çıktı:) daha doğrusu pipiydi önce sonra pıtığa dönüşüyordu:)) aaa kızmış meğer diyordum:)) oğlumda rüyam tutmuştu bunda tutmadı
ay ay maşaallah canım tosunumuza:) benimkide tosun:))
hayırlı olsun prensesin canım:)
maden suyu iç tansiyon için
hayırlı yolculuklar canım
benimki kıllanmadı ame erkek:)
ayy bir pipili daha hayırlı olsun canım
doktoruna söyle magnezyum verir
maşaallah canım bebişlerine
sağol canım söylediğin iyi oldu
ikili yaptırdın mı
Saclarimi boyadim normal boyayla ons bisiy olmaz pismanda oldum sanki
Saclarimi boyadim normal boyayla ons bisiy olmaz pismanda oldum sanki
Burda birisine doktoru izin vermisti. 3 ayi gectikten sonra boyayabilirsin diye. Cok solumasaydin yine de kokusunu.
Kızlar bikini bölgesinin üst Tarafında solda batma şeklinde ağrı oluyor sizde de oluyor mu ne acep sebebi...
H&m hamile ankarada hangi mağazada kızlar bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?