2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün ütü yaparken belımın sol tarafına bir ağrı gırdı hala gecmedı neyapmalıyım

Cuma günü kontrolümüz vardı kızlar. Çok şükür iyiydi kızımız. 11 haftalıkken doktorumuz tahmini olarak söylemişti bu sefer kesinleşti. Prenses bizi 10 yıl bekletti. 12 cm 126 grammış:)) tansiyon yine yüksek çıktı. Bu defa kaçamadım ilaç başladık. Sağlıkla doğsun yeter ki. Yıllardır ne ilaçlar kullandım. Bunu da kullanıcaz el mahkum. Bu bizim müstakbel anne baba olarak ilk bayramımız. İnşallah önümüzde nice bayramlar olur kızımızla. Hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden. Kuzucuklar seneye bayramda kucağımızda olucaklar inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gö

Canim gözün aydın demek prenses olucagi kesinlesti :)
Kızlar bugün ütü yaparken belımın sol tarafına bir ağrı gırdı hala gecmedı neyapmalıyım
Geçmiş olsun canım dinlen fazla ayakta kalma..
merhaba sılamcım..benim de kesinleşti artık bir oğlan çocuğu geliyor :)) ben çok istiyordum yaa..Allaha şükür..listeye eklersen sevinirim..
sat:12.07.2014
doğum:17.01.2014
Merhaba canım hosgeldin aramiza ekliyorum şimdi hayırlı olsun oglusun :)
Arkadaşlar herkese selam sulu akıntısı olan var mı aranızda

Olabilir canım normal ...

Kızlar bebeğimi hissedebiliyorum. 20 dakkalık bir yürüyüş yaptım düşük tempoda. Yorulduğımu hissedinde kaldırıma oturdum. Resmen içimde dönüyor. Durmadan pır pır dönüyor😄 Allahım mucizene bizleri de dahil ettiğin için sana binlerce kez şükürler olsun. Hepinize hayırlı bayramlar dilerim arkadaşlarım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

Oyh ne guzel darisi basima :)

Merhaba bayanlar uzun zamandir yazamamistim ama takipteydim :)bebisinin cinsiyetini ogrenemeyen nadir anneler arasindayim bende.5 agustosta ins ogrencm.kiz doğuyor icime :) bu aralar yemek sonrasi aksamlari derin nefes aldigimda Karnımda bir gerilme hissediyorum zaten aksamlari cok şişiyor. Göbek de cikti gibi.hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi bayramlar arkadaşlar, ayrıca hoş geldin diyen herkese...😅hoş bulduk oğlum da ellerinizden öper 😘

Kızlar bikini bölgesinin üst Tarafında solda batma şeklinde ağrı oluyor sizde de oluyor mu ne acep sebebi...

Canım kaç haftalıksın? 13. Haftadan sonra pubik kemiğinin üstünde ağrı olabiliyormuş. Çatımız bu dönemlerde genişliyormuş. Bu da ağrıya sebep oluyor. Netten buldun bu bilgiyi. Ama seni çok rahatsız ederse doktoruna danış bence. Bende de oldu. Dinlenerek kolayca geçti. Sende dinlen istersen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yüzünüzü güldürmüş CNm sabrın sonu selamet olmuş Allah'ın izniyle ..

Kızlaaaarr
Bu sefer geçmişe hiiiiiç bakamadım.
Herke iyidir inşallah bir sorun yoktur.
Yeni gelen arkadaşlarımız varsa hoşgelsinler:13:

Annemler başka bir şehirden geldi, iftarlar sahurlar derken hiç vaktim olmuyor bakmaya bile.

Şimdiden hepinizi bayramını kutluyorum.

Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Filistin de, Arakadan da, Doğu Türkistan da ve bilmediğimiz yerlerde zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin kurtulmasına vesile olsun inşallah.

Hayırlı bayramlar hepinize.

Missdely doktora gidecektin kız hala erkek di mi bizim Paşa
Sılamında 2. gündü kontrol
Benimse hala çoook uzaakta kontrolüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…