2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Saol cnm ugrıcamm bgnn😘😘

Ankamallde yoktu en son ben gittiğimde, tek cepa'da var biliyorum. Ama ben hiç güzel bişey bulamadım orada. Yine gebe'ye gittim cepada. Bence en güzel hamile mağazası.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm pant bakcam üste ipekyoldan gömlek aldım ama pant bulamadım cnm yaa

Cnm pant bakcam üste ipekyoldan gömlek aldım ama pant bulamadım cnm yaa

GeBe diyorum👍 indirim de var şimdi. İlk hamileliğim diye kıydım aldım ikincide de giymeyi planlıyorum.

GeBe diyorum👍 indirim de var şimdi. İlk hamileliğim diye kıydım aldım ikincide de giymeyi planlıyorum.

Valla cnm bnmde ilk de olsa sonda olsa alırım valla😃😃 bn bkıım bı zaten sadece 1. Gunu için 2. Günü 2 günlüğünü sapanca güralde yer ayarladık arkadaslarla oraya gtcez bulamazsam evdeki pant ayarlıcam artıkk...

Ben bun pek güldüm kızlar sizinle paylaşayım dedim. Doğru tespit valla, Allah kolaylık versin mağazalarda çalışanlara bayram üstü.

Bence istediğini bulursun orada, kalıpları çok güzel. Tatilde rahat edersin. İyi eğlenceler canım.

Var canim ankamallde. Mudo nun yerine acilmisti yanilmiyosam.ikinci katta.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Var canim ankamallde. Mudo nun yerine acilmisti yanilmiyosam.ikinci katta.

H&M var evet ama hamile koleksiyonu bir tek cepa'daki mağazada var. Birkaç ay önce görümcem için gitmiştik de kös kös çıktık oradan biliyorum.

Kızlar hamile giyim için charismom ı önerenilirim. Armada avm de 1. katta. Online satışları da var. Gebe ye göre çok daha uygun ve şık.

Kızlar hamile giyim için charismom ı önerenilirim. Armada avm de 1. katta. Online satışları da var. Gebe ye göre çok daha uygun ve şık.

Oooo bunu öğrendiğim iyi oldu, çok teşekkürleeeer😊

Aaaa ben hamile kaldigimdan beri hic gitmedim. O yuzden bilmiyodum hamile koleksiyonunun sadece cepada oldugunu. Bak iyi soyledin canim. Persembe gunu ugrarim o zaman ben cepaya :)

Persembe buraya da bakarim insaallah. Online bi inceleyim de :) tesekkur ederim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…