2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bugünlerde tamda hamilelik takvimimde yazdığı gibiyim

"Anneler normal kıyafetlerine sığamadıkları için kendilerini kötü hissedebilirler."

Kötü hissetmek ne kelime 3-4 vede 5 ay sonrasını hayal dahi edememekte

Sığamayacağımı biliyordum elbet ama bu kadar çabuk muuuu

Iyi geceler canlarim yarin bayram benim için normal bi gunden farki olmucak malesef ama inşallah sizlerin güzel gecer bayramı ...
İkinci bayram benim bayramim baslicak inşallah evladimin hayırlı haberlerini alınca :)

Bebislerimizle ilk bayramimiz mübarek olsun canlaaarr,bidahaki ramazan bayramina inşallah altın toplarimiz kucağımızda olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anneciklerim gelemiyorum anneannemdeyiz bi buraya bi oraya :)))
Hepinizin bayramı mübarek olsun öpüyorum sizi :)))))

Gunaydiinnn ve iyi bayramlar fistiklar :))

kızlar hepinize iyi bayramlar... geçtiğimiz hafta kotu günler geçirdim malesef.. caninizi sıkmamak icin yazmadım buraya ancak çok kötüydü.. bebegimle değil esimle alakalıydı şükür ki geçti kavuştuk bebegimle babamiza.. Allah kimseyi sevdiğinden ayirmasin inşaallah... hepinizi opuyorum mutlu bayramlar...

Canlarım hayırlı bayramlar inşallah sevgi ve huzur dolu bir bayram olur hepimiz için:)

Canim sukur ki sikintiniz her ne ise gecmis. Biraz sadaka verin ins. Amin duana canim. Hayirli bayramlar

Herkese hayırlı bereketli bayramlar inşallah önümüzdeki seneler bebeklerimizle geçireceğimiz bayramlar olur hepinizin bayramı mübarek olsun:)

Güzel anneler, tatlı bebeklerimiz...

Sağlıkla mutlulukla huzurlu bebeklerimiz ve ailemizle nice bayramlara inşallah... Rabbim bi dahaki bayramı kucağımızda şekerlerimizde kutlamaya nasip etsin inş. Herkesin bayramı kutlu olsun hayırlı bayramlar...

Benim dün kontrolüm vardı ama üşendiğim için gitmedim. Bir de geçen sefer bebeğimi arefe günü kaybedip aldırmıştım korkumu kırmak istedim açıkçası. Inş tüm bebeklerde birlikte sağlıklıdır benim minnoşumda...

Bu Bayram bir tek minik ziyaretçim oldu ona da küçük bi kese içinde tadella süpriz çikolata ve harçlığını verdim:)

Herkese iyi bayramlar dilerim. Bize de yolculuk yasak olduğu için evimizde bir başımıza kaldık.

Güzel bayramlar olsun anneler bebişlerimizi kucağımiza alalım bidahaki bayram da inşallah allahım korusun meleklerimizi...

Canim sukur ki sikintiniz her ne ise gecmis. Biraz sadaka verin ins. Amin duana canim. Hayirli bayramlar

sağol canim Allah razi olsun evet verdik sadaka. Rabbim herkese mutluluk huzur versin altindan kalkamayacagimiz imtihanlar yasatmasin.. şükür bu günümüze..

Hepinizin ramazan bayrami mübarek olsun kizlar.. cok sukur bende ailemin yanina geldim :) bu bayram annemlerle beraberiz :)
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.. hayirli saglikli olmalarini nasip etsin insaallah. Hepiniz Allaha emanet olun :)

Musmutlu huzurlu bayramlar dilerim

Guzel anneler hayirli bayramlar...

Herkese hayırlı bereketli bayramlar inşallah önümüzdeki seneler bebeklerimizle geçireceğimiz bayramlar olur hepinizin bayramı mübarek olsun:)

Herkese iyi bayramlar dilerim. Bize de yolculuk yasak olduğu için evimizde bir başımıza kaldık.

Güzel bayramlar olsun anneler bebişlerimizi kucağımiza alalım bidahaki bayram da inşallah allahım korusun meleklerimizi...

Hepinizin ramazan bayrami mübarek olsun kizlar.. cok sukur bende ailemin yanina geldim :) bu bayram annemlerle beraberiz :)
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.. hayirli saglikli olmalarini nasip etsin insaallah. Hepiniz Allaha emanet olun :)

herkese ıyı bayramlar kzılar
bebeklerınızın harclıklarını toplamayı unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…