sağol canim Allah razi olsun evet verdik sadaka. Rabbim herkese mutluluk huzur versin altindan kalkamayacagimiz imtihanlar yasatmasin.. şükür bu günümüze..
Herkese iyi bayramlar dilerim. Bize de yolculuk yasak olduğu için evimizde bir başımıza kaldık.
Kızlar öncelikle iyi bayramlar inş bidahaki bayramda kuzularımızla oluruz.... Size bişey sorcam iki gündür bunun farkındayım tesaduf dıodumm ama bn kasıgımın ıstıne gobk delıgımın altıns dgru elımı bastrdıgımda elımın altında sankı kalp atısı gibi bıt bıt bişi atıo oluo... Sanki kalbinin ustune elını koyarsın nabzına bastrırsında pıt pıt eder ya buda böle bişi bnmgıbı olan varmı???
Bendede oluyo bebeğin kalp atışlarını hissedebilirmiyiz diye düşünüyorum ama bilemiyorumki doktorumuza sormamız lazım
Ah canım kiyamam benim hic degilse esim cocuklarim yanimda seninki daha da zormuş rabbim yardımcımız olsun inşallah bidahaki bayrama hepberaber gidersiniz sıkıldıkça gel buraya yaz iyice yanliz kalma ...ben de maalesef yalnızım arkadaşım..hem de tek başıma..eşimi ve kızımı ıspartaya gönderdim. çok zor çok
Canim sakıncası değil faydası bile olur ye bol bol yarasin bebegine ben herseyin doğal olanindan bi zarar gelmiceginden yanayım keşke bulabilsekte bizde yesek ...Canlarım şuan eşimin köyündeyim. Burda inek sütünden yoğurt yiyorum. Sizde de doğal yoğurt yiyen var mı ve bir sakıncası olur mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar öncelikle iyi bayramlar inş bidahaki bayramda kuzularımızla oluruz.... Size bişey sorcam iki gündür bunun farkındayım tesaduf dıodumm ama bn kasıgımın ıstıne gobk delıgımın altıns dgru elımı bastrdıgımda elımın altında sankı kalp atısı gibi bıt bıt bişi atıo oluo... Sanki kalbinin ustune elını koyarsın nabzına bastrırsında pıt pıt eder ya buda böle bişi bnmgıbı olan varmı???
Kızlar nette gezerken bişey buldum cinsiyet testi % 90 sonuç veriyomus yapanlar var 10.haftada iki gün ilişki olmaycakmis sabah erken ilk idrarlayapılıyo.80tl fiyatı
Canlarım şuan eşimin köyündeyim. Burda inek sütünden yoğurt yiyorum. Sizde de doğal yoğurt yiyen var mı ve bir sakıncası olur mu?
Kızlar nette gezerken bişey buldum cinsiyet testi % 90 sonuç veriyomus yapanlar var 10.haftada iki gün ilişki olmaycakmis sabah erken ilk idrarlayapılıyo.80tl fiyatı
Canlarım şuan eşimin köyündeyim. Burda inek sütünden yoğurt yiyorum. Sizde de doğal yoğurt yiyen var mı ve bir sakıncası olur mu?
Evet canım benim de doktorum bu testin ticari amaçlı olmadığı ı gerçeğe yakın sonuç verdiğini söylemişti ama biz erkenden öğrenince teste gerek kalmadı:) Rabbim başta sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş...
Yarın benim de kontrolüm var inş hayırlı haberlerle döneriz..
Canim ne gerek var az sabret doktorundan öğren cinsiyetini o parayla bebeğine ciciler alırsın annesi:)
ben 16+1 im bugün bende hala ogrenemedim cinsiyetini yarin inşallah ogrenirim artık az kaldı :))
Ah canım kiyamam benim hic degilse esim cocuklarim yanimda seninki daha da zormuş rabbim yardımcımız olsun inşallah bidahaki bayrama hepberaber gidersiniz sıkıldıkça gel buraya yaz iyice yanliz kalma ...
Cok tesekkur ederim silamcim.hep yazmasamda sürekli takip ediyorum burayi..Gerçekten cok zor oldu benim icib.seninde çocuklarin var anlarsin beni, sirf kizim bayrami yasasin diye böyle yalniz kaldim
Bu sene nasip böyleymis artik. Allah sizlere sabir versin.çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?