2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Güzel anneler hepinizin bayramı mübarek olsun. Allah izin verirse seneye kuzucuklarımız la geçiririz inşallah. Sağlıcakla kalın

Canlarım şuan eşimin köyündeyim. Burda inek sütünden yoğurt yiyorum. Sizde de doğal yoğurt yiyen var mı ve bir sakıncası olur mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar öncelikle iyi bayramlar inş bidahaki bayramda kuzularımızla oluruz.... Size bişey sorcam iki gündür bunun farkındayım tesaduf dıodumm ama bn kasıgımın ıstıne gobk delıgımın altıns dgru elımı bastrdıgımda elımın altında sankı kalp atısı gibi bıt bıt bişi atıo oluo... Sanki kalbinin ustune elını koyarsın nabzına bastrırsında pıt pıt eder ya buda böle bişi bnmgıbı olan varmı???

Kızlar nette gezerken bişey buldum cinsiyet testi % 90 sonuç veriyomus yapanlar var 10.haftada iki gün ilişki olmaycakmis sabah erken ilk idrarlayapılıyo.80tl fiyatı

Bendede oluyo bebeğin kalp atışlarını hissedebilirmiyiz diye düşünüyorum ama bilemiyorumki doktorumuza sormamız lazım

ben de maalesef yalnızım arkadaşım..hem de tek başıma..eşimi ve kızımı ıspartaya gönderdim. çok zor çok
Ah canım kiyamam benim hic degilse esim cocuklarim yanimda seninki daha da zormuş rabbim yardımcımız olsun inşallah bidahaki bayrama hepberaber gidersiniz sıkıldıkça gel buraya yaz iyice yanliz kalma ...
Canlarım şuan eşimin köyündeyim. Burda inek sütünden yoğurt yiyorum. Sizde de doğal yoğurt yiyen var mı ve bir sakıncası olur mu?

Canim sakıncası değil faydası bile olur ye bol bol yarasin bebegine ben herseyin doğal olanindan bi zarar gelmiceginden yanayım keşke bulabilsekte bizde yesek ...

Canim evet bebegin kalp atışlarını hissediyorsun :)

Kızlar nette gezerken bişey buldum cinsiyet testi % 90 sonuç veriyomus yapanlar var 10.haftada iki gün ilişki olmaycakmis sabah erken ilk idrarlayapılıyo.80tl fiyatı

Canim ne gerek var az sabret doktorundan öğren cinsiyetini o parayla bebeğine ciciler alırsın annesi:)
ben 16+1 im bugün bende hala ogrenemedim cinsiyetini yarin inşallah ogrenirim artık az kaldı :))

Canım doktorlar pastörize olmayan şeyleri yasaklıyor, ama Acıbadem'in diyetisyenin bi kitabı var hamile günlüğü diyeti diye miydi neydi onu okudum orada yenebileceğini yazıyordu kendisi de ev yapımı yoğurt yiyormuş. Sakıncası yok diyordu.. Afiyet bal şeker olsun...

Evet canım benim de doktorum bu testin ticari amaçlı olmadığı ı gerçeğe yakın sonuç verdiğini söylemişti ama biz erkenden öğrenince teste gerek kalmadı:) Rabbim başta sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş...

Yarın benim de kontrolüm var inş hayırlı haberlerle döneriz..

Kızlar bebişimin bir sürü Bayram cicisi oldu çorapları önlükleri ayakkabıları uyku oyuncakları araba yazısı havuzu:)) simidi babası ve teyzesi abartmış ama Allah korkutmasın kucağımıza almayı nasip etsin inş sağlıkla...

Yarın randevu var beni korku bastı yine:)

Ben iki cocugumdada kendim mayaladım ikiside sağlıklı bundada yiyorum allaha emanetler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hepimize bebisli göbüslü hayirli bayramlar insAllah :)
Cok uzun yolculuk yaptik bugun yollar cok bozuktu ustelik. İnsAllah fasulyem cok rahatsiz olmamistir ..
Ayrica kimi gorsem hal hatir sorarken gobegime bakiyor cikmis mi diye :) :)

Amiiiin cnm. inşallah güzel haberler alirsin darısı bizlere cinsiyeti 14 ünde söyleyecek bizim doktor daha var:nazar

Canim ne gerek var az sabret doktorundan öğren cinsiyetini o parayla bebeğine ciciler alırsın annesi:)
ben 16+1 im bugün bende hala ogrenemedim cinsiyetini yarin inşallah ogrenirim artık az kaldı :))

Yok cnm zaten yapmamki ne gerek var. az kaldı inşallah öğrenicez sağlıklı olsunda geç öğreniriz önemli değil ben bilgi amaçlı paylaştım

sakıncası mı yaw ye ooohhhhhhhh afiyet olsun yarasın bebişine yerimize de ye valla ne yalan canım çekti.
mümkünse 2 kaşık al evde kendin mayala. doğal yoğurt gibisi var mı

Canım vucudumuzda atar damarlar çok fazla. Göbek çevresinde de var. Hissettiğin odur mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…