2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sakıncası mı yaw ye ooohhhhhhhh afiyet olsun yarasın bebişine yerimize de ye valla ne yalan canım çekti.
mümkünse 2 kaşık al evde kendin mayala. doğal yoğurt gibisi var mı

Ben iki cocugumdada kendim mayaladım ikiside sağlıklı bundada yiyorum allaha emanetler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim kızlar. Doğal gibisi yok tabi ki.

Çok sağol canım...

Canim ne gerek var az sabret doktorundan öğren cinsiyetini o parayla bebeğine ciciler alırsın annesi:)
ben 16+1 im bugün bende hala ogrenemedim cinsiyetini yarin inşallah ogrenirim artık az kaldı :))

Herkese iyi bayramlar silacim sanada bugun seni cok merak ettim bir kac kere girdim baktım ama ogrenememissin yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Iyi geceler kizlar benim kontrol gunum geldi sonunda sabah kahvaltı yapip cikarim inşallah heycan doluyum benim goren hic çocuğu yok ilkine hamile sanir ama her defasında ayri bi heycan oluyor buna emin oldum hele bu sefer daha bi heycanli sanki son hamileligim olucak son kez yasiyor olucam bu duyguları acısıyla tatlısıyla herseyi doya doya yadiyayim istiyorum gerçi simdiye kadar genelde aci kısmını yaşadım inşallahh bundan sonra tatli kismini yasarim artık :)
Dualarinizda bana ve bebeğime de yer verin lütfen inşallah yarina doktordan hayırlı haberlerle gelirim öpüyorum hepinizi hayırlı geceler :)

Herkese iyi bayramlar silacim sanada bugun seni cok merak ettim bir kac kere girdim baktım ama ogrenememissin yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Canim yarın kontrolum inşallahh gelince yazıcam hemen öğlen kontrol saatim ben gelip yazana kadar ogleyi geçer dualarini eksik etme lütfen ...

Hadi hayırlısı inşallah bayramınıza Bayram katsın güzel haberler😊

hadi hayırlısı sılacım. hayırlı haberlerle gel inşallah :)
belki bu kız olacakya onun heyecanı kaplamıştır içini :)

günaydın kızlar allah izin verirse bugün 18. haftaya girdik rabbim sağ salim bitirme ve doğum nasip etsin cümlemize

İnşallah hayırlı haberlerle dönersin cnm heyecanlanman çok normal ben ne yapcam kimbilir. inşallah kızın olur istediğin gibi sağlıklı tabiki. benimde belli olur 14 ünde inşallah. darısı bize

Kızlar günaydın... Nasılsınız? Ben bugün 17+2 yim kızımın hareketlerini bir hafta kadar önce hafif hafif hissetmeye başladım... Ama böyle sıklıkla hissetmiyorum...sizde durum nasıl?

Kızlar günaydın... Nasılsınız? Ben bugün 17+2 yim kızımın hareketlerini bir hafta kadar önce hafif hafif hissetmeye başladım... Ama böyle sıklıkla hissetmiyorum...sizde durum nasıl?
ben arada sancı hıssedıyorum sadece
hareketlerini hissetmeyi heyecanla beklıyorum

heyecanla sonucu beklıyorum
inşallah kızdır
sağlıklı bir bebektir tabi insallah herseyden önce

hadi sıla güzel haberlerini bekliyoruz :)

Güzel günlerde giysin inşallah cnm. Kötü düşünme hiç güzel olsun herşey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tunaydin cnm bende 3.5 aydan beri hissediyorum bir haftadir cok yogun oglusum cok hareketli olucak heralde hee birde ben bayagi zayifim yag 0 yani o yuzden cok net hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…