- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
sakıncası mı yaw ye ooohhhhhhhh afiyet olsun yarasın bebişine yerimize de ye valla ne yalan canım çekti.
mümkünse 2 kaşık al evde kendin mayala. doğal yoğurt gibisi var mı
Ben iki cocugumdada kendim mayaladım ikiside sağlıklı bundada yiyorum allaha emanetler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım doktorlar pastörize olmayan şeyleri yasaklıyor, ama Acıbadem'in diyetisyenin bi kitabı var hamile günlüğü diyeti diye miydi neydi onu okudum orada yenebileceğini yazıyordu kendisi de ev yapımı yoğurt yiyormuş. Sakıncası yok diyordu.. Afiyet bal şeker olsun...
Bnce hissedioruz ya ne bilimm ayyyy heyecann yaptım baska ne olabılırki
Canim ne gerek var az sabret doktorundan öğren cinsiyetini o parayla bebeğine ciciler alırsın annesi:)
ben 16+1 im bugün bende hala ogrenemedim cinsiyetini yarin inşallah ogrenirim artık az kaldı :))
Herkese iyi bayramlar silacim sanada bugun seni cok merak ettim bir kac kere girdim baktım ama ogrenememissin yarın güzel haberlerini bekliyoruz
E peki sen kaç haftalıksın canım biz 14
Bgun 14+2 olduk cnmm
Iyi geceler kizlar benim kontrol gunum geldi sonunda sabah kahvaltı yapip cikarim inşallah heycan doluyum benim goren hic çocuğu yok ilkine hamile sanir ama her defasında ayri bi heycan oluyor buna emin oldum hele bu sefer daha bi heycanli sanki son hamileligim olucak son kez yasiyor olucam bu duyguları acısıyla tatlısıyla herseyi doya doya yadiyayim istiyorum gerçi simdiye kadar genelde aci kısmını yaşadım inşallahh bundan sonra tatli kismini yasarim artık :)
Dualarinizda bana ve bebeğime de yer verin lütfen inşallah yarina doktordan hayırlı haberlerle gelirim öpüyorum hepinizi hayırlı geceler :)
Iyi geceler kizlar benim kontrol gunum geldi sonunda sabah kahvaltı yapip cikarim inşallah heycan doluyum benim goren hic çocuğu yok ilkine hamile sanir ama her defasında ayri bi heycan oluyor buna emin oldum hele bu sefer daha bi heycanli sanki son hamileligim olucak son kez yasiyor olucam bu duyguları acısıyla tatlısıyla herseyi doya doya yadiyayim istiyorum gerçi simdiye kadar genelde aci kısmını yaşadım inşallahh bundan sonra tatli kismini yasarim artık :)
Dualarinizda bana ve bebeğime de yer verin lütfen inşallah yarina doktordan hayırlı haberlerle gelirim öpüyorum hepinizi hayırlı geceler :)
günaydın kızlar allah izin verirse bugün 18. haftaya girdik rabbim sağ salim bitirme ve doğum nasip etsin cümlemize
ben arada sancı hıssedıyorum sadeceKızlar günaydın... Nasılsınız? Ben bugün 17+2 yim kızımın hareketlerini bir hafta kadar önce hafif hafif hissetmeye başladım... Ama böyle sıklıkla hissetmiyorum...sizde durum nasıl?
heyecanla sonucu beklıyorumIyi geceler kizlar benim kontrol gunum geldi sonunda sabah kahvaltı yapip cikarim inşallah heycan doluyum benim goren hic çocuğu yok ilkine hamile sanir ama her defasında ayri bi heycan oluyor buna emin oldum hele bu sefer daha bi heycanli sanki son hamileligim olucak son kez yasiyor olucam bu duyguları acısıyla tatlısıyla herseyi doya doya yadiyayim istiyorum gerçi simdiye kadar genelde aci kısmını yaşadım inşallahh bundan sonra tatli kismini yasarim artık :)
Kızlar bebişimin bir sürü Bayram cicisi oldu çorapları önlükleri ayakkabıları uyku oyuncakları araba yazısı havuzu:)) simidi babası ve teyzesi abartmış ama Allah korkutmasın kucağımıza almayı nasip etsin inş sağlıkla...
Yarın randevu var beni korku bastı yine:)
Kızlar günaydın... Nasılsınız? Ben bugün 17+2 yim kızımın hareketlerini bir hafta kadar önce hafif hafif hissetmeye başladım... Ama böyle sıklıkla hissetmiyorum...sizde durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?