2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar midem yanıyo iki gündür çok azdı iyice ya sizdede oluyomu off ya çok fena.

Kızlar midem yanıyo iki gündür çok azdı iyice ya sizdede oluyomu off ya çok fena.

Geçmiş olsun canım... Artık istifaları geride bıraktık mide yanması şikayeti çekeceğiz. Rennie gaviscon vs içebilirsin ama ağır hamilelik geçiriyorsan bunlar fa bulantılarını azdırabilir, aklında olsun...

Çok Sağol cnm inşallah doktora gidene kadar idare ederim de başka ilaçlar ve iğne de kullanıyorum o yüzden sormadan içmek istemem allahım yardım eder inşallah.

Çok Sağol cnm inşallah doktora gidene kadar idare ederim de başka ilaçlar ve iğne de kullanıyorum o yüzden sormadan içmek istemem allahım yardım eder inşallah.

Canim eflalim tahinin mide yanmasina cok iyi geldigini soylemisti. Bi dene istersen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde felaket dr'um günde bi tane rennie çiğneyebileceğimi söylemişti sende bi sor istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol cnm sorucam 14 ünde randevum ..çoğalmaz inşallah daha fazla dayanirim ne yapayım bebiş iyi olsun da .

Silaaaaaaa nerelerdesin? Bakiyorum bakiyorum foruma senden haber yok :/ Meraktan catlicam artik. Gel de guzel haberler ver bize...

Sağol cnm sorucam 14 ünde randevum ..çoğalmaz inşallah daha fazla dayanirim ne yapayım bebiş iyi olsun da .

Birde sabah uyanınca bi çay kaşığı bal ye yanmaya başladığındada soğuk süt iç bi yudum işe yarıyor bende umarım sanada faydası olur bitanem 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ben de dun geceden beri kasik agrisi cekiyorum. Sag tarafim kasigimin azicik ustu acayil agriyo. Otururken daha siddetli sanki. Ayakta da yurumekte zorlaniyorum. Acile gittik. Nobetci kadin dogum uzmani geldi 15 dk telefonla konustuktan sonra. Ultrasonla bakti. Sonra bisi demeden cikti gitti. Kalktim artik karnimi silip baktim ilac yaziyor. Durum nedir dedim, kalp atislari var, bir sorun gorunmuyor dedi. Kan ilaci vitamin vs kullaniyo musun dedi, hayir doktorum bu ay dinlendiriyo bir sonraki randevumda bakicak duruma gore dedim. Baktim iki ilac yazmis. Bunlar ne icin dedim, biri gebelere verdigimiz bi hormon, agrilarin icin dedi. Digeri de kan hapi yazdim dedi. Bunlari al kullan dedi sadece. Sinir oldum adama. Lafi agzindan kerpetenle aliyoruz mubarek. Ben de almadim ilaclari. Hormon dedigi ilac progestandi. Alsa miydim bilemiyorum.

Bende de olmuştu cnm istirahat et bol su iç geçer bi iki güne benim geçmişti normal mis ben arastirmistim ve kendi doktoruna git hormon lardan oluyo bebiş yapıyo annesi korma. .

Silaaaaaaa nerelerdesin? Bakiyorum bakiyorum foruma senden haber yok :/ Meraktan catlicam artik. Gel de guzel haberler ver bize...

Evet ya sılam nerde kaldı merak ettim allah gönlüne göre versin inşallah hepimize inşallah bizde değişik erkek bebek ismi arıyoruz nette eşimle kız olursa Ayşem su istiyorum esimin abisi hiç güzel değil dedi moralimi bozdu. .

Slm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
Allaha Şükür hersey yolunda gelişimi iyi bidakine organ kontrolu olucak inşallah.
İçim bir garip napalım bana kız annesi olmak nasip değilmiş bende gelinlerim olursa kızım gibi severim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…