Bende de olmuştu cnm istirahat et bol su iç geçer bi iki güne benim geçmişti normal mis ben arastirmistim ve kendi doktoruna git hormon lardan oluyo bebiş yapıyo annesi korma. .
Evet ya sılam nerde kaldı merak ettim allah gönlüne göre versin inşallah hepimize inşallah bizde değişik erkek bebek ismi arıyoruz nette eşimle kız olursa Ayşem su istiyorum esimin abisi hiç güzel değil dedi moralimi bozdu. .
Oglum nasıl ama kızlar😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
Allaha Şükür hersey yolunda gelişimi iyi bidakine organ kontrolu olucak inşallah.
İçim bir garip napalım bana kız annesi olmak nasip değilmiş bende gelinlerim olursa kızım gibi severim inşallah :)
Slm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
Allaha Şükür hersey yolunda gelişimi iyi bidakine organ kontrolu olucak inşallah.
İçim bir garip napalım bana kız annesi olmak nasip değilmiş bende gelinlerim olursa kızım gibi severim inşallah :)
Oglum nasıl ama kızlar😄
Oglum nasıl ama kızlar😄
Hoşgeldin erkek anasi. Pipileri 3ledin demek hadi bakalim hayırlı olsun cnm,ben sana erkek demistim :)Slm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
Kizlar ben de dun geceden beri kasik agrisi cekiyorum. Sag tarafim kasigimin azicik ustu acayil agriyo. Otururken daha siddetli sanki. Ayakta da yurumekte zorlaniyorum. Acile gittik. Nobetci kadin dogum uzmani geldi 15 dk telefonla konustuktan sonra. Ultrasonla bakti. Sonra bisi demeden cikti gitti. Kalktim artik karnimi silip baktim ilac yaziyor. Durum nedir dedim, kalp atislari var, bir sorun gorunmuyor dedi. Kan ilaci vitamin vs kullaniyo musun dedi, hayir doktorum bu ay dinlendiriyo bir sonraki randevumda bakicak duruma gore dedim. Baktim iki ilac yazmis. Bunlar ne icin dedim, biri gebelere verdigimiz bi hormon, agrilarin icin dedi. Digeri de kan hapi yazdim dedi. Bunlari al kullan dedi sadece. Sinir oldum adama. Lafi agzindan kerpetenle aliyoruz mubarek. Ben de almadim ilaclari. Hormon dedigi ilac progestandi. Alsa miydim bilemiyorum.
sincan korunun aciline mi gittin canım progestan alsaydın kendin parayla da alablirsin bi sakıncası olacağını sanmıyorum
progastan ben hala kullanıyorum mesela telikem vardı doktor 9 ay koruyucu etkisinin olduğunu söyledi
Kendi doktorum bayram tatilinde malum. Persembe-cuma da randevulari doluymus ama persembe arayip bi gorusucem yine de. Belki kabul eder. Sagolasin canim. Ben de yatiyorum artik. Insaallah Rabb'im hepimizin bebislerini bizlere bagislasin.
Benim de cinsiyet belli degil henuz. Kiz olursa ismi Beril olucak. Ama erkek olursa biz de isim bulamadik henuz. Esinin abisine de bakma canim. Herkese begendirmeye kalkarsak isimiz zor.
Ayy masaallah ilk defa bir erkek bebegin ultrason fotosunda pipisini secebildim yani :) O kadar net olmus :)
Silammm nasip boylemis canim. Cani gonulden dua etmistim ben de kiz olsun diye seninki. Cok sukur saglikliymis bebisin. Rabbim de sana kendi kizlarinmis gibi sevebilecegin hayirli gelinler nasip etsin insaallah. Benim esim de 3 erkek kardes. Ben de ilk gelinim. Kv, kp cok severler beni cok duskunler bana. Ben de onlari kendi annem babam gibi sever sayarim. Simdi de kiz torun istiyorlar bakalim nasipse :)
Progestanı ben 14 haftalık olduk 10 haftadır kullanıyorum bugidişlede bırakabileceğimi sanmıyorum ama benim düşük tehlikem var kasık ağrısı var diye kullanmana gerek varmı ancak doktorun bilebilir. Doktorun ultrasonda bakınca mutlaka sor derimKizlar ben de dun geceden beri kasik agrisi cekiyorum. Sag tarafim kasigimin azicik ustu acayil agriyo. Otururken daha siddetli sanki. Ayakta da yurumekte zorlaniyorum. Acile gittik. Nobetci kadin dogum uzmani geldi 15 dk telefonla konustuktan sonra. Ultrasonla bakti. Sonra bisi demeden cikti gitti. Kalktim artik karnimi silip baktim ilac yaziyor. Durum nedir dedim, kalp atislari var, bir sorun gorunmuyor dedi. Kan ilaci vitamin vs kullaniyo musun dedi, hayir doktorum bu ay dinlendiriyo bir sonraki randevumda bakicak duruma gore dedim. Baktim iki ilac yazmis. Bunlar ne icin dedim, biri gebelere verdigimiz bi hormon, agrilarin icin dedi. Digeri de kan hapi yazdim dedi. Bunlari al kullan dedi sadece. Sinir oldum adama. Lafi agzindan kerpetenle aliyoruz mubarek. Ben de almadim ilaclari. Hormon dedigi ilac progestandi. Alsa miydim bilemiyorum.
Kendi doktorum bayram tatilinde malum. Persembe-cuma da randevulari doluymus ama persembe arayip bi gorusucem yine de. Belki kabul eder. Sagolasin canim. Ben de yatiyorum artik. Insaallah Rabb'im hepimizin bebislerini bizlere bagislasin.
Benim de cinsiyet belli degil henuz. Kiz olursa ismi Beril olucak. Ama erkek olursa biz de isim bulamadik henuz. Esinin abisine de bakma canim. Herkese begendirmeye kalkarsak isimiz zor.
Ayy masaallah ilk defa bir erkek bebegin ultrason fotosunda pipisini secebildim yani :) O kadar net olmus :)
Silammm nasip boylemis canim. Cani gonulden dua etmistim ben de kiz olsun diye seninki. Cok sukur saglikliymis bebisin. Rabbim de sana kendi kizlarinmis gibi sevebilecegin hayirli gelinler nasip etsin insaallah. Benim esim de 3 erkek kardes. Ben de ilk gelinim. Kv, kp cok severler beni cok duskunler bana. Ben de onlari kendi annem babam gibi sever sayarim. Simdi de kiz torun istiyorlar bakalim nasipse :)
sincan korunun aciline mi gittin canım progestan alsaydın kendin parayla da alablirsin bi sakıncası olacağını sanmıyorum
Canim bizim hastaneye gitseydin ya askin bey 24 saat kadin dogumcu oldugunu soyledi meltem hanimin hastasiyim dediginde de hemen onu arayip bilgilendiriyorlarmis. Hem icin rahat eder
Silam gozun aydin pipisinin yesinler onun o zaman saglikla sihhatle kucagina almak nasip olsun inss 🙏 🙏
Cabim polatlidayim su an. Ankya yarin gecicez. Burdaki devlet hastanesine gittim ben. Doktor ilaci ezbere yazdi gibi geldi o yuzden almak istemedim acikcasi.
Canim koruyu aradim nobetci kadin dogumcu yokmus su an. Yoksa cikip gelicektim Polatli'dan. Persembe cuma icin de doluymua meltem hanimin randevulari. Ama arayip rica edicem persembe alir sanirim. Cunku bir de cumartesi gunu tatile gidicez.
Cabim polatlidayim su an. Ankya yarin gecicez. Burdaki devlet hastanesine gittim ben. Doktor ilaci ezbere yazdi gibi geldi o yuzden almak istemedim acikcasi.
Canim koruyu aradim nobetci kadin dogumcu yokmus su an. Yoksa cikip gelicektim Polatli'dan. Persembe cuma icin de doluymua meltem hanimin randevulari. Ama arayip rica edicem persembe alir sanirim. Cunku bir de cumartesi gunu tatile gidicez.
Canimm balgat koruda varmis nobetci kadin dogumcu aklinda bulunsun 😉😊😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?