2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende de olmuştu cnm istirahat et bol su iç geçer bi iki güne benim geçmişti normal mis ben arastirmistim ve kendi doktoruna git hormon lardan oluyo bebiş yapıyo annesi korma. .

Kendi doktorum bayram tatilinde malum. Persembe-cuma da randevulari doluymus ama persembe arayip bi gorusucem yine de. Belki kabul eder. Sagolasin canim. Ben de yatiyorum artik. Insaallah Rabb'im hepimizin bebislerini bizlere bagislasin.

Benim de cinsiyet belli degil henuz. Kiz olursa ismi Beril olucak. Ama erkek olursa biz de isim bulamadik henuz. Esinin abisine de bakma canim. Herkese begendirmeye kalkarsak isimiz zor.

Oglum nasıl ama kızlar😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy masaallah ilk defa bir erkek bebegin ultrason fotosunda pipisini secebildim yani :) O kadar net olmus :)

Silammm nasip boylemis canim. Cani gonulden dua etmistim ben de kiz olsun diye seninki. Cok sukur saglikliymis bebisin. Rabbim de sana kendi kizlarinmis gibi sevebilecegin hayirli gelinler nasip etsin insaallah. Benim esim de 3 erkek kardes. Ben de ilk gelinim. Kv, kp cok severler beni cok duskunler bana. Ben de onlari kendi annem babam gibi sever sayarim. Simdi de kiz torun istiyorlar bakalim nasipse :)

herşeyden önce saülıklı olmaları cnm benimde gönlümden erkek geçiyordu nasibimde kız varmış rabbim hayırlı evlat versin cnm

Sılacım çok şaşırdım ama hayırlısı olsun... Biz kızımız olacağını öğrenince eşim nasıl büyüyüp koruyacağız hangi okullarda güvenip okutacağız dedi:)) kız anne babası olmak da ayrı dert:)
Üç tane Aslan gibi delikanlı evladın olacak evde tek kraliçe sen olacaksın sıkma canını bakarsın bi dördüncüde gelir bebek:) ay nasıl saçmalarım bilmiyorum velhasıl sağlıklı olsunlar da gerisi boş şeyler... İnş gelinlerini gelinlerin de seni sever koz hasretini torunlarınla giderirsin...

Oglum nasıl ama kızlar😄

ayy açmış bacaklari ohh sermis herseyi ortaya. Maşallah cnm hayirli saglkli olsn inşallah

Hoşgeldin erkek anasi. Pipileri 3ledin demek hadi bakalim hayırlı olsun cnm,ben sana erkek demistim :)
Bebisin sağlıklı olmasina da çok sevndim canim gözün aydın

sılacım hayırlısı olsun ne güzel sağlıklı bir bebekmiş maşallah
rabbim bize de bebeklerimizin sağlıklı haberlerini almayı inşallah nasip eder

sincan korunun aciline mi gittin canım progestan alsaydın kendin parayla da alablirsin bi sakıncası olacağını sanmıyorum

Selam kızlar ben gamze sat 24.03.2014 yaş 25 ikinci çocuk biz kızım var ipek buda erkek dediler ... Bu topık ilk acıldıgından beri altta olan ziyaretci benim:) bazı sebeplerden yazmak istemedim ama artık sizinle paylaşmak istedim ... Merve klty bana yakın diye heyecanla yazmalarını beklediğim günler oldu... Hatta mrv5534 cinsiyetin de hata yaptıklarını hissettim :)ben çok geç öğrendim on altı hafta bitince uzun ugraslar sonucu gördük kiymetli pıpımızı bu arada bayramınız kutlu olsun... Sizin korkularınız sorularınıza cevap verebilirim sanırım tecrübeli sayılırım hem çalışan anne hemde kızımla oglusum arasında tam 3 yaş olacak

Amin cnm Sağol. Hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah.

Gözünüz aydın cnm sağlıklı ya olsun gelinlerin kız olur inşallah sana.

Progestanı ben 14 haftalık olduk 10 haftadır kullanıyorum bugidişlede bırakabileceğimi sanmıyorum ama benim düşük tehlikem var kasık ağrısı var diye kullanmana gerek varmı ancak doktorun bilebilir. Doktorun ultrasonda bakınca mutlaka sor derim

Hayırlı olsun Sılam .. Kız erkek Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inş hepimize

Canim bizim hastaneye gitseydin ya askin bey 24 saat kadin dogumcu oldugunu soyledi meltem hanimin hastasiyim dediginde de hemen onu arayip bilgilendiriyorlarmis. Hem icin rahat eder

Silam gozun aydin pipisinin yesinler onun o zaman saglikla sihhatle kucagina almak nasip olsun inss 🙏 🙏

Merhaba kizlar bayraminiz mubarek olsun yeni oldugum icin özelden mesaj atamiyorum benide eklermisiniz listeye yas 24 sat 27.03. tarih 01.01. cinsiyet erkek isim olarak elyesa yagiz düsünüYorum..bu arada hepimizin bebisi hayirli saglikli olur insallah

sincan korunun aciline mi gittin canım progestan alsaydın kendin parayla da alablirsin bi sakıncası olacağını sanmıyorum

Cabim polatlidayim su an. Ankya yarin gecicez. Burdaki devlet hastanesine gittim ben. Doktor ilaci ezbere yazdi gibi geldi o yuzden almak istemedim acikcasi.

Canim koruyu aradim nobetci kadin dogumcu yokmus su an. Yoksa cikip gelicektim Polatli'dan. Persembe cuma icin de doluymua meltem hanimin randevulari. Ama arayip rica edicem persembe alir sanirim. Cunku bir de cumartesi gunu tatile gidicez.

Allah allah bayram diye herhalde😯😯 sen bol bol dinlen buyuyor ya annesi belki ondandir 😊😊 ama ne olur ne olmaz tatile gitmeden gorun yine icin rahat etsin

Canimm balgat koruda varmis nobetci kadin dogumcu aklinda bulunsun 😉😊😊

Canimm balgat koruda varmis nobetci kadin dogumcu aklinda bulunsun 😉😊😊

Tesekkur ederim canim. Olmazsa oraya giderim artik.

Sılam, nasıl içselleştirmişsem senin kızın olcağını, çok şaşırdım, rabbim hayırlı evlat nasip etsin, kızım diyeceğin gelinlerin olsun. İyiki doktor bana tahminde bulunmamış, bir kere öğreneyim kesin olsun, çok kaptırırdım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…