2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

anladım canım gerçi bizim korunun acilindekiler de biraz suratsız gibi ama kasığında sağ taraf ağrıyorsa o bağların rahimden yavaş büyüdüğü için bu ağrılar artık karnının çıkacağına işaret

Aaa evet canim sag tarafim agriyor. Ondan midir diyosun? Acildeki doktor her nae kadar guvenemediysem de bir sey gorunmuyor. Bebek de iyi dedi. Ak icim rahatladi simdi sen boyle diyince.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de bi suredir sag kasigim agriyordu demek geliyor asil gunler :) o zaman elbiseleri hazirlamaya baslasak iyi olacak :)

Silam hayirli olsun oglusun :) artik kismetse ucuncuye kiz olur insAllah :)

Ne zamandır yazmıyordum sayfalar okadar hızlı ilerliyorduki konulara yetişemiyordum 😄 bayram gelince millet giremiyor yavaş moda geçmişiz 😊 bende yarın 16.haftama giriyorum be hala hissedemedim bebişimi,bazıları gazla karışıyor diyor bebek mi gazmı anlayamadım😊

rabbım hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah
guzel guzel gelınlerın olur sılamm

Cabim polatlidayim su an. Ankya yarin gecicez. Burdaki devlet hastanesine gittim ben. Doktor ilaci ezbere yazdi gibi geldi o yuzden almak istemedim acikcasi.

aha memleketimdesin sule07 yoksa oralı mısın. kısmetse bizde cuma günü yola çıkıyoruz polatlıya.
can hastanesine gitseydin keşke özel falan ama çok bi para almıyorlar .oradaki doktorlar çok ilgileniyor. geçmiş olsun

Sılacım yeni okudum, çok sevindim hayırlı uğurlu olsun oğlun İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim de bi suredir sag kasigim agriyordu demek geliyor asil gunler :) o zaman elbiseleri hazirlamaya baslasak iyi olacak :)

canım sılanın üçüncü bebişi zaten o da erkek , sanırım sezeryan olduğu için bir daha bebiş yapmayacak.
3 pipilisi olacak

Selam canlarrr. Bayram dolayısıyla giremedimmmm geçmişede bakamadimmmm . Sılammm demek 3.şehzaden geliyor canım rabbim hayırlı evlat etsib inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rabbım hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah
guzel guzel gelınlerın olur sılamm
Sagolasin canim hayirli evlat olsunlar insallahesimde 3 erkek kardes ve birbirine cok baglilar o hep buda erkek olsun dedi istedigi oldu
ucuncuyemi canim bu ucuncu zaten benim oglanin birini kacirmissin sensagolasin canim rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah
evet canim keske 12 inci haftada bende sormasaymisim ben doktor kiza benziyor diyene kadar erkek hissediyordum zaten 12 inci haftamda doktor kiza benziyor deyince kafam karisti bugun de 5 dk once kiza benziyor dedi benim oglus bacaklarini bi acti pipi ortada sonra dedi yuzde yuz erkek erken ogrenmek insanin kafasini yormaktan baska bi ise yaramiyor sakin doktor soylemeden sormayin
inanin hic uzulmedim ben hep hayirli evlat olsun dedim hatta burda hic sevmedim haz almadigim arkadasimin bi kizi var asi terbiyesiz ahlaksizin teki yasina bakmadan boyundan buyuk isler yapiyor dedimki boyle bi kizim olucaksa asla kizim olmasin rabbim biliyor kalbimi demekki hayirlisi benim icin erkek evlatmis rabbime sukurler olsun saglikli olsun yeter tirnagini yaratmaya hangimizin gucu yeter ki yok kizmis erkekmis diye ayiralim
merhaba canim hosgeldin aramiza hayirli olsun bebegin ekliyorum simdi listeye
Silam gozun aydin pipisinin yesinler onun o zaman saglikla sihhatle kucagina almak nasip olsun inss 🙏 🙏
.
amin canim insallah bak bu ucuncu oglum ilk defa ultrasonda bu kadar net gordum pipiyi
Hayırlı olsun Sılam .. Kız erkek Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inş hepimize
amin canim insallah sagolasin
Gözünüz aydın cnm sağlıklı ya olsun gelinlerin kız olur inşallah sana.
sagolasin canim evet esim hep zaten kiz vercemize kiz aliriz diyordu onun dedigi oldu
merhaba canim hosgeldin aramiza
sılacım hayırlısı olsun ne güzel sağlıklı bir bebekmiş maşallah
rabbim bize de bebeklerimizin sağlıklı haberlerini almayı inşallah nasip eder
insallah canim sagolasin saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah
sagolasinn canim evet ucledik pipileri seneye ucu bir arada sunnet var insallah
dorduncumu aman canim ya ben bu erkek de olsa kizda olsa son dedim zaten sezeryan dogum aninda tuplerimi baglattircam ne zorluklar cektim biliyorsunuz burda gurbette cok zor yanliz basina bunlari yasamak rabbim isteyenlere versin bana ogluslarim yeter rabbim onlarin acilarini gostermesin insallah
benim esimde hic istemedi kiz olsun kendileri 3 erkek 1 kiz ve suan kardesiyle ailesi gorusmuyor hic evlendi gitti sildi ailesini resmen biz 3 abi olduk onu basimizda gezdirdik o bize abi demiyor simdi diyor sirf kiz kardesinin hayirsizligi yuzunden kiz olsun hic istemedi sevinen taraf o oldu yine o hep istiyorduki kendileri gibi 3 erkek kardes olup birbirlerine destek olsunlar.rabbim acilarini gostermesin kimsenin evlatlarinin kizida bir ogluda bir hepsi bi gun gelip bi yerlere dagilip gidecekler sonunda yine esinle basbasa kalacaksin
herşeyden önce saülıklı olmaları cnm benimde gönlümden erkek geçiyordu nasibimde kız varmış rabbim hayırlı evlat versin cnm
tabiki canim saglikli olsunlar biz kim oluyoruzki rabbimden geleni begenmeyelim rabbimden gelenin basimin ustunde yeri var
insallah canimm sagolasinsaglikli kipir kipir yaramaz bi oglus daha geliyor oyle hareketliydiki masallah doktor cinsiyet icin sadece poposunu yakin plan alinca acmis bacaklarini pipi ortada ben burdayim diyordu zaten
rabbim herseyde oldugu gibi evladinda hayirlisini versin artik cinsiyet konusunu ogrendim alisveris zamani

canım sılanın üçüncü bebişi zaten o da erkek , sanırım sezeryan olduğu için bir daha bebiş yapmayacak.
3 pipilisi olacak
aynen lilicim ucuncu sezeryanim bu sefer bile busuru risk saydi doktorum dogum icin o yuzden nasip olursa sezeryan sirasinda tuplerimi baglaticam doktorumda tavsiye etti zaten artik bir ve iki cocugu olanlar yapsin ucuncuyu benim icin defter kapandi
Sılacım yeni okudum, çok sevindim hayırlı uğurlu olsun oğlun İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sagolasin canim benim
Selam canlarrr. Bayram dolayısıyla giremedimmmm geçmişede bakamadimmmm . Sılammm demek 3.şehzaden geliyor canım rabbim hayırlı evlat etsib inşallah.
evet canim sagolasin sehzadeleri ucledim esim kanuni sultan sulayman gibi kabara kabara geziyor ortada ya bi insann iki oglu varken ucuncuyedemi bu kadar sevinir 10 tane oglan olsa hayir demicek herhalde bu adam

Canim esimin ailesi hic sevmiyor can hastanesini. Yoksa ben oraya gidelim demistim. Cogu giden memnun degilmis akrabalarindan. Ben de bisi demedim artik. Az sabredip persembe kendi doktoruma gorunucem ins. Zaten gecti gibi agrim da.

ohh be artik kafam rahat neydi o oyle kizmi erkekmi diye gece gunduz dusunmek valla ustumden yuk kalkti
zaten hangi testi yaptiysam erkek cikmisti bi tek bende yanilmiyor sanirim bu testler
kizi olucaklarin yanindaydim simdiye kadar simdi erkek analarinin tarafindayim erkekler aldi basini gitti zaten topikte ne zamandir gozume takilan anketide erkek olarak oylamis bulunmaktayim hadi bakalim darisi merak edenlerin basina

bu arada oglumun ismini esimide ikna edebilirsem eymen olucak insallah cok begeniyorum bu ismi :))
mert - eren - eymen uyuyor dimi ogluslarimin ismi kizlar sizce nasil ?

Son düzenleme:
Kızlar 2 hafta önce yani 12 haftalıkken doktor cinsiyet tahmininde erkek gibi demişti ve okla gösterdi pipisini. Sizce? :)

Oglum nasıl ama kızlar😄
.

Masallah canim oglusuna bu resmin aynisindan bende gordum bugun doktor guldu hatta bu asla gobek kordonu olamaz bildigin pipi diye

angel canim seninki de sanki pipiye benziyor ama sen yinede kesin olmadan ne kiz ne erkek diye dusun canim

Masallah canim oglusuna bu resmin aynisindan bende gordum bugun doktor guldu hatta bu asla gobek kordonu olamaz bildigin pipi diye

angel canim seninki de sanki pipiye benziyor ama sen yinede kesin olmadan ne kiz ne erkek diye dusun canim

Evet canım. Doktor iki kez erkeğe benzetti. Kısmet ise 15 Ağustos'ta öğrenirim. Yeter ki sağlıklı olsunlar da. Ve de hayırlı evlat önemli.

Allah adıyla uzun uzun yaşatsın kuzularını. isim düşünüyorum bende ama hiç biri içime sinmiyor. ediz , melih , vb isimler aklıma geliyor ama cıks yakıştıramıyorum

Allah adıyla uzun uzun yaşatsın kuzularını. isim düşünüyorum bende ama hiç biri içime sinmiyor. ediz , melih , vb isimler aklıma geliyor ama cıks yakıştıramıyorum

sagolasin canim cumlemizin evlatlarini insallah bende kiz ismine bi turlu karar veremiyordum canim ama erkek olursa aklimda hep eymen vardi zaten ama esime bi turlu begendiremiyorum du bakalim ikna ederim ben onu

Son düzenleme:

Merhaba canım uymazmi cok güzel uyumuş hakkinda herseyin hayırlısıni dilerim Rabbim evlatlarinin sağlıklı sihhatli güzel gunlerini gostersin hep inş kiz evladı gibi gelinlerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…