- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Cabim polatlidayim su an. Ankya yarin gecicez. Burdaki devlet hastanesine gittim ben. Doktor ilaci ezbere yazdi gibi geldi o yuzden almak istemedim acikcasi.
Canim koruyu aradim nobetci kadin dogumcu yokmus su an. Yoksa cikip gelicektim Polatli'dan. Persembe cuma icin de doluymua meltem hanimin randevulari. Ama arayip rica edicem persembe alir sanirim. Cunku bir de cumartesi gunu tatile gidicez.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım gerçi bizim korunun acilindekiler de biraz suratsız gibi ama kasığında sağ taraf ağrıyorsa o bağların rahimden yavaş büyüdüğü için bu ağrılar artık karnının çıkacağına işaret
rabbım hayırlı evlat nasıp etsın ınsallahSlm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
Allaha Şükür hersey yolunda gelişimi iyi bidakine organ kontrolu olucak inşallah.
İçim bir garip napalım bana kız annesi olmak nasip değilmiş bende gelinlerim olursa kızım gibi severim inşallah :)
Cabim polatlidayim su an. Ankya yarin gecicez. Burdaki devlet hastanesine gittim ben. Doktor ilaci ezbere yazdi gibi geldi o yuzden almak istemedim acikcasi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
Allaha Şükür hersey yolunda gelişimi iyi bidakine organ kontrolu olucak inşallah.
İçim bir garip napalım bana kız annesi olmak nasip değilmiş bende gelinlerim olursa kızım gibi severim inşallah :)
Benim de bi suredir sag kasigim agriyordu demek geliyor asil gunler :) o zaman elbiseleri hazirlamaya baslasak iyi olacak :)
Silam hayirli olsun oglusun :) artik kismetse ucuncuye kiz olur insAllah :)
Sagolasin canim hayirli evlat olsunlar insallahrabbım hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah
guzel guzel gelınlerın olur sılamm
ucuncuyemi canim bu ucuncu zaten benim oglanin birini kacirmissin senSilam hayirli olsun oglusun :) artik kismetse ucuncuye kiz olur insAllah :)
evet canim keske 12 inci haftada bende sormasaymisim ben doktor kiza benziyor diyene kadar erkek hissediyordum zaten 12 inci haftamda doktor kiza benziyor deyince kafam karisti bugun de 5 dk once kiza benziyor dedi benim oglus bacaklarini bi acti pipi ortada sonra dedi yuzde yuz erkekSılam, nasıl içselleştirmişsem senin kızın olcağını, çok şaşırdım, rabbim hayırlı evlat nasip etsin, kızım diyeceğin gelinlerin olsun. İyiki doktor bana tahminde bulunmamış, bir kere öğreneyim kesin olsun, çok kaptırırdım kendimi
merhaba canim hosgeldin aramiza hayirli olsun bebegin ekliyorum simdi listeyeMerhaba kizlar bayraminiz mubarek olsun yeni oldugum icin özelden mesaj atamiyorum benide eklermisiniz listeye yas 24 sat 27.03. tarih 01.01. cinsiyet erkek isim olarak elyesa yagiz düsünüYorum..bu arada hepimizin bebisi hayirli saglikli olur insallah
amin canim insallah bak bu ucuncu oglum ilk defa ultrasonda bu kadar net gordum pipiyiSilam gozun aydin pipisinin yesinler onun o zaman saglikla sihhatle kucagina almak nasip olsun inss 🙏 🙏
.
amin canim insallah sagolasinHayırlı olsun Sılam .. Kız erkek Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inş hepimize
sagolasin canim evet esim hep zaten kiz vercemize kiz aliriz diyordu onun dedigi olduGözünüz aydın cnm sağlıklı ya olsun gelinlerin kız olur inşallah sana.
merhaba canim hosgeldin aramizaSelam kızlar ben gamze sat 24.03.2014 yaş 25 ikinci çocuk biz kızım var ipek buda erkek dediler ... Bu topık ilk acıldıgından beri altta olan ziyaretci benim:) bazı sebeplerden yazmak istemedim ama artık sizinle paylaşmak istedim ... Merve klty bana yakın diye heyecanla yazmalarını beklediğim günler oldu... Hatta mrv5534 cinsiyetin de hata yaptıklarını hissettim :)ben çok geç öğrendim on altı hafta bitince uzun ugraslar sonucu gördük kiymetli pıpımızıbu arada bayramınız kutlu olsun... Sizin korkularınız sorularınıza cevap verebilirim sanırım tecrübeli sayılırım hem çalışan anne hemde kızımla oglusum arasında tam 3 yaş olacak
insallah canim sagolasin saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallahsılacım hayırlısı olsun ne güzel sağlıklı bir bebekmiş maşallah
rabbim bize de bebeklerimizin sağlıklı haberlerini almayı inşallah nasip eder
sagolasinn canim evet ucledik pipileri seneye ucu bir arada sunnet var insallahayy açmış bacaklari ohh sermis herseyi ortaya. Maşallah cnm hayirli saglkli olsn inşallah
Hoşgeldin erkek anasi. Pipileri 3ledin demek hadi bakalim hayırlı olsun cnm,ben sana erkek demistim :)
Bebisin sağlıklı olmasina da çok sevndim canim gözün aydın
dorduncumu aman canim ya ben bu erkek de olsa kizda olsa son dedim zaten sezeryan dogum aninda tuplerimi baglattircamSılacım çok şaşırdım ama hayırlısı olsun... Biz kızımız olacağını öğrenince eşim nasıl büyüyüp koruyacağız hangi okullarda güvenip okutacağız dedi:)) kız anne babası olmak da ayrı dert:)
Üç tane Aslan gibi delikanlı evladın olacak evde tek kraliçe sen olacaksın sıkma canını bakarsın bi dördüncüde gelir bebek:) ay nasıl saçmalarım bilmiyorum velhasıl sağlıklı olsunlar da gerisi boş şeyler... İnş gelinlerini gelinlerin de seni sever koz hasretini torunlarınla giderirsin...
tabiki canim saglikli olsunlar biz kim oluyoruzki rabbimden geleni begenmeyelim rabbimden gelenin basimin ustunde yeri varherşeyden önce saülıklı olmaları cnm benimde gönlümden erkek geçiyordu nasibimde kız varmış rabbim hayırlı evlat versin cnm
insallah canimm sagolasinSilammm nasip boylemis canim. Cani gonulden dua etmistim ben de kiz olsun diye seninki. Cok sukur saglikliymis bebisin. Rabbim de sana kendi kizlarinmis gibi sevebilecegin hayirli gelinler nasip etsin insaallah. Benim esim de 3 erkek kardes. Ben de ilk gelinim. Kv, kp cok severler beni cok duskunler bana. Ben de onlari kendi annem babam gibi sever sayarim. Simdi de kiz torun istiyorlar bakalim nasipse :)
aynen lilicim ucuncu sezeryanim bu sefer bile busuru risk saydi doktorum dogum icin o yuzden nasip olursa sezeryan sirasinda tuplerimi baglaticam doktorumda tavsiye etti zaten artik bir ve iki cocugu olanlar yapsin ucuncuyu benim icin defter kapandicanım sılanın üçüncü bebişi zaten o da erkek , sanırım sezeryan olduğu için bir daha bebiş yapmayacak.
3 pipilisi olacak
sagolasin canim benimSılacım yeni okudum, çok sevindim hayırlı uğurlu olsun oğlun İnşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
evet canim sagolasin sehzadeleri ucledim esim kanuni sultan sulayman gibi kabara kabara geziyor ortada ya bi insann iki oglu varken ucuncuyedemi bu kadar sevinir 10 tane oglan olsa hayir demicek herhalde bu adamSelam canlarrr. Bayram dolayısıyla giremedimmmm geçmişede bakamadimmmm . Sılammm demek 3.şehzaden geliyor canım rabbim hayırlı evlat etsib inşallah.
aha memleketimdesin sule07 yoksa oralı mısın. kısmetse bizde cuma günü yola çıkıyoruz polatlıya.
can hastanesine gitseydin keşke özel falan ama çok bi para almıyorlar .oradaki doktorlar çok ilgileniyor. geçmiş olsun
Oglum nasıl ama kızlar😄
.
Masallah canim oglusuna bu resmin aynisindan bende gordum bugun doktor guldu hatta bu asla gobek kordonu olamaz bildigin pipi diye
angel canim seninki de sanki pipiye benziyor ama sen yinede kesin olmadan ne kiz ne erkek diye dusun canim
Evet canım. Doktor iki kez erkeğe benzetti. Kısmet ise 15 Ağustos'ta öğrenirim. Yeter ki sağlıklı olsunlar da. Ve de hayırlı evlat önemli.i
ohh be artik kafam rahat neydi o oyle kizmi erkekmi diye gece gunduz dusunmek valla ustumden yuk kalkti
zaten hangi testi yaptiysam erkek cikmisti bi tek bende yanilmiyor sanirim bu testler
kizi olucaklarin yanindaydim simdiye kadar simdi erkek analarinin tarafindayim erkekler aldi basini gitti zaten topikte ne zamandir gozume takilan anketide erkek olarak oylamis bulunmaktayim hadi bakalim darisi merak edenlerin basina
bu arada oglumun ismini esimide ikna edebilirsem eymen olucak insallah cok begeniyorum bu ismi :))
mert - eren - eymen uyuyor dimi ogluslarimin ismi kizlar sizce nasil ?
Allah adıyla uzun uzun yaşatsın kuzularını. isim düşünüyorum bende ama hiç biri içime sinmiyor. ediz , melih , vb isimler aklıma geliyor ama cıksyakıştıramıyorum
ohh be artik kafam rahat neydi o oyle kizmi erkekmi diye gece gunduz dusunmek valla ustumden yuk kalkti
zaten hangi testi yaptiysam erkek cikmisti bi tek bende yanilmiyor sanirim bu testler
kizi olucaklarin yanindaydim simdiye kadar simdi erkek analarinin tarafindayim erkekler aldi basini gitti zaten topikte ne zamandir gozume takilan anketide erkek olarak oylamis bulunmaktayim hadi bakalim darisi merak edenlerin basina
bu arada oglumun ismini esimide ikna edebilirsem eymen olucak insallah cok begeniyorum bu ismi :))
mert - eren - eymen uyuyor dimi ogluslarimin ismi kizlar sizce nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?