2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sılacım hayırlı olsun. Eli yüzü düzgün, sağlıklı bir oğlun olsun inşallah. En azından belirsizlikten kurtuldun.

Sılacım hayırlı olsun. Eli yüzü düzgün, sağlıklı bir oğlun olsun inşallah. En azından belirsizlikten kurtuldun.
sagolasin canim Allah razi olsun aynen oyle ya uzerimden yuk kalkti sanki meger ne cok kasmisim kendimi cinsiyet diye
Merhaba canım uymazmi cok güzel uyumuş hakkinda herseyin hayırlısıni dilerim Rabbim evlatlarinin sağlıklı sihhatli güzel gunlerini gostersin hep inş kiz evladı gibi gelinlerin olsun

sagolasin canim insallah cumlemizin evlatlari hayirli evlatlar olsunlar

Evet çok mantıklı cbn valla kız verip ağlamak yerine alırsınız kızı ohh miss ;-)

Sılam hayırlı olsun erkek bebişin sağlıklı olsun da napalım gelinlerini kızın yerine koyarsın dediğin gibi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet çok mantıklı cbn valla kız verip ağlamak yerine alırsınız kızı ohh miss ;-)

ayyy hakkatten ya kız evlat çok nazlı oluyor hep iç acısı oluyor.
halen evden gelin çıkarken falan abimin belime kırmızı kurdela bağladığı videoyu izleyemiyorum. zaten o zamanda ağlamaktan bayılacaktım.
ooofff offfff

Son düzenleme:

Vay vay bi hürrwm daha ... Yerim seni hürremim ... Nesliden sonra.. Sğlukla gelsin paşamm

bak gördün mü en güzeli kız almak daha iyi ..

Canm hayırlı olsun bebişinn Rabbim bütün evlatlarını salih ve hayırlı eylesin 😊güzel edep sahibi gelinler getirsinler onlarda sana kız evlat olsun inşallah hayırlı bayramlar 😊bizde öğrensek keşkee meraktan öleceğim 😊

Aynen öyleee bağ dokuları rahmin büyüme hızına yetişemiyor ve ağrı oluyor yakında senin de göbüşşşş çıkıcsk inşş

Dur simdiden kiz analarinin icine aci düşürme canim :)

Canim sağolasın inşallah en kisa zamanda sende ogrenirsin gerçekten rahatliyor insan :)

sılacım hayırlı olsun sıra bizde şimdi benimde cuma günü belli olucak inş. gerçi 12. haftada bi çıkıntı var gibi dedi ama 2 erkek annesi olucam gibi gözüküyo :)))) hayırlı evlat olsunlar en önemlisi o hepinize hayırlı akşamlar.

Vay vay bi hürrwm daha ... Yerim seni hürremim ... Nesliden sonra.. Sğlukla gelsin

O kadar çok Hürrem bakarsan Hürrem gibi olursun iste :)
Suluman sana Şehzade vericem dedim esime sehzadeleri ucledik daha ne yapalım :)
Yanliz ben bi Mihrimah veremicem dördüncü yu asla gözüm kesmiyor bunu bile cok düşündüm

Sagolasin canim yerim ben onlarin cikintilarini sağlıkla gelsinler dunyaya inşallah :)

Sila cim hayirli olsun 3. oglusun. Rabbim hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin insaallah hepimize, cinsiyetleri gercekten muhim degil.

Hayırlı bayramlar hepinize.... Kısa kısa baktım geçmişe iyisiniz çok şükür gördüğüm kadarıyla... Bende iyiyim hamdolsun... Arefe gününden beri bel ağrısı çekiyorum biraz yorulmuştum onun etkisi var mutlaka ama hamilelikle ilgisi varmıdır ki daha ilk aylarda bel ağrısının? Varmı çok beli ağrıyan?

12+2 yim 3 aylık oldu artık en son ramazan girdiğinde gitmiştim kontrole bu hafta gitmeyi planlıyorum nasip artık...

I love Bonus

Canım eymen ismi etrafta o kadar çok farklı gerçi sen Almanya da olacaksın eymen ismi güzel ama tek eksisi etrafta çok var..

Heheh bence sen dördüncüyü de yaparsın hele aradan yedi yıl geçsin sen her şeyi unut erkekleri büyüt:)))

Sağ tarafım felç gibi ağrıyor sola yatıp uyuyorum olurdum mu kalkmam iki saat felaket bi bel ağrım var doktorum artık olacak dedi..

maşaallah kızına, tansiyon zor canım artık ne yapacaksın ilaç şartsa bebiş için kullanacaksın
hissedersin tabi annesi:)
amin canım
canım sıkıntın hallolmuş ya sevindim
canım o bebeği besleyen ana damar oluyor bebeğin kalp atşını dışarda hissetmen mümkün değil, hatta sırt üstü yatınca karnına bak karnın pıt pıt atar:)
ayy canım bebişin cicilerinin içini doldursun inşaallah:)
Kızlar günaydın... Nasılsınız? Ben bugün 17+2 yim kızımın hareketlerini bir hafta kadar önce hafif hafif hissetmeye başladım... Ama böyle sıklıkla hissetmiyorum...sizde durum nasıl?
canım bende aynıyım 24. haftadan önce düzenli olmıuyor korkma, 24 den sonra 24 saat içinde 15 kere hareket etmesi gerekiyor
canım progestanı al kullan bence zararı yok faydası var
Oglum nasıl ama kızlar😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşaallah
ayy sılam hep erkek hissettim sana ama üzülürsün diye söyleyemedim, hayırlı olsun pipilin ohhh evin tek sultanı sensin:)) nazlan nazlanabildiğin kadar:)
hoş geldin hayırlı olsun
hoş geldin

güzel canım oğlumla adaş olacak :)) bende eymen istiyorum eşim kabul etti:) ilkini de ben seçmiştim zaten, yanına babasının adını koymak istiyor ama asla koymam hiç sevmem ben anne baba adının koyulmasını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…