Slm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
Allaha Şükür hersey yolunda gelişimi iyi bidakine organ kontrolu olucak inşallah.
İçim bir garip napalım bana kız annesi olmak nasip değilmiş bende gelinlerim olursa kızım gibi severim inşallah :)
sagolasin canim Allah razi olsunSılacım hayırlı olsun. Eli yüzü düzgün, sağlıklı bir oğlun olsun inşallah. En azından belirsizlikten kurtuldun.
Merhaba canım uymazmi cok güzel uyumuş hakkinda herseyin hayırlısıni dilerim Rabbim evlatlarinin sağlıklı sihhatli güzel gunlerini gostersin hep inş kiz evladı gibi gelinlerin olsun
Sagolasin canim hayirli evlat olsunlar insallahesimde 3 erkek kardes ve birbirine cok baglilar o hep buda erkek olsun dedi istedigi oldu
ucuncuyemi canim bu ucuncu zaten benim oglanin birini kacirmissin sensagolasin canim rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah
evet canim keske 12 inci haftada bende sormasaymisim ben doktor kiza benziyor diyene kadar erkek hissediyordum zaten 12 inci haftamda doktor kiza benziyor deyince kafam karisti bugun de 5 dk once kiza benziyor dedi benim oglus bacaklarini bi acti pipi ortada sonra dedi yuzde yuz erkekerken ogrenmek insanin kafasini yormaktan baska bi ise yaramiyor sakin doktor soylemeden sormayin
inanin hic uzulmedim ben hep hayirli evlat olsun dedim hatta burda hic sevmedim haz almadigim arkadasimin bi kizi var asi terbiyesiz ahlaksizin teki yasina bakmadan boyundan buyuk isler yapiyor dedimki boyle bi kizim olucaksa asla kizim olmasin rabbim biliyor kalbimi demekki hayirlisi benim icin erkek evlatmis rabbime sukurler olsun saglikli olsun yeter tirnagini yaratmaya hangimizin gucu yeter ki yok kizmis erkekmis diye ayiralim
merhaba canim hosgeldin aramiza hayirli olsun bebegin ekliyorum simdi listeye
amin canim insallah bak bu ucuncu oglum ilk defa ultrasonda bu kadar net gordum pipiyi
amin canim insallah sagolasin
sagolasin canim evet esim hep zaten kiz vercemize kiz aliriz diyordu onun dedigi oldu
merhaba canim hosgeldin aramiza
insallah canim sagolasin saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah
sagolasinn canim evet ucledik pipileri seneye ucu bir arada sunnet var insallah
dorduncumu aman canim ya ben bu erkek de olsa kizda olsa son dedim zaten sezeryan dogum aninda tuplerimi baglattircamne zorluklar cektim biliyorsunuz burda gurbette cok zor yanliz basina bunlari yasamak rabbim isteyenlere versin bana ogluslarim yeter rabbim onlarin acilarini gostermesin insallah
benim esimde hic istemedi kiz olsun kendileri 3 erkek 1 kiz ve suan kardesiyle ailesi gorusmuyor hic evlendi gitti sildi ailesini resmen biz 3 abi olduk onu basimizda gezdirdik o bize abi demiyor simdi diyor sirf kiz kardesinin hayirsizligi yuzunden kiz olsun hic istemedi sevinen taraf o oldu yine o hep istiyorduki kendileri gibi 3 erkek kardes olup birbirlerine destek olsunlar.rabbim acilarini gostermesin kimsenin evlatlarinin kizida bir ogluda bir hepsi bi gun gelip bi yerlere dagilip gidecekler sonunda yine esinle basbasa kalacaksin
tabiki canim saglikli olsunlar biz kim oluyoruzki rabbimden geleni begenmeyelim rabbimden gelenin basimin ustunde yeri var
insallah canimm sagolasinsaglikli kipir kipir yaramaz bi oglus daha geliyor oyle hareketliydiki masallah doktor cinsiyet icin sadece poposunu yakin plan alinca acmis bacaklarini pipi ortada ben burdayim diyordu zaten
rabbim herseyde oldugu gibi evladinda hayirlisini versin artik cinsiyet konusunu ogrendim alisveris zamani
Evet çok mantıklı cbn valla kız verip ağlamak yerine alırsınız kızı ohh miss ;-)
sagolasin canimSılam hayırlı olsun erkek bebişin sağlıklı olsun da napalım gelinlerini kızın yerine koyarsın dediğin gibi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
Allaha Şükür hersey yolunda gelişimi iyi bidakine organ kontrolu olucak inşallah.
İçim bir garip napalım bana kız annesi olmak nasip değilmiş bende gelinlerim olursa kızım gibi severim inşallah :)
ayyy hakkatten ya kız evlat çok nazlı oluyor hep iç acısı oluyor.
halen evden gelin çıkarken falan abimin belime kırmızı kurdela bağladığı videoyu izleyemiyorum. zaten o zamanda ağlamaktan bayılacaktım.
ooofff offfff
sagolasin canim
Aaa evet canim sag tarafim agriyor. Ondan midir diyosun? Acildeki doktor her nae kadar guvenemediysem de bir sey gorunmuyor. Bebek de iyi dedi. Ak icim rahatladi simdi sen boyle diyince.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dur simdiden kiz analarinin icine aci düşürme canim :)Evet çok mantıklı cbn valla kız verip ağlamak yerine alırsınız kızı ohh miss ;-)
Canm hayırlı olsun bebişinn Rabbim bütün evlatlarını salih ve hayırlı eylesin 😊güzel edep sahibi gelinler getirsinler onlarda sana kız evlat olsun inşallah hayırlı bayramlar 😊bizde öğrensek keşkee meraktan
Vay vay bi hürrwm daha ... Yerim seni hürremim ... Nesliden sonra.. Sğlukla gelsin
sılacım hayırlı olsun sıra bizde şimdi benimde cuma günü belli olucak inş. gerçi 12. haftada bi çıkıntı var gibi dedi ama 2 erkek annesi olucam gibi gözüküyo :)))) hayırlı evlat olsunlar en önemlisi o hepinize hayırlı akşamlar.
ohh be artik kafam rahat neydi o oyle kizmi erkekmi diye gece gunduz dusunmek valla ustumden yuk kalkti
zaten hangi testi yaptiysam erkek cikmisti bi tek bende yanilmiyor sanirim bu testler
kizi olucaklarin yanindaydim simdiye kadar simdi erkek analarinin tarafindayim erkekler aldi basini gitti zaten topikte ne zamandir gozume takilan anketide erkek olarak oylamis bulunmaktayim hadi bakalim darisi merak edenlerin basina
bu arada oglumun ismini esimide ikna edebilirsem eymen olucak insallah cok begeniyorum bu ismi :))
mert - eren - eymen uyuyor dimi ogluslarimin ismi kizlar sizce nasil ?
O kadar çok Hürrem bakarsan Hürrem gibi olursun iste :)
Suluman sana Şehzade vericem dedim esime sehzadeleri ucledik daha ne yapalım :)
Yanliz ben bi Mihrimah veremicem dördüncü yu asla gözüm kesmiyor bunu bile cok düşündüm
Hayırlı bayramlar hepinize.... Kısa kısa baktım geçmişe iyisiniz çok şükür gördüğüm kadarıyla... Bende iyiyim hamdolsun... Arefe gününden beri bel ağrısı çekiyorum biraz yorulmuştum onun etkisi var mutlaka ama hamilelikle ilgisi varmıdır ki daha ilk aylarda bel ağrısının? Varmı çok beli ağrıyan?
12+2 yim 3 aylık oldu artık en son ramazan girdiğinde gitmiştim kontrole bu hafta gitmeyi planlıyorum nasip artık..
I love Bonus
maşaallah kızına, tansiyon zor canım artık ne yapacaksın ilaç şartsa bebiş için kullanacaksınCuma günü kontrolümüz vardı kızlar. Çok şükür iyiydi kızımız. 11 haftalıkken doktorumuz tahmini olarak söylemişti bu sefer kesinleşti. Prenses bizi 10 yıl bekletti. 12 cm 126 grammış:)) tansiyon yine yüksek çıktı. Bu defa kaçamadım ilaç başladık. Sağlıkla doğsun yeter ki. Yıllardır ne ilaçlar kullandım. Bunu da kullanıcaz el mahkum. Bu bizim müstakbel anne baba olarak ilk bayramımız. İnşallah önümüzde nice bayramlar olur kızımızla. Hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden. Kuzucuklar seneye bayramda kucağımızda olucaklar inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gö
hissedersin tabi annesi:)Kızlar bebeğimi hissedebiliyorum. 20 dakkalık bir yürüyüş yaptım düşük tempoda. Yorulduğımu hissedinde kaldırıma oturdum. Resmen içimde dönüyor. Durmadan pır pır dönüyor😄 Allahım mucizene bizleri de dahil ettiğin için sana binlerce kez şükürler olsun. Hepinize hayırlı bayramlar dilerim arkadaşlarım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canımKızlaaaarr
Bu sefer geçmişe hiiiiiç bakamadım.
Herke iyidir inşallah bir sorun yoktur.
Yeni gelen arkadaşlarımız varsa hoşgelsinler:13:
Annemler başka bir şehirden geldi, iftarlar sahurlar derken hiç vaktim olmuyor bakmaya bile.
Şimdiden hepinizi bayramını kutluyorum.
Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Filistin de, Arakadan da, Doğu Türkistan da ve bilmediğimiz yerlerde zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin kurtulmasına vesile olsun inşallah.
Hayırlı bayramlar hepinize.
Missdely doktora gidecektin kız hala erkek di mi bizim Paşa
Sılamında 2. gündü kontrol
Benimse hala çoook uzaakta kontrolüm
canım sıkıntın hallolmuş ya sevindimkızlar hepinize iyi bayramlar... geçtiğimiz hafta kotu günler geçirdim malesef.. caninizi sıkmamak icin yazmadım buraya ancak çok kötüydü.. bebegimle değil esimle alakalıydı şükür ki geçti kavuştuk bebegimle babamiza.. Allah kimseyi sevdiğinden ayirmasin inşaallah... hepinizi opuyorum mutlu bayramlar...
canım o bebeği besleyen ana damar oluyor bebeğin kalp atşını dışarda hissetmen mümkün değil, hatta sırt üstü yatınca karnına bak karnın pıt pıt atar:)Kızlar öncelikle iyi bayramlar inş bidahaki bayramda kuzularımızla oluruz.... Size bişey sorcam iki gündür bunun farkındayım tesaduf dıodumm ama bn kasıgımın ıstıne gobk delıgımın altıns dgru elımı bastrdıgımda elımın altında sankı kalp atısı gibi bıt bıt bişi atıo oluo... Sanki kalbinin ustune elını koyarsın nabzına bastrırsında pıt pıt eder ya buda böle bişi bnmgıbı olan varmı???
ayy canım bebişin cicilerinin içini doldursun inşaallah:)Kızlar bebişimin bir sürü Bayram cicisi oldu çorapları önlükleri ayakkabıları uyku oyuncakları araba yazısı havuzu:)) simidi babası ve teyzesi abartmış ama Allah korkutmasın kucağımıza almayı nasip etsin inş sağlıkla...
Yarın randevu var beni korku bastı yine:)
canım bende aynıyım 24. haftadan önce düzenli olmıuyor korkma, 24 den sonra 24 saat içinde 15 kere hareket etmesi gerekiyorKızlar günaydın... Nasılsınız? Ben bugün 17+2 yim kızımın hareketlerini bir hafta kadar önce hafif hafif hissetmeye başladım... Ama böyle sıklıkla hissetmiyorum...sizde durum nasıl?
canım progestanı al kullan bence zararı yok faydası varKizlar ben de dun geceden beri kasik agrisi cekiyorum. Sag tarafim kasigimin azicik ustu acayil agriyo. Otururken daha siddetli sanki. Ayakta da yurumekte zorlaniyorum. Acile gittik. Nobetci kadin dogum uzmani geldi 15 dk telefonla konustuktan sonra. Ultrasonla bakti. Sonra bisi demeden cikti gitti. Kalktim artik karnimi silip baktim ilac yaziyor. Durum nedir dedim, kalp atislari var, bir sorun gorunmuyor dedi. Kan ilaci vitamin vs kullaniyo musun dedi, hayir doktorum bu ay dinlendiriyo bir sonraki randevumda bakicak duruma gore dedim. Baktim iki ilac yazmis. Bunlar ne icin dedim, biri gebelere verdigimiz bi hormon, agrilarin icin dedi. Digeri de kan hapi yazdim dedi. Bunlari al kullan dedi sadece. Sinir oldum adama. Lafi agzindan kerpetenle aliyoruz mubarek. Ben de almadim ilaclari. Hormon dedigi ilac progestandi. Alsa miydim bilemiyorum.
maşaallahOglum nasıl ama kızlar😄
ayy sılam hep erkek hissettim sana ama üzülürsün diye söyleyemedim, hayırlı olsun pipilin ohhh evin tek sultanı sensin:)) nazlan nazlanabildiğin kadar:)Slm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
hoş geldin hayırlı olsunSelam kızlar ben gamze sat 24.03.2014 yaş 25 ikinci çocuk biz kızım var ipek buda erkek dediler ... Bu topık ilk acıldıgından beri altta olan ziyaretci benim:) bazı sebeplerden yazmak istemedim ama artık sizinle paylaşmak istedim ... Merve klty bana yakın diye heyecanla yazmalarını beklediğim günler oldu... Hatta mrv5534 cinsiyetin de hata yaptıklarını hissettim :)ben çok geç öğrendim on altı hafta bitince uzun ugraslar sonucu gördük kiymetli pıpımızıbu arada bayramınız kutlu olsun... Sizin korkularınız sorularınıza cevap verebilirim sanırım tecrübeli sayılırım hem çalışan anne hemde kızımla oglusum arasında tam 3 yaş olacak
hoş geldinMerhaba kizlar bayraminiz mubarek olsun yeni oldugum icin özelden mesaj atamiyorum benide eklermisiniz listeye yas 24 sat 27.03. tarih 01.01. cinsiyet erkek isim olarak elyesa yagiz düsünüYorum..bu arada hepimizin bebisi hayirli saglikli olur insallah
ohh be artik kafam rahat neydi o oyle kizmi erkekmi diye gece gunduz dusunmek valla ustumden yuk kalkti
zaten hangi testi yaptiysam erkek cikmisti bi tek bende yanilmiyor sanirim bu testler
kizi olucaklarin yanindaydim simdiye kadar simdi erkek analarinin tarafindayim erkekler aldi basini gitti zaten topikte ne zamandir gozume takilan anketide erkek olarak oylamis bulunmaktayim hadi bakalim darisi merak edenlerin basina
bu arada oglumun ismini esimide ikna edebilirsem eymen olucak insallah cok begeniyorum bu ismi :))
mert - eren - eymen uyuyor dimi ogluslarimin ismi kizlar sizce nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?