• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm canlarim hürrem geldi :)
Kaynimlar ve kayinvalidem gelicek bana bugün bayramda biz gidemedik benim randevum olduğu için onlar geliyorlar bugun isim var evimi toparlayip temizlicem yemeği dünden hallettim şükür.
Herkesin keyfi yerinde olsun olmadık şeyler getirmeyin aklınıza hayrunisa özellikle sana diyorum :)

Kızlar dua sayfamızı unutmayın lutfen hatim alanlar bitirince yazsın yenisini verelim kuran okumayi bilip hatim daha almayanlar yazsin bi cuz verelim 20 inci cuzdeyiz 10 cuzumuz kaldi inşallahh ha gayret bitirelim :)

Kuran okumayi bilmeyenler içinde 70.000 " Subhanallahi ve Bi-Hamdihi, Subhanallahi'l-Azim " var lütfen onu gunde 100 tanede olsa cekmeye calissinlar :)

Dua Sayfamiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=740402

Son düzenleme:
Ayrica esim bi türlü istemiyor eymen ismini deli olcam :(

Merhaba kizlar...
haftaya doktor muayenemiz var.
cinsiyeti belli olur mu acaba?
Bide uclu testin zararli oldugunu soyluyorlar.
sizler yaptirdiniz mi?

canım ilk kez senden duydum zararlı olduğunu alt tarafı kan alıyorlarmış ha ben yaptırmayacağım o ayrı

Slm canlarim hürrem geldi :)
Kaynimlar ve kayinvalidem gelicek bana bugün bayramda biz gidemedik benim randevum olduğu için onlar geliyorlar bugun isim var evimi toparlayip temizlicem yemeği dünden hallettim şükür.
Herkesin keyfi yerinde olsun olmadık şeyler getirmeyin aklınıza hayrunisa özellikle sana diyorum :)

sılacım canım oğluşun hayırlı olsun :55: bayramda bakamadım şimdi gördüm ama sen hep erkek gibi geliyor bana demiştin hayırlı evlat olsun inş.

Kızlar merhaba.
Doktordan geliyorum. Bayramda ağrım olmuştu. Bebeğimin kalbini dinletti bi de rahim ağzı uzunluğuna baktı bişey yok dedi o kadar. Cinsiyet dedim. Görsem söylerdim dedi. Bu doktorların havasına uyuz oluyorum. İçimi rahatlatsa günah olurdu yani. Uyuz ya. neyse sılacım cinsiyet belli olmuş. bir oğlan daha ha?! Sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti hiç fark etmez. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepinize iyi haftalar diliyorum.

Kızlar merhaba.
Doktordan geliyorum. Bayramda ağrım olmuştu. Bebeğimin kalbini dinletti bi de rahim ağzı uzunluğuna baktı bişey yok dedi o kadar. Cinsiyet dedim. Görsem söylerdim dedi. Bu doktorların havasına uyuz oluyorum. İçimi rahatlatsa günah olurdu yani. Uyuz ya. neyse sılacım cinsiyet belli olmuş. bir oğlan daha ha?! Sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti hiç fark etmez. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepinize iyi haftalar diliyorum.

bi sorun olmaması ne güzel darısı başımıza :) iyşallah

Sulecim gozun aydinnn cok sevindimm ah bu minnoslar bizi nasil korkutuyor sonra doktora bi gidiyoruz orda kipir kipirlar bize guluyorlar kis kiss yerim ben o larin totosunu onlar saglikli iyi olsunda biz korkalim 😊😊 prensesinlee esinlee iyi tatiller olsun sanaaa😄😄😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sevindim cnm iyi olmanıza inşallah darısı bizlere :-)

tesekkur ederim tatli bayanlar :) cok sukur Allah'a. Insaallah hepimiz her zaman guzel haberlerle gelelim doktorlarimizdan. Aksini dusunemiyorum bile..

Kızlar merhaba.

Canim benim de bayramda kasik agrim olmustu siddetli. Bugun gittim sorun cikmadi cok sukur. Doktorum cok ayakta kalmak yorulmak da kasik agrisi yapar dedi. Fazla ayakta kalma yorma kendini dedi. Sen de yorulmussundur muhakkak bayramda. Kendine dikkat et, soeun yokmus sende de ne guzel. Rabb'im saglicakla kucaklarimiza alip buyutmeyi nasip etsin.

Ayrica esim bi türlü istemiyor eymen ismini deli olcam :(

Sılacım gözün aydın😊 eymen ismi bana da hoş geldi eşime söyledim ne dese beğenirsin "amen" (eymen) gibi söyleniyormuş. Yabancı dilde amin demek gibi diyor. Bu erkeklerin kafası nasıl çalışıyor çözemicem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sılacım gözün aydın😊 eymen ismi bana da hoş geldi eşime söyledim ne dese beğenirsin "amen" (eymen) gibi söyleniyormuş. Yabancı dilde amin demek gibi diyor. Bu erkeklerin kafası nasıl çalışıyor çözemicem.

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımcım eşine amentüyü nasıl okuduğunu sor eminim o da amintü diye okumuyordur :9::9::9:

canımcım eşine amentüyü nasıl okuduğunu sor eminim o da amintü diye okumuyordur :9::9::9:

Tam anlatamadım galiba da😊 kiliseli rahipli filmlerde duyuyor işte ona benzetti neyse saçmaladı bence. Amentü'yü bildiğini sanmıyorum canım, benim eşimin pek dini bilgisi yoktur.

Kızlar bebek arabası konusunda araştırmalarım devam ediyor. Kurban bayramında almayı düşünüyorum ama şimdiden modeli netleştirmek istiyorum.
Maclaren quest modeline karar vermek üzereydim ki -çünkü çok hafif ve sırt taşıma bandı var, katlanınca oldukça az yer kaplıyor ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor.- daha yeni ve az biraz daha ağır ve geniş olan maclaren techno xlr modeline kaydım. travel sistem olarak kombinlenmiş, bebeğin yüzünü görebileceğim küçükken. Oto koltuğu olarak kullanabileceğim ve daha konforlu bir yatış sağlıyor. Üstelik ayak kılıfı ve yağmurluğu da içinde. Gerçi baktığım sitelerde stok görünmüyor ama akşam e-bebek mağazasına gidip karşılaştımalı incelemeyi düşünüyorum.

http://www.hellobaby.com.tr/UrunRes...chno-XLR-Travel-System-Bebek-Arabasi-3519.jpg

Evimiz asansörsüz ve arabamızın bagajı küçük o yüzden hem hafif hem de az yer kaplayan bir model arıyordum. Sanırım bunu alacağım, önerilerinizi bekliyorum.

kızlar doktordan geldim hayırlı haberler olsun kızımız oluyor rabbim yavrularımızı bağışlasın sağlığıyla...:15:3:
Gözün aydın canım, cicili bicili giydiricen ne güzel😊

tam anlatamadım galiba da😊 kiliseli rahipli filmlerde duyuyor işte ona benzetti neyse saçmaladı bence. Amentü'yü bildiğini sanmıyorum canım, benim eşimin pek dini bilgisi yoktur.

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amen dediğinde yabancılar söylüyor gibi geliyorya ama aslında bizde söylüyoruz o açıdan şettim :1:

kızlar doktordan geldim hayırlı haberler olsun kızımız oluyor rabbim yavrularımızı bağışlasın sağlığıyla...:15:3:

hayırlı olsun kızınız rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin

annecikler nabersiniz :3::3::3::3:

Tatil bitti işe geldim :5: Ankara yanıyorrrrr

ah ah şimdiden özledim öğlene kadar yatmayı :43:

amen dediğinde yabancılar söylüyor gibi geliyorya ama aslında bizde söylüyoruz o açıdan şettim :1:
İşte onlar amen yazıp eymen diye okuyorlar, ingilizcede öyle okunuyor ya. Neyse canım kimseye isim beğendirmek mümkün değil zaten.
Bana şimdi kalkmış yamaç nasıl diyor ben de onu beğenmedim.

bi sorun olmaması ne güzel darısı başımıza :) iyşallah
evety sorun olmamasına ben de sevindim ama adam pek umursamadı ona uyuz oldum.

tesekkur ederim tatli bayanlar :) cok sukur Allah'a. Insaallah hepimiz her zaman guzel haberlerle gelelim doktorlarimizdan. Aksini dusunemiyorum bile..

Canim benim de bayramda kasik agrim olmustu siddetli. Bugun gittim sorun cikmadi cok sukur. Doktorum cok ayakta kalmak yorulmak da kasik agrisi yapar dedi. Fazla ayakta kalma yorma kendini dedi. Sen de yorulmussundur muhakkak bayramda. Kendine dikkat et, soeun yokmus sende de ne guzel. Rabb'im saglicakla kucaklarimiza alip buyutmeyi nasip etsin.

tatile çıkmayın diyoruz ama dinletyemiyoruz dedi kibar doktorum. ben de bayramda evdeydim dinlendim hep dedim.hmmm tatilden değil yani dedi. hayır dedim. yorulmadım aslına bakarsan ama oğlumun peşinde koşarken fark etmemişimdir belki de. neyse inş sağ salim alalım da kucağımıza. böyle ara ara heyecanlandırırlar. :49:

Sılacım gözün aydın😊 eymen ismi bana da hoş geldi eşime söyledim ne dese beğenirsin "amen" (eymen) gibi söyleniyormuş. Yabancı dilde amin demek gibi diyor. Bu erkeklerin kafası nasıl çalışıyor çözemicem.

haha sezin alemsin ya güldüm oturduğum yerde bi cinsler gerçekten :44:
çok sevindim canım senin adına sağlıkla gelsin inşallah darısı başıma.

Kızlar bebek arabası konusunda araştırmalarım devam ediyor. Kurban bayramında almayı düşünüyorum ama şimdiden modeli netleştirmek istiyorum.
Maclaren quest modeline karar vermek üzereydim ki -çünkü çok hafif ve sırt taşıma bandı var, katlanınca oldukça az yer kaplıyor ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor.- daha yeni ve az biraz daha ağır ve geniş olan maclaren techno xlr modeline kaydım. travel sistem olarak kombinlenmiş, bebeğin yüzünü görebileceğim küçükken. Oto koltuğu olarak kullanabileceğim ve daha konforlu bir yatış sağlıyor. Üstelik ayak kılıfı ve yağmurluğu da içinde. Gerçi baktığım sitelerde stok görünmüyor ama akşam e-bebek mağazasına gidip karşılaştımalı incelemeyi düşünüyorum.

http://www.hellobaby.com.tr/UrunRes...chno-XLR-Travel-System-Bebek-Arabasi-3519.jpg

Evimiz asansörsüz ve arabamızın bagajı küçük o yüzden hem hafif hem de az yer kaplayan bir model arıyordum. Sanırım bunu alacağım, önerilerinizi bekliyorum.

canım travel sistemler pek tavsiye edilmiyor ağır olduğu ve gereksiz pahalılığı yüzünden. ben oğlumda chicco liteway aldım puset. ulustan da yüz liraya oto koltuğu almıştım zaten 5 ay kullanabildik tombik bebiş olunca. lite wayi oturma yerinin dar olmasından ötürü tavbsiye etmesem de katlanması her yere sığması vs süper. ama tek taraflı işte ona gıcık oluyodum ben de. çünkü dışarıdan gelen herhangi bi müdahaleden koruyamıosun bebeği.

evety sorun olmamasına ben de sevindim ama adam pek umursamadı ona uyuz oldum.

tatile çıkmayın diyoruz ama dinletyemiyoruz dedi kibar doktorum. ben de bayramda evdeydim dinlendim hep dedim.hmmm tatilden değil yani dedi. hayır dedim. yorulmadım aslına bakarsan ama oğlumun peşinde koşarken fark etmemişimdir belki de. neyse inş sağ salim alalım da kucağımıza. böyle ara ara heyecanlandırırlar. :49:

haha sezin alemsin ya güldüm oturduğum yerde bi cinsler gerçekten :44:

çok sevindim canım senin adına sağlıkla gelsin inşallah darısı başıma.

canım travel sistemler pek tavsiye edilmiyor ağır olduğu ve gereksiz pahalılığı yüzünden. ben oğlumda chicco liteway aldım puset. ulustan da yüz liraya oto koltuğu almıştım zaten 5 ay kullanabildik tombik bebiş olunca. lite wayi oturma yerinin dar olmasından ötürü tavbsiye etmesem de katlanması her yere sığması vs süper. ama tek taraflı işte ona gıcık oluyodum ben de. çünkü dışarıdan gelen herhangi bi müdahaleden koruyamıosun bebeği.
saol canım darısı güzel haberler sizin olsun sonumuz güzel olsun...

Back
X