2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

buca kadın doğum çok güzel doktorlarıda çok iyi çok samimi ama ben Çınarlıda yapıcam orası bana çok yakındı acile oraya gittim sağdece cnm

çok teşekkürler
bakacağım inşallah

Troid için hap kullanan arkadaşlar kan ne kadar da bir aldırıyorsunuZ tsh için?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen şimdi kaç litre su içtin onu de bakalım boşver lensi falan. Önemli olan su. Senin sayende daha çok dikkat etmeye başladım bugün.
3 den fazla olmuştur ama tuvalete de çok gittim ya tmm komik soruydu lens ile ilgili olan
kabul ediyorum benim sormak istediğim bebekle ilgili sorun olur mu acaba diyeydi google sorsanda cvbi bu sitede oluyor bende direk sorayim dedim

evde yakında kimse yok ilk hamilelik ve pimpirikli bi.yapım var bazen abartıyorum hakkınıza girmek istemem ama napiym kimsesizlige iyi geliyorsunuz

Hayrunisacım eşimin kuzeni de aynı dertten muzdarip. Günde beş litre su içiyor. Ama onun doğumu yakın. Endişelenme ve hemen su içmeye başla. Dualarımız seninle canım.

Troid için hap kullanan arkadaşlar kan ne kadar da bir aldırıyorsunuZ tsh için?

Bende ilac kullaniyorum canim ayda 1 kere tahlil yapiyo doktorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ilac kullaniyorum canim ayda 1 kere tahlil yapiyo doktorum

Benim tahlilim 1 ayı geçti 5 gün falan. Ben de tahlile gidiyim tekrar canım. Sen kaç mg içiyorsun?

Kızlar ben daha 1 kilocuk alabildim cok zayifim acaba az mi yiyorum siz bir gunde nekadar yiyosunuz bana yazarmisiniz
Ben yarım kilo aldım 16 haftalık olucaz süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum iştahımda öyle homini gırtlak değil 20 haftaya kadar kilo almamak en sağlıklısıymış zaten dert etme canım.

İçtiğim sularla amniyon sıvısı hemen artar mi acaba iki litreye yakın oldu
Canm ben yeni gördüm durumunu kaç lt içiyordun önceden ?? üzülme suyu artırabildiğin kadar artır ben içemediğimde susatacak bişiler atıyorum ağzıma sende öyle yap ayy Allah'ım bebişini sana bağışlasın..
[/QUOTE]

Benim tahlilim 1 ayı geçti 5 gün falan. Ben de tahlile gidiyim tekrar canım. Sen kaç mg içiyorsun?

25 mg içiyorum hamile kaldigimda 3.26 da ilaca başlattı doktorum 2.ay ilaç kullanmama ragmen 4.16 oldu sonraki ay 2.14 oldu düsmesine ragmen devam et dedi doktorum haftaya yine kontrolüm var bakalım düstu mu yükseldi mi, senin degerlerin kacti canim kac aydır iciyosun ilaci?

Bizim daha cinsiyet belli değil çevremdekilerde ultrason aleti gittiğim hastanede eski o yüzden kesin bişey diyemiyo doktor diyolar bende sizlerin fikrini öğrenmek istedim
Valla bende sorun kimde cozmus degilim henuz.bende ogrenemedim hala. Devlet hastanesine gidiyorum ve ozeldeki gibi tabiki ilgilenmiyolar daha dogrusu ilgilenemiyolar her bi hastayla okadar zaman vakit ayirsa hic bi hastaya bakamaz, yani oyle bi bakiyo ultrason da. Bu sefer benim bebegim ters donmus ondan pek orali olmasi 2 hafta sonra dedi,ondan once bacak arasi falan gordu suan bacak arasindayim dedim yine bi fikir yok.ben bu olayi hem doktor hem hastandeki imkanlara baglamis bulunmaktayim.gerek cihazlar gerekse zaman

Demek ki yanlız değilim ben devlete de özelede gidiyorum bu ikinci hamileliğim ilkinde bağcılar da oturuyodum şimdi gaziosmanpaşadayım bağcılardaki doktorum çok iyiydi burda iyi bi doktor bulamadım o yüzden çok doktor değiştirdim ilk gittiğim 15 haftalıkken kız dedi 16 haftada başka Doktor erkek dedi 10 gün sonra gel dedi dün gittim bacağını açmadı şimdi ne düşünmeliyım

Bu arada devlet hiç söylemedi ve bende zaten soramadım çok sertti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…