Geçmiş olsun canim doğumu da orda mi yapicaksin sanki orayi çok methettiklerini duymuştum yoksa yanlis yeri mi hatitlafim bilemedim.öyle oldu mu sol tarafına yat dinlrn biraz umatim bi daha yasamazsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktoruna mutlaka sor tabi ki.
Ama internetten Ebru Şallının hamile pilatesi videosunu izle.
Çok makul gelecektir sana eminim. Üşenmesem her gün yapacağım ama
Hiç zorlanmıyorsun ve aksine sırtına kollarına öyle iyi geliyor ki.
[/SIZE]
çok teşekkürler
bakacağım inşallah
canım hamilesin sanırım Rabbim sana bagıslasın cok sevindim gülüm ocak annesi
Allah razı olsun canım
hepimizinkini inşallah
çok teşekkürler
Allah bizlere bagıslasın yavrularımızı sag salim kucagımıza alallım insallah sende bebişinde Allaha emanetsin gülüm cok öptüm seni
3 den fazla olmuştur ama tuvalete de çok gittimSen şimdi kaç litre su içtin onu de bakalım boşver lensi falan. Önemli olan su. Senin sayende daha çok dikkat etmeye başladım bugün.
Takılmıyorum ama kendine de bebeğine de zarar böyle şeyler ne bileyim.. Sabah yazdıklarını da okumuştum, gerçekten sorun edilebilecek bir şeydi. Ben de kendimi sorguladım su konusunda. Neyse.. Ben tekrar edeyim kimseyi kırmak istemediğimi :) Allah sağlıkla sıhhatle hamileliklerimizi geçirip, hayırlısıyla da kucaklarımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı.
Kızlar duanıza çok ihtiyacımız var bebeğin kolunu bacağını bile goremedik bırakın cinsiyetini...rahimde top gibi sıkışmış kalmış suyu yani içinde dolancak yeri yokmuş dr. Kızdı suyu az içmişsin kalbi durabilir içmezsen dedi moralim çok bozuk var mı böyle olan
Troid için hap kullanan arkadaşlar kan ne kadar da bir aldırıyorsunuZ tsh için?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende ilac kullaniyorum canim ayda 1 kere tahlil yapiyo doktorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayanlar sizce cinsiyet öğrenmede ultrason cihazının iyi olmasını yoksa doktorun profesyonelliğimi önemli
Ben yarım kilo aldım 16 haftalık olucaz süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum iştahımda öyle homini gırtlak değil 20 haftaya kadar kilo almamak en sağlıklısıymış zaten dert etme canım.Kızlar ben daha 1 kilocuk alabildim cok zayifim acaba az mi yiyorum siz bir gunde nekadar yiyosunuz bana yazarmisiniz
Canm ben yeni gördüm durumunu kaç lt içiyordun önceden ?? üzülme suyu artırabildiğin kadar artır ben içemediğimde susatacak bişiler atıyorum ağzıma sende öyle yap ayy Allah'ım bebişini sana bağışlasın..İçtiğim sularla amniyon sıvısı hemen artar mi acaba iki litreye yakın oldu
Benim tahlilim 1 ayı geçti 5 gün falan. Ben de tahlile gidiyim tekrar canım. Sen kaç mg içiyorsun?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence Doktorun tecrübesine
Valla bende sorun kimde cozmus degilim henuz.bende ogrenemedim hala. Devlet hastanesine gidiyorum ve ozeldeki gibi tabiki ilgilenmiyolar daha dogrusu ilgilenemiyolar her bi hastayla okadar zaman vakit ayirsa hic bi hastaya bakamaz, yani oyle bi bakiyo ultrason da. Bu sefer benim bebegim ters donmus ondan pek orali olmasi 2 hafta sonra dedi,ondan once bacak arasi falan gordu suan bacak arasindayim dedim yine bi fikir yok.ben bu olayi hem doktor hem hastandeki imkanlara baglamis bulunmaktayim.gerek cihazlar gerekse zamanBizim daha cinsiyet belli değil çevremdekilerde ultrason aleti gittiğim hastanede eski o yüzden kesin bişey diyemiyo doktor diyolar bende sizlerin fikrini öğrenmek istedim
Valla bende sorun kimde cozmus degilim henuz.bende ogrenemedim hala. Devlet hastanesine gidiyorum ve ozeldeki gibi tabiki ilgilenmiyolar daha dogrusu ilgilenemiyolar her bi hastayla okadar zaman vakit ayirsa hic bi hastaya bakamaz, yani oyle bi bakiyo ultrason da. Bu sefer benim bebegim ters donmus ondan pek orali olmasi 2 hafta sonra dedi,ondan once bacak arasi falan gordu suan bacak arasindayim dedim yine bi fikir yok.ben bu olayi hem doktor hem hastandeki imkanlara baglamis bulunmaktayim.gerek cihazlar gerekse zaman
Demek ki yanlız değilim ben devlete de özelede gidiyorum bu ikinci hamileliğim ilkinde bağcılar da oturuyodum şimdi gaziosmanpaşadayım bağcılardaki doktorum çok iyiydi burda iyi bi doktor bulamadım o yüzden çok doktor değiştirdim ilk gittiğim 15 haftalıkken kız dedi 16 haftada başka Doktor erkek dedi 10 gün sonra gel dedi dün gittim bacağını açmadı şimdi ne düşünmeliyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?