2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ben hamileliğimin 6. Haftasından beri içiyorum canım. 50 mg la başladım. 2,97 yle başladım. 1 civarındaydı en son Tsh ım. Senin neden ilaca rağmen çıkmış ki canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana ilk baslattiginda ilaca yarim baslatti canim 25 mg ı yarim iciyodum heralde ondan yükseldi diye düşünüyorum sonraki ay gunde 1 tane ic dedi, acaba ne zaman biraktiracak cunku hamilelikte 2.30 un altinda olmali dedi benimki altinda cikti ama devam ettiriyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada devlet hiç söylemedi ve bende zaten soramadım çok sertti doktor

Ben bu sefer umutla gitmistim ama artik umudum kalmadi.artik ayrintili ultrason icin buyuk ihtimalle fakulte hastanesine gidicem orda denerim sansimi.ondan oncede bi özele gidesim var.hic tahminde bulunmadi meraktan catlicam resmen zamanla yariatim bu hafta hastanede bizimkininde ters döneceği tuttu

Belki de bıraktırmaz önlem olarak canım. İlacın bebeğe zararı yok zaten.

Iyi geceler anneler Cinsiyetleeri öğrenenler olmuş maaşallah ne güzel artık herkez bilecek çok yakın süre sonra cinsiyetleri Bende cinsiyetin geç öğrenimini doktora ve aletlere bağlıyorum Biz 4. Ayda öğrendik ama çoğu arkadaşım 3. Aydan beri biliyorolsun hayırlısı olsun da o önemli değil

2 gündür yollardayım formssyon yüzünden berbat başım ağrıdı bugün ve hala ağrıyor

Valla bence hiç tahmin yapmasalardıda benim kafamı karıştırmasalardı bence senin için daha iyi büyür en azından kesin bi cevap verir gerçi benimde 16 ve 17 de söylediler ama yapıcak bişey yok

Benim gittiğim eski cihazlardan eltim gidiyodum bebeğin gamzesini bile gördü doktor

2014 ağustos annelerinin başlığında 10-15 sayfa okudum ve anladım ki endişelenmek bu işin fıtratında var :) 33e gelen 37ye gelmeyi dilemiş, 37yi gören doğum için heyecanlanmaya başlamış. Çok garip çok.. Nasıl güzel heyecanlar..
Ve bebeğinin cinsiyetinden hâlâ emin olamayan, daha yeni kesinleştiren de var ağustos annelerinde, söylemeden geçemeyeceğim :))

Valla bence hiç tahmin yapmasalardıda benim kafamı karıştırmasalardı bence senin için daha iyi büyür en azından kesin bi cevap verir gerçi benimde 16 ve 17 de söylediler ama yapıcak bişey yok
Ya zaten boyle degisen cinsiyetleri gorunce doktorum soylesede inanirmiyim acaba diye dusunmuyo degilim

Belki de bıraktırmaz önlem olarak canım. İlacın bebeğe zararı yok zaten.

Selam kızlar, bende gebelik testinde öğrendim tshım 8,30'du. Şimdi çok şükür 2'ye düştü. Ayda bir kontrolüm var. 50mg a sabitledik ilacı şimdilik.
2 farklı doktora görüdüm ikiside ömür boyu ilacı kullanırsın dedi.

Selam kizlar 16. Haftamin icindeyim.haftaya doktorumuzla randevumuz var umarim cinsiyetini ogrenebilirim bebegimin.uclu testimizde haftaya yapilacak.cinsiyeti okadar cok takmiyorum kafama ..yeterki benegim saglikli olsun uclu testin sonucu daha onemli benim icin.

Size soruma gelince cekyatta bacaklarimi uzatip oturdugumda zaman zaman sanki bebegimin harekwt ettigini hissediyorum.bi anlik seyirme gibi. Sizce bu kdar erken mumkunmu bebegimi hissetmem?

Evet gercekten cok enteresan hamile olmayiz hamilelik isteriz.sonra keseyi goruruz bebeği görmek isteriz sonra kalp atisini daha sonra testler temiz ciktimi bizi alir bi cinsiyet telasesi o bu su derken kucagimiza almak isterim sanirim sonrada korkuyorum cabucak büyümelerini isticez ani yasamiyoruz hep ileri hep ileri

Midem yangın yeri arkadaşlar

Ömür boyu kullanmak mı neden öyle bişey dediler ki canim hani zararı yok anlaminda mi yoksa bu tsh larimiz bi yukselip bi dusecek mi ondan mi?

Aynı dert bendede var sona,elma hiçbiri fayda etmedi

Ilık su içmenin iyi geldiğini okudum şimdi. Sabırla bekliyorum. Çok zormuş ya.

Ömür boyu kullanmak mı neden öyle bişey dediler ki canim hani zararı yok anlaminda mi yoksa bu tsh larimiz bi yukselip bi dusecek mi ondan mi?

Troid hamilelikte ortaya çıkarmış ama genellikle kaybolmazmış canım. Ama bu bir genelleme. Gebelikte ortaya çıkıp doğumdan sonra dere otu yemeyi alışkanlık haline getirmiş ve başarılı olmuş birini tanıyorum. Büyük sorun değil bence. Kafaya takmamak lazım, buna şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…