- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
25 mg içiyorum hamile kaldigimda 3.26 da ilaca başlattı doktorum 2.ay ilaç kullanmama ragmen 4.16 oldu sonraki ay 2.14 oldu düsmesine ragmen devam et dedi doktorum haftaya yine kontrolüm var bakalım düstu mu yükseldi mi, senin degerlerin kacti canim kac aydır iciyosun ilaci?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gitmeye karar verdim cnm devlette yokmuş ama özele gideicem bende tetanozda 24.haftada dedi bana sağlık ocağındaki ebe
Ben hamileliğimin 6. Haftasından beri içiyorum canım. 50 mg la başladım. 2,97 yle başladım. 1 civarındaydı en son Tsh ım. Senin neden ilaca rağmen çıkmış ki canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arada devlet hiç söylemedi ve bende zaten soramadım çok sertti doktor
Bana ilk baslattiginda ilaca yarim baslatti canim 25 mg ı yarim iciyodum heralde ondan yükseldi diye düşünüyorum sonraki ay gunde 1 tane ic dedi, acaba ne zaman biraktiracak cunku hamilelikte 2.30 un altinda olmali dedi benimki altinda cikti ama devam ettiriyor.
Ben bu sefer umutla gitmistim ama artik umudum kalmadi.artik ayrintili ultrason icin buyuk ihtimalle fakulte hastanesine gidicem orda denerim sansimi.ondan oncede bi özele gidesim var.hic tahminde bulunmadi meraktan catlicamresmen zamanla yariatim bu hafta hastanede bizimkininde ters döneceği tuttu
Benim gittiğim eski cihazlardan eltim gidiyodum bebeğin gamzesini bile gördü doktorIyi geceler annelerCinsiyetleeri öğrenenler olmuş maaşallah ne güzel artık herkez bilecek çok yakın süre sonra cinsiyetleri Bende cinsiyetin geç öğrenimini doktora ve aletlere bağlıyorum Biz 4. Ayda öğrendik ama çoğu arkadaşım 3. Aydan beri biliyor olsun hayırlısı olsun da o önemli değil
2 gündür yollardayım formssyon yüzünden berbat başım ağrıdı bugün ve hala ağrıyor
Ya zaten boyle degisen cinsiyetleri gorunce doktorum soylesede inanirmiyim acaba diye dusunmuyo degilimValla bence hiç tahmin yapmasalardıda benim kafamı karıştırmasalardı bence senin için daha iyi büyür en azından kesin bi cevap verir gerçi benimde 16 ve 17 de söylediler ama yapıcak bişey yok
Belki de bıraktırmaz önlem olarak canım. İlacın bebeğe zararı yok zaten.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya zaten boyle degisen cinsiyetleri gorunce doktorum soylesede inanirmiyim acaba diye dusunmuyo degilim
2014 ağustos annelerinin başlığında 10-15 sayfa okudum ve anladım ki endişelenmek bu işin fıtratında var :) 33e gelen 37ye gelmeyi dilemiş, 37yi gören doğum için heyecanlanmaya başlamış. Çok garip çok.. Nasıl güzel heyecanlar..
Ve bebeğinin cinsiyetinden hâlâ emin olamayan, daha yeni kesinleştiren de var ağustos annelerinde, söylemeden geçemeyeceğim :))
Midem yangın yeri arkadaşlar
Selam kızlar, bende gebelik testinde öğrendim tshım 8,30'du. Şimdi çok şükür 2'ye düştü. Ayda bir kontrolüm var. 50mg a sabitledik ilacı şimdilik.
2 farklı doktora görüdüm ikiside ömür boyu ilacı kullanırsın dedi.
Aynı dert bendede var sona,elma hiçbiri fayda etmedi
Ilık su içmenin iyi geldiğini okudum şimdi. Sabırla bekliyorum. Çok zormuş ya.
Ömür boyu kullanmak mı neden öyle bişey dediler ki canim hani zararı yok anlaminda mi yoksa bu tsh larimiz bi yukselip bi dusecek mi ondan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?