2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Zannedersem erkek olanlar erken öğrendi artık kız olur diye düşünüyorum

Tsh ın yüksek çıkmış canım. Hamile olmasan 5 e kadar normal, İlaca gerek yok ama senin 8 çıkınca ondan doktorlar öyle demiştir. Allah şifa versin canım. Ben de 50 mg içiyorum. Benim de 2,97 yken 1 e düştü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tsh yüksekliği kilo vermeyi zorlaştırıyor diye duymuştum dogum sonrası bu alinan kiloları bi de vermesi var ben bu yüzden takiyorum biraz bu tsh yuksekligini,53 kiloyla hamile kaldim simdi 56 kiloyum hizla kilo aliyorum offff naparsam artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de sırt üstü yatığ elimi karnıma koyunca solucanın kıvrılması gibi hissediyorum avucumun içinde erken diyorlar ama bence bu bebek hareketi 15 haftanın içindeyim bende :)

Slm kızlar bütün gün alışveriş merkezlerini gezdik bebek arabasi,yatagi,koltuğu iviz zivir busuru sey baktım ama bi türlü hem kesemize hemde gonlumuze hitap eden birsey bulamadım 2 tane bebek şapkası aldim ve kendim için 2 tane göğüs altına kadar olan hamilelik kot pantolon aldim çok rahat ve kullanisli iste bu kadar :)

Sağlıkla meleklerimize kavuşalım sonra kilo olayını hallederiz canım. Ben kolayca kilo veririm diye düşün. Ne düşünürsek onu yaşarız.

Cuma yada pazartesi gideyim diyorum işte bende gösterirse tabiki :) çoğu kişi öğrendi öğrenmeyen azınlıktayiz

Ben de haftaya gidicem canım o zaman gösterirse öğrenirim inşallah. Doktor erkeğe benzetmişti gerçi 12. Haftada.

Akide$ler ister inanin ister inanmayin 5. haftadan beri hissediyorum hareketleri.. Doktorum bile reddetti ama ben de reddediyorum gaz ya da damar hareketi diyenleri :) :)))

Canim bu topikte en başından beri oldu böyle yanlış anlasilmalar önemli olan orta yolu bulabilmek sen beni yanlis anladın ben seni ahhh bu hormonlar maymun ediyor adami iste böyle bak ben senin ablan sayilirim en başından beride sevdigim takip ettiğim kişilerden birisin yok öyle bidaha yazmicam falan yazicaksin tabiki doguma kadar hatta dogumdan sonra bile hep beraber olucazz inşallah :)

Menzil Gulu ben hiçbir zaman konu sahibi benim buranin hakimi benim gibi düşünmedim aksine konu sahibi benim kime daha cok nasıl faydam olur diye dusunerek tek tek herkese cevap vermeye çalıştım şimdiye kadar sen arada ugradigin için bilmiyor olabilirsin ama benimle en başından beri burda olanlar inşallah bu şekilde dusunmuyordur benim hakkımda.
Konu sahibi olmayida ben istemedim ayrıca ilk zamanlar maleseff liste yapmak için kimseyi bulamadik arkadaslarimda niye bizim hala listemiz yok diye uzuldugu icin bikac arkadasimdan teklif geldi bende elimden geleni yaparım deyip aldım konuyu üstüme.
Iki arkadaşım daha da katılıyorum yazmis arkadasin yazdigina cok üzüldüm madem böyle düşünülüyor ben bu saatten sonra konu sahibi falan olmak istemiyorum kim istiyorsa alsin konuyu üstüne listeyede kaldigi yerden devam eder konuyu alan ...

Son düzenleme:
Bayanlar sizce cinsiyet öğrenmede ultrason cihazının iyi olmasını yoksa doktorun profesyonelliğimi önemli

Profesyonel doktorun kaliteli cihaz kullanmasi cok onemli :) kisisel kanaatim ilk belirleyici olanin once cihaz, sonra doktor deneyimi oldugu yonunde
ama bilemem tabii.. ben de benzer seyler yasadim 13. haftamda kaliteli bir hastanede doktorum kiza benzedigini soyledi tam goremese de, 15.haftamda apar topar gittigim doktor daha cok kucuk karnin da yagli gorunmez dedi :) hatirladikca kulaklarini cinlatiyorum :)) neyse 16.haftamda yeni basladigim takip doktorum kiz diyebilirim dedi kordon bacak arasinda olmasina ragmen :) 16+5 olduk bakalim ..
Senin icin de hayirlisi olsun simdiden :)

Bende aynı dertten muzdaribim hala ogrenemedim cinsiyeti 16+2 oldum pzt doktorun erkeğe benziyor dedi ama çok net değil bacaklarını acmiyo dedi haftaya pzt gel hem dörtlü test yapalım hemde bakalım gösterecekti dedi gerçi ben bu duruma alisigin ilk bebegin yani oglumda 7 ayin dolmak üzereydi öğrendim kaç doktora gittim hep bacak bacak üstüne atmıştı sipam sanırım bundada öyle olacak neyse sağlıklı olsunlarda geç ogrenelim

Bence boyle düşünme canım hepimizin hormonlarinin yaptığı bisey bu bence herkeze biraz alıngan şahsım adına Konuşayım bu görevin sende olması benim için gayet iyi ve kimse alınganlık yapmadım tüm annisler birlikte devam edelim bu yolculuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…