Zannedersem erkek olanlar erken öğrendi artık kız olur diye düşünüyorumBen bu sefer umutla gitmistim ama artik umudum kalmadi.artik ayrintili ultrason icin buyuk ihtimalle fakulte hastanesine gidicem orda denerim sansimi.ondan oncede bi özele gidesim var.hic tahminde bulunmadi meraktan catlicamresmen zamanla yariatim bu hafta hastanede bizimkininde ters döneceği tuttu
Selam kızlar, bende gebelik testinde öğrendim tshım 8,30'du. Şimdi çok şükür 2'ye düştü. Ayda bir kontrolüm var. 50mg a sabitledik ilacı şimdilik.
2 farklı doktora görüdüm ikiside ömür boyu ilacı kullanırsın dedi.
Bizim daha cinsiyet belli değil çevremdekilerde ultrason aleti gittiğim hastanede eski o yüzden kesin bişey diyemiyo doktor diyolar bende sizlerin fikrini öğrenmek istedim
Troid hamilelikte ortaya çıkarmış ama genellikle kaybolmazmış canım. Ama bu bir genelleme. Gebelikte ortaya çıkıp doğumdan sonra dere otu yemeyi alışkanlık haline getirmiş ve başarılı olmuş birini tanıyorum. Büyük sorun değil bence. Kafaya takmamak lazım, buna şükür.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim daha değil 16+0 im bugün
Senin tam öğrenme zamanın
Cuma yada pazartesi gideyim diyorum işte bende gösterirse tabiki :) çoğu kişi öğrendi öğrenmeyen azınlıktayiz
Zannedersem erkek olanlar erken öğrendi artık kız olur diye düşünüyorum
Ben de sırt üstü yatığ elimi karnıma koyunca solucanın kıvrılması gibi hissediyorum avucumun içinde erken diyorlar ama bence bu bebek hareketi 15 haftanın içindeyim bende :)Selam kizlar 16. Haftamin icindeyim.haftaya doktorumuzla randevumuz var umarim cinsiyetini ogrenebilirim bebegimin.uclu testimizde haftaya yapilacak.cinsiyeti okadar cok takmiyorum kafama ..yeterki benegim saglikli olsun uclu testin sonucu daha onemli benim icin.
Size soruma gelince cekyatta bacaklarimi uzatip oturdugumda zaman zaman sanki bebegimin harekwt ettigini hissediyorum.bi anlik seyirme gibi. Sizce bu kdar erken mumkunmu bebegimi hissetmem?
Tsh yüksekliği kilo vermeyi zorlaştırıyor diye duymuştum dogum sonrası bu alinan kiloları bi de vermesi var ben bu yüzden takiyorum biraz bu tsh yuksekligini,53 kiloyla hamile kaldim simdi 56 kiloyum hizla kilo aliyorum offff naparsam artık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cuma yada pazartesi gideyim diyorum işte bende gösterirse tabiki :) çoğu kişi öğrendi öğrenmeyen azınlıktayiz
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bugüne kadar korkularımızı heveslerimizi paylaştık bugünden sonra sadece okumakla yetineceğim
vermediğim bir tepki yüzünden yargılanmak hoşuma gitmedi hepimizin iyi günleri olsun inşallah hepinizi çok seviyorum :)
Bayanlar sizce cinsiyet öğrenmede ultrason cihazının iyi olmasını yoksa doktorun profesyonelliğimi önemli
Demek ki yanlız değilim ben devlete de özelede gidiyorum bu ikinci hamileliğim ilkinde bağcılar da oturuyodum şimdi gaziosmanpaşadayım bağcılardaki doktorum çok iyiydi burda iyi bi doktor bulamadım o yüzden çok doktor değiştirdim ilk gittiğim 15 haftalıkken kız dedi 16 haftada başka Doktor erkek dedi 10 gün sonra gel dedi dün gittim bacağını açmadı şimdi ne düşünmeliyım
Kimse benim yazdigima yorum yapmamiş üzüldüm((
Menzil Gulu ben hiçbir zaman konu sahibi benim buranin hakimi benim gibi düşünmedim aksine konu sahibi benim kime daha cok nasıl faydam olur diye dusunerek tek tek herkese cevap vermeye çalıştım şimdiye kadar sen arada ugradigin için bilmiyor olabilirsin ama benimle en başından beri burda olanlar inşallah bu şekilde dusunmuyordur benim hakkımda.
Konu sahibi olmayida ben istemedim ayrıca ilk zamanlar maleseff liste yapmak için kimseyi bulamadik arkadaslarimda niye bizim hala listemiz yok diye uzuldugu icin bikac arkadasimdan teklif geldi bende elimden geleni yaparım deyip aldım konuyu üstüme.
Iki arkadaşım daha da katılıyorum yazmis arkadasin yazdigina cok üzüldüm madem böyle düşünülüyor ben bu saatten sonra konu sahibi falan olmak istemiyorum kim istiyorsa alsin konuyu üstüne listeyede kaldigi yerden devam eder konuyu alan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?