2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

İnşallah hepimiz için ama bi benmi böyleyim çok merak ediyorum kızımda hiç tereddüt etmeden doktorum kız dedi bende çok sevindim 4 aylıktı bunda gönlüm erkek istiyo ama kızsada takdiri ilahi ama doktorların bu kadar yanıltıcı bilgi vermesi beni daha çok sinir etti ilk gittiğim yani kız diyen cihazı iyiydi öbürleri eskiydi ama bebek daha büyüktü ondan sordum ilk gittiğim doktor doğru söylüyor olabilir cihandan dolayı

Bende bunu anlamıyorum kesin olmadan söylemiş sanada kızımda doktor ben ne kadar ısrar etsemde söylemedi hep kesin konuştu böyle söyleyip insanı merakta bırakıyorlar yada bi ben böyleyim her konuda hemen olsun bitsin istiyorum

Biz daha hic çarşı bile gezmedik ne alınacak ne olacak amannn is çok :)
Pantalonlar hangi marka canım

buna itiraz ediyorum hiçbiryere gidemezsinnnnnnnnn

Sılacım üzülmene ben de çok üzüldüm, ben menzilgülüne katılıyorum yazdım bunun da sebebini söylemek isterim. Rapunzelin yazdıkları açıkçası bana sert gelmedi, herkesin fizyolojisi farklıdır birkaç kişi üstüste 5 litre mi nasıl olur? gibi tepkiler gösterdi o da hassas olabilir hepimiz gibi. "İsteyen içer kimsenin içtiği beni ilgilendirmez" gibi bişey yazmış, ben bunu çok da sert bulmadım açıkçası. Ama onun üzerine senin yazdığın cevap daha sert ve hatta azarlar gibiydi kusura bakma. Sen bu topikte her birimize ablalık yapıyorsun, hepimizden tecrübelisin ve her türlü görevi de çok başarılı bir şekilde yerine getiriyorsun. Konu bence konu sahibi olmakla ilgili değildi, katıldığım yer o kısım değil. Sadece rapunzelin yazdığı sert ise senin yazdığın daha sert geldi bana, katıldığım nokta budur. Hepimiz hassas bir dönemdeyiz.Seni asla üzmek istemem üzülmene sebep olduğum için de senden ve bebişinden çok özür dilerim. Hepimiz seni çok seviyoruz üzerimizde emeklerin var.

Yarın benim kontrolim var bebeğim pipilimi kukulumu öğrenicem. Sabırsızlıkla o listeye cinsiyet yazdırmayı bekliyorum o yüzden bir yere gidemezsin sılam😄 olduğun yerde kal lütfen.yanlış ifadelerin yanlış anlamaların suçunu hemeeeen hormonlara atarak topiğimize kaldığımız yerden devam edelim bence. Güzel seviyeli bir topiğimiz var. Aynen devam edelim lütfen sağlıkla kalın tüm annişler ve bebişleri... Bu arada kızım olursa oğullarından birine talibim haberin olsun. Duydum ki üç oğlancıkın olacak. Kızım gibi seveceğim gelinlerim olur inşallah diye temenni de bulunmuşsun😊😊😊 Allahım hepimizin bebişlerine hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin inşallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de haftaya gidicem canım o zaman gösterirse öğrenirim inşallah. Doktor erkeğe benzetmişti gerçi 12. Haftada.

Bende Perşembe günü 3 hafta sonunda doktora gidicem artık😄 bizimde 12.haftada. Doktor kıza benzetmişti Perşembe 15+6 civarı olucaz enson gittiğimde cinsiyeti söylerim demişti yine kız derse doktora helal olsun dicem 😄 demezse Aslan geliyo dicem😄 buarada hemen hemen herkes öğrendi sanırım cinsiyet olayını bikaç kişimi kaldık acaba

Üşenmedim saydım cinsiyet belli olanları ve 45 erkek 35 kız doğuyor 😄😄😄

Daha bende varim tatlım :)

mümkün canım ben 14. haftadan beri hissediyorum

Troid için hap kullanan arkadaşlar kan ne kadar da bir aldırıyorsunuZ tsh için?

ben daha bayramda başladım kullanmaya doktor 20 gün sonra yine gel dedi. Ama en geç ayda bir olması gerekir.

bizim de saat 11de randevu var fakülteden ayrıntılı için randevu alcaz illa önce gelin bi bebeğe bakcaz dediler kıramadım gideyim kızımı bi kere daha göreyim

Kızlar şimdiye kadar bu alınma gücenme yazışmalarını gördüm. Nacizane bişey söylemek istedim. Daha önceki forumda da çok kavgalar vs yaşandı ve hepsi insanın canını çok sıkıyor gerçekten. Bizim burda olanlar büyük çaplı değil hep minik minik şeylerdi ama lütfen internet ortamından ne kadar faydalanabiliriz konusunu daha ön planda tutalım. Malesef bu ortamda yazılanlar mimik jest olmadığı için farklı algılanabiliyor. O yüzden yazdığımızı bi kere daha okumakta fayda var. Lütfen birbirimize saygılı olalım gerisi boş. bakın minik atışmalar falan unutuluyor ama laf dalaşına girilen bikaç büyük tartışma yaşanmıştı bizim forumda. Ve uzun süremizi birlikte geçirdiğimiz nice arkadaşımız çıkmıştı forumdan. Aman aman aynı şeyleri yaşamayalım, çocuklarımızın düğünlerini de feysten falan takip ediyor olalım yirmi otuz sene sonra...

Bayanlar sizce cinsiyet öğrenmede ultrason cihazının iyi olmasını yoksa doktorun profesyonelliğimi önemli

Şimdi 12. haftada akropoldeki dev ekranda oğlumun pipisini görerek "aaa erkek mi?" demiş biri olarak kesinlikle teçhizatın çok önemli olduğunu düşünüyorum. ve elbet doktor önemli çünkü her zaman bu kadar bariz olmayabiliyor işte o zaman doktorun görmesi lazım. ama üç beş cihazda bebeğimi görmüş biri olarak diyebilirimki devlet hastanelerinde kafasıyla gövdesi bile zor ayırt edilebilen bebeğin parmaklarını bile çok kolay seçersin iyi bi usg de.

Akide$ler ister inanin ister inanmayin 5. haftadan beri hissediyorum hareketleri.. Doktorum bile reddetti ama ben de reddediyorum gaz ya da damar hareketi diyenleri :) :)))

Canım bir gram bile olmayan bi bebeğin hareketlerini nasıl hssettin çok merak ettim :) ayrıca 5. haftada hareketlenmiş bile olmuyor bebek :)
Kocaman cüsseyi nasıl hareketlendirsin :)

Akide$ler ister inanin ister inanmayin 5. haftadan beri hissediyorum hareketleri.. Doktorum bile reddetti ama ben de reddediyorum gaz ya da damar hareketi diyenleri :) :)))
cnm bende 11-12. haftadan beri hissettiğimi idda ediyorum seyirme veya bağırsak hareketi olsa hep aynı yerde hissetmezdim sonuçta diye düşünüyorum ama..
Ay sabır taiı olmuşsun ilk bebeğinde 7 ay nasıl sabrettin sennn çok edepli seninkiler demekki göstermiyolar kuzucuklar
bu kızlardan da en az 10 benım gelin ona göre :)
Harem kuruyo oğluna benden söylemesiiii
bizim de saat 11de randevu var fakülteden ayrıntılı için randevu alcaz illa önce gelin bi bebeğe bakcaz dediler kıramadım gideyim kızımı bi kere daha göreyim
hadi bakalım doy kızını görmeye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…