Profesyonel doktorun kaliteli cihaz kullanmasi cok onemli :) kisisel kanaatim ilk belirleyici olanin once cihaz, sonra doktor deneyimi oldugu yonunde
ama bilemem tabii.. ben de benzer seyler yasadim 13. haftamda kaliteli bir hastanede doktorum kiza benzedigini soyledi tam goremese de, 15.haftamda apar topar gittigim doktor daha cok kucuk karnin da yagli gorunmez dedi :) hatirladikca kulaklarini cinlatiyorum :)) neyse 16.haftamda yeni basladigim takip doktorum kiz diyebilirim dedi kordon bacak arasinda olmasina ragmen :) 16+5 olduk bakalim ..
Senin icin de hayirlisi olsun simdiden :)
Bende aynı dertten muzdaribim hala ogrenemedim cinsiyeti 16+2 oldum pzt doktorun erkeğe benziyor dedi ama çok net değil bacaklarını acmiyo dedi haftaya pzt gel hem dörtlü test yapalım hemde bakalım gösterecekti dedi gerçi ben bu duruma alisigin ilk bebegin yani oglumda 7 ayin dolmak üzereydi öğrendim kaç doktora gittim hep bacak bacak üstüne atmıştı sipam sanırım bundada öyle olacak neyse sağlıklı olsunlarda geç ogrenelim
Slm kızlar bütün gün alışveriş merkezlerini gezdik bebek arabasi,yatagi,koltuğu iviz zivir busuru sey baktım ama bi türlü hem kesemize hemde gonlumuze hitap eden birsey bulamadım 2 tane bebek şapkası aldim ve kendim için 2 tane göğüs altına kadar olan hamilelik kot pantolon aldim çok rahat ve kullanisli iste bu kadar :)
Menzil Gulu ben hiçbir zaman konu sahibi benim buranin hakimi benim gibi düşünmedim aksine konu sahibi benim kime daha cok nasıl faydam olur diye dusunerek tek tek herkese cevap vermeye çalıştım şimdiye kadar sen arada ugradigin için bilmiyor olabilirsin ama benimle en başından beri burda olanlar inşallah bu şekilde dusunmuyordur benim hakkımda.
Konu sahibi olmayida ben istemedim ayrıca ilk zamanlar maleseff liste yapmak için kimseyi bulamadik arkadaslarimda niye bizim hala listemiz yok diye uzuldugu icin bikac arkadasimdan teklif geldi bende elimden geleni yaparım deyip aldım konuyu üstüme.
Iki arkadaşım daha da katılıyorum yazmis arkadasin yazdigina cok üzüldüm madem böyle düşünülüyor ben bu saatten sonra konu sahibi falan olmak istemiyorum kim istiyorsa alsin konuyu üstüne listeyede kaldigi yerden devam eder konuyu alan ...
Sılacım üzülmene ben de çok üzüldüm, ben menzilgülüne katılıyorum yazdım bunun da sebebini söylemek isterim. Rapunzelin yazdıkları açıkçası bana sert gelmedi, herkesin fizyolojisi farklıdır birkaç kişi üstüste 5 litre mi nasıl olur? gibi tepkiler gösterdi o da hassas olabilir hepimiz gibi. "İsteyen içer kimsenin içtiği beni ilgilendirmez" gibi bişey yazmış, ben bunu çok da sert bulmadım açıkçası. Ama onun üzerine senin yazdığın cevap daha sert ve hatta azarlar gibiydi kusura bakma. Sen bu topikte her birimize ablalık yapıyorsun, hepimizden tecrübelisin ve her türlü görevi de çok başarılı bir şekilde yerine getiriyorsun. Konu bence konu sahibi olmakla ilgili değildi, katıldığım yer o kısım değil. Sadece rapunzelin yazdığı sert ise senin yazdığın daha sert geldi bana, katıldığım nokta budur. Hepimiz hassas bir dönemdeyiz.Seni asla üzmek istemem üzülmene sebep olduğum için de senden ve bebişinden çok özür dilerim. Hepimiz seni çok seviyoruz üzerimizde emeklerin var.Menzil Gulu ben hiçbir zaman konu sahibi benim buranin hakimi benim gibi düşünmedim aksine konu sahibi benim kime daha cok nasıl faydam olur diye dusunerek tek tek herkese cevap vermeye çalıştım şimdiye kadar sen arada ugradigin için bilmiyor olabilirsin ama benimle en başından beri burda olanlar inşallah bu şekilde dusunmuyordur benim hakkımda.
Konu sahibi olmayida ben istemedim ayrıca ilk zamanlar maleseff liste yapmak için kimseyi bulamadik arkadaslarimda niye bizim hala listemiz yok diye uzuldugu icin bikac arkadasimdan teklif geldi bende elimden geleni yaparım deyip aldım konuyu üstüme.
Iki arkadaşım daha da katılıyorum yazmis arkadasin yazdigina cok üzüldüm madem böyle düşünülüyor ben bu saatten sonra konu sahibi falan olmak istemiyorum kim istiyorsa alsin konuyu üstüne listeyede kaldigi yerden devam eder konuyu alan ...
Menzil Gulu ben hiçbir zaman konu sahibi benim buranin hakimi benim gibi düşünmedim aksine konu sahibi benim kime daha cok nasıl faydam olur diye dusunerek tek tek herkese cevap vermeye çalıştım şimdiye kadar sen arada ugradigin için bilmiyor olabilirsin ama benimle en başından beri burda olanlar inşallah bu şekilde dusunmuyordur benim hakkımda.
Ben de haftaya gidicem canım o zaman gösterirse öğrenirim inşallah. Doktor erkeğe benzetmişti gerçi 12. Haftada.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende Perşembe günü 3 hafta sonunda doktora gidicem artık😄 bizimde 12.haftada. Doktor kıza benzetmişti Perşembe 15+6 civarı olucaz enson gittiğimde cinsiyeti söylerim demişti yine kız derse doktora helal olsun dicem 😄 demezse Aslan geliyo dicem😄 buarada hemen hemen herkes öğrendi sanırım cinsiyet olayını bikaç kişimi kaldık acaba
Üşenmedim saydım cinsiyet belli olanları ve 45 erkek 35 kız doğuyor 😄😄😄
Daha bende varim tatlım :)
Vayyyy :) erkekler önde desene bizimkiler kiz çıksinda esitleyelim bari :))))
Selam kizlar 16. Haftamin icindeyim.haftaya doktorumuzla randevumuz var umarim cinsiyetini ogrenebilirim bebegimin.uclu testimizde haftaya yapilacak.cinsiyeti okadar cok takmiyorum kafama ..yeterki benegim saglikli olsun uclu testin sonucu daha onemli benim icin.
Size soruma gelince cekyatta bacaklarimi uzatip oturdugumda zaman zaman sanki bebegimin harekwt ettigini hissediyorum.bi anlik seyirme gibi. Sizce bu kdar erken mumkunmu bebegimi hissetmem?
bu kızlardan da en az 10 benım gelin ona göre :)
Troid için hap kullanan arkadaşlar kan ne kadar da bir aldırıyorsunuZ tsh için?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu kızlardan da en az 10 benım gelin ona göre :)
Bayanlar sizce cinsiyet öğrenmede ultrason cihazının iyi olmasını yoksa doktorun profesyonelliğimi önemli
Akide$ler ister inanin ister inanmayin 5. haftadan beri hissediyorum hareketleri.. Doktorum bile reddetti ama ben de reddediyorum gaz ya da damar hareketi diyenleri:) :)))
cnm bende 11-12. haftadan beri hissettiğimi idda ediyorum seyirme veya bağırsak hareketi olsa hep aynı yerde hissetmezdim sonuçta diye düşünüyorum ama..Akide$ler ister inanin ister inanmayin 5. haftadan beri hissediyorum hareketleri.. Doktorum bile reddetti ama ben de reddediyorum gaz ya da damar hareketi diyenleri:) :)))
Ay sabır taiı olmuşsun ilk bebeğinde 7 ay nasıl sabrettin sennnBende aynı dertten muzdaribim hala ogrenemedim cinsiyeti 16+2 oldum pzt doktorun erkeğe benziyor dedi ama çok net değil bacaklarını acmiyo dedi haftaya pzt gel hem dörtlü test yapalım hemde bakalım gösterecekti dedi gerçi ben bu duruma alisigin ilk bebegin yani oglumda 7 ayin dolmak üzereydi öğrendim kaç doktora gittim hep bacak bacak üstüne atmıştı sipam sanırım bundada öyle olacak neyse sağlıklı olsunlarda geç ogrenelim
Harem kuruyo oğluna benden söylemesiiiibu kızlardan da en az 10 benım gelin ona göre :)
hadi bakalım doy kızını görmeye inşallahbizim de saat 11de randevu var fakülteden ayrıntılı için randevu alcaz illa önce gelin bi bebeğe bakcaz dediler kıramadımgideyim kızımı bi kere daha göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?