2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bizim asker sayfamız var eşlerimizin birlikte gittiği kişilerin nişanlısı eşleri 2 yıldır maşallah ne bi tartışma ne bişey hiçbişey olmadı zamanla topic oturdukça onlar da kalmayacak inanıyorum

Ya zaten boyle degisen cinsiyetleri gorunce doktorum soylesede inanirmiyim acaba diye dusunmuyo degilim

Zaten doktorlara illede cinsiyet söyle diye tutturmak doğru değil bence çünkü hafta olarak 20 ve sonrası daha kesin sonuç gibi geliyor. henüz 12. haftada kız dese 21. haftada erkek dese insan bir değişik oluyor.Öyle olacağına hiç öğrenmesem daha iyi.

cnm senin konu sahibi olmandan falan kimse hoşnutsuz değilki gayet iyi götürüyosun zaten, biçok insana ablalık ettiğin konusunda da hem fikirim ama bende dün o katılanlar arasında olduğm için açıklama yapmak istedim. senin tepkin bana da çok sert geldi cnm, topiğimde böyle şeyleri kesinlikle istemiyorum cümlesinden dolayıydı sanırım. ama üzülme lütfen, üzülücek bi durum yok birbirimizi idare etmek zor olmasa gerek, bigün birimiz atarlanırız yarın öbürümüz kırılgan hassas oluruz. bizi en iyi biz anlarız sonuçta kimse kırılmasın lütfen çok seviyeli burası ben kimse çıksın gitsin istemem

Evt neden söyledi bende anlamadım neyse ben beklemeye slisigim napalim beklicez

Ay sabır taiı olmuşsun ilk bebeğinde 7 ay nasıl sabrettin sennn çok edepli seninkiler demekki göstermiyolar kuzucuklar

İs basa düşünce sabrediyosun mecburen

arkadaşım 26. haftada öğrendi kesin olarak

Bizde bebisimle simdi Uyandık kahvaltı etmeden bir bakayım dedim ya kızlar kolayini bulsam hic yemek yemicem ben ya herşey kokuyor herşeyden tiksiniyorum zorla yemek yemeye çalışıyorum yiyiyorum sonrada migdem çayır çayır yaniyo ne yesem ayni oluyor ya offf ne zaman geçecek bu durum şöyle doya doya yemek yemek istiyorum

kızlar hepinize günaydın benim gibi çalışanlara hayırlı işler diğerlerinede ev işlerinde kolaylıklar dilerim.çok yormayın kendinizi küçük kızım ve ben öptük sizi

Günaydınn Arkadaşlar

Bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim çok şükür %99 erkek dedi doktorum hocam eminmisiniz dedim Allah Allah al işte pipisi dedi Oğluşum olacakmış inşallah hayırlısıyla

Kızlar buraya nasıl resim ekliyosunuz bebisimin usgsini eklicem ama basaramadim

canım cevap yaz kısman girince 2. sırada böyle dünya zarf çerçeve resmi falan var ya oradaki üstüne gelince ınsert ımage yazan çerçeveyi tıklıyorsun dosya yükle diye buton geliyor butona basıp resim hangi dosyanın içindeyse oraya giriyorsun resmi seçip yüklüyorsun

Tskler kızlar ama ben telden gidiyorum yok öyle bisey

Android mi telin eger oyleyse mesej yazarken sag ust kusede alt alta uc nokta var ona tikla goruntu ekle de galeriden yada nereye kayit yaptiysan oradan sec

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…