2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sabah ilk idrar beyaz dı bu bebeğin suyununda yeterli olduğunu gösterir diyorsun di mi ? Sevindim... hele devlette insan demeye bile korkuyor ultrasonla bakiver diye...

Sabah ilk idrar beyaz dı bu bebeğin suyununda yeterli olduğunu gösterir diyorsun di mi ? Sevindim... hele devlette insan demeye bile korkuyor ultrasonla bakiver diye...

Sabah ilk idrarın beyazsa içtiğin su yeterlidir canım .. Bebeğinin suyuda doktorunun demesine göre artmıştır kanımca içini ferah tut. 😊Devlet olsun özel olsun sonuç gösterirken bi ultrasonla bakıvericek doktor yoktur ama devlete gidiyorsan randevu alsana parasız nasılsa ben özele gidiyorum ilgi çok ama parasız hiçbişiye bakmıyorlar devlettekilerde burnundan kıl aldırmıyor yoğun oldukları için 😔

Kızlarrr kız bebişlerinize isim ne koyacaksınız 😊ben çok kararsızım bulamıyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ... selam ...bebişini görenler ...cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın...ben artık işe başladım ...fazla yazamıyor ve takip edemiyorum...umarım hepiniz ve minnoşlar iyidir...

aynen sezin gece oğlum uyandırdı su içtim kusuyodum az kalsın of

Su içtikçe daha çok bulanıyo di mi? Bi de benim midem hep büzüşüyor, içe doğru çekiliyor gibi hissediyorum. 9 ay bulantısı geçmeyenler varmış, korkmaya başladım artık.

Dun yazılanları hic yazılmamış sayiyorum böyle gereksiz konular yüzünden ne kendimi uzucem neee beni burda sevenleri rappunzel fıstığım gel sende hiçbir yazılmamış gibi devam et olucak böyle şeyler onemli olan anlaşarak orta yolu bulabilmek :)
Biz daha hic çarşı bile gezmedik ne alınacak ne olacak amannn is çok :)
Pantalonlar hangi marka canım
Canim pantolonlari C&A dan aldim.benimde aklimda yoktu pantolon falan daha 2 kilo aldigim icin hala giyiyorum kiyafetlerimi ama baktim ucuzlamis bulmusken alayım diye aldım.dun esimle gezerken ne çok eksiğimiz alınacak sey var bebeğimizin diye konuştuk bizde.bundan sonra eylül 4 te hastanede organ kontrolümüz var ondada kesinlessin artık erkek oldugu tek tek baslicam artık almaya..
bu kızlardan da en az 10 benım gelin ona göre :)
Vay uyaniga bak karistirdin herhalde hürrem sultan olan benim bende var 3 tane sehzade sen bi oglana 10 tane kiz secersen benim harem kurmam lazim :)
Canim benim inşallah yarin hayırlı haberlerle gelirsin doktordan ahh seve seve alırım ben kizinida sen Almanya ya gurbete gonderebilirmisin.kiyamam ya ben gurbet gelini olunca hic kiyamiyorum kimse gelmesin buraya cok zor gurbette gelin olmak
Hayırlı olsun canım oglusun pipisini bile gördün yani artık emin olamiyoruz dimi yanilmalar çok olunca bence en kesin 20 haftaliktan sonra öğrenilmesi önce öğrenmek kafa karıştırıyor gerçekten ...
Canim ya istersen bir doktoruna danis acaba yedigin birsey mi dokunuyor da miden yanıyor ?
Oyy Kıyamam benim panik arkadasima sen bugünde suyunu düzenli ic canım yarin gittiğinde rica et doktordan inşallah bakar ve kipir kipir yüzüyor olur suyun içinde bebegin :)
15+1 de soylenen cinsiyet kesindir dimi annisler
Canim bu cinsiyette kesin diye birşey yok bence.cok araştırdım daha dun okudum 8 aya kadar erkek denilen bebegin 8 inci ayından sonra kiza döndüğünü.benim kafamda karisik bu durumda iki oglumda 12 haftalıkken öğrenmistim hic değişmedi bunda bi kiz bir oğlan denildi şimdilik erkek bakalım bidakine ne denilcek :)
Canim bencede doktor soylemezse hic sorma cinsiyeti o görürse söyler zaten kesin görürse gec olsun kesin olsun bizim gibi kafan karismasin :)
Kızlarrr kız bebişlerinize isim ne koyacaksınız 😊ben çok kararsızım bulamıyorumm

Canim kiz ismi cok güzel isimler var ama türkçe mi arapca mi nasıl isimleri tercih ediyorsun ona göre yazalım .

Bende oglusuma karar veremedim daha isim emir ismi şuan agirlikta esimde emir e olur diyor Ama benim aklim hala eymen de

Ben de 16+4 te falan gitmiş olucam. Bakalım doktorların tahminleri doğru çıkıcAk mı? Geç olsun güç olmasın canım :)

Ben de 16+4 te falan gitmiş olucam. Bakalım doktorların tahminleri doğru çıkıcAk mı? Geç olsun güç olmasın canım :)

Hayırlısı canım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Benim içime doğdu öğrenicez😄😄

Hımm demekki tek değilim yatamayan soluma yatıyorum bazen çok kısa sırt üstü off off napcaz böyle. evet annem ve ablam sağolsun ya hiç temizlik yemek kalmıyo bana ama gidecekler az kaldı annem babam hollandaya ablam altinoluga dönecek o zaman biraz zorlanicam gibi.

canim sen 14unde mi gideceksin? ben 11ine randevu alabildim ancak. su karin sertleşme isini soracam doktora buradan sana yazarim inşaallah. cinsiyetleri de hayirlisiyla ogrenebiliriz umarim:)

Evet cnm 14 ünde gidicem sen daha erken gidiyorsun ne güzel bilgi verirsin cnm bana çok sağol şimdiden. inşallah cinsiyet de belli olur seninde benimde rahatlariz ...

Ayyy benimki de sabahları top gibi oluyor karnımda ve çok susamış oluyorum.. Susuzluktan mı oluyor acaba yavrucum öyle 😒

Offfff bi de ben ogreniyim yaaa. Cok hevesleniyorum cinsiyet icin. Gittigimizde gostermedi benim sipa. Sonra da bi devlete gidelim dedim. Esim istemedi. Acele etme bi dahakine ogreniriz iste dedi. Niye meraklanip heveslenmiyo bu erkekler anlamiyorum taaaa 29 agustosa kadar nasil dayanicam ki ben poffffff..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaaaa bu arada benim gobegim de hic cikmadi gibi bisi. Aksamlari yemek yiyince sisiyor biraz o kadar. Ki normalde de benim yemekten sonra siser karnim hemen. Ic karnim mi genis acaba? O da nasil bisise artik. Hamile esofmani aldim iki tane icinde kayboluyorum. Okul acilmadan bi kac bisi aliyim diyorum ama karin cikmadigi icin de alamiyorum. Okul acilmasin yakin da tasinma telasimiz olcak. Hic vakit olmuvak alisverise vs. Napsam netsem bilemedim yaaaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın annişlerr11 gibi uyandım ve hala dünden kalma başım ağrıyor sıcak duş aldım iyi geliyorumş ama pek etkisii göremedim ne zman geçer bimem ev başını almış gidiyor ben se kafamı yastıktan kaldıramıyorum

benim de bebeğim sol tarafımda ama hep soluma veya yüzüm yukarı doğru yatıyorum sabah kaltığımda karnım düm düzdü bebişim iyidir inşallah

lal oğlun olacakmış gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…