- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Sabah ilk idrar beyaz dı bu bebeğin suyununda yeterli olduğunu gösterir diyorsun di mi ? Sevindim... hele devlette insan demeye bile korkuyor ultrasonla bakiver diye...Allahım Sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil CNm yarın gidiceksen yrın doktoruna sorarsın suyu artmışmı diye için rahat etmiyorsa sen bilirsin tabi ama sonuç gösterirken ultrasonla bakmaz bence doktor bilmiyorum ama benimki bakmıyor ..Buarada sabah uyandığında ilk idrarın beyazsa suyu yeterli içiyorsundur sarıysa hala yetersizdir CNm aman buna dikkat et
Sabah ilk idrar beyaz dı bu bebeğin suyununda yeterli olduğunu gösterir diyorsun di mi ? Sevindim... hele devlette insan demeye bile korkuyor ultrasonla bakiver diye...
Midem çok bulanıyoooo
aynen sezin gece oğlum uyandırdı su içtim kusuyodum az kalsın of
Ben de kim acaba anketi işaretleyen ikiz anneleri diyordum. Benimkileri tek yumurtaya ve erkeğe benzeti doktor, kesin olmamak kaydıyla.
Canım flufem sen ve ben varız ikiz anneleri. Ama benim cinsiyetler henüz belli degil
Canim pantolonlari C&A dan aldim.benimde aklimda yoktu pantolon falan daha 2 kilo aldigim icin hala giyiyorum kiyafetlerimi ama baktim ucuzlamis bulmusken alayım diye aldım.dun esimle gezerken ne çok eksiğimiz alınacak sey var bebeğimizin diye konuştuk bizde.bundan sonra eylül 4 te hastanede organ kontrolümüz var ondada kesinlessin artık erkek oldugu tek tek baslicam artık almaya..Biz daha hic çarşı bile gezmedik ne alınacak ne olacak amannn is çok :)
Pantalonlar hangi marka canım
Vay uyaniga bak karistirdin herhalde hürrem sultan olan benim bende var 3 tane sehzade sen bi oglana 10 tane kiz secersen benim harem kurmam lazim :)bu kızlardan da en az 10 benım gelin ona göre :)
Canim benim inşallah yarin hayırlı haberlerle gelirsin doktordan ahh seve seve alırım ben kizinida sen Almanya ya gurbete gonderebilirmisin.kiyamam ya ben gurbet gelini olunca hic kiyamiyorum kimse gelmesin buraya cok zor gurbette gelin olmakYarın benim kontrolim var kızım olursa oğullarından birine talibim haberin olsun. Duydum ki üç oğlancıkın olacak. Kızım gibi seveceğim gelinlerim olur inşallah diye temenni de bulunmuşsun😊😊😊 Allahım hepimizin bebişlerine hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin inşallah...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun canım oglusun pipisini bile gördün yani artık emin olamiyoruz dimi yanilmalar çok olunca bence en kesin 20 haftaliktan sonra öğrenilmesi önce öğrenmek kafa karıştırıyor gerçekten ...Günaydınn Arkadaşlar
Bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim çok şükür%99 erkek dedi doktorum hocam eminmisiniz dedim Allah Allah al işte pipisi dedi Oğluşum olacakmış inşallah hayırlısıyla
Canim ya istersen bir doktoruna danis acaba yedigin birsey mi dokunuyor da miden yanıyor ?Bizde bebisimle simdi Uyandık kahvaltı etmeden bir bakayım dedim ya kızlar kolayini bulsam hic yemek yemicem ben ya herşey kokuyor herşeyden tiksiniyorum zorla yemek yemeye çalışıyorum yiyiyorum sonrada migdem çayır çayır yaniyo ne yesem ayni oluyor ya offf ne zaman geçecek bu durum şöyle doya doya yemek yemek istiyorum
Oyy Kıyamam benim panik arkadasima sen bugünde suyunu düzenli ic canım yarin gittiğinde rica et doktordan inşallah bakar ve kipir kipir yüzüyor olur suyun içinde bebegin :)Kızlar dünden beri baya su içtim idrarda beyaza döndü acaba özel dr.a gidip suyu artmis mi hareket ediyor mu diye baktırsam mi yada yarin 4 lü test sonucunu gösterirken dr.a rica etsem gösterir mi ki ultrasonda cinsiyetini de öğrenemedik merak içindeyim yavrumu...
Canim bu cinsiyette kesin diye birşey yok bence.cok araştırdım daha dun okudum 8 aya kadar erkek denilen bebegin 8 inci ayından sonra kiza döndüğünü.benim kafamda karisik bu durumda iki oglumda 12 haftalıkken öğrenmistim hic değişmedi bunda bi kiz bir oğlan denildi şimdilik erkek bakalım bidakine ne denilcek :)15+1 de soylenen cinsiyet kesindir dimi annisler
Canim bencede doktor soylemezse hic sorma cinsiyeti o görürse söyler zaten kesin görürse gec olsun kesin olsun bizim gibi kafan karismasin :)Merhab kızlar ... Haftaya çarşamba doktora gidicem muhtemelen cinyetimizi öğrenicez 16. Haftaya giriyoruz.. 1 ay olacak kuzumu görmeyeli... Ama eşim yanımda olmayacak çok üzüldüm yaagöstermezse cinsiyeti hiç ısrar etmeyeceğim valla... Eşimle bir daha giderim napim.. Hiç bi şeyi çok istememeyi öğrenemedim ben ...
Kızlarrr kız bebişlerinize isim ne koyacaksınız 😊ben çok kararsızım bulamıyorumm
ben daha bayramda başladım kullanmaya doktor 20 gün sonra yine gel dedi. Ama en geç ayda bir olması gerekir.
Bende Perşembe günü 3 hafta sonunda doktora gidicem artık😄 bizimde 12.haftada. Doktor kıza benzetmişti Perşembe 15+6 civarı olucaz enson gittiğimde cinsiyeti söylerim demişti yine kız derse doktora helal olsun dicem 😄 demezse Aslan geliyo dicem😄 buarada hemen hemen herkes öğrendi sanırım cinsiyet olayını bikaç kişimi kaldık acaba
Ben de 16+4 te falan gitmiş olucam. Bakalım doktorların tahminleri doğru çıkıcAk mı? Geç olsun güç olmasın canım :)
Pipililer halayına 1 kişi daha eklendi teytey devamgözün aydın cnmmm hayırlı bi evlat olsun inşallahhh
sonucu gösterirken rica edersin cnm bu sıcaklarda otur evinde hergün hergün hastane ortamına girme dinlen bence
cnm ben artık sadece yan yatabiliyorum sırt üstü veletcik izin vermiyo çok gergin oluyorum aslında yüzükoyun rahatsız olmuyorum ama korkudan yatamıyorum derken genelde sol olmak kaydıyla yan yatıyorum bende. bende öyle anne ve abla istiyoruuummmmmmmmmm
canim sen 14unde mi gideceksin? ben 11ine randevu alabildim ancak. su karin sertleşme isini soracam doktora buradan sana yazarim inşaallah. cinsiyetleri de hayirlisiyla ogrenebiliriz umarim:)
Hayrunisacım eşimin kuzeni de aynı dertten muzdarip. Günde beş litre su içiyor. Ama onun doğumu yakın. Endişelenme ve hemen su içmeye başla. Dualarımız seninle canım.
Ben de 16+4 te falan gitmiş olucam. Bakalım doktorların tahminleri doğru çıkıcAk mı? Geç olsun güç olmasın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?