2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

dediğin doğru haklısın ablamda bana çok kızıyor bana ilk zaman kızı öğrendik dedi gel hadi isim düşünelim dedi dedim hazırlamış babası dedim neymiş dedi ayşe olmaz dedii eski isim falan dedi dedim yapacak bişi yok eşim benden şimdiye kadar hiçbişiy istemedi o na kıyamıyorum koymazsamda üzülücek kıramadım onu yoksa inadım inattır yanı bunu kendiside bilir onlarda bunun karşılığında odasını kıyafetlerinin tümünü doğum parasını herşeyi ödeyeceklermiş yapacak bişi yok

Çok erken doğmuş kıyamam Allah yardımcıları olsun. Kaçıncı örnek bu böyle doğana kadar emin olamayacağız demek cinsiyetten.

Silacim benim yazdigim seyi yanlis yorumlamissin. En basindan beri senin ne kadar yardimci oldugunu biliyorum ve buraya fazla yorum yazmasamda takipteyim. Fakat sadece rappunzel e verdigin cevap hususunda yazdim ben dusuncemi. Orada bir sert cikis oldu ve orada kurdugun bir cumle bunu yazmama sebep oldu. Yoksaki bu hep basindan beri boyleydi demedim ben. Sana dunku yorumu yazarken Allah da biliyor simdi kirilacak ama kimseyi kirmak istemiyorum diyede kalbimden gecirdim. Fakat yine de oradaki durumu duzeltmeyi istedim. Hepimiz burada bebislerimiz ve birbirimizi en iyi anlayacak kisiler oldugumuz ve dayanak oldugumuz icin buradayiz. Ben dedigim gibi yorum yazmasamda konu benim telefonumda favorilerde ve her yorum yazildiginda uyari geliyor soyle bir bakiyorum ama herkese cevap yazacak vakti bulamadigim icin yarim yamalakta katilmak istemiyorum. Kirdiysam ozur dilerim hakkini helal et lutfen. Muhim olan meselenin tatliya baglanmis olmasi.

ben kayınvalidemin ismini koymak zorundayım ayşe naz nazı kendim koydum artık napim ama eğer kendim koysaydım kızımın adı şura olacaktı ama bana düşmedi tabiki kısmet kocamızı kıramadık

Canım aysede çok güzel aysenin yanina surayıda ekliye bilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İsim konusunda beni kp sinir ediyor. Görümcemin oğluna onun adını verdiler pek hoşuna gitti. Bana da diyor ki sen de babanın adını koy baban da bu mutluluğu yaşasın. Babamın adını hem beğenmiyorum, hem de babam da istemez modern bir isim koyun der. Ama kp kendine vazife çıkartıyor 3 kere söyledi aynı şeyi. Babanın hoşuna gider dedi ben de benim hoşuma gitmez dedim en sonunda. İnşallah kalkıp bir daha, hele ki babamın önünde lafını etmez.

ay ne güzel çok sevindim ya. ben de bi kız bebek haberi alsam ne süper olurdu!!! kızın sağlıkla gelsin inşallah!

ay cinsiyet minsiyet sorun değil Allah sağlıklı hayırlı ve zamanında versin. zor bir süreç bekliyo onları. Allah yardımcıları olsun

bizim de randevu 14unde .. artik ogrensek de cinsiyetleri alisverislere baslasak :)
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım rabbim gönlünce versin inşallah :)
Ahh o ciciler yokmu o kadar çok cinsiyet yanilmasi duydum ki bidahaki kontrolunde kesinlesmeden almicam birsey diyorum yine dayanamadım uc bes birseyler aldım :)

Tamam canim sorun değil varsa helal olsun hakkim ufak tefek şeyler için birbirimizi kırmaya değmez bazen normal yazdigimiz şeyler digerine sert gelebiliyor iste ben rapunzeli yanlis anladim sen beni yanlis anladin hepimiz bir değiliz kac kisiyiz burda olucak böyle yanlis anlasilmalar :)
Rappunzel gel yaz tatlım içime sinmiyor böyle üzme hamiş hamiş beni

kız olmasına bende çok seviniyorum gerçi erkek olsada en az bu kadar sevinirdim asıl mutlu olduğum bebeğimin sağlıklı olması allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah kız erkek farketmez hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı. gönlünde kız varsa allah gönlüne göre versin inşallah

valla bende şok olurum al pembe pembe doldur şook masrafamı yanarsın kız severken karnında erkeğin olduğunamı yanarsın

aynen yaaa alıyorum bende kız şeyleri bir sürü ama sonra ne yaparız ben başka doktora gideceğim 15 20 gün sonra ogüne kadar birşey almayım o zaman

Kendi ismi için ısrar eden duymuştum da bunu ilk duyuyorum ve yuh diyorum yani iyiki görümcen ismini koymuş kp yoksa senin oglana isim düşünmeye gerek yokmuş:)

aynen yaaa alıyorum bende kız şeyleri bir sürü ama sonra ne yaparız ben başka doktora gideceğim 15 20 gün sonra ogüne kadar birşey almayım o zaman

Ya erkek renkleri kıza giydirilir yine ama kiz eşyalarıni erkek bebekte düşünemiyorum :))))

Kendi ismi için ısrar eden duymuştum da bunu ilk duyuyorum ve yuh diyorum yani iyiki görümcen ismini koymuş kp yoksa senin oglana isim düşünmeye gerek yokmuş:)

Bizim enişte işgüzarlık yaptı, kendi babasıyla arası bozuk. Kp'nin adını koydu bir taşla iki kuş. Yoksa normalde kimse demez büyüklerin adını koyun diye, diğer torunlar kız onlarda hiç lafı bile geçmedi. Ne bileyim büyükler bir değişik oluyor. Bu arada biz hiç isim bulamadık en sonunda adıgüzel deyip çıkacam :)))

Ya erkek renkleri kıza giydirilir yine ama kiz eşyalarıni erkek bebekte düşünemiyorum :))))

İstediğim bebek arabasının kırmızısını bulabildik eşim olmaz dedi oğluma kırmızı araba. Eşimin kankası da taraftar hastane çıkışı alacakmış. Oğlum delikanlı ayaklarında, tribün modeli bir tip olacak diye korkuyorum şaka maka. 😄

vallahi aynı dertten müzdaripiz adamı boğacaktım bana aynı şeyi iki kere söyledi hayır dedim kalktı bi de babamın yanında söyledi salak gibi orda da hayır diye atladım. sana mı kaldı benim çocuğumun adı ya hayret bişey..

Hakkat ya firfirli dantelli pembis pembis erkege ay olmazki degstirmek lazim hepsini..
Çok erken doğmuş kıyamam Allah yardımcıları olsun. Kaçıncı örnek bu böyle doğana kadar emin olamayacağız demek cinsiyetten.

Cnm cok cok erken oldu ama plasentadan bebege giden damarlarda tikaniklik vardi sürekli cigerler gelissin diye igne flan oldu. Doktor demis anne karninda ya kaybedicez yada erken alıp sansimizi denicez,henüz nefes alamiyomus tek basina makinaya bagliymis. 850gram daha Allah yardmcisi olsun inşallah onlar cok umutlu inşallah düşündükleri gibi olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaaa aynısından sende de var demek? İşgüzarlıktan başka bişey değil.

Yaaa aynısından sende de var demek? İşgüzarlıktan başka bişey değil.

allahtan babam da hemen müdahale etti of kıyamam ya canım babam ama o an arda dünürünün yanında o tepkiyi verdiğim için çok pişmanım kp de çok öfkeliyim. geçmiyo sinirim neyse oğluşlarımızı düşünüp sakin olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…