Valla çocuğu ben taşıyorum ben besliyorum benim midem bulanıyo benim başım ağrıyo benim hormonlarım değişiyor diyerek konuyu dün masaya yatırdım eşimle isim hakkı benimdir dedim kabul etmesini bekliyorum 😄😄😄
kızlaaaaarrrrr an itibariyle almış olduğum bi arkadaşımın doğum haberi geliyooooorrrrdün gece doğuma almışlar arkadaşımı sorunlu gidiyodu biraz bebek beslenemiyodu son haftalarda zaten hastanedeydi kız. hep kız diye biliyolardı bebeklerini 29+3de dün doğdu ve şok erkek gelmiş bebekkkk ayşenazları olmuş osmann. bebek küvezde ama erkek olduunu görüncede mutlu olmuşlar önceki çocukları kızdı. Allah sağlık sıhhat veriri inş.
Menzil Gulu ben hiçbir zaman konu sahibi benim buranin hakimi benim gibi düşünmedim aksine konu sahibi benim kime daha cok nasıl faydam olur diye dusunerek tek tek herkese cevap vermeye çalıştım şimdiye kadar sen arada ugradigin için bilmiyor olabilirsin ama benimle en başından beri burda olanlar inşallah bu şekilde dusunmuyordur benim hakkımda.
Konu sahibi olmayida ben istemedim ayrıca ilk zamanlar maleseff liste yapmak için kimseyi bulamadik arkadaslarimda niye bizim hala listemiz yok diye uzuldugu icin bikac arkadasimdan teklif geldi bende elimden geleni yaparım deyip aldım konuyu üstüme.
Iki arkadaşım daha da katılıyorum yazmis arkadasin yazdigina cok üzüldüm madem böyle düşünülüyor ben bu saatten sonra konu sahibi falan olmak istemiyorum kim istiyorsa alsin konuyu üstüne listeyede kaldigi yerden devam eder konuyu alan ...
Hayırlısı canım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Benim içime doğdu öğrenicez😄😄
Ben de öğrenemedim henüz haftaya çarşamba kısmetse :)
ben kayınvalidemin ismini koymak zorundayım ayşe naz nazı kendim koydum artık napim ama eğer kendim koysaydım kızımın adı şura olacaktı ama bana düşmedi tabiki kısmet kocamızı kıramadık
ay ne güzel çok sevindim ya. ben de bi kız bebek haberi alsam ne süper olurdu!!! kızın sağlıkla gelsin inşallah!bende fakülteye gittim geldim ana bana günü gibiydi doktor çok bakamadı bikaç dakika baktı. bebek bi hafta önden gidiyo herşy normal çok şükür. cinsiyeti sordum emin değilim ama kız diyebilirim dedi kendi doktorum da kız demişti :) tescilli prensesim geliyooo
kızlaaaaarrrrr an itibariyle almış olduğum bi arkadaşımın doğum haberi geliyooooorrrrdün gece doğuma almışlar arkadaşımı sorunlu gidiyodu biraz bebek beslenemiyodu son haftalarda zaten hastanedeydi kız. hep kız diye biliyolardı bebeklerini 29+3de dün doğdu ve şok erkek gelmiş bebekkkk ayşenazları olmuş osmann. bebek küvezde ama erkek olduunu görüncede mutlu olmuşlar önceki çocukları kızdı. Allah sağlık sıhhat veriri inş.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım rabbim gönlünce versin inşallah :)bizim de randevu 14unde .. artik ogrensek de cinsiyetleri alisverislere baslasak :)
Silacim benim yazdigim seyi yanlis yorumlamissin. En basindan beri senin ne kadar yardimci oldugunu biliyorum ve buraya fazla yorum yazmasamda takipteyim. Fakat sadece rappunzel e verdigin cevap hususunda yazdim ben dusuncemi. Orada bir sert cikis oldu ve orada kurdugun bir cumle bunu yazmama sebep oldu. Yoksaki bu hep basindan beri boyleydi demedim ben. Sana dunku yorumu yazarken Allah da biliyor simdi kirilacak ama kimseyi kirmak istemiyorum diyede kalbimden gecirdim. Fakat yine de oradaki durumu duzeltmeyi istedim. Hepimiz burada bebislerimiz ve birbirimizi en iyi anlayacak kisiler oldugumuz ve dayanak oldugumuz icin buradayiz. Ben dedigim gibi yorum yazmasamda konu benim telefonumda favorilerde ve her yorum yazildiginda uyari geliyor soyle bir bakiyorum ama herkese cevap yazacak vakti bulamadigim icin yarim yamalakta katilmak istemiyorum. Kirdiysam ozur dilerim hakkini helal et lutfen. Muhim olan meselenin tatliya baglanmis olmasi.
ay ne güzel çok sevindim ya. ben de bi kız bebek haberi alsam ne süper olurdu!!! kızın sağlıkla gelsin inşallah!
ay cinsiyet minsiyet sorun değil Allah sağlıklı hayırlı ve zamanında versin. zor bir süreç bekliyo onları. Allah yardımcıları olsun
valla bende şok olurum al pembe pembe doldur şook masrafamı yanarsın kız severken karnında erkeğin olduğunamı yanarsın
İsim konusunda beni kp sinir ediyor. Görümcemin oğluna onun adını verdiler pek hoşuna gitti. Bana da diyor ki sen de babanın adını koy baban da bu mutluluğu yaşasın. Babamın adını hem beğenmiyorum, hem de babam da istemez modern bir isim koyun der. Ama kp kendine vazife çıkartıyor 3 kere söyledi aynı şeyi. Babanın hoşuna gider dedi ben de benim hoşuma gitmez dedim en sonunda. İnşallah kalkıp bir daha, hele ki babamın önünde lafını etmez.
aynen yaaa alıyorum bende kız şeyleri bir sürü ama sonra ne yaparızben başka doktora gideceğim 15 20 gün sonra ogüne kadar birşey almayım o zaman
Kimse benim yazdigima yorum yapmamiş üzüldüm((
Kendi ismi için ısrar eden duymuştum da bunu ilk duyuyorum ve yuh diyorum yani iyiki görümcen ismini koymuş kp yoksa senin oglana isim düşünmeye gerek yokmuş:)
Ya erkek renkleri kıza giydirilir yine ama kiz eşyalarıni erkek bebekte düşünemiyorum :))))
İsim konusunda beni kp sinir ediyor. Görümcemin oğluna onun adını verdiler pek hoşuna gitti. Bana da diyor ki sen de babanın adını koy baban da bu mutluluğu yaşasın. Babamın adını hem beğenmiyorum, hem de babam da istemez modern bir isim koyun der. Ama kp kendine vazife çıkartıyor 3 kere söyledi aynı şeyi. Babanın hoşuna gider dedi ben de benim hoşuma gitmez dedim en sonunda. İnşallah kalkıp bir daha, hele ki babamın önünde lafını etmez.
Hakkat ya firfirli dantelli pembis pembis erkege ay olmazki degstirmek lazim hepsini..Ya erkek renkleri kıza giydirilir yine ama kiz eşyalarıni erkek bebekte düşünemiyorum :))))
Çok erken doğmuş kıyamam Allah yardımcıları olsun. Kaçıncı örnek bu böyle doğana kadar emin olamayacağız demek cinsiyetten.
vallahi aynı dertten müzdaripizadamı boğacaktım bana aynı şeyi iki kere söyledi hayır dedim kalktı bi de babamın yanında söyledi salak gibi orda da hayır diye atladım. sana mı kaldı benim çocuğumun adı ya hayret bişey..
Yaaa aynısından sende de var demek? İşgüzarlıktan başka bişey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?