2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bide rüşvet ha 😄 sağlık olsun canım gönüller bir olsun ama gönül isterki annenin istediği olsun 😔
jetonu ben atmasam bunların hiçbirini yaşayamazdın derse şaşırma

Merak etme canım ben işimi sağlama aldım. Konuşmayı yaparken tohumu sen attın geçtin kenara 9 ay beni izliceksin isim hakkı tartışmasız benim dedim😄😄 düşün taşın dedim düşünme aşamasında hala şoka girdi😄

Kızlar ablamda 3. Yeğenime 2 aylık hamileymis bebeğime arkadaş geliyor inşaallah annem de kres gibi ne bu diyo çünkü ablamin 2.kızı 3 yaşında filan...bugün bende basur kanamaları cıktı onun için bildiğiniz birşey var mı?

Son düzenleme:

O zaman daha iyi canım valla garantili olarak öğrenmiş olursun 20. haftada

bende gidecem pazartesi yada salı bakalım ne olacak

E-LABORATUVAR 06.08.2014 Çarşamba
Geri Sayın MERVE SAĞLAM Yazdır Çıkış
Adı Soyadı MERVE SAĞLAM Bölüm Adı KADIN HAST. VE DOĞUM (GEBE POLİKLİNİĞİ)
Dosya No / Prot No 1211306 / 8811450 Doktor Adı Gökhan KILIÇ
TC Kimlik No 18674048334 İstek Tarihi 18.07.2014 1403
Baba Adı İSMET Kabul Tarihi 18.07.2014 1520
Yaşı / Cinsiyeti 24 / KADIN Onay Tarihi
Doğum Yeri EMİNÖNÜ Rapor Tarihi 06.08.2014 16:02:33
Test Adı * Sonuç Birim Referans Değerleri
2.Trimester Down 3 .
-AFP (Down S.T.T. 3'lü Test) 21,4 IU/ml
-AFP, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,74
-Estriol (E3), free (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,893 ng/ml
-Estriol (E3),free, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 1,32
-hCG (Down S.T.T. 3'lü Test) 13038 mIU/ml
-hCG, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,49
Copyright © 2011 Bezmiâlem Vakif Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi.
Tüm hakları saklıdır.

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün ama o nasıl bi değişim yaaaa

İnşallah iyidir sonuçların mervecim. Referans değerleri koymamışsın, pek bişey anlamadım. Benim doktorum 3'lü 4'lü yapmıyorum dedi niye anlamadım.

ay onlara ne yaaa sinir oluyorum bu karışanlara

cnm sahalara dönmene sevindim hoşgeldin ama anlamadım ben bu testi olasılıklar nerdeeee?? nasıl çıkmış şimdi?

.....:
Kızlar bu degerlerden anlayam varmı internetten degerlerime baktım böle kırmızı okla yukselme işareti var.. Dr randevum anca cumaya orda tc ile dosya noda yazıyo bi netten gitip baksanız karsılastırsak... Morelim cok bozuk...

ay bide sen bu gökhan kılıça muayene olabldinmi, bende geçen randevumu ondan almıştım iki kız muayne etti beni yani benim yüzüme bile bakmadılar ikili test yaptrcam dedim 1 ay sonraya yer var yaptıramazsın dediler gönderdiler detaylı ultrasona gidip randevu alsammı karar veremedim

hoşgeldin mervecim ben bişey anlamadım bundan

canım hoşgeldin ben anlamıyom bu testlerin sonuçlarında da senin bebeğin cinsiyeti kesinleşti mi bi kız bi erkek demişlerdi en son

Canım rapor başlıklarından anladığım kadarıyla sonuç, birim ve referans değer olmalı. Referans değerler yok muydu yoksa sen mi kopyalarken gitti. Çünkü referans değerlere göre normal mi değil mi anlaşılabilir.

cnm ben 3lü yaptırmadım ama nette baktım şimdi AFP MOM değeri2,5un üstündeyse sıkıntı olduğu yazıyo seninki 0,7li bişi inşallah yok yani bi sıkıntı cnm üzme sakın kendini

Son düzenleme:
kızlar benim aşırı derecede mide ağrım var.Midemde kazınma,gibi sürekli açım ve açlıktan kazınıyo midem bebekle bi alakası olduğu zannetmiyorum çünkü geçen sene yine ramazandan 2 bilemedin 3 hafta önce başlayıp ramazandan sonra falan geçmişti yanlış hatırlmıyosam.Ama bu sefer geçmedi doktorum rennie duo vermişti ama fayda etmedi 2-3 gündür yine başladı.yediklerimin dokunduğunuda zannetmiyorum.Doktorum bana geçen gittiğimde Dahiliyeye git demişti.Daha iyi olur.Ama daha önceki sene gastrolojiye gitmiştim.Benim dahiliyeye gitmem gerek değilmii?KAfam karıştı.Ağrım geçmezse gitmeyi düşünüyorum.dün gece mide ağrısından ve kasık ağrımdan resmen uyuyamadım

benim de haftasonu randevum büyük ihtimalle benim doktorumda 3 lü test isteyecek oğlumda istemişti çünkü... Güzel haberler le geliriz işallah

canım sonuçlardan anlamıyorum ama niye yaptırdın bu testi 2li tamam 4 lü tamam ama içinde en çok yanılma payı olan 3 lü diyorlar zaten doktorların 2li yapıp 3 lü 4 lü gereksiz deme sebebi de yanılma payının yükselmesi ayrıca bu test sadece istatistiksel bi rakam genede inş. sorun yoktur üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…