2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İki sefer de ilişkinin arkasından böyle olması düşündürücü. Doktoruna söyledin mi ne dedi?

Iliski olayini soylemedim. Cunku sonradan dusununce aklima geldi. Ama unuttum artik iliskiyi. Yasakladkm kendime. Bi dahaki gidisimde sorucam artik kendi doktoruma. Bir de rahmin arkaya donuk olmasi ne ola ki :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende ayvalıkta yaşıyorum, doktor erdem bey iyi bir doktor ama nedense izmirde ki doktorum onun tehsişlerini hiç onaylamıyor....
Çok geçmiş olsun bu arada, kendini yorma desem de faydası yok çünkü tatildesin gezmeden yüzmeden tadını nasıl çıkarıcaksın ama olsun bir daha ki sefere

sezer çok güzel size çok uyumlu...

evet bayanlar nihayet cinsiyeti öğrendim erkekmiş artık kesin dedi 4lü testide yaptırdım haftaya sonuçları çıkacak inşallah bi problem çıkmaz darısı öğrenemeyenlere

Bende kızım olursa miray (Yılın ilk aylarında doğan / Güneş gibi ay gibi parlayan) Farsça.
oğlum olursa peygamber efendimizin adını istedik eşimle muhammed yanına nasıl kısa bir isim olabilir sokakta muhammed ismide çok var en azından ikinci isimle çağırırdık.

Evet sagolsun uzun uzun inceledi bakti ultrasonda. Ben simdi netten arastirdim da biraz. Rahmi ters olanlarda iliski sonrasi agri oluyormus. Simdi bir de bebek olunca baski iki katina cikti. Sanirim kasik agrim ikidir bu yuzden oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilgili annişler bişey sorcam fobi meselesi de
2.sezeryande çatı muayenesi varmı yoksa hemen ameliyatamı alıyorlar. (Lavman dışında)

Merhaba canım bizimki Allahın izniyle Muhammed Ömer olucak sende yanina Ali ,Eymen ,Yusuf koyabilirsin

Merhaba canım cok sevindim senin bi kızın vardı yanlış hatirlamiyosam eğer öyleyse süper olmuş

Sustum sustum bugune kdr sesim cikmadi yok kilo almadim yok su kdr verdim diyenleri duyunca utaniyordum valla ☺️ Ama yalniz degilmisim,ama ben sucluyum ya,63 kg biri iken isten cikinca iki ay icinde 69 u gordum,spordu pilates derken hiiiiiccc zayiflayamadan gebe kaldim,17 haftam bitmek uzere ve ben 4 kg almisim 😔😔😔 bu boyle giderse nolucak halim diye kara kara dusunuyorum,38 beden giyerken 44 beddn pantolon aldim cok zoruma gitti😥😥😥 ama napiyim bnm hic bulantim olmadiki,hic tiksinmedim her sn actim,kahvalti biter 20 dk gecer sanki icimde bi canavar var herseyi yok ediyo onca seyi ben yememisim ve gecer diye beklerken 4 ay bitti hic bisey degismedi,her gun ayniyim,hep acimm 😥😥😥

evet bayanlar nihayet cinsiyeti öğrendim erkekmiş artık kesin dedi 4lü testide yaptırdım haftaya sonuçları çıkacak inşallah bi problem çıkmaz darısı öğrenemeyenlere

İnşallah canım darısı başıma :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım bizimki Allahın izniyle Muhammed Ömer olucak sende yanina Ali ,Eymen ,Yusuf koyabilirsin

İsmi çok gzl adıyla gelsin inş. eşime danışıcam isimleri çok tşk.

Ben çocukluğumdan beri hep kiloluydum ama obez değil balık etli şuan takmıyorum kafama nedense ve kendimi de kısmıyorum canım ne istiyorsa yiyorum ama eski yağlı baharatlı tuzlu iştahım yok tiksindim sanırım biraz ama yinede aldım. Sende takma kafana lohusalıkta ye bebeğe süt olur laflarına da aldırış etme beni ilkinde öyle beslemişlerdi ama şimdi yermiyim:) Sütün ana kaynağı suuuuu. İyi sen 44 bedensin ben 46 alt 48 üst olmuşum .Ve aynen sanki benimde içimde bir canavar var sürekli kazınıyo midem. Minik canavar:)))) Şu an kaç kilosun

Merhaba canım cok sevindim senin bi kızın vardı yanlış hatirlamiyosam eğer öyleyse süper olmuş

Eevet canm birdene cicegim vardı yanına birde böcüş gelcek inşallah...
Allah sag salim dogurmayı nasip etsin hepiixie inşallah

Saol valla icime su serptin bide guya erkek bebege hamile olanlarin esleride onlarla beraber kilo alir derler o tezde curudu esim su 4 ay icinde tam 7 kg zayifladi,o boyle zayif olunca bende kg alinca ister istemez kafama takiyorum cnm ya 😕 ama tmm dikkat edicem cok takmicam ,bnm bide en basindan beri mide sorunum oldu sut icsem mideme dokunuyo,dr cok normal dedi rahim buyudukce baski yapar mideye vurur oda reflu yapar dedi,gaviscon surupverdi, oyle olunca bi kasik ic dedi gercekten icince iyi geliyo ama onuda alistirmak istemiyorum bunyeme,kilom suan 73,5 su 4 ayda 4,5 kg almisim,ayndn bende cocuklumdan beri hep kilo luydum balik etli misali,demekki bizim bunyeler boyle,insallah artik tek temennim,su simdiden 6 aylik gibi duran gobisimi catlatmadan,deforme ugratmadan hayirli bir hamilelik ve dogum yasamak istiyorum 🙏🙏🙏 bu arada yazinda isimden bahsetmissin,ah ah bnde mirayin anlamina ve ocak ayinda dogmasindan sebep kizim olsaydi cok istedigim bir isimdi,o yuzden kizin olursa cok sevinirim bu isim cok gzl arkadasim 👍👍 bn suan icin erken ama ardayi cok seviyrm,esimede dedim ilk isim benden ikinciyide sen yanina kondur suan o halen dusunuyor ☺️☺️☺️

Aman sonrasında verirsin canım ne olacakki yeterki bebisler sağlıklı olsun

Hayırlısı olsun cnm bir kız bir erkek ne güzel bu dörtlü test nasıl oluyor anlatirmisin pazartesi bende olucam

Muhammet efe yada ege olabilir

Haydi hayırlısı mervecim gözün aydin

İsin zor tatlim asrin güzelmiş

Tskler canım bir aydır evde olmayin ca mecburum yapmaya oğlunda bananeyle tatildeyken toparlam lazım o gelince zor oluyo

Webannemarketten ısmarladığım lierac 2'li paket dün geldi. Hemen internetten üretim tarihine baktım 9 ay önce üretilmiş daha 51 ay raf ömrü varmış.
Sonra dedim ki bu bilgiyi kızlarla da paylaşayım.
http://m.checkcosmetic.net
Ya da
http://www.checkcosmetic.net
Sitesinden marka seçip seri numarası girerek bir çok kozmetik ürünün üretim tarihini görebilirsiniz. Bayat ürün kullanmamak için ben mümkün olduğunca bakıyorum.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

Eevet canm birdene cicegim vardı yanına birde böcüş gelcek inşallah...
Allah sag salim dogurmayı nasip etsin hepiixie inşallah

ay canım cok sevindim yaa.iki mutluluğu da yaşayacaksın.allah ömürlü etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…