2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

😊😊 selam ; yazdiklarini okuyunca yok cnm dedim. Var miymis benim gibi 😊 sasirdim acikcasi... Hamile kim varsa etrafimda herseyden tikainmis haldeler. Yemek problemi olmayan surekli ac gezen bi benim diyodum ☺️ bende 17+2 oldum ve 3,5 kilo aldim. Nasil oldu hic anlamadan hemde... İns. Saglikla kavusuruz bebislere. Sonrasinda kilo da veririrz. Yeter ki iyi olsunlar ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben bi yerde okumuştum eğer doğal yırtılırsa çok rastgele yırtılabiliyormuş ve toparlaması da zor oluyormuş. O kadar doğum sancısının içinde epizyo hiç hissedilmiyor, sinek ısırığı gibi geliyor diyorlar. Sezeryan dikişlerine göre de çok çabuk iyileşiyormuş. Ben tecrübeli değilim ama normal doğum yapabilecek olsam ona çok takılmazdım. Kegel egzersizleri ve yürüyüş çok önemli, normal doğum isteyenler kegeli aksatmamalı.

Son düzenleme:

ben acısında değilim cnm ama mantığıma aykırı geliyo adı üstünde normal, allah bizi bu doğumu yapabilecek şekilde yaratmış tüm memeliler gibi bide evet cnm kegel yürüyüş bide son ay hurma forever olcak inş.

Ne hurması o? Bilmediğim bişey! Ne işe yarıyor?

Bilgili annişler bişey sorcam fobi meselesi de
2.sezeryande çatı muayenesi varmı yoksa hemen ameliyatamı alıyorlar. (Lavman dışında)
Normal yapmıcaksan çatına bakmaları çok saçma canım bence. Çatıyla işin yokki. KArnın katmanlarını kesip rahme ulaşcak. Çatıyla işi kalmıyor.
İlk doğumda daha doğum şekli genelde belli olmadığı için bakıyolar.

Ben de 16. haftamdayım ve 2.5 kilo aldım. Karnım baya çıktı. İlk hamileliğimde 20 kilo vermiştim. ALtı ay emzirme sürecinin yoğunluğu bittikten sonra dikkat etmiştim ve vermiştim. Kiloyu çok dert etmemek lazım bence canım. Veriliyor. Hele ki hareketlnince çocuk, çok koşuyosun peşinden verililyo.

Canım bi uzmandan yardım al bence. Bu çok önemli bi konu çünkü tırnaklarını koparma aşaması olmuş. Yani kıskançlık belliki yüzeyselliği geçmiş.

Günaydın kızlar, yarın 16. haftamız doluyor ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum, 20. haftaya kadar normalmiş ama hissedenleri görünce endişelenmeden edemiyorum, var mı benim gibi olan?

İlk gebeliğimde 20. hafta olduğu zaman doktorum artık hissedersin demişti. ve bikaç hafta sonra hissettim. Benimle bir arkadaşım yedinci haftasında hissedemiyodu daha. Karın yapısı vs biçok şeyle ilgili bu canım. Hele ki ilk gebelikse hiç panik yapmayın.

Ayakta kalır ve yorulursam bende de çok ağrı oluyor dinlenmemiz lazım ya

Benim ilki normaldi, ikinci de normal olsun istiyorum. Bi sekiz saati daha çıkarabilirim hayatımdan sonuçta

Sucuk sosis gibi işlem görmüş şeyleri yemiyorum. ARada kola vs içiyorum kahve de. Abartmadığımız sürece sorun yok canım.

Öncvelikle hayırlı bir kızım olması için ne dualar ettim anlatamam Bu haftada kız dedikten sonra erkeğe dönceğini pek sanmıyorum canım. Çünkü çıkıntı görülüp kordonla karışabiliyo ama çıkıntı görünmeyip sonra uzayan bişey olmadığı için bence değişmez. Ama kız annesi olmak çok güzel bişey bence şükret.

Bana kesik atmışlardı ama onu her zaman yapmıolar. Doğumu kolaylaştırmak adınayapıolar. Bazen bebeğin çıkışı dara girdiğinde sorun olduğunda yapılıo. Ama o sancının arasında hiç anlamadım ben. Zaten anlasan da müdahale etcek durumda diilsin o an o yüzden allah tecrübeli ve iyi doktorlarla ebelerle karşılaştırır inş

Ne hurması o? Bilmediğim bişey! Ne işe yarıyor?

cnm şu ramazanlarda iftariyelik olarak yediğimiz hurma. Meryem suresinde de geçiyor, bilimsel olarakta kanıtlanmış bişi hurmanın doğumu kolaylaştırdığı sonlara doğru gömülcem. erken doğuma neden olabileceği için daha erken yemeyin diye uyarıyolar

çok sevindim canım iyi çıkmasına :) gözün aydın. ayrıntılıyla renkli aynı şey değil normalde ayrıntılı iki boyutlu siyah beyazla bakılıyo ama renkli 3 yada 4 boyutluyla da bakılabiliyor. seninkine renkli ultrasonla bakacaktır onu demek istemiştir.

Wooovvvv 😄 doğum mevzuları konuşulmaya başlanmış bile allahım burayı okuyunca kendimden şüphe eder oldum benmi çok rahatım 😄 daha ben emeklemenin tadını çıkarmak istiyorum emeklemeden koşmayalım kanımca ..yoksa telaş yapıyorum okudukça 😔😔

allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin öncelikle canım. hayırsız oldumu kızı erkeği yok bu işin allah evlatlarımızla sınamasın inşallah. kız evlat için evin bereketi denir babasına cennet kapısı açılırmış.

ay geçen hafta gittiğimde indirimdeydi 50 yada 58tlydi alsamıydım acaba:26: tepsisi falan bi gıdım ama ya ona anca biberon sığar sanki

:

iyiymiş canım ya fiyat hayırlısı olsun arık ama zaten bir mama tabağı koyacağız oda sığar o kadar küçük değildi

sucuk yıyorum canım sosis hiç yemedım.fanta canım cekerse içiyorum. Kahvede öyle arada abartmadan. bunlar zehir degil ya..Azı karar cogu zarar

ben fanta severim çok ama hamilelik boyunca 4 kez içtim ayda 1 oluyor işte bende 90 ı geçerim herhalde 79la hamile kaldım şu an 75 ama artık kilo alırım herhalde

Sucuk sosis gibi işlem görmüş şeyleri yemiyorum. ARada kola vs içiyorum kahve de. Abartmadığımız sürece sorun yok canım.

çoğunluk aynı fikirde o zaman kesmeye gerek yok zaten hepsinden arada bir tüketiyorum canım çektikçe saolun tüm yorumlarınız için

bu arada bende normal doğum istiyorum inş rabbim nasip eder

500 550 civarı canım ayrı almakla aynıya geliyo benim çok hoşuma gitti bu

sen bilirsin ama bana uçuk geldi fiyatı gelirine göre normalse alabilirsin iyi araştır belki daha fonksiyonlusu vardır

sen bilirsin ama bana uçuk geldi fiyatı gelirine göre normalse alabilirsin iyi araştır belki daha fonksiyonlusu vardır

yok canım bu özelliklerde bu eklediğim ve kraftın dondy modeli var. kraft israil ürünü diye vazgeçtim tek seçenek bu kaldı ben büyük ihtimalle alcam gibi bu özelliklerde mama sandalyesi ve salıncak alsam ayrı ayrı yine aynı paraya geliyo böyle en azından tek parçada hallederim diyorum

sagolun kızlar eşime söyleyim de biz de sipariş edelim.. ben de catliycam kesin yapim çok müsait ama ne kadar az o kadar iyi:)

hayirli olsun bebeğin inşaallah Rabbim izin verirse ben normal istiyorum bakalım nasip...

hayirli olsun canim darisi basimiza biz de öğreniriz inşaallah hayirlisiyla

hadi hayirli haberlerle gel inşaallah canimn

Âmin CNm inşallah öğrenirsem yazıcam mutlaka öğrenmezssemde yazıcam 😄

İstanbulda gök gürültülü sağanak var havada karanlık içim daraldı.

hadi gözün aydin canim hep iyi haberlerle gelirsin inşaallah

ilk gebeliğim ama hep erkeğe alıştırmışım kendimi farkında olmadan üzüldüm kız deyince ağladım hatta.iyi değilim sanırım.
ay canim ben de o kadar erkek hissediyorum ki ve çevredeki istinasiz herkes hep erkek dediği için acayip erkek fikrine alistim kinl hamile olmadan önce hep kiz isterdim.. ötesi günü doktor bana kiz derse hayatinin şokunu yasiycam sen gibi çok çok sasiririrm galiba. normal şeyler hissediyordum ama eminim ki bir iki güne kadar prenses fikrine alisacaksin.. Rabbim acilarini göstermesin inşaallah

ayy bebeğim için yaptigim en iyi sey balik yagi hapi kullanmak sanirim.. sut yoğurt yumurta hak getiren

hadi gözün aydin canim hep güzel haberler alman dileğiyle...

Son düzenleme:
Bayıldım bu siteye teşekkürler.

Bizim ülkemizde maalesef seri üretim gibi davranılıyor. awah87'nin paylaştığı sitede de var youtube ya da başka yerde aradığınızda da görürsünüz batı ülkelerinde her şey seyrine göre yapılıyor, olabildiğince az müdahale ile aceleye getirmeden gerçekleşiyor doğumlar. Normal doğumu ebeler yaptırıyor zaten çoğunlukla. Bizde ise devlet hastaneleri hepimizce malum, özellerde de öncelik para. Annenin endişeleri, tecrübesizliği bunlara eklenince ortaya çıkan durum beni memnun etmiyor.
Ablam da doğumundan 2 gün sonra sıkıntı duymadan oturup kalkmaya başlamıştı kesi yapıldığı halde. Kimse bebeğinin de kendinin de hayatını riske atmaz tabii ama maalesef bizim sistemimizde gerekli mi yoksa pratik diye mi bazı şeyler yapılıyor, insan emin olamıyor...

Kusura bakma bu yazdıklarımla da telaşa sokacağım seni ama bu son, tamamdır doğumla ilgili yazmak için daha erken

Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat versin ilk gebeliğin ikincisinde tadarsin erkeği olsun yeterli sağlıklı olsun kızın benim bir oğlusun var benimde gönlünden ggeçen kız ama ben ilk hamile oldugumu öğrendiğim andan beri erkek hissediyorum bakalım pzt ogrenicem kız da olsa erkekte hepimizin bebisleri sağlıklı olsun benim eğer oğlum olursa kaynan çok uzulucek ama kız olursa da oğlumu ihmal edicem diye hep erkek istiyorum oglum üzülmesin şimdiden kıza alistiriyo çocuğu erkek olursa kardeşi yıkılacak resmen

est. olur böyle anlaşmazlıklar hepimizm hormonlardan muzdaribiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…