http://dogumahazirlik.............../2013/12/28/kayra-basak-ve-alpin-dogum-hikayesi/ bu sitede öyle güzel doğum hikayeleri varki can atıyorum böyle doktor hastane bulabilmek için bi tane buldum ama çekmeköyde. 10bin lira falan vereblirim yani yeterki böyle doğum olsun. Normal değil doğal doğumu destekliyolar mükemmel bişi ya
http:// dogumahazirlik.wordpress. com 2013/12/28/kayra-basak-ve-alpin-dogum-hikayesi/ kk engelliyo sanırım url yi. ayrı yazıyım belki bakmak isteyen olur mükemmel hikayeler var
ben acısında değilim cnm ama mantığıma aykırı geliyo adı üstünde normal, allah bizi bu doğumu yapabilecek şekilde yaratmış tüm memeliler gibibide evet cnm kegel yürüyüş bide son ay hurma forever olcak inş.
Ben hayatımda bu kadar kilo almamıştım ama gerçekten takılmıyorum.Tabi morelimi bozmak isteyenler oluyo ama napalım onlar kendilerine baksınlar.Benim kiloma göre 73 normal geliyo. Sokakta, kızımın sınıfında alan Arda ismi çok var ege efe de farklı bişeyler bulucam bakalım kısmet.Dün birşey oldu benim ikinci gebeliğim ilki kız. Dün bebeğimin hareket ettiğini hissettim sol yanımda pıt pıt çok mutlu oldum.Senin cinsiyet belli sanırım ah ah demişsin:) Benim daha belli değil daha doğrusu yakın zamanda randevuyu yanlış almışım. Hastaneden geri döndüm.Bir hafta sonraya var en erken İnşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.[/QUOTE
Benimde haftaya salı kendi dr umda randevum var,ama bn gecen hafta dayanamayıp bilmediğim bir hastanede 50 yaslarda bir bayan dr a gittim,bn sormadan valla o dedi oğluşun çok iyi diye,bn o zmn öğrendim cnm,ama bakalım belki salı günü bir sürpriz olurmu
😊😊 selam ; yazdiklarini okuyunca yok cnm dedim. Var miymis benim gibi 😊 sasirdim acikcasi... Hamile kim varsa etrafimda herseyden tikainmis haldeler. Yemek problemi olmayan surekli ac gezen bi benim diyodum ☺️ bende 17+2 oldum ve 3,5 kilo aldim. Nasil oldu hic anlamadan hemde... İns. Saglikla kavusuruz bebislere. Sonrasinda kilo da veririrz. Yeter ki iyi olsunlar ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydınnn herkese!
Muayenemize iki gün kaldı çok heyecanlıyım. Özellikle su konusunu çok merak ediyorum. Bir de pipi konusunu tabi. Hala duruyor mu yoksa değişti mi diye :)
3'lü test yapılmayacak, tsh bakılacak inşallah yükselmemiştir.
4 boyutlu ultrasona giricem. Bakalım bizim zıpzıp neler yapıyor içeride.
Bi de ayrıntılı için randevu alırım herhalde, kim yapacak hala fikrim yok.
Hepinize güzel günleeer:)
Benim ilk bebeğim 20. Haftadan önce zormuş hissetmek ama ikinciyse 16. Haftada hissedilebilirmis.kizlarmi geç hissediliyodu ne ? ? sağlıklı olsunlarda allahım korusun meleklerimizi. ..sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.
Ben de ikea sandalyesinden sipariş verdim arkadaşa, siz bunu alın dedim. Görümcemler alengirli bişey almıştı, keşke ikeanınkinden alsaydık der hep.
kızın kaç yaşında canım
çok teşekkür ederim canım ama cinsiyete okadar takmıştımki belirsizlik yüzünden bunu duyunca bana ders oldu yani rabbim hepimize sağlıklı evlatalar versin evet doktor önemsiz dedi ama 4lü testi zorlaması çok saçma geldi bana çünkü ben her ne olursa olsun bu çocuğu doğurucam bunları düşünmek istemiyorum esimin bi akrabası 4 ayında aldırdı bebeğini ozaman çok şaşırdım ve üzüldüm resmen bi canı öldürmek bu ama tabi herkesin kendi tercihi
arkadaşlar bu arada 17 kusurr haftalığız şuan itibari ile tamı tamına 3 kg almış durumdayımböyle giderse 80 i gececeğim doğumda 67.6 kilo ile hamile kaldım bu sabah 70.6 kiloydum:18: dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyo ne istersem yiyorum 2 akşamdır ekmek yemeyi kestim ama pilav makarna devam
sucuk sosis yadafanta içiyormusunuz arada, türk kahvesi de içiyorum 15 de bir gibi yarım fincanbunları tamaen kesmelimiyiz
sagolun kızlar eşime söyleyim de biz de sipariş edelim.. ben de catliycam kesin yapim çok müsait ama ne kadar az o kadar iyi:)
hayirli olsun bebeğin inşaallah Rabbim izin verirse ben normal istiyorum bakalım nasip...
hayirli olsun canim darisi basimiza biz de öğreniriz inşaallah hayirlisiyla
hadi hayirli haberlerle gel inşaallah canimn
6 yaşında büyüdü baya ama kıskanmıycak sanki oda hevesleniyo
Cnm ustteki urlyi kk engelliyo alt kismina aralara bosluk koyarak tekrar yazmistim orayi adres cubuguna kopyalayip bosluklati silersen girebilirsin,mükemmel hikayeler varcanim acilmiyo bu link çok merak etmiştim halbuki
Iste gerekli görülmesi durumunda amenna zaten ama medicanaya giden arkadaşım normal dogum diye tutturunca dr zaten hic ilglenmemeye baslamisti bunla ozaman soylemis biz direkt epizyo yapiyoruz sonra iliskiden zevk alamazsin falan her dogumda yapılıyo bzde diye bicok hastanede durum bu malesefCanim arkadasimin esi doktor. Bazen acilma bebegin gecebilecegi kadar olmayabiliyormus o zaman bebek strese girip kalp atislarinda ya da solunumunda sorun olabiliyormus, ikincisi annenin tansiyonu dusebiliyor ya da yukselebiliyormus. Bu durumlarda doktorlar hem anne hem de bebgi riske atmamak icin kesik atiyolarmis. Bazen de yirtilma olacagi gozlenirse kesik atiliyormus. Cunku kendisi yirtilirsa Allah korusun makata kadar veya saga sola dogru rahimdeki ana damarlara degen yirtiklar olabiliyormus ki bu durumda da anne hayati riske girecegi icin ve de yirtigin duzgun, kolay iyilesebilmesi icin kesigi tercih ediyolarmis. Benim ablamin ilk dogumunda tansiyonu cok dusmus o sebeple doktor kesik atmak zorunda kalmis yoksa ablam bayilmak uzereymis. Bayilinca da ikinamicagindan bebegin dogumda olme riski oluyormus. Ikinci dogumundaysa oyle bir sorun yasamadi ve kesiksiz bir sekilde dogumunu yapti ablam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evt cnm doğru bi tabir olmus rutin uygulama haline getiriyolar malesef..Benim de ilk dogumda kesi yapildi. Simdi doguma yakin drumla konusup gerekmeden yapmamasini isteyecegim. ikinci dogum daha kolay oluyor deniyor insallah gerek kalmaz. Keserken sanci sirasinda anlamiyorsunuz dikiste de uyusturuluyor ama sonra aylarca orasi hassas kaliyor. Uzun sure agda yapamadim ben kesi tarafina 4 sene olmasina ragmen hala tuhaf olurum kesi yerine dokunurken.belki benim hassasiyetimdir ama ben rutin bir uygulama olmasina karsiyim dogumun gidisatina gore karar verilmeli bence...insallah herkes gonlune gore dogum yapar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm kanaman olabilicrk kadar ağrı hssediyosun hemen netten yakin i taksi duragndan taksi cagr acile git icin rahatlasin.Kizlar yardim edin.. evde yanlizim esim iste ve napacagimi sasirdim.. az önce birden bire oyle bir agri sardi ki belimi ve karnimi sirtima vurdu agrisi.. sanci degil agrii.. bebek buyudugu icin olmus olabilirmi simdi hafifledi ama ayaga kalkmaya korkuyorum sanki kalkinca kanamam basliyacakmis gibi yani oyle bi korku sardi
KIZLAR BEN COK KÖTÜYÜM BUGUN KONYROLÜM VARDI BEBEGİN SUYU BAYAGAA AZALMIŞ DR bebegin böbrekleri ile ilgili sıkıntı olabilir dedi ayrıntılı organ testine göndericek beni yarın nolur dua edin... Fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?