2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canim acilmiyo bu link çok merak etmiştim halbuki

Canim arkadasimin esi doktor. Bazen acilma bebegin gecebilecegi kadar olmayabiliyormus o zaman bebek strese girip kalp atislarinda ya da solunumunda sorun olabiliyormus, ikincisi annenin tansiyonu dusebiliyor ya da yukselebiliyormus. Bu durumlarda doktorlar hem anne hem de bebgi riske atmamak icin kesik atiyolarmis. Bazen de yirtilma olacagi gozlenirse kesik atiliyormus. Cunku kendisi yirtilirsa Allah korusun makata kadar veya saga sola dogru rahimdeki ana damarlara degen yirtiklar olabiliyormus ki bu durumda da anne hayati riske girecegi icin ve de yirtigin duzgun, kolay iyilesebilmesi icin kesigi tercih ediyolarmis. Benim ablamin ilk dogumunda tansiyonu cok dusmus o sebeple doktor kesik atmak zorunda kalmis yoksa ablam bayilmak uzereymis. Bayilinca da ikinamicagindan bebegin dogumda olme riski oluyormus. Ikinci dogumundaysa oyle bir sorun yasamadi ve kesiksiz bir sekilde dogumunu yapti ablam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:40
YalnıZ değilmişim o zmn 😊 inşallah dediğin gibi sağlıkla doğsunlarda ondan sonra zayıflarız

Benim de ilk dogumda kesi yapildi. Simdi doguma yakin drumla konusup gerekmeden yapmamasini isteyecegim. ikinci dogum daha kolay oluyor deniyor insallah gerek kalmaz. Keserken sanci sirasinda anlamiyorsunuz dikiste de uyusturuluyor ama sonra aylarca orasi hassas kaliyor. Uzun sure agda yapamadim ben kesi tarafina 4 sene olmasina ragmen hala tuhaf olurum kesi yerine dokunurken.belki benim hassasiyetimdir ama ben rutin bir uygulama olmasina karsiyim dogumun gidisatina gore karar verilmeli bence...insallah herkes gonlune gore dogum yapar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende tsh ıma baktırdım canım. 1,12 çıktı. seninki de yükselmemiştir inşallah.
troit hapı kullamıyormuydun sen?

Herkese teşekkürler hoşbuldum :) arkadaşlar 18.haftamdayim ama hissedemiyorum daha.cook merakla bekliyorum.dun akşam ilk defa müzik dinlettim ona.umarim beğenmiştir :)

kızlar selam...
Bugün tahlil yaptırdım her ay olduğu gibi. hemograma da baktırdım kan miktarı için. daha doktor aramadı.
ben tahlil sonuçlarına baktım her şey normal gözüküyor. fakat sedmantasyon yüksek çıkmış biraz. hamileliğin 4. ayından itibaren yükselmeye başlarmış.
sizde de sonuçlar da varmıydı böyle bir şey?

ben kızımı erken hissettim bunu hiç hissetmedim

Ben de ikea sandalyesinden sipariş verdim arkadaşa, siz bunu alın dedim. Görümcemler alengirli bişey almıştı, keşke ikeanınkinden alsaydık der hep.

Temizlemesi kolay,saklaması kolay parçaları kolay ayrılabiliyor,tepsisi çıkarılıp yıkanabiliyor,hem de diğer mama sandalyelerine bakınca çok ucuz fiyatı var.Oğlumda da kolay temizlenebilen bi model almıştım ama o çok büyüktü oğlum da oturmak istemedi üstünde zaten çok kullanamadan vermiştik.Kızım maaşallah oturuyor mama sandalyesine hatta bu ara oturmakla da kalmayıp tepesine çıkıyor ve sonra kendine alkış yapıyor Bana göre akıllı bir alışveriş oldu,seviyorum böyle şeyleri

Rica ederim canım. Seni teselli etmek için değil inan hissettiklerimi yazdım. Test için ısrar etmesi ticari sebeple olabilir diye düşünüyorum. 4 ayında bebek aldırmak ise facia. Allahım o kararları vermek zorunda bırakmasın bizleri, yanıltmasın inşallah... Dualarımız seninle. Hayırlısı ile güzel haberler alıp ve bizimle de paylaşırsın inşallah.

Canım ilk kontrolüme gittiğimde doktor salam sucuk sosis ve hazır gıda yeme demişti. Meyve sularındada aşırı şeker olduğunu söyledi. Ama içme demedi. Asitliler normalde de zararlı biliyorsun. Çok canın çekmedikçe içmemeni tavsiye ederim. Kahve günde bir tane normalmiş nette yazıyor ama sen zaten 15 de bir diyorsun. Ben bağırsaklarıma iyi gelmediği için hahve tercih etmiyorum mesela. Sağlıkla kal...

Amin canım inşallah en kısa sürede öğrenirsin sen de.

Kizlar yardim edin.. evde yanlizim esim iste ve napacagimi sasirdim.. az önce birden bire oyle bir agri sardi ki belimi ve karnimi sirtima vurdu agrisi.. sanci degil agrii.. bebek buyudugu icin olmus olabilirmi simdi hafifledi ama ayaga kalkmaya korkuyorum sanki kalkinca kanamam basliyacakmis gibi yani oyle bi korku sardi

KIZLAR BEN COK KÖTÜYÜM BUGUN KONYROLÜM VARDI BEBEGİN SUYU BAYAGAA AZALMIŞ DR bebegin böbrekleri ile ilgili sıkıntı olabilir dedi ayrıntılı organ testine göndericek beni yarın nolur dua edin... Fikri olan varmı

Sılammm bnm bebişin cinsiyetini degiştirrr gulummm....)

Kızlar bu bebegımın yüzü 4 boyutlu nasıl ama...

Kız bebeklere bitane daha ekleyin lütfen öğrendik artık yuppiiiiii😄😄😄

canim acilmiyo bu link çok merak etmiştim halbuki
Cnm ustteki urlyi kk engelliyo alt kismina aralara bosluk koyarak tekrar yazmistim orayi adres cubuguna kopyalayip bosluklati silersen girebilirsin,mükemmel hikayeler var
Iste gerekli görülmesi durumunda amenna zaten ama medicanaya giden arkadaşım normal dogum diye tutturunca dr zaten hic ilglenmemeye baslamisti bunla ozaman soylemis biz direkt epizyo yapiyoruz sonra iliskiden zevk alamazsin falan her dogumda yapılıyo bzde diye bicok hastanede durum bu malesef
Evt cnm doğru bi tabir olmus rutin uygulama haline getiriyolar malesef..
Cnm kanaman olabilicrk kadar ağrı hssediyosun hemen netten yakin i taksi duragndan taksi cagr acile git icin rahatlasin.

Cnm hayrunnisada da olmstu bu. Sendemi az su içtin?? Onunki bol suyla düzeldi sanirim al önüne şişeyi 3 lt civari su içmeye çalış. Inşallah kötü bişi olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…