- 22 Mayıs 2014
- 133
- 42
- 123
Kizlar yardim edin.. evde yanlizim esim iste ve napacagimi sasirdim.. az önce birden bire oyle bir agri sardi ki belimi ve karnimi sirtima vurdu agrisi.. sanci degil agrii.. bebek buyudugu icin olmus olabilirmi simdi hafifledi ama ayaga kalkmaya korkuyorum sanki kalkinca kanamam basliyacakmis gibi yani oyle bi korku sardi
KIZLAR BEN COK KÖTÜYÜM BUGUN KONYROLÜM VARDI BEBEGİN SUYU BAYAGAA AZALMIŞ DR bebegin böbrekleri ile ilgili sıkıntı olabilir dedi ayrıntılı organ testine göndericek beni yarın nolur dua edin... Fikri olan varmı
Yanaginin altındaki o minik sey elimi yerim onu brn. Maşallah annesiSılammm bnm bebişin cinsiyetini degiştirrr gulummm....)
Kızlar bu bebegımın yüzü 4 boyutlu nasıl ama...
Eki Görüntüle 1212674
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayhskk havanizi sevsier maşallah canim benimm gözünüz aydın. Ne güzel bi mutluluk olmusssKız bebeklere bitane daha ekleyin lütfen öğrendik artık yuppiiiiii😄😄😄
KIZLAR BEN COK KÖTÜYÜM BUGUN KONYROLÜM VARDI BEBEGİN SUYU BAYAGAA AZALMIŞ DR bebegin böbrekleri ile ilgili sıkıntı olabilir dedi ayrıntılı organ testine göndericek beni yarın nolur dua edin... Fikri olan varmı
Cnm ustteki urlyi kk engelliyo alt kismina aralara bosluk koyarak tekrar yazmistim orayi adres cubuguna kopyalayip bosluklati silersen girebilirsin,mükemmel hikayeler var
Iste gerekli görülmesi durumunda amenna zaten ama medicanaya giden arkadaşım normal dogum diye tutturunca dr zaten hic ilglenmemeye baslamisti bunla ozaman soylemis biz direkt epizyo yapiyoruz sonra iliskiden zevk alamazsin falan her dogumda yapılıyo bzde diye bicok hastanede durum bu malesef
Evt cnm doğru bi tabir olmus rutin uygulama haline getiriyolar malesef..
Cnm kanaman olabilicrk kadar ağrı hssediyosun hemen netten yakin i taksi duragndan taksi cagr acile git icin rahatlasin.
Cnm hayrunnisada da olmstu bu. Sendemi az su içtin?? Onunki bol suyla düzeldi sanirim al önüne şişeyi 3 lt civari su içmeye çalış. Inşallah kötü bişi olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar yardim edin.. evde yanlizim esim iste ve napacagimi sasirdim.. az önce birden bire oyle bir agri sardi ki belimi ve karnimi sirtima vurdu agrisi.. sanci degil agrii.. bebek buyudugu icin olmus olabilirmi simdi hafifledi ama ayaga kalkmaya korkuyorum sanki kalkinca kanamam basliyacakmis gibi yani oyle bi korku sardi
Kız bebeklere bitane daha ekleyin lütfen öğrendik artık yuppiiiiii😄😄😄
Ben su içerim içiodum ama bikaçgündür isaldim hayrunidanınki nasıl düEldi biliomusun
Canım akşam üstü aynı ağrıyı ben de yaşadım, sanki belim değil de sırtım ağrıyor gibiydi, sırt üstü uzanınca geçti. Daha önce bir kez daha olmuştu, sık olmayınca telaş yapmadım, geçti mi ağrın nasıl oldun?
slm kizlar cok fena beli agriyor yemek yap topla su bu derken belim kopuyor simdi resmen
bicok kisi cinsiyet ogrendi ama bana ozelden mesaj gonderen bir iki kisi oldu sadece cinsiyetini ogrenenler lutfen ozelden yazsinlar ekliyeyim gecmisten tek tek bakip yapamiyorum ancak o an sitede aktif oldugumda denk gelirse ekleyebiliyorum kizlar ilk sayfaya listeye bi bakin cinsiyetiniz belliyse ve hala listede yazmiyorsa lutfen ozelden yazin bana
masallah mervem yuzu cok net belli oglusunun degistirdim canim yavrucum ne zamandir kiz diye geciyor listedeSılammm bnm bebişin cinsiyetini degiştirrr gulummm....)
Eki Görüntüle 1212674
canim icini ferah tut insallah yarina hicbir sorun cikmaz suyunu duzenli icmeye dikkat et yarina iyi haberlrini bekliyoruzKIZLAR BEN COK KÖTÜYÜM BUGUN KONYROLÜM VARDI BEBEGİN SUYU BAYAGAA AZALMIŞ DR bebegin böbrekleri ile ilgili sıkıntı olabilir dedi ayrıntılı organ testine göndericek beni yarın nolur dua edin... Fikri olan varmı
canim bendede oluyor bel agrisi arada tek yapabilecegin hemen uzanip dinlenmek insallah simdi daha iyisindirKizlar yardim edin.. evde yanlizim esim iste ve napacagimi sasirdim.. az önce birden bire oyle bir agri sardi ki belimi ve karnimi sirtima vurdu agrisi.. sanci degil agrii.. bebek buyudugu icin olmus olabilirmi simdi hafifledi ama ayaga kalkmaya korkuyorum sanki kalkinca kanamam basliyacakmis gibi yani oyle bi korku sardi
canim sat ve yas tarihini yaz bebeginin cinsiyeti erkek ti dimi hayirli olsun oglusunBen özelden mesaj bilmiyorum beni eklermisin
Sılammm bnm bebişin cinsiyetini degiştirrr gulummm....)
Eki Görüntüle 1212674
Kız bebeklere bitane daha ekleyin lütfen öğrendik artık yuppiiiiii😄😄😄
Allah gönlüne göre versin cnm Karakterimiz aynı senle bende öğrenir öğrenmez kimseye demem sanırım garanti olana kadar değişebilir diye pimpirikliyim de:)))
erkekler patlama yaptı hayırlı uğurlu olsun
valla annem beni 4,5kg ne kesi var ne yırtık çatır çatır doğurmuş kardeşim 4 klo hem epizyo var hemde makata kadar tırtılarak doğurmuş. bendeki doktorlarının çok iyi olduğunu söyler, bu tamamen doktorun tecrübesiyle alakalı bişey zaten. akrabalardan biri 3 ay önce 2kilo 150gramlık bebek doğurdu normal onda bile epizyo var düşünsene ya minnacık bebek için
cnm ben aynı umutla bekliyorum kesin erkek diyemediler bana benzettiler ama bebişler küçükken klitorisi pipiye benzetebiliyolarmış bakalım 25 ğustosta dananın kuyruğu kopar heralde
cnm hemşire kuzenmin söylediği ayı yaklaşmışsa doktorlar sezeryana almak için suyun bitti kordon dolanmış plasentadaki damar eskimiş gbi bahanelerle hemen cart diye yatırıyolar. e tabi anne olarak risk alamıyosun sende başka biyere daha soruym diyemeden sezeryanla doğurmş oluyosun
ay geçen hafta gittiğimde indirimdeydi 50 yada 58tlydi alsamıydım acaba:26: tepsisi falan bi gıdım ama ya ona anca biberon sığar sanki
gözün aydın cnm, kız anneleri şanslı olurmuş bak burda onlarca kişi var(bnde dahil)kız diye bağrınıp erkek bekleyen. Mevlam illaki hayırlısını nasip eder insan alışıyo diğer fikre de
saol cnm tesekkurhadi gözün aydin canim hep iyi haberlerle gelirsin inşaallah
ay canim ben de o kadar erkek hissediyorum ki ve çevredeki istinasiz herkes hep erkek dediği için acayip erkek fikrine alistim kinl hamile olmadan önce hep kiz isterdim.. ötesi günü doktor bana kiz derse hayatinin şokunu yasiycam sen gibi çok çok sasiririrm galiba. normal şeyler hissediyordum ama eminim ki bir iki güne kadar prenses fikrine alisacaksin.. Rabbim acilarini göstermesin inşaallah
ayy bebeğim için yaptigim en iyi sey balik yagi hapi kullanmak sanirim.. sut yoğurt yumurta hak getiren
hadi gözün aydin canim hep güzel haberler alman dileğiyle...
Benim karin ağrım için dr. Bol su iç dedi ve 32. Haftalık birini de suyu azaldığı için salı günü sezeryana aldılar ağlıyorduk ikimizde suyu azalanlar, olarak...
Doktorun özel mi canım? benim devlette dr. Ve ayrıntılı ultrason taa 4 eylülde şom ağızli dr. Su içmezsen kalbi durur dedi daha çok korkuttu bugünde idrarın beyazsa bebeğe su gitmeye başlamıştır dedi ultrasonda bakmadı bile su içiyorum özele gitsem mi ne yapsam bilemiyorum...ultrasonda bebeğini gördün mü benimki toplanmis hareket bile edemiyordu susuzluktan :-( :-( :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?