2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bugün bendede bel ağrısı başladı aksama doru resmen ayagi kalkarken belin kesiyorlarmis gibi oldu rahimimin üst kısmında ağrı vardı aradım doktorumuz korkma belin tutulmuştur ani hareket yaptıysanız dedi rahim için bebis buyuyo dedi bence ara sende doktorunun ve iyi düşün tatlım en iyi yorumu doktorun yapar canim

İyi düşün canım iyi olsun inşallah yarınki kontrolde sorun çıkmayacak şimdiden su içmeye de başla bebisini düşün üzme kendini

Sılammm bnm bebişin cinsiyetini degiştirrr gulummm....)

Kızlar bu bebegımın yüzü 4 boyutlu nasıl ama...
Eki Görüntüle 1212674

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yanaginin altındaki o minik sey elimi yerim onu brn. Maşallah annesi
Kız bebeklere bitane daha ekleyin lütfen öğrendik artık yuppiiiiii😄😄😄
Ayhskk havanizi sevsier maşallah canim benimm gözünüz aydın. Ne güzel bi mutluluk olmusss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm Allah yanında olsun inşallah aöa lütfen sakin ol biz anneler hemen panık yapıyoruz.. Ama bu stresler hiç iyi gelmiyo bebege bitanwm
İnşallah hiç bişi olmıcak

Ben su içerim içiodum ama bikaçgündür isaldim hayrunidanınki nasıl düEldi biliomusun

Canım akşam üstü aynı ağrıyı ben de yaşadım, sanki belim değil de sırtım ağrıyor gibiydi, sırt üstü uzanınca geçti. Daha önce bir kez daha olmuştu, sık olmayınca telaş yapmadım, geçti mi ağrın nasıl oldun?

Ben su içerim içiodum ama bikaçgündür isaldim hayrunidanınki nasıl düEldi biliomusun

Cnm o suyu az ictigi icin olmus. Doktoru idrar rengin seffaflisirsa anlaki o yeterlidir demis. Dinlenmis ve su icmisti.ilac falan kullanmadi burda okuduğum kadariyla.

Gecti canim evet benimkide daha cok sirtima vurdu uzandim 5 dk icinde gecti ama hic okadar siddetli bi agri yasamamistim simdiye kadar..

Ilginiz icin tesekkur ederim kizlar

slm kizlar cok fena beli agriyor yemek yap topla su bu derken belim kopuyor simdi resmen

bicok kisi cinsiyet ogrendi ama bana ozelden mesaj gonderen bir iki kisi oldu sadece cinsiyetini ogrenenler lutfen ozelden yazsinlar ekliyeyim gecmisten tek tek bakip yapamiyorum ancak o an sitede aktif oldugumda denk gelirse ekleyebiliyorum kizlar ilk sayfaya listeye bi bakin cinsiyetiniz belliyse ve hala listede yazmiyorsa lutfen ozelden yazin bana

Ben özelden mesaj bilmiyorum beni eklermisin

Eki Görüntüle 1212674

masallah mervem yuzu cok net belli oglusunun degistirdim canim yavrucum ne zamandir kiz diye geciyor listede
canim icini ferah tut insallah yarina hicbir sorun cikmaz suyunu duzenli icmeye dikkat et yarina iyi haberlrini bekliyoruz
canim bendede oluyor bel agrisi arada tek yapabilecegin hemen uzanip dinlenmek insallah simdi daha iyisindir
Ben özelden mesaj bilmiyorum beni eklermisin
canim sat ve yas tarihini yaz bebeginin cinsiyeti erkek ti dimi hayirli olsun oglusun

Canim bolca su ic. Insaallah hic bir sorun yoktur bebisinde de. Hayirlisiyla duzelir korkma.

Canim gecmis olsun. Eger yardima gelebilecek biri varsa ara bi acile git istersen. Icin rahat eder en azindan. Insaallah ciddi birsey yoktur. Hepimizde zaman zaman boyle agri vs oluyor ama bebisi gormeden insanin ici rahat etmiyor.

Eki Görüntüle 1212674

Masaallah sevsinler onun agzini burnusunu :)

Kız bebeklere bitane daha ekleyin lütfen öğrendik artık yuppiiiiii😄😄😄

Gozun aydin canimmm hayirli ugurlu olsun prensesin. Darisi bana artik :)

Arada kan testi yaptırıyormusunuz kızlar?

dimi ya kesin degilmis gibi geliyo hayirlisi olsun erkekse ikimizede cnm

saol cnm tesekkur

Doktorun özel mi canım? benim devlette dr. Ve ayrıntılı ultrason taa 4 eylülde şom ağızli dr. Su içmezsen kalbi durur dedi daha çok korkuttu bugünde idrarın beyazsa bebeğe su gitmeye başlamıştır dedi ultrasonda bakmadı bile su içiyorum özele gitsem mi ne yapsam bilemiyorum...ultrasonda bebeğini gördün mü benimki toplanmis hareket bile edemiyordu susuzluktan :-( :-( :-(

Benim karin ağrım için dr. Bol su iç dedi ve 32. Haftalık birini de suyu azaldığı için salı günü sezeryana aldılar ağlıyorduk ikimizde suyu azalanlar, olarak...

Ayy cnm çok geçmiş olsun herşey yoluna girer iyi düşün bol su iç. ..üzülme cnm moral önemli çünkü. ..

Bnm özel kalp atışı vardı... Yarın ayrıntılıya gircem cnm. Banada su olmazsa yasamaz dedi allahdan hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…